2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım ben de o robottan kullanıyorum hiç oda karıştırması falan olmuyor gayet memnunum seninkinde bi sıkıntı mı var acaba ya da yeniden haritalandırma yapmayı denedin mi
Denemedim ama aklımda bir türlü yapamadım. İlk çalıştırmada tüm herşeyi kaldırmıştım geniş bir harita çıkarsın diye tekrar o şekil yapmaya hiç vaktim olmadı. Bi de açar açmaz hemen harita gelmiyor bir süre bekliyor sende de oluyor mu? Bi de mesela şarj standı oturma odasında duvarın kenarında bazen kendini bitişik odada yani çocuk odasında sanıyor. Aradaki duvar ince de değil neden öyle oluyor anlamadım. Gatantiye mi yollasam acaba

Sorma sorma ben de sabahtan beri sinir doluyum burda konuştukça daha da doldum ben de babalar günü için kızıyla tüm güzel fotolarından seçme yapıp takvim yaptırmıştım. Her aya başka bir fotosu var. İş yerinde masasında duruyor baktıkça da aklına gelmiyor mu acaba ben bu kadına anneler günü hediyesi almadım. Hatta anneliğe dair hiç bir hediye almadım diye

Hayır ben çatamıyorum da daha yeni doğum günü hediyesi aldı ama doğum günü her yıl var 32 yıldır doğum günüm kutlanıyor ama ben kaç kere doğuracam yaa

Hayır ben çatamıyorum da daha yeni doğum günü hediyesi aldı ama doğum günü her yıl var 32 yıldır doğum günüm kutlanıyor ama ben kaç kere doğuracam yaa
Yakın zamanda hediye almış en azından Ben ara ara hatırlatmalar yapıyorum inşallah mesaj yerine gidiyordur

Hepsi oyle gerhsldebosver..
Desim ben de bugun bu bebegi se mi ben boykw inat sinirli yaptim albak sanacekmis dedim bosvermek lazim pazartesi gelcekmis oğluyla hic de gidesim yok gormeye esim gider umutu da gonderirim de uf
Bos veriyorum ama bazen icten içe gıcık gidiyorum.
Herkeste var birşey desene. Evet dediğim gibi seninki insafliymis. Bit kere diyemedi suda sen veya senin tarafın.
Manyakmi bunlar yermi bulamamış. Cok sinir bozucu. Hepside inatla sana veya sizden birilerine benzer insallah. Zaman gectikçe insan olgunlaşır. Ben sayelerinde bozulmaya başladım. Bazen diyorum ne kadar salakmisim. Esim onlara ters giderken her laflarını duzeltirken, sus yahu niye kırıcı sın oyle demek istememiştir, su olmuştur bu olmustur hep yumsatirdim. Simdi hic karışmıyor um. Saygısızlık yapmiyorum ama karışmıyor um, eşim tahammülsüz, onunla çakışıyorlar sürekli.
Daha bebeklikten surekli sizin gibi annem diyerek seviyordu. Umut 1 yaşında daydı onlardaydik. Umut anne dedi efendim oglum dedim, karsidan ayni anda, kayin valide efendim oğlum. Sonra tekrar anne tekrar efendim demeden kayin valide aynisini yapti. Ben sustum umut bu sefer sesini yukselti, anne dedi aynısı oldu. Umut bu sefer korku ile anne, kayinvalide sesi yukselterek aynısını. Sonra umut aglmaya başladı kucama yatarak. Kalktı kaptı soyle annem niye ağlıyorsun dedi. Umut tepinerek ağlayarak inmeye çalıştı kucagindan. O bırakmadı. Benimde moralim bozuldu lavobaya gittim. Umut kapıyı yıkıyor, o gün bozuldu oğlumun piskolejisi. Annem gitti diye agliyor Ciktim, eve gelene kadar kucagimdan inmedi. O gun bugündür onlarda hic durmaz. O gün orada ben öcumuyum niye kaciyorsun dedi çocuğa. Öcü kaldı adı, öpmez opturmez istemez onunla durmaz.

