2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Susam_tanesi aynen dediğini ben de düşündüm bir sürü arkadaşıma koşa koşa hastanelerine gittim çiçek çikolata vs ne gerekiyorsa yaptırdık ettik. Tabi karşılık beklemiyorsun ben zaten 3.düşünmüyordum hiç. Ama eve gelince bari bir çiçek yollasalardı fena olmazdı. Bir arkadaş grubum pandemiden önce bebek çikolatası yaptırmış süsletmiş tepsiyi vermişlerdi. Hoş kimseye ikram edemedik çocuklar yedi bir de yengem çiçek yaptırmıştı getirdi sağolsun. Benimki pnu görüp aklına bile getirmedi sağolsun

ilahi misss çok güldüm tekerlek gibi bileziğe. tekerlegi geçtim şööyleee tel gibi bile olabilirdi.

Doğru canım işlerine geldi tabii.. Demek tekerlek gibi ha

Yaaa tşkr ederiz güzel kalpli teyzesi

Bizim de bu gecemiz aynı Ayşe kuzumun gibiydi artık ben nasıl yorgunsam uyanamadigim zamanlar olmuş eşim 3 kere kalkmış omzunda piş piş yapip uyutmus ama o da besige koyar koymaz uyandı diyo uzun süre kucağında uyutmus azcik dinleneyim diye kazmadir ama bazen hayat kurtaran şeyler yapiyo

Ayynı ben ben de anneme ayrı ona ayrı atarlıydım bir süre idare etti sonra başladı o da çemkirmeye
Valla sağolsun düşünüp alanlara gönderenlere. Ben de şirketten geldiğinde çok sevindirik oldum dedim sağolsun orası da olmasa düşünen yok fotoğraflarını çektim eşim hepsini gördü ama yok yok öküzlüğü tuttu bu konuda. Hayır üzüldüğüm maddi sıkıntımız da yok hatta bilezikleri başka bişeye dönüştürcem dediğimde dönüştürmene gerek yok git al dedi. Yani öyle diyorsun madem de niye almıyorsun ayyy
S Susam_tanesi Ben eşime alması gereken kolyeyi bile attım. Bak dogurunca bunu al bana diye, kocam bey attığımı beğenmemiş daha özel bir şey bakıyormuş. Hala bakıyor, iyi kekledi beni
Off seninki de pek çakal çıkmış yaa. Bana da anneler günü hediyesi almış göndercez diye bekletip bekletip stokta yok demişler bunu deyip duruyor ben aslında almıştım falan filan. Ee dedim bi o mu vardı hediye başka kalmadı mı??

Aynen oyle nedense annem gidince buyude gitti
Ayy miss cokk guldum esinin annesine
Yumruğunu masaya vurdu ve pembiş biberonuyla suyunu içti. Kimse delikanliligimizi sorgulamasin
Masallahh delikanliya

SonsuzUmut yaaa yürüyormuş senin kız Maşşallah ona gözünüz aydın artık elinden tutup gezdirirsin bol bol kucak işleri bitsin yavaştan bakalım 3.kim olacak
Saol canım tam olarak yürümek değildi 1-2 adım attı gibi bakalım bügün tekrar ettireceğim

Canım ben de o robottan kullanıyorum hiç oda karıştırması falan olmuyor gayet memnunum seninkinde bi sıkıntı mı var acaba ya da yeniden haritalandırma yapmayı denedin mi

Artık nasıl ozelse
Bekliyorum, özel bir şey alır inşallah
Ohhh afiyet olsun ben de bugün tereyağında yumurta pişirdim içine peynirle. En kolayından kahvaltı.
Oh, afiyet olsun Göktuğ'a
Erkekler öyle ya ben ona babalar günü hediyesi aldım. Çok istediği bir kulaklık vardı, lohusa halimle düşünüp onu almıştım. Anneler günü hediyesi almadı bile. Ay çok bilendim, gidip çatacagim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…