2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahh canım şekerim parem yaş dediğin nedir ki gönüller bir olduktan sonra büyüyünce fark etmez o yaş aralığı ben seve seve kabul ederim ince fikirli naif alimden iyi bir damat mı bulucam ama sen benim cadı kızımı ne yapıcaksın emin misin gerçi ders yapalım kitap okuyalım demezsen senden iyisi yok aslında tam senlik otur sürekli resim yap etkinlik yap kek pasta kurabiye yap onunla oyun oyna senden iyisi yok ama sen ders çalışalım mı kitap okuyalım mı deme

Doğa delisi alerjiniz nasıl oldu ?

Ya canım ben bu bildirimi almadım, henüz cvap vermediğini düşündüm. Bazı bildirimleri almıyorum. Bütün duvarı gezince görüyorum. Misinkide oyle oldu.
Bütün gün evdeyiz mecburen iş yapıyorum, sanırım ondan oldu. Dun aksam esimlede tartıştık. Ya çocuk çok küçük seninle kala kala boyle oldu, bırakmıyorsun benimle spora gelsin diyor. Birincisi coranadan korkuyorum, ikincisi oglumun birseyleri sökme huyu cok fazla. Orada aletleri sokmeye kalkacak, birseylerin altında kalır diye korkuyorum diyorum. Zarar gore göre alisacak diyor. Birde esim cok dikkatsiz çocuklara o bakarken hep birsey oluyor. Hem orada hersey demir ağır aletler anlatamıyorum. Ozaman umut uyanıkken hiç iş yapma diyor. E yemektemi hazirlamiyayim. Hazir soyle diyor hazir ne yiyecek bunlar. Oglum 5 aydir felam boyle ortalık topluyor, ıslak mendil gorsun hemen bi yerleri siliyor. Birde kızıma bebek yada kız oyuncağı hiç alamıyorum. Esim hemen atıyor. Umut oynar alma çocuğun piskolejisini bozar sin diyor. Ama bu sefer kiz araba top onlarla oynuyor. Çocuk büyütmek cok zor, şaşırdım valla.

Ah canım keşke olsaymışım o dönemde gitmeyeceğim artık çok üzüldüm bak az çok anlatıyordum size Beni affedin daha çok aktif olacağım

Herkese benden kahve asyakuş yapacakmış

Bende hep bildiğim yaptığım şeyleri yaptın mı diye sorunca sinir oluyorum çok biliyorsan gel büyüt o zaman annenin yanında olması kötü olmuş dediğin gibi sen unutursun o unutmaz

Asyo ile haydo dizi adı gibi Hoşbulduk canım şimdi ev beni bekler hanım kızı uyutup dalıyorum işlere soğukta da hiç çekilmiyor

Size hayırlı olsun biz arkadaş olarak katılırız nikaha napalım belki orda bi gelinin kız kardeşi yakalarız
Ahh ahh aklım kayarda yine bu topa girerim diye korkuyorum deme öyle tamam en azından bu yakışıklı deniz çocuk birini bulmaz benden şeytana uyarsam rezervini sana yapayım

Okula gitmeden karne aldık tuhaf ya sanki bir filmin içindeyiz Allahim bitsin şu pandemi
Hayırlı olsun karneniz canım inşallah gelecek dönem yüzyüze güzel bir eğitim dönemi olur hepimiz için
kızlar iki gündür birbucuk yasindaki yeğenim nöbet geçiriyor. nedeni belli değil henüz arastiriliyor. dua edin nolur iyi olsun
Çok geçmiş olsun canım gelişmelerden haberdar et bizi de Allah sağlık sıhhat versin yavruya

BKGK eşin annenin yanında ilgili baba haline bürünüyor sanırım sakin bir zamanında konuşsan anlar belki kendi de farkında değildir. Karyanın dişler geliyor bence ondan huzursuzluğu da. Benim oğlan çok huysyzdu geöen hafta hastalık çıktı işte altından.konuşamıyorlar ki dertlerini söylesinler kuzular. Şimdi daha iyi şükür emekleyince de iyi oldu kafasına göre geziyor o oda bu oda dolaşıyor.
Benim eşime de git memleketinde kal biraz tatilde diyroum gitmiyor. İyice yüzgöz olduk kaç aydır. Gidince evin anahtarını değiştirecem de diyorum tabi korkıyor mu napıyorsa yok gitmeyecem diye tutturdu.

Asyo ile haydo dizi adı gibi Hoşbulduk canım şimdi ev beni bekler hanım kızı uyutup dalıyorum işlere soğukta da hiç çekilmiyor
Kolay gelsin dunurcanim yavaş yavaş yap yorulma
Hayırlı olsun karneniz canım inşallah gelecek dönem yüzyüze güzel bir eğitim dönemi olur hepimiz için
Amin canım teşekkür ederim

Evin anahtarlarını değiştirmek bu iyiymis. Ay misss az degilsin he, adama korku salmışsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…