2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
yaaa jade asyakuşu yerim nasIl bir daha da istiyor limonu gribine de iyi gelir ye kuzucuk ye Jadesi
İlk defa tattırdım videoya alcam o anı diye diye şimdiye kaldı yüzünü ekşşte ekşite yemek istedi deli mi ne dişi yok tabi kamaşmıyır gerçi bende çocukken çok yerdim limon gidip gelip

Ekran görüntüsü aldım bi hevesle ama daha çok sanırım böyle şeyler yemesine
Yer belki yaa ipeğin en sevdiği şeyler hamur işi makarna mantı kek ekmek bayılıyor. Bugün 2 tane yedi bundan. Akşam ne güzel zeytinyağlı yer elması ve sebzeli erişte yaptım. Erişteden aldı bir iki ağzına gittiği kadarıyla, yer elmasını mıncırdı mıncırdı bıraktı. Bir süre sonra az yedi diye kekten verdim 1 taneyi yedi

Aman benimki hep benle oynuyor gece uyanmış burnumu ıssırıyordu yaşlıyım ben anlamıyor haydoyu gönder az beraber oynasınlar

Jadesi gidip limon kemircem şimdi canım istedi o nasıl tatlı masallah ya kuzum benim tekrar istiyo bı de
Gelin kaynana karşılıklı kemirin Bende şaşırdım kız sevmez sandım bi daha istedi ay bu insta falan ne güzel günlük gibi bütün ilkleri koyuyorum ilerde bakar sağol dünürüm

Geç gördüm kuzum yine ne yaptınız çok geçmiş olsun

Kim hayır der bagete aa
Ay şimdi sordum bakiyim bilecek mi diye bana baget al dedim napcan bageti baterist mi olacaksın dedi ben şok o çubukların adı da baget ya inşallah bana gidip bateri çubuğu falan almaz
Ayyyy çatlıycam şimdi bende benimkine sordum napcan tavuğu dedi 3 gün gülerim buna ben

Ay ibşallah öyle olur dilzarım ya sorunların üstesinden gelsin hepsi
Asım paşada pek tatlı beyaz atlı prensimiz yapmayın kızlar gaza gelip 5 tane kız doğurcam hepinize damatları kaptırmayım diye hepsini çok seviyorum

Ayyy bugün hepinize çok güldüm valla eşimde anlatıyorum mecbur gülünce adam bakıyor yüzüme tavayı iyi o lohusa halinle kafasında paralamamoşsın ben yapardım bide diyorki kocana oooo helal ne güzel hediye şapkası düştü diye ağlayamadım hiç atlamazdım da Benim kız şapka takmadı hiç
Bende narin nazik Ali mi ve Elif kankimizi öperim çok

Vicdansız ya kendi nasıl büyütmüş çocuk insan torununa nasıl yapar bunu sonra saygı bekle sevgi bekle bide anne diyecekmiş avucunu yalar pis cadı demediğine dua etsin

Denedim fitili veremedim yine yaptı ama katı hala bende zeytinyağ sürdüm
İlk defa tattırdım videoya alcam o anı diye diye şimdiye kaldı yüzünü ekşşte ekşite yemek istedi deli mi ne dişi yok tabi kamaşmıyır gerçi bende çocukken çok yerdim limon gidip gelip
Aynn ya ama ekşitiyor yine de bal suratını

Ay yok kış günü banyoyu zor yaptırıyorum üstünü değişemem hiç dövüşüyoruz

Geç gördüm kuzum yine ne yaptınız çok geçmiş olsun
Fitil verim dedim yarım ama korktum beceremedim sonra yaptı yine biraz katı tabi yarın öğlenden sonra belki hastaneye götürüm keyfi de yerinde aslıdna sadece yaparken çok zorlanıyor ve az yapıyor

Ah bak sen Ata kuzuma ben ilk defa verdim ya hep videoya alıyım diye erteledim ne güzel yesin ya Yeşim im c vitamini hemde daldan en doğalından

Ben benim kıza güvenmiyorum yürür gibi yapar 3 aya yürür hızını alamamıştır dün o siz yürüyün biz geliriz arkadan
Ayyy senin kinin sürünmesi olay maşşalah bazı zamanlar geçmesin zaman dursun dedikleri cinsten
Kız öyle deme Zara dönmeyş bile çoğunuzdan sonra yaptı ama kız bir anda hareketlendi anlamadım her şey bir günde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…