Affet kız her ailede oluyor tartışmalar. En cokta cocuklardan kaynaklaniyor. Stresten insan bir birine sariyor. Adam ne yapsın ozur dilemiş, seni seviyorum demiş. Bak birde kendinede bir sey almani istemiş.Kızlar kavgamızı anlattım rahatladım o gün size barışımızı da anlatayımsabah eşim sigara içmeye çıktı kapıyı kızım kapattı malum dışardan açılmıyor kapı kaldı soğukta kızım gitti içeri oyuna daldı. Bu vuruyor kapıya gittim kıza diyorum aç hadi falan derken biraz üşümüş olabilir neyse girince geldi balkonda donsak açmıycan ha kapıyı falan. Odaya geldi konuşalım diye. Özür diledi işte ben böyleyim farkındayım sinirle ağzımdan ne çıktığının farkına varmıyorum da işte sen de çok yükseldin de şöyle seviyorumlar böyle bişeyler artık iyi tamam dedim yine de kendi çayımdan içtim sabah da hemen yelkenleri indirmek olmaz
Öğledensonra yengemle kuyumcuya gidecez bileklik beğenmişti ne zamandır almaya uğraşıyor illa beraber gidelim dedi dedim. İyi kendine de beğen dedipara benim hesapta duruyor hep altın heaabına aktarmadım bu ay da daha napsam bunun üstüne bir tel de olsa bişey almam lazım sanki
saol canım bakalım bizde öğleden sonra gitçez doktora sorarım yineGeçmiş olsun. Bize doktor sert yaparsa diye bir şurup önerdi. Ducosoft adı 3 ml ver dedi. Fitil onermedi. Belki işinize yarar
Ahahha bi tavukçudaha çıktı başımızaAz once esime bana baget alir mısın dedim..adam bir sırıtmaya basladı ne diyon ya anlamadım diyor.bende ciddiyetle baget alir mısın diyorum.ya daha birkac gün once aldıydim ya.çok komik soruyorsun.bu iste bi is var dedi
Ahahahhahahahah gece gece ne güldük yaadedim baget ney? Ee tavuğun bacagııııi diyor dedim yuh ben de sen anlarsin sandıydım dedim.ne diyon sen ya diyor sonra anlattim tava meselesini vs..biraz gulduk ettik.simdi de biraz üzüldü.beni rezil etmişsin bi daha benden bahsetme diyor
Hahahahhahane cesur adamla evlenmisim dogru tercih
Ah benim güzel kalplimAminn isletme okudum jadem hayaller sinif.ogretmenligiydi ama annemin hastalığı falan derken çalışamadım üni sınavına(ben bakiyodum anneme artık yatağa bağlıydı)ertelememek için de tercih yaptım saçma sapan işletmeyi okudum bi hocamla konuşmuştuk sonradan benden çok umitliydi şok olmuştu sınıf ogr. nasıl kazanamadin dedi hayat şartları diyebildim sadece matematik çok severim valla aldım dünür kitap set daha çok var ama iki çocukla yavaş yavaş caliscam b den gircem bu yil boşum
Bari büyük ihtiyaç alsaydı tas nedirKalppare Bizimki de ev ihtiyacı almaya kalkmıştı . Hatta bu evime taşınacağımız döneme denk geliyordu doğum günüm . Biz evi evlendikten 1 yıl sonra kurduk tayin işleri olunca. İhtiyaç çöktü yani , adama seçenek çoktu ev ihtiyacı alma konusunda ne dese beğenirsin ? Bak bundan sonra birbirimize evin ihtiyacını hediye alalım , masrafımız çok . Doğum gününde tas alacağım haberin olsun dedi adam. Tas ya tas Bildiğimiz banyo tası o gün bu gündür sıfır beklenti kurbağa çok üst düzey kalıyor tas ın yanında
Ben sana anlatırım yaparız birliktesagolasin kuzum
aynen hep yaptığı şeyi yapıyor rahatım sonra bo bakıyom pat yüzüstü yerde yapcak birşey yok düşe kalka işte büyüyecekler
e ben gerçek sandım. şu kaplumbağası diye düşünmüştüm
ahhh ne güzel olurdu. inan bir yıl dershaneye de gittim yok olmuyor sözel kafası yok bende. sadece 1 netim vardıgelen puan yetenek kısmından geliyor
