Gözümden kaçmış asya gripmi oldu. Çok geçmiş olsun.Bizimkide kalktı gece ortamı da oynadı kendi kendine kalkmadım bile göz kapalı durduk yarım saat debelendi baktı bizde iş yok ağladı heri meme verdim uyudu sözde 583652515 kere uyandı
Verebilirsin rahatlatır, ben bazen veriyorum. Bütün olarak vermene gerek yok, yarim olarak kır attığın gibi fayda ediyor zaten. Korkulacak birsey yok fitilden. Daha kırklı bebekken veriliyorduAcilll!
Kızlar ya Zara son 1 haftadır kakasını yapmakta çok zorlanıyor komposto falan veriyorum son 3 gündür de çok sert yapıyor normalde günde 1 kez yapardı ama 3 gündür hem az hemde sert yapıyor
Eşim fitil almaya gitti ben vermek istemiyorum eşim verelim diyor hamilelikte bu konuda ölümden döndüm ya o da öyle kötü olursa diyor sizce ne yapayım daha önce kendim de hiç fitil vermedim nasıl verilir fitil veya vermeli miyim eşim birazdan gelip verelim diye tutturur
Bence verin bi rahatlasın çocuk sonra genelde bağırsak çalıştırıcı şeyler yedirirsin bir süre idare eder. Özellikle sert yapıyorsa çatlak falan olmasın biz çok çektik zordu. Bol su içirAcilll!
Kızlar ya Zara son 1 haftadır kakasını yapmakta çok zorlanıyor komposto falan veriyorum son 3 gündür de çok sert yapıyor normalde günde 1 kez yapardı ama 3 gündür hem az hemde sert yapıyor
Eşim fitil almaya gitti ben vermek istemiyorum eşim verelim diyor hamilelikte bu konuda ölümden döndüm ya o da öyle kötü olursa diyor sizce ne yapayım daha önce kendim de hiç fitil vermedim nasıl verilir fitil veya vermeli miyim eşim birazdan gelip verelim diye tutturur
Yaaa yerim ama nasl gzel tutmus bi deYumruğunu masaya vurdu ve pembiş biberonuyla suyunu içti. Kimse delikanliligimizi sorgulamasin
Valla bende korkmustm bi ara nasl verilecegini de bilmiyodm ama 3 4 kere verdm birini yapinca zaten basit gelio. Kır yda direk popoya birden degilde yavas yavas ittir zaten direk giriyo kendi ama cikmadigindan emin ol bezi kapat zaten gnelde 10 15 dk ya kalmadan yapiyolar.Acilll!
Susuzluktan mi oluyo diyosn yaniBence verin bi rahatlasın çocuk sonra genelde bağırsak çalıştırıcı şeyler yedirirsin bir süre idare eder. Özellikle sert yapıyorsa çatlak falan olmasın biz çok çektik zordu. Bol su içir
Harita geliyor ama bazen böyle açık mavi saçmasapan bişey çıkıyor bekleyince düzeliyor, şarj yerini bulamadığı hiç olmadı bende bi gönder istersenDenemedim ama aklımda bir türlü yapamadım. İlk çalıştırmada tüm herşeyi kaldırmıştım geniş bir harita çıkarsın diye tekrar o şekil yapmaya hiç vaktim olmadı. Bi de açar açmaz hemen harita gelmiyor bir süre bekliyor sende de oluyor mu? Bi de mesela şarj standı oturma odasında duvarın kenarında bazen kendini bitişik odada yani çocuk odasında sanıyor. Aradaki duvar ince de değil neden öyle oluyor anlamadım. Gatantiye mi yollasam acaba
Bir taktiği falan var mü verirken çatlağa sebep olurum diye korkuyorumVerebilirsin rahatlatır, ben bazen veriyorum. Bütün olarak vermene gerek yok, yarim olarak kır attığın gibi fayda ediyor zaten. Korkulacak birsey yok fitilden. Daha kırklı bebekken veriliyordu
Ver canım makat öyle bişey ki o kısımda kalan kaka o bölgedeki suyu çeker sünger gibi ve kurudukca tuvaletini yapması zorlaşır o yüzden büyükler için bile derler büyük tuvalet iniz tutmayın diye bebek bilmiyo tabi ama sert diyosun ya o sert kaka çıksın en azından ki iyice kurutmasin o kısmı kurudukca zorlaşır biraz açık yazdım sorryAcilll!
