Benim az miktarda var hissizlik gibi değilde deri altı tuhaflık diyelimBende o yüzden sordum, benim 1 buçuk sene ara ile sezaryan oldum. Çoğu kişiden duyuyorum, hissizlik var acıma var diye. Yeri bile pek belli değil.
Valla bende hiçbiri yok şükürler olsun. Allah acıdı sanırım.
Saol canım iyi ki varsınızAy olur mu canım ben bakıyorum gayet gelişimi harwketleri güzel Zara’nın hiç üzülme almila ondan geride şu an
Bende çok özlemişim uzaktan sanal gibi gelen şeyler ile gönül bağı oluyormuş gerçektenAilem gibi oldunuz alla eksik hissediyorum sizlerle yazışmayonca
Maşallah gündemi takip ediyorlar
Bizimki de öyleydi canım asi dan dolayı değerler hep yüksek yada düşüktü sen bı atsanaYa biz gecen aşidan snra iste saglk ocagini aramistk kan sonucunu sormak icin acmadilar smdi haftasonu girdi araya. Az once aklima geldi e nabizdan sonuca baktm byle uyari isaretli syler var korktum acikcasi atsam buraya anlar misnz siz ya
Hepimizde oluyor o canım üzülmeAlmila ile uyumak işkence oldu bana işin en kötü yanı sinirlerime artık hakim olamıyorum sesim yükseliyor sonrada ağlıyorum oturup ay çok kötüyüm ya ben nasıl böyle biri oldum
Artık pek de sanal sayılmaz hepimiz gördük birbirimizi daha da güçlendi maşallah hem annelere hem bebelereBende çok özlemişim uzaktan sanal gibi gelen şeyler ile gönül bağı oluyormuş gerçekten
Evet evet kuzum haklısınArtık pek de sanal sayılmaz hepimiz gördük birbirimizi daha da güçlendi maşallah hem annelere hem bebelere
Her uyku da ağlıyor valla tükendim artıkHepimizde oluyor o canım üzülme
Aşıya bağlı oluyor. Pzartesi gösterirsin zaten doktoruna . Vücut bağışıklık sistemini çalıştırıyor minik oynamalar olabilirHepsini attim ozellikle uyari isareti krmizi olanlara bakın ya kafam allak bullak olduinsallh onemli bsey degildr
Ay yerim onun top sevdasını ya ne degisik huylar Allah'ım masum meleklerYok kız bizimki inemiyor sadece çıkıyor o sonsuz umut un kızıydı galiba kanepeden inen
İpek topları atmaya kıyamıyor atıyor hemen geri alıyorşoktan şu topu yukardan atınca döne döne inen oyuncaktan aldım Allahım topları elinden asla bırakmıyor. Zar zor bırakıyor hemen oyuncağı tümden kaldırıp içinden topu almaya çalışıyor. Top delisi ben de bir poşet top aldım daha çıkarmadım ama sırayla çıkarayım diyorum.
Aynen yaa maşallah O ogretmen61 ne güzel çekimler yapıyorsunuz özenip üşenmeden. Ben 1 takım kıyafeti zor giydiriyorum bağrış çığrış
Ben daha denemedim kendim denemiştim çocuğuma bu şeyi vermeem heralde faydalı ama oy ne bileyim nimettir kötü demek istemiyorumBenimkide sevmedi birşeylerle karistirip vermeyi denesen. Ben vermedim 2 kez denedim yemedi.
At istersen anlayan olur belkk
Benim az miktarda var hissizlik gibi değilde deri altı tuhaflık diyelimacı yok şükür ama benşm karnıma atlamadı kimse
Öyle gerçektenAilem gibi oldunuz alla eksik hissediyorum sizlerle yazışmayonca
Sakin kalamadigimiz zamanlar çok oluyo malesef ama bağırmak alışkanlık haline gelen bişey aman diyeyim o bataklığa düşme kuzum baktın sinirleniyosun bağırma hissi geliyo eğer üç defa beş defa neyse kendini tutar bagirmazsan sonrasında kolay artık bagirmamaya basliyosun bu taktiği ben kendimde denedim gerçekten bagirmam zaten ama bir iki oldu bagirmadim tuttum kendimi sen de bı deneAlmila ile uyumak işkence oldu bana işin en kötü yanı sinirlerime artık hakim olamıyorum sesim yükseliyor sonrada ağlıyorum oturup ay çok kötüyüm ya ben nasıl böyle biri oldum
En büyük maşallah da senin güzl enerjine gelsinEvet evet kuzum haklısın
İşte ondan korkuyorum bende ya işin başında çözmek istiyorum . Nasıl tutuyorsun kendini napsaö bilemedimAy yerim onun top sevdasını ya ne degisik huylar Allah'ım masum melekler
Ben daha denemedim kendim denemiştim çocuğuma bu şeyi vermeem heralde faydalı ama oy ne bileyim nimettir kötü demek istemiyorumama kötu
Aman benimkiler normal doğum üstüme çıkmışlardı ilk doğumda dünür kaburgalarım ayrık
Öyle gerçekten
Sakin kalamadigimiz zamanlar çok oluyo malesef ama bağırmak alışkanlık haline gelen bişey aman diyeyim o bataklığa düşme kuzum baktın sinirleniyosun bağırma hissi geliyo eğer üç defa beş defa neyse kendini tutar bagirmazsan sonrasında kolay artık bagirmamaya basliyosun bu taktiği ben kendimde denedim gerçekten bagirmam zaten ama bir iki oldu bagirmadim tuttum kendimi sen de bı dene
Canımsın canımEn büyük maşallah da senin güzl enerjine gelsin
Ayy sorma bizde geçen hafta öyleydi ama ben ders çalışıyorum diye az ilgileniyordum biraz daha oyun ilgi ve uyanık kalma sürelerine dikkat ettim 3,5 saat olunca uyuttum öyle öyle düzeldi biraz birde evde çok bunalıyorlar enerjilerini atmaları lazım 10 dk da olsa indiriyorum dışarı ben hiç olmadı araba turu yapıyoruzHer uyku da ağlıyor valla tükendim artık
Bizimki de giyinmekten nefret ediyor ama uğraşıyorumYok kız bizimki inemiyor sadece çıkıyor o sonsuz umut un kızıydı galiba kanepeden inen
İpek topları atmaya kıyamıyor atıyor hemen geri alıyorşoktan şu topu yukardan atınca döne döne inen oyuncaktan aldım Allahım topları elinden asla bırakmıyor. Zar zor bırakıyor hemen oyuncağı tümden kaldırıp içinden topu almaya çalışıyor. Top delisi ben de bir poşet top aldım daha çıkarmadım ama sırayla çıkarayım diyorum.
Aynen yaa maşallah O ogretmen61 ne güzel çekimler yapıyorsunuz özenip üşenmeden. Ben 1 takım kıyafeti zor giydiriyorum bağrış çığrış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?