canim benim sen yaparsin . hem pozitif hem enerjik hem çalışkansın. bi başla gerisi gelir
eşimi aradım baget ne diye sordum. dur diyor nerde kullanıyoruz hımmm tavukta dedi hıh dedim aynı cevap. sonra burdaki muhabbeti anlattım bende klâsiğim çok şey bekleme diyor. neyse gidip bakalım o zaman diyor. yeni alyans alalım diyorduk. dedimmmm duuuuuuuuuuur o yıldönümü hediyesi mi olacak sandin asla hadi sen düşün bak kadınlar olarak biz hediye seviyoruz doğum hediyesi bekleyenler var ben o kısmı geçtim ama gelecek ay da bi vukuat olmasın yaw. ah yine de çok beklentiye girmim çünkü herşey ortada görüyoruz
Ay hakkaten
O zaman eşimi balkona atam kapıları kitleyem dur aklı başına gelsinKızlar kavgamızı anlattım rahatladım o gün size barışımızı da anlatayımsabah eşim sigara içmeye çıktı kapıyı kızım kapattı malum dışardan açılmıyor kapı kaldı soğukta kızım gitti içeri oyuna daldı. Bu vuruyor kapıya gittim kıza diyorum aç hadi falan derken biraz üşümüş olabilir neyse girince geldi balkonda donsak açmıycan ha kapıyı falan. Odaya geldi konuşalım diye. Özür diledi işte ben böyleyim farkındayım sinirle ağzımdan ne çıktığının farkına varmıyorum da işte sen de çok yükseldin de şöyle seviyorumlar böyle bişeyler artık iyi tamam dedim yine de kendi çayımdan içtim sabah da hemen yelkenleri indirmek olmaz
Öğledensonra yengemle kuyumcuya gidecez bileklik beğenmişti ne zamandır almaya uğraşıyor illa beraber gidelim dedi dedim. İyi kendine de beğen dedipara benim hesapta duruyor hep altın heaabına aktarmadım bu ay da daha napsam bunun üstüne bir tel de olsa bişey almam lazım sanki
Kuyumcuyu duyunca ben adamın üstüne atlardım affetmek surda dursunKızlar kavgamızı anlattım rahatladım o gün size barışımızı da anlatayımsabah eşim sigara içmeye çıktı kapıyı kızım kapattı malum dışardan açılmıyor kapı kaldı soğukta kızım gitti içeri oyuna daldı. Bu vuruyor kapıya gittim kıza diyorum aç hadi falan derken biraz üşümüş olabilir neyse girince geldi balkonda donsak açmıycan ha kapıyı falan. Odaya geldi konuşalım diye. Özür diledi işte ben böyleyim farkındayım sinirle ağzımdan ne çıktığının farkına varmıyorum da işte sen de çok yükseldin de şöyle seviyorumlar böyle bişeyler artık iyi tamam dedim yine de kendi çayımdan içtim sabah da hemen yelkenleri indirmek olmaz
Hem de ayrıntı vermiş tavuğun bacağıAhahha bi tavukçudaha çıktı başımızane güldüm şu muhabbete ya
Yok kız ne rezil olacak baksana hepsi aynı
Cesur ve lohusa yakında sinemalarda
Evlatlık görevimi yaptım canımAh benim güzel kalplimsen daha kutsal bi iş yapmışsın üzülme inşallah atanırsın hakkında hayırlısı ise Rabbim mükafatını versin boş musun cidden asyayı da geceleri sana göndereyim
Destek olalımAy hakkatenAslihaydo ne güldüm görümce YouTube dan parayı kaldırır rahat ederiz alalım mı birer rayk
Tas gerçekten çok iyiymiş yaaKalppare Bizimki de ev ihtiyacı almaya kalkmıştı . Hatta bu evime taşınacağımız döneme denk geliyordu doğum günüm . Biz evi evlendikten 1 yıl sonra kurduk tayin işleri olunca. İhtiyaç çöktü yani , adama seçenek çoktu ev ihtiyacı alma konusunda ne dese beğenirsin ? Bak bundan sonra birbirimize evin ihtiyacını hediye alalım , masrafımız çok . Doğum gününde tas alacağım haberin olsun dedi adam. Tas ya tas Bildiğimiz banyo tası o gün bu gündür sıfır beklenti kurbağa çok üst düzey kalıyor tas ın yanında
