2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim az miktarda var hissizlik gibi değilde deri altı tuhaflık diyelim acı yok şükür ama benşm karnıma atlamadı kimse

Ya biz gecen aşidan snra iste saglk ocagini aramistk kan sonucunu sormak icin acmadilar smdi haftasonu girdi araya. Az once aklima geldi e nabizdan sonuca baktm byle uyari isaretli syler var korktum acikcasi atsam buraya anlar misnz siz ya
Bizimki de öyleydi canım asi dan dolayı değerler hep yüksek yada düşüktü sen bı atsana

Ay yerim onun top sevdasını ya ne degisik huylar Allah'ım masum melekler
Benimkide sevmedi birşeylerle karistirip vermeyi denesen. Ben vermedim 2 kez denedim yemedi.

At istersen anlayan olur belkk
Ben daha denemedim kendim denemiştim çocuğuma bu şeyi vermeem heralde faydalı ama oy ne bileyim nimettir kötü demek istemiyorum ama kötu
Benim az miktarda var hissizlik gibi değilde deri altı tuhaflık diyelim acı yok şükür ama benşm karnıma atlamadı kimse
Aman benimkiler normal doğum üstüme çıkmışlardı ilk doğumda dünür kaburgalarım ayrık
Ailem gibi oldunuz alla eksik hissediyorum sizlerle yazışmayonca
Öyle gerçekten
Almila ile uyumak işkence oldu bana işin en kötü yanı sinirlerime artık hakim olamıyorum sesim yükseliyor sonrada ağlıyorum oturup ay çok kötüyüm ya ben nasıl böyle biri oldum
Sakin kalamadigimiz zamanlar çok oluyo malesef ama bağırmak alışkanlık haline gelen bişey aman diyeyim o bataklığa düşme kuzum baktın sinirleniyosun bağırma hissi geliyo eğer üç defa beş defa neyse kendini tutar bagirmazsan sonrasında kolay artık bagirmamaya basliyosun bu taktiği ben kendimde denedim gerçekten bagirmam zaten ama bir iki oldu bagirmadim tuttum kendimi sen de bı dene

İşte ondan korkuyorum bende ya işin başında çözmek istiyorum . Nasıl tutuyorsun kendini napsaö bilemedim

Her uyku da ağlıyor valla tükendim artık
Ayy sorma bizde geçen hafta öyleydi ama ben ders çalışıyorum diye az ilgileniyordum biraz daha oyun ilgi ve uyanık kalma sürelerine dikkat ettim 3,5 saat olunca uyuttum öyle öyle düzeldi biraz birde evde çok bunalıyorlar enerjilerini atmaları lazım 10 dk da olsa indiriyorum dışarı ben hiç olmadı araba turu yapıyoruz

Bizimki de giyinmekten nefret ediyor ama uğraşıyorum sonucu güzel olunca değiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…