2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Müthiş bi oyun terapisti pedagog falan olurmulsun doğru meslek seçmişsin valla

Kıyamam İkinizinkini aynı anda açman iyi olmamış. Belki sen yiyince pek etki etmeyecekti. Direk vücuduna alması farklı, sütten geçmesi farklı.

Ben demedim canım ama ne güzel işine yaramış Bir haftaya toparlar merak etme. Ne günlerden geldik buralara. Bunlar da geçecek inşallah

Anladım olsun 2 yaşında erkek çocuğu
Genelde kız cocuklari cok hevesli olir ama ben buyudugnde bna yardm etmesini isterm oglumun insallh da oyle buyutecegm o kadn işi yapamaz deyip otutturmayacagm erkek diye. Aslnda fzla hani bu anlattogn 2 yasndaki cocuk icin ama cok da hoş bi taraftan

Çok yükselmiş demek ki ateş inşallah başka şey olmasın da

Geçmiş olsun bir daha yaşanmaz inş

kötü bir durum olmamasına çok sevindim canım, Rabbim saklasın tüm kuzuları.

Bende hep bildiğim yaptığım şeyleri yaptın mı diye sorunca sinir oluyorum çok biliyorsan gel büyüt o zaman annenin yanında olması kötü olmuş dediğin gibi sen unutursun o unutmaz
Annem zaten bugun gitti giderkende daha gelmem dedi. Kadin yasli zaten kadini kiskaniyor cok tuhaf hallere giriyor anlamis degilim Karya dogduktan sonra boyle oldu malesef..
Valla canim biz su zamana kadar evde bu kadar vakit gecirmedigimiz icin birbirimize sarmiyorduk, bitsin artik su pandemi de rahatlayalim bir an once.. Masallah Goktuga Benimki emekleme pozisyonuna gecmeye calisiyor poposunun ustunde dolasiyor bir o yana bir bu yana ama ileri gitmiyor halen . Karyanin ust disin 1 i patladi digeri bembeyaz ust disin yanida bembeyaz patlayacak onlar kiza sanci veriyor sanirim
Cok gecmis olsun insallah hemen duzelir canim
minikbebegim9640 canım o dislerin arasi yanlar ve arkalar ciktikca kapanacakmis oyle biliyorum birde bebeklerin ilk dişleri yamuk çıkmazmış merak etme

Bahsrcım hep bi huzursuz bebeler. Diş yoruyor onları ağzı var dili yok gariplerin anca mızıldanıyorlar. Eşini de çok takmamaya Bak taktıkça daha da sorun olarak görür daha çok üzülür ve yorulursun. Ne diyeyim.
Oooo bu çok iyi, ozaman tadını çıkarın. Bizdeki baba ayağı ile koltuk altına iterek ortadan yok ederdi, düzgün toplasa bende çocukların eğlenmesine izin verirdim
Eşim saolsun toplar yerleştirir. Titizdir. Şükür.
Bu yazıyı okudumya hem çok utandım, hemde pişman oldum. Birdaha söylenmeden onlar için yorulacağim. Tabi inşallah.
Senin işin zor Bahar ım. İki bebek . Arada söylensende o dilden o kadar da olur. Baharcım Bebeğim için o kadar özlem çektim dua ettim. Hayatım boyunca hep anne olmak istedim. Rabbim başka başka sınadı. Öyle zor günlerden geldim, öyle zor kavuştum. Hamileliğim de çok zordu. Hamdolsun Rabbim bu kuluna bu evlat nimetini bahşetti. Dağılsın dökülsün sağlık olsun da tek. Rabbimin keremine hamdolsun.

