Aahh o berguzar korel yok mu o berguzar korelBen kocama baget desem ekmek sanır o kadar
Bizde böyleyiz kaç kere kalktığını saymıyorum bile. Hiç durmuyor rahatsız yatıyor uykusu da var ama derin uyuyamıyor. Uyku Eğitimi alsam mı diye düşünüyorum alan bi arkadaş vardı bayağı memnundu@Zeyay1420Aslihaydo dün gece ben de hiç uyumadım yaa. Zaten saat 12.30 gibi yattım. 1.30 da çocuğu yanıma almışım hiç hatırlamıyorum eşime diyorum ki sen mi verdin yanıma yer yatağı yapmayı o yüzden de seçtim en azından çocuk düşse kendi yatağına düşecek. Sonra zaten 3 te uyandı meme mama sonra 5 de uyandı bu sefer uyumadı da ağlayıp duruyor yanında uyumuşum kolum uyuşmuş tam yerime geçtim 6.30 gibi yine ağladı bu sefer eşime dedim daha yeni yattım kolum uyuşmuş sen bak diye sonra o alınca uyandırıyor diye yine kendim baktım 7.30 a kadar öyle emdi uyudu uyumadı kalktık. Toplasan kaç saat uyumuşumdur bilmiyorum. Gözlerm yanıyor. Dişdendir di mi ya lütfen öyle olsun
Kim hayır der bagete aa@Doga Delisi doğa benim eşimin de lafi hep aynı..iyisi olsun diye araştırıyorumhee tabi tabi diyorum ben de
misskokulumm misss tekerlek kadar haaa biz D dilzar in dediği gibi tel kadar olsa razıyız ama baget de olsa nayır demeyiz di mi Aslihaydo
Ay şimdi sordum bakiyim bilecek mi diye bana baget al dedim napcan bageti baterist mi olacaksın dedi ben şokBen kocama baget desem ekmek sanır o kadar
Hahshaj çok iyi yaAahh o berguzar korel yok mu o berguzar korelreklam çıktıkça ic geciriyormusum farkinda değilim esim biliyor baget ne demek o yüzden ben de farkında degilim ic gecirdigimi ama
Hahahahah
Ay kesin benimki de onu anlaaar zaten çok sever o tarz müzikleriKim hayır der bagete aa
Ay şimdi sordum bakiyim bilecek mi diye bana baget al dedim napcan bageti baterist mi olacaksın dedi ben şoko çubukların adı da baget ya inşallah bana gidip bateri çubuğu falan almaz
Ay ben bilmiyorum o reklamı hiç reklam izlemediğimdenAahh o berguzar korel yok mu o berguzar korelreklam çıktıkça ic geciriyormusum farkinda değilim esim biliyor baget ne demek o yüzden ben de farkında degilim ic gecirdigimi ama
Hahahahah
evet canim, hatirliyorum dertlesmistik hatta, ne günlerdi, gecti gitti. şükür..Ah dilzarım biz de o kadar yalnızdık ki... Allah razı olsun hamileyken ayrı baktı. Lohusalıkta ayrı. Ev merdivenli aşağıya inemiyordum yatağa kadar yemeğimi getirdi. Ona bakıp bakıp çok ağladım. Annesizliğe kimsesizliğe salgına. Gerçi çiçek Eve sokmuyorduk. Çiçek almadı sonrasında güzel bir bileklik aldı. Almasa da hiç sorun değildi. Evladım en güzel hediye.
şükür bin kez, gerçekten. yasarken o kadar aklima gelmemişti biliyor musun üzülmek, o ara nasıl yapacağız diye düşünmekten fırsat kalmamış, şimdi arada aklıma geldikçe üzülüyorum, sonra geçti gitti diyorum, gecti gitti, şükür. bu covit de geçecek, onun arkasından da öyle konuşacağız insallahAhh canım..sen kızlari arkadasa bıraktım kızlar erkenci cikti bu oglan ben doğuma gidiyorum yazdıydın da nasıl duaya durmuştum..taa ki haber alana kadar..sana ayri kızlarına ayrı..nasil içim ezilmisti kızlarını arkadasına bırakmış.keske birileri olsa diye..ama iste pandemi boyle etti..olsun saglik olsun..ayrica tesellin ne guzel teselli..mutluluk en guzel hediyedir
Ahahahah Allah seni AsliGeçmiş olsun balım odaya soğanı dörde bölüp koy antibiyotik niyetine ıhlamur demle inşallah ilerlemezasya kuşum gelinciğim kiyamammm
Aşırı orijinal bı hediyeo tavayı kafasına vur diye almıştır belki gerçekten ne günlerdi ya bı onlar vardı yanımızda ben de eşimin hakkını ödeyemem iyi ki varlar
Yaa hahahhahaaja çok güldüm kız bu ne degisik bı şeysenin çocuklar sana benziyoooo yüz hatları direk sen maşallah gözler farklı tek
InsAllah canım..Anladım şimdi seni.tabiati böyle diyorsun yaniKalppare çok naifsin canım ya benim eşim hayata kavgalı herşeyle kavga eder o maharet sanıyor bunu sanırım. Gençlik işte cahillik flört zamanımızda da herkesle, herşeyle kavga ederdi ama benimle etmez, el üstünde tutardı. Bir gün okların bana döneceğini akıl edemedim. Okullar açılırsa çok görüşmeyiz iyi olur inşallah akşamdan akşama haftasonları da çocuklarla hep etkinliğimiz olurdu gezme, kurs vs inşallah şu hastalık biter de eski hayatımıza devam ederiz
Bizde de o durum oluyorBenim oğlan yine bu gece de kalktı uyuyamadı ya yüz versem oynayacak1 saati geçkin debelendi yatakta sonra sızmış. Sabah da 7 buçukta kalktı huysuz aslında daha uykusu var ama yatmadı tekrar.
