2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ebru_can_ebru canim gunduz 2 uyku yapiyor benimki oda 1 yada 1 bcuuk saat bazen 45 dk. Bende bir ara her aksam bagiriyordum uyumuyor diye hatta buraya yazıyordum cok kiziyordum kendime sukur saatleri biraz ayarladim cocuk aksam zorlamiyor fazla. Bu ara gece uyumuyor agliyor ama kizmiyorum disleri patliyor inliyor kuzum yatarken kiyamiyorum
Sakin kal hersyden anliyorlar ben bagirdigimda korkup zipliyordu melegimm

Yaa ben de üstte koca bir bombe ve hissizlik var hiç dokunamıyorum halen. Ne iyiymiş seninki
İlk zaman o kısımda yağ varken dedigin gibi, orası kabarıktı. Hissizlik degilde elledigimde tuaf oluyordu. Ne zaman göbek tam anlamı ile gitti, orası sıkılaştı düžleşti. Hissizlige benzeyen şey zayıflayınca geçti. Ben birde ödem olmasın diye fucidin krem kullandım, doktor vermişti.

Almila ile uyumak işkence oldu bana işin en kötü yanı sinirlerime artık hakim olamıyorum sesim yükseliyor sonrada ağlıyorum oturup ay çok kötüyüm ya ben nasıl böyle biri oldum
Çoğumuz öyleyiz canım bende etini sıkıyormuşum gibi ağlayınca deliriyorum bazen sesim yükseliyor benimde sonrası pişmanlık üzülme tek değilsin

İşte ondan korkuyorum bende ya işin başında çözmek istiyorum . Nasıl tutuyorsun kendini napsaö bilemedim
Hemen o bir bebek bilmiyo bilse yapar mı hiç diye telkin ediyorum kendimi on dakika sonra pişman olursun sus de içinden hele bebisin uyuyunca gelen vicdan azabı

Merhablar, bugün bu saat çok şükür sırtım yeri gördü. kapiyi da kapattım ki kimseler gelemesin bakalim kac dakika ise yarayacak. o dediğiniz arkadaş beni eklememis, Avrupa yakasındaki Gafur gibi sen beni beğenmiyon mu ? diye sormak istiyorum

Çok güzel tabaklar yiyor yani bunları maşallah benim oğlan pek geriden geliyor ek gıda konusunda hadi hayırlısı
V Bizim de durumumuz iç açıcı değil , olur eder diye diye günler geçiyor bakalım.
Almila ile uyumak işkence oldu bana işin en kötü yanı sinirlerime artık hakim olamıyorum sesim yükseliyor sonrada ağlıyorum oturup ay çok kötüyüm ya ben nasıl böyle biri oldum
Bizde de yeme konusu beni geriyor ve sabredemiyorum kendi kendime söyleniyorum bazen . Kendime gelmem lazım bir an önce . Hiç iyi hissetmiyorum kendimi . Tedavi , riskli gebelik derken hep evdeydik . Süreç de etkiledi herhalde ondan bu hale geldim. Çok üzülüyorum bu duruma da . Yalnız değilsin .

Suratıma suratıma vurdun dünürüm yağlarımı ödem değil de yağlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…