2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Affet kız her ailede oluyor tartışmalar. En cokta cocuklardan kaynaklaniyor. Stresten insan bir birine sariyor. Adam ne yapsın ozur dilemiş, seni seviyorum demiş. Bak birde kendinede bir sey almani istemiş.
Allah evinizden huzuru eksik etmesin, her kavganiz biraz daha yakinlastirsin, kiymet bildirsin insallah.

Ahahha bi tavukçudaha çıktı başımıza ne güldüm şu muhabbete ya
Yok kız ne rezil olacak baksana hepsi aynı
Cesur ve lohusa yakında sinemalarda

Ah benim güzel kalplim sen daha kutsal bi iş yapmışsın üzülme inşallah atanırsın hakkında hayırlısı ise Rabbim mükafatını versin boş musun cidden asyayı da geceleri sana göndereyim

Bari büyük ihtiyaç alsaydı tas nedir tava bari alsaydı demi Kalppare

Ben sana anlatırım yaparız birlikte bende matta 5 falan yapmıştım off çok havalıyım

O zaman eşimi balkona atam kapıları kitleyem dur aklı başına gelsin çok sevindim kuzum tel mel alma güzel bişey al kendine

Kuyumcuyu duyunca ben adamın üstüne atlardım affetmek surda dursun maşallah canım iyi farkına varmış
Ahahha bi tavukçudaha çıktı başımıza ne güldüm şu muhabbete ya
Yok kız ne rezil olacak baksana hepsi aynı
Cesur ve lohusa yakında sinemalarda
Hem de ayrıntı vermiş tavuğun bacağı Kalppare baget satışında patlama olursa prim alalım kizlar
Ah benim güzel kalplim sen daha kutsal bi iş yapmışsın üzülme inşallah atanırsın hakkında hayırlısı ise Rabbim mükafatını versin boş musun cidden asyayı da geceleri sana göndereyim
Evlatlık görevimi yaptım canım asyama hep boşum dopdolu olsam bile boşum yeter ki gelsin

Ay hakkaten Aslihaydo ne güldüm görümce YouTube dan parayı kaldırır rahat ederiz alalım mı birer rayk
Destek olalım Allah'ım YouTube daki bütün youtuber lari kinadigim ve hepsine mal bunlar dediğim için beni affet madem zengin olcaz bütün kötü soylemlerimi geri alıyorum

Tas gerçekten çok iyiymiş yaa allahtan wc fırçası çop kovası falan değil “tas”

çok sevindim canım tatlıya bağlanmasına, eşin çabuk parlayan biri demek ki, amaaa kuyumcu deyince tel gibi deme be bacim, tekerlek gibi dedik, baget dedik, bak Google reklamlar bile senden bu ışığı aldı, reklam gondertti, gönlüne göre en güzelinden al..

(ayyhh aklima kayinvalidem geldi, o da hangisini beğeniyorsan gönlüne göre onu al dediydi, sonradan biz ödeyeceğimiz için hiç cimrilik etmediydi. gelin kayinvalide toprağından olur derler, iste bak benzedim ona)

Selam kizlar karya bu gecede uyumadi disinden sanirim cunju baska sıkıntısı yok gibi iki dis birden patlamak uzere hatta yan dis patlamis gibi nu ust disler cok yordu yavrumuu

misskokulumm göktuğ cok sansli Masallah
Esin bencede bir anlik öfkeyle kendine hakim olmadan istemeyerek söylüyor bende oyleyim esime neler söylüyorum senden nefret ediyorum niye evlendimki seninle bile demisligim var ama cok seviyorum bir tek ona nazim geciyor demek
Zeyay1420 oyy gecmis olsun simdi nasil ?

Kizlar dogum gunu yapacak misiniz ? Yapacaksanjz ne düşünüyorsunuz ?

Ya zaten sana haksızlık yaptığı konusunda hepimiz hemfikirdik bir sinir anında söylenmiş asılsız bir söz. Kendi de farketmiş güzel bitmiş neyse ki. Hemen indirme tabi sinir minir söylemesin öyle şeyler

Paran da varmış kocan da bak demiş güzel bir şey al baget falan olur

N Nehir8077 canim cok sinir oldum inan birse 20 yas 10 yas kocaman ol.uslar bunlar cocukta degilkii.
Bu kadar degil ama benim annemde biraz ayrim yapiyor yigenler arasinda neden kaynaklandiginida soyleyeyim guclu olan ayaklari üzerinde duran cocugunu ve onun akilli çocuklarını cok önemsemiyor ama digerlerinin surekli pesinde cunku zayiflar malesef cocuklarida buyumemis bebek gibi davraniyorlar..