Kitaplarını karıştırıyor ben de kahvaltısına ne yapsam diye düşünüyorum
Heepimiz aynı olduk..ya biliyorum zorunlular belki ama böyle düşününce hic mutlu olamayız kiAhahahha sabah sabah beni güldürdün ya deli kadın ne kocalar var be koskoca TAVA almış ha
Valla benşm ilk çocuk ya insan bi bekliyor tava bile almamışyanımızda olmaları ayrı kuzum onlarında çocukları kendimize yapmadık hoş benimkide bütün lohusa krizlerime gık demedi Allah için ay ben ne pis lohusa oldum herkese bağırıp durdum ağladım boyuna
Biz de bugun krep yaptıkKolay gelsin canım iyi gelecek size değişiklik iyidir. Ayşe de kolay uyum sağlar da zorlanmazsınız inşallah orda. Benim kızlar da krep istedi kendileri yaptı ben sofrayı kurarkenküçüğüm çok fena hamurunu beraber hazırladık bir iki çevirdi sonra biraz başında durdu ablaya kitledi gitti oturdu ben yoruldum diye
Ohhh iyi yapmışsın içim soğudu valla demiycekler tabi kendileri mi kesilip biçiliyor sanki
Kadin anneliğe doyamamışBos veriyorum ama bazen icten içe gıcık gidiyorum.
Herkeste var birşey desene. Evet dediğim gibi seninki insafliymis. Bit kere diyemedi suda sen veya senin tarafın.
Manyakmi bunlar yermi bulamamış. Cok sinir bozucu. Hepside inatla sana veya sizden birilerine benzer insallah. Zaman gectikçe insan olgunlaşır. Ben sayelerinde bozulmaya başladım. Bazen diyorum ne kadar salakmisim. Esim onlara ters giderken her laflarını duzeltirken, sus yahu niye kırıcı sın oyle demek istememiştir, su olmuştur bu olmustur hep yumsatirdim. Simdi hic karışmıyor um. Saygısızlık yapmiyorum ama karışmıyor um, eşim tahammülsüz, onunla çakışıyorlar sürekli.
Daha bebeklikten surekli sizin gibi annem diyerek seviyordu. Umut 1 yaşında daydı onlardaydik. Umut anne dedi efendim oglum dedim, karsidan ayni anda, kayin valide efendim oğlum. Sonra tekrar anne tekrar efendim demeden kayin valide aynisini yapti. Ben sustum umut bu sefer sesini yukselti, anne dedi aynısı oldu. Umut bu sefer korku ile anne, kayinvalide sesi yukselterek aynısını. Sonra umut aglmaya başladı kucama yatarak. Kalktı kaptı soyle annem niye ağlıyorsun dedi. Umut tepinerek ağlayarak inmeye çalıştı kucagindan. O bırakmadı. Benimde moralim bozuldu lavobaya gittim. Umut kapıyı yıkıyor, o gün bozuldu oğlumun piskolejisi. Annem gitti diye agliyor Ciktim, eve gelene kadar kucagimdan inmedi. O gun bugündür onlarda hic durmaz. O gün orada ben öcumuyum niye kaciyorsun dedi çocuğa. Öcü kaldı adı, öpmez opturmez istemez onunla durmaz.
Not= Gorumcenin 2 cocuguda ona anne der. Oyle ogretmis biri 20 digeri 10 yaşında.