Evet biliyorum canım zaten ondan korkuyorum hamilelikte çok çektim ölümden döndüm gerçekten yüksek lavmana rağmen çıkış olmamıştı doktor müdahale Etmek zorunda kaldı doğumdan daha zor zamanlardı benim içinVer canım makat öyle bişey ki o kısımda kalan kaka o bölgedeki suyu çeker sünger gibi ve kurudukca tuvaletini yapması zorlaşır o yüzden büyükler için bile derler büyük tuvalet iniz tutmayın diye bebek bilmiyo tabi ama sert diyosun ya o sert kaka çıksın en azından ki iyice kurutmasin o kısmı kurudukca zorlaşır biraz açık yazdım sorry
Tesekkurler canımYaaa yerim ama nasl gzel tutmus bi dene gzel kendi iciyo masallah ona
Zaten sıkıntımız 1 haftadır su içiremiyorum bir türlü döküyor ağzındanBence verin bi rahatlasın çocuk sonra genelde bağırsak çalıştırıcı şeyler yedirirsin bir süre idare eder. Özellikle sert yapıyorsa çatlak falan olmasın biz çok çektik zordu. Bol su içir
Ooo eminim çok zordur ya neyse ki geçti gittiEvet biliyorum canım zaten ondan korkuyorum hamilelikte çok çektim ölümden döndüm gerçekten yüksek lavmana rağmen çıkış olmamıştı doktor müdahale Etmek zorunda kaldı doğumdan daha zor zamanlardı benim için
Aynn öyleOoo eminim çok zordur ya neyse ki geçti gitti
Evet işte o mavilik bende de oluyor. Şarjı başka odada sanıyor bazen çok sinir bozucu bir arayıp konuşayım en iyisiHarita geliyor ama bazen böyle açık mavi saçmasapan bişey çıkıyor bekleyince düzeliyor, şarj yerini bulamadığı hiç olmadı bende bi gönder istersen
Kesinlikle anlatıyor anladık bizKizimin babasinin ismini öğrenmesi esimle aramizdaki iliskiyi anlatiyor mu kizlar.
Bi de sonuu vurgukayarak diyor kizim
Aadeem diye hep benden kızgınken duyduğundan demekkir
Bizimki susuzluktan ve ilk ay olmasına rağmen ek gıdayı çok vermemden olmuştu. Suyu da çok içemiyordu o zaman. Şimdi her yemek sonrası bazen aklıma geldikçe veririm problem kalmadı. Muz verdikçe armut da veriyorum mesela her gün ceviz avokado vermeye çalışıyorum. Bunlar da iyi geliyorSusuzluktan mi oluyo diyosn yanibenm oglan hemen byle etkileniyo az katı şyler yeyince muz veremiyorm korkumdan hemen katılasio ve cok cok zorlaniyo. Su da iyi iciyo aslnda ama neden oyle oluyo anlamiyorm
Ondandır o zaman. Su çok önemli özellikle sık yapmıyorsa hemen su vermek lazım. Bağırsaklardan sürekli su emilirZaten sıkıntımız 1 haftadır su içiremiyorum bir türlü döküyor ağzından
Ben kocama baget desem ekmek sanır o kadarDoga Delisi doğa benim eşimin de lafi hep aynı..iyisi olsun diye araştırıyorum hee tabi tabi diyorum ben de
misskokulumm misss tekerlek kadar haaa biz D dilzar in dediği gibi tel kadar olsa razıyız ama baget de olsa nayır demeyiz di mi Aslihaydo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?