Bu arada diyete bugun itibari ile basladim. Baslangic kilom 64 kizlar dogum gunune kadar min. hedef 8 kilo
Buda Karya ie benim kahvaltim :) resim kotu cıkmış karya ya 1 tane zeytin ve gun kurusu dut kurusu kuru erik kaynatıyorum. Bir tanede ceviz dövüp veriyorum kabizligina iyi geldi. Bendr de ekmek yok seker yok

N Nehir8077 aksam zencefille birsey yapip icince zayflamaya yardimci oluyor demistin neydi ?

Eklentiler

• 20210125_105344.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 41
Evet canım emeklemeye başlayınca tehlike hep ee bide abla faktörü var herkes abiden çekiyor benim minnak yavrumda ablasından
Ben ilk baştan beri hediye hatırlanma konusunda hep hassas davrandım önemsediğimi hissettirdi oda unutmaz saolsun
Bende tam r sözelciyim hele tarih pek severim tarih okumayı çok isterdim ailede herkes sayısalcı dayım kuzenlerim mat öğr ama bende sıfır elde var sıfır
Rabbim korusun hepsini inşallah. Bende erkenciyim ama daha yatamadık uyudu 9 da 11 kalktı uyumadı daha da bakalım ne zaman uyur
Ahh yattımda ne oldu 3 e kadar deliksiz uyumuşum sonra hep cızır cızırdı Ayşe kafasını vurduda mı bişey oldu stresinden oda bende sabahı ettik
Oy kıyamam yavrucağa geçmiş olsun canım şimdiden hayırlı yolculuklar iyi tatiller
Saol canım sabah hala şişti kafası ama keyfi yerinde
Ah kıyamam geçmiş olsun güzel gözlüme o telefonu o an alıp duvara çalacaksın işte sen hangi birine yetişesin
Yaa sorma o halde benim elimde tel varken öyle düşse bıdı bıdı bıdı hiç susmaz ama
Bu beni hiç şaşırtmadı müzik aletini bilmez ekmeğin de adını bildiğini sanmam geriye tavuk kaldı beni şaşırt be adam
Şimdi yola çıktık yorumları okurken bende şansımı denedim sordum sıralama aynen şu şekilde tavuk ekmek müzik aleti ama bunlardan hiç biri senin işine yaramaz kesin başka bişey var onun için soruyorsun diyor
Tam bir hayal kırıklığı dolaplara bırakılan notlardan sonra beklentim yüksekti benim ya şaşırttı enişte bey beni
O nasıl bir insan nasıl bir an neymiş ya akşamdan beri okuyup okuyup sinir oluyorum Allah tan eşin sana söz bırakmıyor gereken cevabı veriyor.
Benim yeğenlerimde bana çok düşkündü büyük yeğenim evlendiğime çok üzülmüştüm hatta eşime çok gıcık oluyordu sonra tanıdı onuda çok sevdi iki yeğenim de çocuğumuz gibiydi Zeynep olacağı zaman kıskanmışlardı artık bizimle vakit geçiremezsiniz diye öyle olmadı hep beraber daha güzel vakit geçirdik şimdi zeynebi de ayşeyi de kardeşleri gibi sever kollarlar

Ben yaparım ama nasıl bişey olacak hiç düşünmedim

Ben yaparım ama nasıl bişey olacak hiç düşünmedim
Ben evde yapmak istemiyorum acikcasi virus varya ama bilemiyorumda ablamlarda uzakta oturuyorlar annemde o zamana kadar memlektte olacak. Evde yaosam ev cok dagilacak birde sadece esimn abisi flan gelse diyorum cocuklari hic durmuyor cunku bir bakayim artik..

Benim 10 gündür 2 kilo gitti ahhh vermesi kolay olsa keşke şu kiloları

ya ne diyeceğim karta da çok mu sert yapıyordu kakasını Zara 3 gündür çok sert yapıyor ve Zyaparken ağlıyor

Bende parti yapmayacağım foto çekimi yapayım diyorum birde ben Zara ve babası küçük bir pasta alır kendimiz süslenir foto çeker hatıra olsun diyorum kalabalığa gerek yok gibi tabi memelekette olma ihtimalim de var orada kalabalık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…