Şarj yerini değiştin mi ondan da yapıyod olabilirEvet işte o mavilik bende de oluyor. Şarjı başka odada sanıyor bazen çok sinir bozucu bir arayıp konuşayım en iyisi
Aa alinti yanlis olmuşAhahahah Allah seni Aslikız beni görmüş gibi diyon bi de babalarına benziyorlar canim gercekten ama herkess aa pare daha cok seviyor kocasini diyorlar hep ben de adama sarıyorum sen beni sevmiyon mu diye zavalli ikinci gebelik boyu dua etmiş korkudan karıma benzesin diye ben kumral kızıl biriyim..eşim esmer.esmrr gen baskin çıkmış napam mendel den iyi mi bilcez
Yok değiştirmedim hiçŞarj yerini değiştin mi ondan da yapıyod olabilir
O zaman bi görüş sen garanti için canımYok değiştirmedim hiç
Armut da asit olunca yediremiyorm ben ama kayisi hosafi iciriyorm kara erik hosafi veriyorm faydasi oluyorKesinlikle anlatıyor anladık biz
Bizimki susuzluktan ve ilk ay olmasına rağmen ek gıdayı çok vermemden olmuştu. Suyu da çok içemiyordu o zaman. Şimdi her yemek sonrası bazen aklıma geldikçe veririm problem kalmadı. Muz verdikçe armut da veriyorum mesela her gün ceviz avokado vermeye çalışıyorum. Bunlar da iyi geliyor
Ondandır o zaman. Su çok önemli özellikle sık yapmıyorsa hemen su vermek lazım. Bağırsaklardan sürekli su emilirkatılaşır bekledikçe aslının dediği gibi.
Popo etrafini parmağınla islat okadar kayiyor hemenBir taktiği falan var mü verirken çatlağa sebep olurum diye korkuyorum
Babaannelik hic yapmiyorki 2 bucuk yasinda olacak, bir bardak su icirmismi. Ben boğulur diye korkarim, yediremem iciremem der. Duru'ya doğum oncesi 2 gün sana bırakırız doguma giderken demistik. Olmaz onuda hastaneye alin, almazsanir ben yemek yediremem demisti. Bizde olmaz sende kalacak diye ısrar etmistik, o zaman 2 gunde olmezya acliktan bekler anasini dediydi. Tesaduf erken dogum yaptim o yoktu umit yanındaydı. Ben bir şaka yapıyor saniyordum ozamanlar, bir gun gercekten biraktik. Hastaneye gittik 5 saat yoktuk. Bi geldik cocuk mama diye ağlıyor, bir lokma vermemiş korkudan vermedim dedi utanmadan. Esim cok sinirlenmisti, oz aman aralari baya açıldı.Ahahahah Allah seni Aslikız beni görmüş gibi diyon bi de babalarına benziyorlar canim gercekten ama herkess aa pare daha cok seviyor kocasini diyorlar hep ben de adama sarıyorum sen beni sevmiyon mu diye zavalli ikinci gebelik boyu dua etmiş korkudan karıma benzesin diye ben kumral kızıl biriyim..eşim esmer.esmrr gen baskin çıkmış napam mendel den iyi mi bilcez
InsAllah canım..Anladım şimdi seni.tabiati böyle diyorsun yanio zaman yapacak bisey yok..kötüsüne bakip halimize sukredecegiz.en azindan öfkesi diline vuruyor..baska zarari yok.gene kontrol ediyor kendini..bazi insan ateş mizacinda olurmuş.mizaclari dinlemistim de.ates mizacli insanlarin icinde kor oturur diyordu kadinin biri..bu insanlar ofke ile yasamaya calisirmis.hep sinirli hep gergin.onlara da yazik diyordu.tabiat meselesi.
Bizde de o durum oluyorve ben ayni bu emojide ki gibi hep gozumu kapatiyorum.çunku actigim anda sırıtıyor uykusuzluktan düşürme korkusu oluyor bir de gece gece.saka bi yana gözümü açmak da mesele
Heepimiz aynı olduk..ya biliyorum zorunlular belki ama böyle düşününce hic mutlu olamayız ki
Ben de kapi aralikken şapka düştü kafasi usudu diye butun gun aglamistim.bakamiycam ben yok yok diye hahahahahhayır ikinci cocuk acemi de degilim..lohusalara arastirma yapilsin kafa bi hos oluyor ama annem sen hala lohusasin diyor.hala cok hassas oluyormusuz.2 yaşa kadar boyle dedi
Tava aldi ya bana Jadeene edem nee ama güzel tava aldim bak en iyisinden diyor bi de asyakusuma sevgilerimi ve sifa dileklerimi iletiyorum
Biz de bugun krep yaptık
Kadin anneliğe doyamamışbiraz da babaanneligin tadına bakmaya ne dersin desene
Umut adina üzüldüm..yavruma yazik
Herkes birinden çekiyor ben de eltimden cekiyorum iste
İndirdim canım bn de hiç yapmadım kek tarzı bişey oğlancığıma yapayım inş.pekmezi gçrünce içim cız etti yalnız. Kaynamayan pekmezlerden almıştım bir küçük kavanoz oğlancığa vereyim diye kaynayınca pekmezde bilmem de maddeleri yanıyormuş zararlıymış falab ya. Neyse az az katıyordum kahvaltısına tahin pekmez falan yapıyordum. Geçen dolaptan düştü olduğu gibi kırıldı çöpe gittiKızlar ben bu keki ipeğe yapıyorum. ikidir çok seviyor.iştahsız bebesi olanlar bir denesin hem elinde yiyebiliyor hem de ağzına verince
Eki Görüntüle 2768145
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?