Dünürün seni çok seviyor tabi gelinkızını ve kayınçomuzu da. Oğlum babasına benziyor huyu da benzesin Elifim rahat eder. Biz gibi beraber yapar beraber gülerler. Çocuğumun rol modeli başarılı.
Aslım saol canım benim ne güzel söylemişsin. Teşekkür ederim. İyi görüşlerin. daha havuz dışına çıkmadı toplar da yeni diye boyuna top alıyoruz ekstradan toplarız. Doğru tespit . Çok sabırlıyımdır. Bu ablanız nelere sabır etti, evladımın canı saolsun.
Zeyay1420 kuzum bak seninle de dolaylı akraba olduk. Kayınçomuzun sözlüsünü öperim.
kızlar iki gündür birbucuk yasindaki yeğenim nöbet geçiriyor. nedeni belli değil henüz arastiriliyor. dua edin nolur iyi olsun
Helinim çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah daha iyicedir şimdi.
İlahi miss . Anahtar değişimi iyiymiş. .
Ne güzel bilgilendiriyorsun. Çok saol sevgili dünürüm.
Damadın bugün çok ihmal edildi kıyamam. Sabah besledim işe gittim çok yoğundum. Öğlen geldim uyuttum .babası mama vermiş kuzum aç. Yemeğini yedirdim. Oynadık . Babamızın işi vardı gitti adamcağız. Uyudu balım. Bugün annemin doğum günü. Mezara gidemedim. Bir sürü iş getirdim Eve. Gece okurum anacığıma.

Bugun kaynanami kahvaltiya cagirdim
Geldi ama zaten oz degil ama esimi bebekliğinden bu yana büyütmüş her neyse boyle esimin abisinin cocuklarindan bahsediyor hep mutlu mutlu ama benim kiza boyle icten sevgi dolu bir bakisla bakmadi sanki yada bana oyle geldi bilmiyorum. Bizimki de ona agladi zaten annemle sohber ederken arada da laf sokusturuyor akli sira neymis anne baba olunca annelerin degerini bilirler falan filan. Karyanin uyumamasindan konuşuyorduk Mercimek corbasi verme gaz yapar dedimki mercimegi 5 gun once verdim dun aksam mi gaz yapacak ayni gun yada ertesi gun olsa tamam ama kac gun gecmis dedim muhtemelen disten dedim. Annemde valla bahar bende diyorum mercimek flan verme ama ne diyim onlar daha iyi bilir dedi. Kaynanada hemen evet biz birsey bilmiyoruz gencler daha iyi biliyor birak birsey deme flan bende güldüm gectim. Cok torun meraklisi ya kac ay olmus daha dun gordu torunu birde akil veriyorlar.

Hmm iyi demek ki snra cikanlara dha dikkat etmek gerek o zamn. Bakalm ne zaman o disler birlesecek merak ettm

Yaa benm yaramaz oglum deyim bugn suç işledi.
Mutfaga 5 dk gittm byle guzelce oturup oyuncaklaryla oynuyo diye arada byle kisa sureli birakiyodm hep. Sen tut ne ara gittiyse artk anlamadim bile emekleyerek koltugn o aradan gecip cicegimi dusurms aloe vera vardi agladi kostm baktm korkmus aglio sıpa oyle buyk de degldi Allahtan ki naptin sen dememle dha bi cok agladi bi de gzelce knustm ettm susturdm sonunda boş birakmaya gelmio artk yaa

Bununla geçmiş olsun daha iyi haberler alırsınız inşallah. Allah nerede varsa korusun kollasin.

Uyku eegsi miydi ondan yapılmıştı umuta da ayni yaslarda yasaidk bi de 3 4 gun yattik.
1 saati gecgin nobet gecirdi yavrum yani kasildi kitlendi eli ayagi tutmuyordu bogaz enfeksiyonu dediler.
Insallah tekrarlanmaz diye dua ediorum ben de oglum.icin senin yigeninde inaalkah bir daha yasamaz rabbim korusun onlari sifa versin bebeklerimize.
Insallah ciddi birnsonuc cikmayacaktir canim ates yapmistir dedikleri gibi icinIi ferah tutun cok Uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…