Not= Gorumcenin 2 cocuguda ona anne der. Oyle ogretmis biri 20 digeri 10 yaşında.

Yazık çocukta annem kim benim diye güven problemi oluşmuş

Tuhafmış gerçekten. Benim babannem de bize laf arasında annem kuzum falan derdi ama anne dedirtmedi. Babanne deriz biz. Bazen lafın gelişi diyordur hani babannem demek yerine kısaca annem diyordur diyorum takmıyorum sürekli yapsa söylerim ama annesi benim onun derim. Benim annem hep anneannem der mesela anneannecim der hiç kısaltmaya çalışmaz

Zeyay1420 Aslihaydo dün gece ben de hiç uyumadım yaa. Zaten saat 12.30 gibi yattım. 1.30 da çocuğu yanıma almışım hiç hatırlamıyorum eşime diyorum ki sen mi verdin yanıma yer yatağı yapmayı o yüzden de seçtim en azından çocuk düşse kendi yatağına düşecek. Sonra zaten 3 te uyandı meme mama sonra 5 de uyandı bu sefer uyumadı da ağlayıp duruyor yanında uyumuşum kolum uyuşmuş tam yerime geçtim 6.30 gibi yine ağladı bu sefer eşime dedim daha yeni yattım kolum uyuşmuş sen bak diye sonra o alınca uyandırıyor diye yine kendim baktım 7.30 a kadar öyle emdi uyudu uyumadı kalktık. Toplasan kaç saat uyumuşumdur bilmiyorum. Gözlerm yanıyor. Dişdendir di mi ya lütfen öyle olsun

Tuaf canım şimdi herseyi öğretiyorsun anneyi niye öğretemedin dedi. Eşimde sen annesi değilsin neden öğretsin dedi. Kayinvalide 2 torun diyor biyerlerimi eksiliyor, hiç anne kıymeti bilmiyorsun dedi. Eşte bu zamana kadar bildim, doymayi bil dedi. O şekil sustu eşim biraz bana gore kaba ve sert davranıyor. Kendi oğluyla arasını açıyor, benim yapacak bir şeyim yok. Karışmıyor um oğlum bana çok düşkün, oda sinirlerini bozuyor. Kisacasi kendi halimdeyim karışmıyor um.

Normal doğum kolay mı anam küçük bedenin yoruldu zaar
Çok ciddi değil dünürüm şükür üşüttük az gelini affola
Haydom napıyor anlatsana biraz

Ay yuh yok artık abartırda insan bu kadar da değil

Bizimkide kalktı gece ortamı da oynadı kendi kendine kalkmadım bile göz kapalı durduk yarım saat debelendi baktı bizde iş yok ağladı heri meme verdim uyudu sözde 583652515 kere uyandı

Aman dedim ya susamcım biz nereye doğurduğumuzu bilemedik haralaya güreleye geldi bizim doğumlar napalım

Aynen oyle nedense annem gidince buyude gitti

Ayy miss cokk guldum esinin annesine

Masallahh delikanliya

Afiyetler olsun haydoma pembe membe delikanlılık renkle mi ölçülecek yumruk yeter

Bu ne karizmatik su içiştir ya

çok tatlısın sen, tontik yumruğunu yesinler senin.
Bal teyzeler
Neden bunun farkında değiller nedeeeeeeennn
Ne kadar değişik ya torununa neden anne dedirtir bı insan hayır yani anne olmuş hevesini mi alamamis çok çok ilginç
Normal doğum kolay mı anam küçük bedenin yoruldu zaar
Çok ciddi değil dünürüm şükür üşüttük az gelini affola
Haydom napıyor anlatsana biraz
İyi bari gelinime iyi bakın dunurcanım gezdiniz kaptiniz soğuğu tabi Haydo şu an emiyo az önce ablasinin saçını başını yoldu oynadı yoruldu simdi uyku vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…