2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Emeklemeye geçti arada sürünüyor hala alışkanlık işte naparsın yok benim ki yapar gibi yapıp yapmıyor o yüzden bişey diyemiyorum aüründü emekler dedim 1 aya 4 ay sonra emekledi diş sancısı ateşi çektik damağa çıktı dedik 2 haftaya çıkar üstünden 2 ay geçti diş yok hala

Kızlar size de sürekli yüzük, bileklik falan reklamı çıkıyor mu sayfanın altında üstünde çok fenalar ya ne yazışsak reklamı geliyor baget yüzük bir de
Evet benimde dikkatimi çekti konuştuğun bile reklamı çıkıyor karşına ses almaya izin veriyoruz ya telde ah ah evimizde resmen millet

Korkma kuzum ver fitil zor değil ben küçükken vermiştim eğer zorlarsa seni bilen biri yapsın tani geçmiş olsun benim civcivime
Bende kötü anılar var ya Onun etkisi var kimse de yok ki yakınımda bakalım yarın olmazsa doktora gitceğiz

Ay geç kaldık desenize yesin göktuğ kuzum yarasın şifa olsun

Çok şükür hafif atlattı sanırım beterinden Allah korusun
Bence ona bırakma diye salağa yayıyor ama vicdansızlık bu hele doğum givi bi durum var komşuna versen o bakar ya sanki el bebesi doğuruyorsun torun ya candan öte

Sağol grubumuzun güzide ebesi ya alerjik değildir sanırım çünkü soğuk görünce ve eşim hasta oluncaoldu devam ederse diye ekran görüntüsü aldım

Olsun düşünüp almış anneler gününde bende asyaya bakıp bakıp ağladım anne oldum ben diye benimki de çiçek almıştı kolay kocaişi

Diğer 2 torun surekli orada haftanin 3- 4 günü orada kalıyorlar. Evleri çok yakın, onlara çok düşkün. Onlar kiskaniyormuş piskolejileri bozuluyormuş. Onlar orada iken arar bu gün gelmeyin sevemiyorum der. Eşimde bir kaç kez onlar orada iken gitti, gerçekten oyle yapacakmi diye. Malesef oglumada kizimada yabancı gibi davrandı. Kucağına almayı bırak sözlü bile sevmedi. Böyle boyle aramız açıldı. Onlar yokken arar gelin rahat rahat seveyim der. Eşim gondermez gitmek istemez. Komşuma bıraksam inan bakardı. Yani anlıyacağın diğer torunlarla gönlü doymuş, benimkliere yer kalmamış. Birde oğlunu aldım ya kiymetlisini ondan sanırım.

Rüyamda seni ve haydoyu gördüm dün gece aynı sıkıntıları yaşamışız ondan demek ki karlı bir yoldan gidiyoruz sen haydo un elini tutmuş beni bekliyorsun benimde elimde poşetler var sohbet ede ede gidiyoruz birden hava düzelmiş günlük güneşlik bir park görüyoruz ve haydocum orda salıncağa biniyor rüya değil mi işte ne alaka

Helinnnnn tesekkur ederjm canim.daha iyiyim
Yegenin nasil oldu? Menenjit demistin sanirim.turu neymis?
canim menenjit değil de onun gibi aslında hala net değil. yarın çocuk nöroloji gorecek bakalim.
cok gec yaziyirum zaten arkadaslar da yazmış bence korkmasaydın verseydin fitili keşke
var var samsung harbi robot yardımcı çıkarmış. ah insta da videosu vardı. masayi felan topluyordu
susam cok tanidik geldi. benim eşim bi de sigaradan dolayi disarida oluyor iyice yalniz hissediyor insan. eskiden böyle değildi sanki. sorumluluk arttıkça daha çok kaçamak arayışına giriliyor.
Helinnnnn canim yigenin nasil oldu aklmda ama bir turlu yazamadim ksuura bakma
şükür iyi canim. yarın dr a gidecekler. bakalım inşallah iyi haberler alırız

misskokulumm bana tava reklami çıkmasını beklerdim amaa kapadokya tatili reklami çıkıyor.google bile abla senin koca sana baget neyin almaz..sen onu bir tatile ikna et diyor

Aslihaydo asli haydoma kıyamam zerafet akiyor bu cocuktan maşşAllah oglusuma

Jadesi Baget tavuk mesajini okudugumdan beri yüzümü toplayamiyorum ifade aynen şu

Ben mutfağı toparlarken Ayşeciği eşim beyefendiye ve çocuklarla beraber salona bırakmıştım Bi ağlama sesi düşmüş kafasını vurmuş eşim elinde tel oyun oynuyor neyse bişey olmamış ama korkmuş yavrucak sakinleştirdim tekrar bıraktım hazırlık yapıyorum bir yandanda bu sefer daha fena Bi ağlama aynı zamanda Zeynep de ağlıyor yeğenim Ayşeyi kapmış geliyor yavrumun gözlerinden boncuk gibi yaşlar dökülüyor Zeynep kucağına almış yere bırakırken de kafasını vurmuş anlattığına göre kulağının arka üstüne doğru şişti kafası kuzunun baya canı acımış ve korkmuş ki hiç geçmedi mızırtısı ancak uyutabildim ama kımıldamaya korkuyorum uyanacak diye

Ayyyy çatlıycam şimdi bende benimkine sordum napcan tavuğu dedi 3 gün gülerim buna ben
Jadesi ya çok güldüm buna ben de sorsam eşime kesin aynı cevabı alırım benim eşim yemek öğrt ya aklına ilk bu gelir senin ki de yemekle uğraşmayı sevince çağrışım yaptı demek ki

nasıl ayrım yaparsın ya hepsi de senin torunun değil mi. ne üzücü. eşinin farkında olması senin yanında durması çok önemli.

Kalppare tava gerçekten çok iyiymiş tam kafaya geçirmelikmiş
Kafaya geçirmedim amaa sürekli lafini ettim..o da pisman o tavayi aldığına ama hala arada soruyor tavandan memnun musun diye..benim ifade aynen şu
Kim hayır der bagete aa

Ay şimdi sordum bakiyim bilecek mi diye bana baget al dedim napcan bageti baterist mi olacaksın dedi ben şok o çubukların adı da baget ya inşallah bana gidip bateri çubuğu falan almaz
Hahhahajaja ayy kızlar ne güldum gece gece yaaaa omürluksunuz iyi ki varsiniz
Canım benim kiyamam sana..çok mu yogun isleri eşinin insAllah ise basladiginda hersey daha iyi ve guzel olur sizin icin canım
Hahahahah ben de diyorum Asli ne diyior
Hay Allah fobisi mi var nedir..aman bırakma sen de ona.. kendine sakla çocuklarını boşver canım
Benimkide dün yürürken bıraktım 2afım attı o hengamede Ama durur vaziyeyteyken yapmıyor direk
Ohh masAllah masAllah güzel Asyam yürüdü demek kutlayalım.. gelsin havai fisekler Allah o güzel ayaklara Kabe yüzü göstersin ben hep oyle dua ediyorum benimkilere..Allah ayaklarınızı Kabeye götürsün diyorum Allah o minik ayakları hep hayırda koştursun.kimsenin tuzağına düşürmesin amin
Kunduzluk bunlar demek iç geçiriyorsun ha
Valla bilmeden acaba zamaninda tava reklamina mi ic gecirdim.nedir hahahahaj
Hahahahah erkek kafasi iste..ama herkes cesaret edemez tava almaya hahahahahha hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…