- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Aynn bende huylanıyorum ki normal doğumda bile Günlerce huylandım değişik tiriplere girdimAynı yer evet. Bende kaç gün geçmiş anca bakmıştım. Hiç bakmak istememiştim.
Yok fotoğrafı var da burda konuştuklarımızdan biri değilmiş kızlar öyle dediFake mi resm vs olmadanbakalm kim çıkacak ama ben olsaydm sylerdim kimsenin hesap isimlerini bile bilmiyorm zaten dha ama galiba tek ben eklemedim hrkes takiplesio
Öyle gözüküyor tecrübesizliğinin işte bazen karikatürler oluyor ilk çoçukta ikinci çoçukta şeklinde cidden ilk çoçuktaki modda oluyorum biraz fazla uçukKimi çocuk emeklemeden yürüyormuş. Onlardan demek ki sizinkilerdirek yürüme faslına geçecekler
Oyy oyyy ellerine sağlık canım afiyet olsun miniğe ne güzel hazırlamışsınSon zamanlarda hazırladığım bebiş yemekleri
Sizden çok şey öğreniyorum kızlar iyiki varsınız
Aynı canım benimki de tel sararı öğretemedim dahamisskokulumm maşallah göktuğa ablalarını da öğrenmiş
Ben de ellerin nerde ayakların nerde kulakların nerde falan çalıştırıyorum. Ama şimdilik tık yok. El ayak yine daha iyi sanki en azından o tarafa bakıyor.
Bi de bizim kız da bir huy bişeyi öğretirken hiç yapmıyor bir anda sen sormayınca ya da bakmayınca yapıyor. Alkışla bay bay öyle oldu mesela. Ellerini tutturup yapınca da çok sinirleniyor çekiyor ellerini
Yaa ben de üstte koca bir bombe ve hissizlik var hiç dokunamıyorum halen. Ne iyiymiş seninkiBende o yüzden sordum, benim 1 buçuk sene ara ile sezaryan oldum. Çoğu kişiden duyuyorum, hissizlik var acıma var diye. Yeri bile pek belli değil.
Valla bende hiçbiri yok şükürler olsun. Allah acıdı sanırım.
Cart curt aynı yer valla canımHer sezeryanda aynı yer mi kesiliyor valla ben onun korkusundan normal doğurdum suniyi yedim yara izi çok korkutur beni
Her sezeryanda aynı yer mi kesiliyor valla ben onun korkusundan normal doğurdum suniyi yedim yara izi çok korkutur beni
Teşekkür ederiz missim
Bizde o bayramı doyasıya yaşıyoruzmuz kabız yapar diye vermedim sorayım bugün doktora ayrıca probiyotik sorcam
Bezini acip lavobaya koyuyorum üstüne yaptıriyorum baya iyi oldu :)
Bebeklerimiz hep iyi sağlıklı olsun
Yok kız bizimki inemiyor sadece çıkıyor o sonsuz umut un kızıydı galiba kanepeden inenOyy oyyy ellerine sağlık canım afiyet olsun miniğe ne güzel hazırlamışsın
Aynı canım benimki de tel sararı öğretemedim dahagel gel de yapmıyor hepsine gülüyor yalnız bir alkış bir de parmak şıklatmamız var bol bol top atıyor bu ara karton kutuyu kestim yuvarlak ona atmaya bayılıyor. Kulak göz öğretmeye çalışıyoruz dediğin gibi bi gelişme yok ama hepsini alıyorlar meraak etme biranda çıkar meydana ben de senin kızın koltuktan inişi gibi inmeyi öğretiyorum o çok hoşuna gidiyor ayakları yere değince başardım hissi oluyor.
Yaa ben de üstte koca bir bombe ve hissizlik var hiç dokunamıyorum halen. Ne iyiymiş seninki
Cart curt aynı yer valla canım
Aynen yaa maşallah O ogretmen61 ne güzel çekimler yapıyorsunuz özenip üşenmeden. Ben 1 takım kıyafeti zor giydiriyorum bağrış çığrış
Yaa merak ettim sorsaniz ya biriniz bari kimsn cikaramadm diyeYok fotoğrafı var da burda konuştuklarımızdan biri değilmiş kızlar öyle dedi
At bakalım canım bebeklerde yüksek düşük olabiliyor endişelenmeYa biz gecen aşidan snra iste saglk ocagini aramistk kan sonucunu sormak icin acmadilar smdi haftasonu girdi araya. Az once aklima geldi e nabizdan sonuca baktm byle uyari isaretli syler var korktum acikcasi atsam buraya anlar misnz siz ya
Benimkide sevmedi birşeylerle karistirip vermeyi denesen. Ben vermedim 2 kez denedim yemedi.Yaa şu avokado yu bi ben becerip de yediremedim oğluma heralde2 sefr aldm çop oldu
At istersen anlayan olur belkkYa biz gecen aşidan snra iste saglk ocagini aramistk kan sonucunu sormak icin acmadilar smdi haftasonu girdi araya. Az once aklima geldi e nabizdan sonuca baktm byle uyari isaretli syler var korktum acikcasi atsam buraya anlar misnz siz ya
Biz de varız kuzum.Aynn valla bu muhabbetti kim açtıysa allah razı olsun bende bir bizimki kalmış emeklemeyen sanıyordum
Insallh ya bir suru hemdeAt bakalım canım bebeklerde yüksek düşük olabiliyor endişelenme
Sevmedi degl ben yapamadim malesef beceriksizligm olduBenimkide sevmedi birşeylerle karistirip vermeyi denesen. Ben vermedim 2 kez denedim yemedi.
At istersen anlayan olur belkk
Ortak olmasaydi eklemek isterdm ben herkesi aslndaBiz de varız kuzum.
Allah razı olsun kuzum. Cümle geçmişlerimiz inşallah.
Selam şükürüm. Üste kat çıkma süpermiş. Hepimizin delilik dereceleri arttı. Delilik iyidirKizlar selamm insallah iyisinizdir
Ne yazik ki firsat bulamiorum
Delirdim bakalim.kat cikiyoruz ustune
Neler yapiyorsunuz
Ben de iki tane cizgi var ayni degildir
Kiziimi tasiyinca aciyorKalppare
Bazen durduk yere de aciuor sızlıyor kasiniyor normaldir herhalde kolay
O kamera arkaları tam kameralıkTeşekkür ederiz missimsen bide kamera arkasını görseydin eşimle birbirimizi yiyorduk
Ay olur mu canım ben bakıyorum gayet gelişimi harwketleri güzel Zara’nın hiç üzülme almila ondan geride şu anAynn valla bu muhabbetti kim açtıysa allah razı olsun bende bir bizimki kalmış emeklemeyen sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?