2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S susam tanesi iki çocukla ne kadar toplu olunabilir ki heryerden bir oyuncak çıkıyor neyse bekleyeyeim belki hem süpürüp hem toplayani çıkar

S Sonsuzsukurler sonsuz canım bizimkiler de aynı..kızı alip masanin altina koyuyor magarama yerlestirdim diyor bay magara adami kız da bana bakıyor sırıtıyor ordan
Tuvalet konusunda ise soyle diyeyim sinifta cocuklar 5 saatte en az 1 2 defa giderlerdi. Oglum gitmiyor tutuyor..bebekken idrar yollarindan hep iltihap yasadik ya biraz korkuyorum.nabalim hepsinde var bir rahatsizlik sende böbrek korkusu ben de bir gidanin aniden alerji yapmasi korkusu..yeni birsey yedirecegim zaman kaskati oluyorum stresten.dun aksam ilk defa cipura yedik.ikisine de caktirmadim ama buz kestim dokunursa diye

Bizde böyleyiz kaç kere kalktığını saymıyorum bile. Hiç durmuyor rahatsız yatıyor uykusu da var ama derin uyuyamıyor. Uyku Eğitimi alsam mı diye düşünüyorum alan bi arkadaş vardı bayağı memnundu

Kim hayır der bagete aa
Ben kocama baget desem ekmek sanır o kadar
Ay şimdi sordum bakiyim bilecek mi diye bana baget al dedim napcan bageti baterist mi olacaksın dedi ben şok o çubukların adı da baget ya inşallah bana gidip bateri çubuğu falan almaz

Aahh o berguzar korel yok mu o berguzar korel reklam çıktıkça ic geciriyormusum farkinda değilim esim biliyor baget ne demek o yüzden ben de farkında degilim ic gecirdigimi ama
Hahahahah
Hahshaj çok iyi ya ben de farkında olarak yapıyorum böyle şeyleri güzel taktik kullanın

Aahh o berguzar korel yok mu o berguzar korel reklam çıktıkça ic geciriyormusum farkinda değilim esim biliyor baget ne demek o yüzden ben de farkında degilim ic gecirdigimi ama
Hahahahah
Ay ben bilmiyorum o reklamı hiç reklam izlemediğimden Açıp izliyim bari merak ettim. Zaten izlesem de o dediğinizi yapamam kocam bey kulaklıkla bilgisayar başından kalkmadığından beni duymaz bazen tv de bişeye yorum yaparım efendiim diye 5 dk sonra tepki gelir yok bişey derim kendi kendime konuşuyom ben evde. Gündüz zaten yalnızım akşam da böyle. İşe başlasam da iki insanla sohbet etsem yaa özledim

evet canim, hatirliyorum dertlesmistik hatta, ne günlerdi, gecti gitti. şükür..

şimdi oturamıyorum diye dertleniyorum, o zaman kalkamıyorum diye dertlenirdim.
şükür bin kez, gerçekten. yasarken o kadar aklima gelmemişti biliyor musun üzülmek, o ara nasıl yapacağız diye düşünmekten fırsat kalmamış, şimdi arada aklıma geldikçe üzülüyorum, sonra geçti gitti diyorum, gecti gitti, şükür. bu covit de geçecek, onun arkasından da öyle konuşacağız insallah

