İlk defa tattırdım videoya alcam o anı diye diye şimdiye kaldı yüzünü ekşşte ekşite yemek istedi deli mi neyaaa jade asyakuşu yerim nasIl bir daha da istiyor limonu gribine de iyi gelir ye kuzucuk yeJadesi
Yer belki yaaEkran görüntüsü aldım bi hevesle ama daha çok sanırım böyle şeyler yemesine
Sağol un teyzeleriAynen yaa bayıldımzaten ekşiyip ekşiyip istiyorlar ipek de aynı
Bak adını mı öğrendi babasınınKizimin babasinin ismini öğrenmesi esimle aramizdaki iliskiyi anlatiyor mu kizlar.
Bi de sonuu vurgukayarak diyor kizim
Aadeem diye hep benden kızgınken duyduğundan demekkir
Aman benimki hep benle oynuyor gece uyanmış burnumu ıssırıyorduBal teyzeler
Neden bunun farkında değiller nedeeeeeeennn
Ne kadar değişik ya torununa neden anne dedirtir bı insan hayır yani anne olmuş hevesini mi alamamis çok çok ilginç
İyi bari gelinime iyi bakın dunurcanım gezdiniz kaptiniz soğuğu tabiHaydo şu an emiyo az önce ablasinin saçını başını yoldu oynadı yoruldu simdi uyku vakti
Sağol baharım grip mi değil mi anladım burnu akıyor hapşıruyor biraz ama şükür başka bişey yok hırıltı vardı biraz sf sıktık açıldı sanırımGözümden kaçmış asya gripmi oldu. Çok geçmiş olsun.
Gelin kaynana karşılıklı kemirinJadesi gidip limon kemircem şimdi canım istedi o nasıl tatlı masallah ya kuzum benim tekrar istiyo bı de
Geç gördüm kuzum yine ne yaptınız çok geçmiş olsunAcilll!
Kızlar ya Zara son 1 haftadır kakasını yapmakta çok zorlanıyor komposto falan veriyorum son 3 gündür de çok sert yapıyor normalde günde 1 kez yapardı ama 3 gündür hem az hemde sert yapıyor
Eşim fitil almaya gitti ben vermek istemiyorum eşim verelim diyor hamilelikte bu konuda ölümden döndüm ya o da öyle kötü olursa diyor sizce ne yapayım daha önce kendim de hiç fitil vermedim nasıl verilir fitil veya vermeli miyim eşim birazdan gelip verelim diye tutturur
Ahahah susam ya ilahi güldürdün beniBen kocama baget desem ekmek sanır o kadar
Kunduzluk bunlarAahh o berguzar korel yok mu o berguzar korelreklam çıktıkça ic geciriyormusum farkinda değilim esim biliyor baget ne demek o yüzden ben de farkında degilim ic gecirdigimi ama
Hahahahah
Ayyyy çatlıycam şimdi bende benimkine sordum napcan tavuğu dediKim hayır der bagete aa
Ay şimdi sordum bakiyim bilecek mi diye bana baget al dedim napcan bageti baterist mi olacaksın dedi ben şoko çubukların adı da baget ya inşallah bana gidip bateri çubuğu falan almaz
Ay ibşallah öyle olur dilzarım ya sorunların üstesinden gelsin hepsiJadesi yeni izledim videoyu, yerim onu ben ya, zorluklarin üstüne üstüne gidecek, yüzü eksise de devam. hiç zorluk görmesin inşallah kuzum.
asim cok ic geçirerek bakti ama dedim oğlum Asyanin başı bağlı.
Ayyy bugün hepinize çok güldüm valla eşimde anlatıyorum mecbur gülünce adam bakıyor yüzümeAhahahah Allah seni Aslikız beni görmüş gibi diyon bi de babalarına benziyorlar canim gercekten ama herkess aa pare daha cok seviyor kocasini diyorlar hep ben de adama sarıyorum sen beni sevmiyon mu diye zavalli ikinci gebelik boyu dua etmiş korkudan karıma benzesin diye ben kumral kızıl biriyim..eşim esmer.esmrr gen baskin çıkmış napam mendel den iyi mi bilcez
InsAllah canım..Anladım şimdi seni.tabiati böyle diyorsun yanio zaman yapacak bisey yok..kötüsüne bakip halimize sukredecegiz.en azindan öfkesi diline vuruyor..baska zarari yok.gene kontrol ediyor kendini..bazi insan ateş mizacinda olurmuş.mizaclari dinlemistim de.ates mizacli insanlarin icinde kor oturur diyordu kadinin biri..bu insanlar ofke ile yasamaya calisirmis.hep sinirli hep gergin.onlara da yazik diyordu.tabiat meselesi.
