2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eki Görüntüle 2767660
su anda ikinci resimdeki gibiyim. rehin aldı beni. kaç saattir beraber yatıyoruz yaa. uyansa odaya götüreceğim, uyanmıyor da, yerine yatirinca ağlıyor
Biz hep öyleyiz dilzarcim ya kucakta
Uyuyoruz koymaya yeltensem çığlık çığlığa nasil olacak bilmiyorum.

Kizlar mama sandalyesine baglayamayi başaramadım ben u kizi
Yurutece nasil baglayabilirim ayaklarini cikaracak kadar eğiliyor yere
Çok da sinirli bu kiz inat degismez dimi daha yandik 2si de böyle oldu bu cocuklarin
Umuta sen yaptin bynu diorlardi heh dedim bu kiz 3aydir böyle bunu da mi ben yaptim kaninda var size çekmis dedim kaynatamlar da duydu oh

Yaa şu avokado yu bi ben becerip de yediremedim oğluma heralde 2 sefr aldm çop oldu
Bağırsaklarina baya iyi geldi .
Zamanı mı geçti sevmedi mi?
Çok güzel tabaklar yiyor yani bunları maşallah benim oğlan pek geriden geliyor ek gıda konusunda hadi hayırlısı
Hepsi bol iştahlı olsun zamanla hepsi yer ins. Biz ilk sebzelerle başladık smdi karıştırmalara basladik
Muzu sormayı unuttum, probiyotik vermedi.
Onun yerine 2 kayısıyı geceden 1 fincan suya koy sabah blendirdan geçir içine 1 TK zeytinyağı koy karıştir gün içi 3 çk şeklinde ver dedi dedin gibi zamanla aliscak dedi :) tşk ederim

Tüm beğenenlere teşekkür ederim

Kizlar ne güzel etkinlikler yapiyorsunuz Masallah sizlere.
Biz de etkinlik olarak horon başı olmak var bu ara peceteyi aliyor eline oh ooh dedikce diz kiriyor alasaagi yapiyor yani horoncu olacak ya karadeniz kizi

Bugün dda abisiyle ben yatarken üzerimden atlama, geçme aktivitesi yaptilar sağolsunlar eze eze etlerimi morarttilar

Istah da tam gaz devam bu aksamki menusu yine peçeteydi verdiğim yemekler meyveker yenmedi

Ay hadi inşallah bizim de dişimiz çıktı sonunda
Gözle de pek bişey belli olmuyor ama. Ağrılı ateşli dönem bundan sonra mı oluyor önce mi olmalıydı biz pas geçtik acaba??
Olmaz insallah olmadiysa sussam bence
Bizimkiler kudurmaktan dise odaklanamiyor bence
Bez degistirirken agaldigi kadar aglatmaz dis hirpalamaz eminim bu bemim kizi amida kalkıyoruz resmen
Yuh simdi baktim petegin vanasini yemeye calsiiyor hayranım bunun istahinia

Disiniz hayirli olsun agrisizi sancisizi uzasınlar dizilsinler insaallahh susamcim

Kız ne dıon aman dünür deme üstüne çıkmak nedir

Ah kıyamam benim ki de çekmece açıp duruyor önüne yastık koydum ben salondakinin
yastık iyiymiş
Canım benim ya Rabbim sağlıkla imtihan etmesin inşallah hiç biseycik yoktur basit biseydir..
netlik yok hala canim. kontrol altında. ateş sürekli yükseliyor.
Canim kıyamam sana..Allah yardımcınız olsun..dua edecegim yavruya
sagolasin sekerparem
beni de eklemiş de kabul etmemistim burdan kimse mesaj atmayınca dikkatimi cekmemis
Kızlar bende sizde ekli diye ekledim sizden bizleri bulabilmesi de kolay değil bence . O da ilginç
kimmiş ya ne enteresan iş
Kızlar bardağa tık tık yapıyorsa diş çıkmış demek midir çıkacak demek midir? Elime gelmedi ama bişey bardağa geliyor. Bi aydınlatın beni yaa cahallık zor iş
haydi hayırlısı olsunnnn
Ay hadi inşallah bizim de dişimiz çıktı sonunda
Gözle de pek bişey belli olmuyor ama. Ağrılı ateşli dönem bundan sonra mı oluyor önce mi olmalıydı biz pas geçtik acaba??
illa aras huysuzluk olacak diye birşey yok canim. oh cok sukur ipektosa. inşallah diğerleri de böyle usul usul gelirler

minikbebegim9640 biraz enfeksiyon var gibi o zaman aşıdan önce alındıysa kan. Pazartesi gidin bakalım doktor ne diyecek
Yaa idrar da mi var peki anliyosan eger napabilirim hemen gecmesi icin? Ve saglk ocagina mi hastahaneye mi gitmemiz gerek?
Valla aldigmda cok sertti ezemedm oyle beklettm digerini de karardi tadina bakamadi bile

Canım Güneş başından beri çok hareketliydi Maşşallah sinir benimkinde de var bir bağırıyor saç baş yoluyor. Zamanla bu davranışı söndüreceğimi umuyorum eşim pekiştirşyor gerçi kendi saçını falan çektiriyor öyle dövüşgen yapacakmış oğlanı daha çok huy değiştirir bunlar kararlı ve tutarlı olmak lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…