2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Zara ya Maşşallah işte belli olmuyor canım gelişim çocuklarda bir dönem atak yapar bir dönem durur. Her günleri ayrı sürprizli bunların
Jadesi yazık yavrum yine de kamaşıyor eli yüzü benimkinin eline veriyorum mandalina yer gibi somuruyor deli

Aynn ya benimkinde sanki elma yiyor surat falan yapmıyor hiç
Ayy ne diyecem yarın hepimiz limon yedirip videoya alalım mı

Kızlar size de sürekli yüzük, bileklik falan reklamı çıkıyor mu sayfanın altında üstünde çok fenalar ya ne yazışsak reklamı geliyor baget yüzük bir de
benden nasil ümidini kestilerse, tel gibi yazdım diye. hala lc defacto reklamları çıkıyor, hu huuuu en azindan bir üst markaya çıkarın benim reklamları da.

Kızlar size de sürekli yüzük, bileklik falan reklamı çıkıyor mu sayfanın altında üstünde çok fenalar ya ne yazışsak reklamı geliyor baget yüzük bir de
Bende de antep fıstığı reklamı çıkıyor

Ama başka bir sayfaya bakarken çıkmıştı zen reklamı. Ben internetten baktım diye oldu sanırım ama

Sağol baharım grip mi değil mi anladım burnu akıyor hapşıruyor biraz ama şükür başka bişey yok hırıltı vardı biraz sf sıktık açıldı sanırım
Sevindim hafif atlatmış demekki, ufak bir nezle olmuş. Bununla geçmiş olsun. Allah korusun Asya'mızı.videonuzuda izledim limon ne guzel emiyor maśallah. Güzel c vitamini.
Vicdansız ya kendi nasıl büyütmüş çocuk insan torununa nasıl yapar bunu sonra saygı bekle sevgi bekle bide anne diyecekmiş avucunu yalar pis cadı demediğine dua etsin
İste oradada beni suçluyor işte. 5 yaşına kadar sadece meme vermiş, 5 ten sonra yemek vermeye başlamış. Sallıyor anlıyacağın annesiz bakamam diyor kısacası. Hem oğluma yedirmesi gerekmiyor, sadece onune koyması yeterli kendi yiyor. Olmadı kuru ekmek ver oturur onu yer ses etmez. Ama korkmuş işte ya bogulurda ölürse sen yaptın dersin diyor. Ölmesi sorun değil sorumlusu o olmasın demekki. Allah korusun. Herneyse boş boş konuşuyor bende bırakmıyorum, kendi halimizde yaşıyoruz.

Kız ne güzel iste gozun gonlun açılıyor. Bana lazımlık oyuncak, yatak koruyucu çıkıyor. Onlara baktığım icin sanırım.

Fitil verim dedim yarım ama korktum beceremedim sonra yaptı yine biraz katı tabi yarın öğlenden sonra belki hastaneye götürüm keyfi de yerinde aslıdna sadece yaparken çok zorlanıyor ve az yapıyor
Canım erik suyu kayısı suyu filan ver doktor fitil filan verir zaten kefir yoğurt yedir yemeklerine bol zeytinyağ geçer o

Kizlar hediye flan demisken, benim esim dogru durust hic oyle hediye vs almadi ihtiyacim olan seyleri birlikte aldik genelde yemege cikariz oyle gunlerde unutmazsak :) bence ozel gun vs sadece kutlamasi yeterli diye düşünüyorum geçtiğimiz anneler gununde bir tek düşünmüş onda da gidip kocaman ayicik almisti cok gülmüştüm hediye almamasi daha iyi bence
O degilde aile disinda hala amca arkds vs kimseden dogru durust taki gelmedi bebise bizim taktigimiz cok kisi oldu ama herkes koronayi bahane edip es gecti sanki, kizin cani sagolsun ama insan bekliyor yinede.

Sağol baharım grip mi değil mi anladım burnu akıyor hapşıruyor biraz ama şükür başka bişey yok hırıltı vardı biraz sf sıktık açıldı sanırım
Sterimar denedin mi kuzum yani ben doğduğundan beri kullanıyorum bir araştır istersen bazen alerjik de olabiliyor bu durum biz 3 kez grip olduk şimdiye kadar çaylarlar spreyle geçirdik şükür geçmiş olsun şimdiden

Aynen öyle canım katılıyorum yapmak isteyen bir şekilde yapıyor istemeyenin bahanesi tabi... illa davet bekliyorlar şu hastalık zamanı

Fitil verim dedim yarım ama korktum beceremedim sonra yaptı yine biraz katı tabi yarın öğlenden sonra belki hastaneye götürüm keyfi de yerinde aslıdna sadece yaparken çok zorlanıyor ve az yapıyor
Tatlım onda korkacak birşey yokki. Asıl hastane koca fitili şak diye sokuyor. Ben ıslat dedim madem olmadı. Zeytin yağı poposunu etrafina azıcık sur. Bir kerde it hemen yan cevir, poposunun yanaklarını avucla birbirine deydir. oyna hemen dışarı çıkmasın.

Ben hep dut ev yapımı kullandım almilaya

Şu emojilerine hastayım

Benim eşimde anneler gününde gitmiş kurbağa almış . Bir şey bulamamış alacak ,onu kapmış gelmiş . Bir de koltuğa oturtmuş üstüne not yazarak . Gözüm de pek seçmiyor , uzaktan bir yeşillik gördüm koltuğun üstünde ama ne ki ola dedim . Çok gülmüştüm . Ne yapayım kızın almış sana demişti . Ama gülmenin sonu ağlayarak bitmişti . Çok da duygulanmıştım . Çok bekleyip çocuk sahibi olunca , anne kelimesi bile beni duygulandırırken, anneler gününde hediye almak beni ağlatmıştı

Korkma kuzum ver fitil zor değil ben küçükken vermiştim eğer zorlarsa seni bilen biri yapsın tani geçmiş olsun benim civcivime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…