çok sevindim canım tatlıya bağlanmasına, eşin çabuk parlayan biri demek ki, amaaa kuyumcu deyince tel gibi deme be bacim, tekerlek gibi dedik, baget dedik, bak Google reklamlar bile senden bu ışığı aldı, reklam gondertti, gönlüne göre en güzelinden al..Kızlar kavgamızı anlattım rahatladım o gün size barışımızı da anlatayımsabah eşim sigara içmeye çıktı kapıyı kızım kapattı malum dışardan açılmıyor kapı kaldı soğukta kızım gitti içeri oyuna daldı. Bu vuruyor kapıya gittim kıza diyorum aç hadi falan derken biraz üşümüş olabilir neyse girince geldi balkonda donsak açmıycan ha kapıyı falan. Odaya geldi konuşalım diye. Özür diledi işte ben böyleyim farkındayım sinirle ağzımdan ne çıktığının farkına varmıyorum da işte sen de çok yükseldin de şöyle seviyorumlar böyle bişeyler artık iyi tamam dedim yine de kendi çayımdan içtim sabah da hemen yelkenleri indirmek olmaz
Ya zaten sana haksızlık yaptığı konusunda hepimiz hemfikirdik bir sinir anında söylenmiş asılsız bir söz. Kendi de farketmiş güzel bitmiş neyse ki. Hemen indirme tabi sinir minir söylemesin öyle şeylerKızlar kavgamızı anlattım rahatladım o gün size barışımızı da anlatayımsabah eşim sigara içmeye çıktı kapıyı kızım kapattı malum dışardan açılmıyor kapı kaldı soğukta kızım gitti içeri oyuna daldı. Bu vuruyor kapıya gittim kıza diyorum aç hadi falan derken biraz üşümüş olabilir neyse girince geldi balkonda donsak açmıycan ha kapıyı falan. Odaya geldi konuşalım diye. Özür diledi işte ben böyleyim farkındayım sinirle ağzımdan ne çıktığının farkına varmıyorum da işte sen de çok yükseldin de şöyle seviyorumlar böyle bişeyler artık iyi tamam dedim yine de kendi çayımdan içtim sabah da hemen yelkenleri indirmek olmaz
Evet canım emeklemeye başlayınca tehlike hep ee bide abla faktörü var herkes abiden çekiyor benim minnak yavrumda ablasındanya artık düşmeler daha da artacak sanirim. yetişemiyorum bende ama aysemiz kötü düşmüş sanirim. çok geçmiş olsun canim .
ah ne güzel. bence hiç bitmemeli. valla ben üzülmemek için bazen hatırlatma bile yapıyorum ama o zamanda hevesini kaçırmış oluyormuşum
en sevdiğim matematiktir. tarih ne severim ne anlarım. zaten tarih coğrafya yapsam atanirdim da yok olmuyor bende o kafa
Ahh yattımda ne oldu 3 e kadar deliksiz uyumuşum sonra hep cızır cızırdı Ayşe kafasını vurduda mı bişey oldu stresinden oda bende sabahı ettikRabbim korusun hepsini inşallah. Bende erkenciyim ama daha yatamadıkuyudu 9 da 11 kalktı uyumadı daha da bakalım ne zaman uyur
Saol canım sabah hala şişti kafası ama keyfi yerindeOy kıyamam yavrucağa geçmiş olsun canım şimdiden hayırlı yolculuklar iyi tatiller
Yaa sorma o halde benim elimde tel varken öyle düşse bıdı bıdı bıdı hiç susmaz amaAh kıyamam geçmiş olsun güzel gözlümeo telefonu o an alıp duvara çalacaksın işte sen hangi birine yetişesin
Şimdi yola çıktık yorumları okurken bende şansımı denedim sordum sıralama aynen şu şekilde tavuk ekmek müzik aleti ama bunlardan hiç biri senin işine yaramaz kesin başka bişey var onun için soruyorsun diyorBu beni hiç şaşırtmadı müzik aletini bilmez ekmeğin de adını bildiğini sanmam geriye tavuk kaldıbeni şaşırt be adam