Ahahahah Allah seni Asli kız beni görmüş gibi diyon bi de babalarına benziyorlar canim gercekten ama herkess aa pare daha cok seviyor kocasini diyorlar hep ben de adama sarıyorum sen beni sevmiyon mu diye zavalli ikinci gebelik boyu dua etmiş korkudan karıma benzesin diye ben kumral kızıl biriyim..eşim esmer.esmrr gen baskin çıkmış napam mendel den iyi mi bilcez
InsAllah canım..Anladım şimdi seni.tabiati böyle diyorsun yani o zaman yapacak bisey yok..kötüsüne bakip halimize sukredecegiz.en azindan öfkesi diline vuruyor..baska zarari yok.gene kontrol ediyor kendini..bazi insan ateş mizacinda olurmuş.mizaclari dinlemistim de.ates mizacli insanlarin icinde kor oturur diyordu kadinin biri..bu insanlar ofke ile yasamaya calisirmis.hep sinirli hep gergin.onlara da yazik diyordu.tabiat meselesi.
Bizde de o durum oluyor ve ben ayni bu emojide ki gibi hep gozumu kapatiyorum.çunku actigim anda sırıtıyor uykusuzluktan düşürme korkusu oluyor bir de gece gece.saka bi yana gözümü açmak da mesele
Heepimiz aynı olduk..ya biliyorum zorunlular belki ama böyle düşününce hic mutlu olamayız ki
Ben de kapi aralikken şapka düştü kafasi usudu diye butun gun aglamistim.bakamiycam ben yok yok diye hahahahah hayır ikinci cocuk acemi de degilim..lohusalara arastirma yapilsin kafa bi hos oluyor ama annem sen hala lohusasin diyor.hala cok hassas oluyormusuz.2 yaşa kadar boyle dedi
Tava aldi ya bana Jadee ne edem nee ama güzel tava aldim bak en iyisinden diyor bi de asyakusuma sevgilerimi ve sifa dileklerimi iletiyorum

Biz de bugun krep yaptık
Kadin anneliğe doyamamış biraz da babaanneligin tadına bakmaya ne dersin desene
Umut adina üzüldüm..yavruma yazik
Herkes birinden çekiyor ben de eltimden cekiyorum iste

Aa alinti yanlis olmuş ben N Nehir8077 için yazacaktım benzemeyi minik bir teknik aksaklik ile karışıklık olmuş yüzünü gören cennetlik sekerparem keşke görsem de kime benziyor desem benim de kız aynı baba oğlan ben

Armut da asit olunca yediremiyorm ben ama kayisi hosafi iciriyorm kara erik hosafi veriyorm faydasi oluyor

Teşekkür ederim canım. Aman kadın duymasın durduk yere gözlerine laf söyler.

Babaannelik hic yapmiyorki 2 bucuk yasinda olacak, bir bardak su icirmismi. Ben boğulur diye korkarim, yediremem iciremem der. Duru'ya doğum oncesi 2 gün sana bırakırız doguma giderken demistik. Olmaz onuda hastaneye alin, almazsanir ben yemek yediremem demisti. Bizde olmaz sende kalacak diye ısrar etmistik, o zaman 2 gunde olmezya acliktan bekler anasini dediydi. Tesaduf erken dogum yaptim o yoktu umit yanındaydı. Ben bir şaka yapıyor saniyordum ozamanlar, bir gun gercekten biraktik. Hastaneye gittik 5 saat yoktuk. Bi geldik cocuk mama diye ağlıyor, bir lokma vermemiş korkudan vermedim dedi utanmadan. Esim cok sinirlenmisti, oz aman aralari baya açıldı.

Kızlar ben bu keki ipeğe yapıyorum. ikidir çok seviyor.iştahsız bebesi olanlar bir denesin hem elinde yiyebiliyor hem de ağzına verince
Eki Görüntüle 2768145
İndirdim canım bn de hiç yapmadım kek tarzı bişey oğlancığıma yapayım inş.pekmezi gçrünce içim cız etti yalnız. Kaynamayan pekmezlerden almıştım bir küçük kavanoz oğlancığa vereyim diye kaynayınca pekmezde bilmem de maddeleri yanıyormuş zararlıymış falab ya. Neyse az az katıyordum kahvaltısına tahin pekmez falan yapıyordum. Geçen dolaptan düştü olduğu gibi kırıldı çöpe gitti yeniden alacam. Normal pekmezin yarardan çok zararı varmış kızlara da hiç vermedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…