Bizde de o durum oluyorve ben ayni bu emojide ki gibi hep gozumu kapatiyorum.çunku actigim anda sırıtıyor uykusuzluktan düşürme korkusu oluyor bir de gece gece.saka bi yana gözümü açmak da mesele
Heepimiz aynı olduk..ya biliyorum zorunlular belki ama böyle düşününce hic mutlu olamayız ki
Ben de kapi aralikken şapka düştü kafasi usudu diye butun gun aglamistim.bakamiycam ben yok yok diye hahahahahhayır ikinci cocuk acemi de degilim..lohusalara arastirma yapilsin kafa bi hos oluyor ama annem sen hala lohusasin diyor.hala cok hassas oluyormusuz.2 yaşa kadar boyle dedi
Tava aldi ya bana Jadeene edem nee ama güzel tava aldim bak en iyisinden diyor bi de asyakusuma sevgilerimi ve sifa dileklerimi iletiyorum
Biz de bugun krep yaptık
Kadin anneliğe doyamamışbiraz da babaanneligin tadına bakmaya ne dersin desene
Umut adina üzüldüm..yavruma yazik
Herkes birinden çekiyor ben de eltimden cekiyorum iste
Vicdansız ya kendi nasıl büyütmüş çocuk insan torununa nasıl yapar bunu sonra saygı bekle sevgi bekleBabaannelik hic yapmiyorki 2 bucuk yasinda olacak, bir bardak su icirmismi. Ben boğulur diye korkarim, yediremem iciremem der. Duru'ya doğum oncesi 2 gün sana bırakırız doguma giderken demistik. Olmaz onuda hastaneye alin, almazsanir ben yemek yediremem demisti. Bizde olmaz sende kalacak diye ısrar etmistik, o zaman 2 gunde olmezya acliktan bekler anasini dediydi. Tesaduf erken dogum yaptim o yoktu umit yanındaydı. Ben bir şaka yapıyor saniyordum ozamanlar, bir gun gercekten biraktik. Hastaneye gittik 5 saat yoktuk. Bi geldik cocuk mama diye ağlıyor, bir lokma vermemiş korkudan vermedim dedi utanmadan. Esim cok sinirlenmisti, oz aman aralari baya açıldı.
Denedim fitili veremedim yine yaptı ama katı hala bende zeytinyağ sürdümOy yumruğunu severim. Minik delikanlım. Allahım esirgesin.
Kesinlikle özel günlerde genele yönelik hediye alınmaz bizde. Tava vs. Alınınca ne diyeceğimi bilir.
Erkek kimyası biz gibi değil maalesef. Masadaki takvimi görür. Senin jestin hoşuna gider ama yeni bir güzellik yapmayı çağrıştırmaz. Bazen dürtmek lazım belki. Ama dürttükten sonra gelen hediye ya da yapılan iş de tatsız tuzsuz olur.
Biz de gece çok az uyuduk. 2? Ye doğru uyumuştum 2 de kalktı 4 buçuğa kadar oyun. Biraz oynadım baktım gözümü açamıyorum. Babasına kitledim. Sonra besleyip uyuttum. Sabah babayı uyusun diye bırakıyoruz.
Hiç fitil vermedim hanımağama kıyamam. Çok rahatsız olup zorla yaptığında poposunu kantron yağı ile siliyorum. Rahatlatıyor.
Aynn ya ama ekşitiyor yine de bal suratınıİlk defa tattırdım videoya alcam o anı diye diye şimdiye kaldı yüzünü ekşşte ekşite yemek istedi deli mi nedişi yok tabi kamaşmıyır gerçi bende çocukken çok yerdim limon gidip gelip
Ay yok kış günü banyoyu zor yaptırıyorum üstünü değişemem hiç dövüşüyoruzKızlar bu arada hiç suyla oynattınız mı bebeleribenimki banyoda oynuyor ama yetmiyor tabi. Kızlar bu kadarken yaz mevsimiydi balkona koyardım su, leğen kap kacak doldur boşatırlardı. Oğlana da bugün deneyim dedim mama sandalyesinde önüne bir kapla su koydum kudurdu edepli oynaması yok ki. Her tarafa su saçıldı şap şup vuruyor kızlar da gülüyor bu da iyi yapıyorum sanıyor edepli oynasa hergün biraz oynatırım aslında güzel oluyor bebekler çok seviyor
Fitil verim dedim yarım ama korktum beceremedim sonra yaptı yine biraz katı tabi yarın öğlenden sonra belki hastaneye götürüm keyfi de yerinde aslıdna sadece yaparken çok zorlanıyor ve az yapıyorGeç gördüm kuzum yine ne yaptınız çok geçmiş olsun
Ben benim kıza güvenmiyorum yürür gibi yapar 3 aya yürürTıpış tıpış yürüme vaktleri
Ah bak sen Ata kuzumaŞükür dilzarım. Rabbim dermansız dert vermesin. Bu arada Asım paşama kocaman maaşallah.
Pekmezin armutunu, keçiboynuzunu, üzümünü ayrı ayrı aldım organik. Veriyorum da 6 aydan beri sabahları tahin pekmez kurtarıcı. O zaman sadece dut pekmezi vereyim onu da kuzen yapmış.
Suyu çok seviyor ama kış işte. Yüzünü yıkarken bile o kadar heyecanlanıyor ki...Jadesi o içinde büyüttüğünü severimmmm. . O ne güzel limon yemedir. Biz de eline veriyoruz elma gibi yiyor. Bahçeden koparıyor babasının yardımıyla. S Susam_tanesi maaiallah İpek böceğime.
Ayyy senin kinin sürünmesi olay maşşalah bazı zamanlar geçmesin zaman dursun dedikleri cinstenBen benim kıza güvenmiyorum yürür gibi yapar 3 aya yürürhızını alamamıştır dün o siz yürüyün biz geliriz arkadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?