Tam bir hayal kırıklığı dolaplara bırakılan notlardan sonra beklentim yüksekti benim ya şaşırttı enişte bey beniKalppare Bizimki de ev ihtiyacı almaya kalkmıştı . Hatta bu evime taşınacağımız döneme denk geliyordu doğum günüm . Biz evi evlendikten 1 yıl sonra kurduk tayin işleri olunca. İhtiyaç çöktü yani , adama seçenek çoktu ev ihtiyacı alma konusunda ne dese beğenirsin ? Bak bundan sonra birbirimize evin ihtiyacını hediye alalım , masrafımız çok . Doğum gününde tas alacağım haberin olsun dedi adam. Tas ya tas Bildiğimiz banyo tası o gün bu gündür sıfır beklenti kurbağa çok üst düzey kalıyor tas ın yanında
O nasıl bir insan nasıl bir an neymiş ya akşamdan beri okuyup okuyup sinir oluyorum Allah tan eşin sana söz bırakmıyor gereken cevabı veriyor.Esim 40yasina kadar onlarlaydi. O iki torunun isteklerini karşılamış. O çocuklar oldu bunlara bakmiyorsun diyerek kızıyor zaten. Dayı olarak senin bakman gerekiyor, 2 kisi çalışıyorsunuz diyor. 2 günde degistin diyerek başladı. O zaman bekarmis, sonra kira ev cocuk derken nasıl onların özel isteklerine yetissin. Simdide kredi ödüyor. O cocukkarda umutu hic sevmiyorum diyormuş. Dayımı soguttu bizden diyormuş. Esimde bunları duydu hepten koptu.
Ben yaparım ama nasıl bişey olacak hiç düşünmedimSelam kizlar karya bu gecede uyumadidisinden sanirim cunju baska sıkıntısı yok gibi iki dis birden patlamak uzere hatta yan dis patlamis gibi nu ust disler cok yordu yavrumuu
misskokulumm göktuğ cok sansli Masallah
Esin bencede bir anlik öfkeyle kendine hakim olmadan istemeyerek söylüyor bende oyleyim esime neler söylüyorum senden nefret ediyorum niye evlendimki seninle bile demisligim varama cok seviyorum bir tek ona nazim geciyor demek
Zeyay1420 oyy gecmis olsun simdi nasil ?
Kizlar dogum gunu yapacak misiniz ? Yapacaksanjz ne düşünüyorsunuz ?
Ben evde yapmak istemiyorum acikcasi virus varya ama bilemiyorumda ablamlarda uzakta oturuyorlar annemde o zamana kadar memlektte olacak. Evde yaosam ev cok dagilacak birde sadece esimn abisi flan gelse diyorum cocuklari hic durmuyor cunku bir bakayim artik..Ben yaparım ama nasıl bişey olacak hiç düşünmedim
Benim 10 gündür 2 kilo gitti ahhh vermesi kolay olsa keşke şu kilolarıN Nehir8077 canim cok sinir oldum inan birse 20 yas 10 yas kocaman ol.uslar bunlar cocukta degilkii.
Bu kadar degil ama benim annemde biraz ayrim yapiyor yigenler arasinda neden kaynaklandiginida soyleyeyim guclu olan ayaklari üzerinde duran cocugunu ve onun akilli çocuklarını cok önemsemiyor ama digerlerinin surekli pesinde cunku zayiflar malesef cocuklarida buyumemis bebek gibi davraniyorlar..
Bu arada diyete bugun itibari ile basladim. Baslangic kilom 64 kizlar dogum gunune kadar min. hedef 8 kilo
Buda Karya ie benim kahvaltim :) resim kotu cıkmış karya ya 1 tane zeytin ve gun kurusu dut kurusu kuru erik kaynatıyorum. Bir tanede ceviz dövüp veriyorum kabizligina iyi geldi. Bendr de ekmek yok seker yok
N Nehir8077 aksam zencefille birsey yapip icince zayflamaya yardimci oluyor demistin neydi ?
Bende parti yapmayacağım foto çekimi yapayım diyorum birde ben Zara ve babası küçük bir pasta alır kendimiz süslenir foto çeker hatıra olsun diyorum kalabalığa gerek yok gibi tabi memelekette olma ihtimalim de var orada kalabalık olurBen evde yapmak istemiyorum acikcasi virus varya ama bilemiyorumda ablamlarda uzakta oturuyorlar annemde o zamana kadar memlektte olacak. Evde yaosam ev cok dagilacak birde sadece esimn abisi flan gelse diyorum cocuklari hic durmuyor cunku bir bakayim artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?