Evet canim ben doktora goturdugumde blendir kullanma artik dedi kestim blendiri suan baya iyi yiyor eskisi gibi cok kati olmadikca öğürmuyor ama kabizlik basladi iste distende olabilecegi yaziyordu simdi hergun yapiyor ama ilk hep katı geliyor sonra yumuşuyor. Ek gidadan mi artik disten mi bilmiyorum. Cunku oyle ekmek pankek iste pirinc unu muz vs bunlarida vermiyorum yani suda iciriyorum. Birde doktor fazla yogurt peynir flan veriyorsanda olabilir demisti. Fazla kalsiyumda kabiz yaparmışBenim 10 gündür 2 kilo gitti ahhh vermesi kolay olsa keşke şu kiloları
ya ne diyeceğim karta da çok mu sert yapıyordu kakasını Zara 3 gündür çok sert yapıyor ve Zyaparken ağlıyor
Yaparken ağlıyor muyduEvet canim ben doktora goturdugumde blendir kullanma artik dedi kestim blendiri suan baya iyi yiyor eskisi gibi cok kati olmadikca öğürmuyor ama kabizlik basladi iste distende olabilecegi yaziyordu simdi hergun yapiyor ama ilk hep katı geliyor sonra yumuşuyor. Ek gidadan mi artik disten mi bilmiyorum. Cunku oyle ekmek pankek iste pirinc unu muz vs bunlarida vermiyorum yani suda iciriyorum. Birde doktor fazla yogurt peynir flan veriyorsanda olabilir demisti. Fazla kalsiyumda kabiz yaparmış
Aglama degilde sanki yapmak istemiyordu mama verirken flan anliyordum kaka geldiğini ayaklarini flan atiyordu saga sola dönmeye çalışıyordu birde cok ikinip kızarıyor halen oyle. Lazimlik alicam biraz hava isinsin oturtucam kakasi geldiğinde ise yaradigini söylüyorlarYaparken ağlıyor muydu
Nasıl düzeldi kendiliğinden mi
Kafasında ki şişlik duruyor ama bütün gece çok ağladı onun etkisi mi diş mi bilemedimSelam kizlar karya bu gecede uyumadidisinden sanirim cunju baska sıkıntısı yok gibi iki dis birden patlamak uzere hatta yan dis patlamis gibi nu ust disler cok yordu yavrumuu
@misskokulumm göktuğ cok sansli Masallah
Esin bencede bir anlik öfkeyle kendine hakim olmadan istemeyerek söylüyor bende oyleyim esime neler söylüyorum senden nefret ediyorum niye evlendimki seninle bile demisligim varama cok seviyorum bir tek ona nazim geciyor demek
Zeyay1420 oyy gecmis olsun simdi nasil ?
Kizlar dogum gunu yapacak misiniz ? Yapacaksanjz ne düşünüyorsunuz ?
Bu arada 10 gunde 2 kiloo cok iyiBenim 10 gündür 2 kilo gitti ahhh vermesi kolay olsa keşke şu kiloları
ya ne diyeceğim karta da çok mu sert yapıyordu kakasını Zara 3 gündür çok sert yapıyor ve Zyaparken ağlıyor
Kazasiz belasiz rahatca gidersiniz insallahGünaydın canlar biz yola çıktık saat 11 deyarım saat sonra Ayşe de Zeynep te uyudu. Ayşecik hala uyuyor Zeynep uyandı havada güzel çok şükür hayırlısı ile kazasız belasız Bi gidebilseydik 2 saat sonra 1 saatlik kötü bir yola giricez Ayşe keşke o zaman uyusaydı yol tutuyor beni bide Ayşeyle ilgilenmek daha da zorluyor
Ooo 10 günde iki kilo çok iyi dönüşte bende başlıca hamilelik dönemi hariç hiç bu kiloları görmemiştim pandemi de evde kala kalaBu arada 10 gunde 2 kiloo cok iyi
Kazasiz belasiz rahatca gidersiniz insallah
Evet ya Zara birde çok fazla kızarıyor morarıyor resmen zaten çok çabuk kızaran bir bebek biraz zorlanınca domates gibi oluyorAglama degilde sanki yapmak istemiyordu mama verirken flan anliyordum kaka geldiğini ayaklarini flan atiyordu saga sola dönmeye çalışıyordu birde cok ikinip kızarıyor halen oyle. Lazimlik alicam biraz hava isinsin oturtucam kakasi geldiğinde ise yaradigini söylüyorlar
Hadi hayırlısı canım inşallah güzelce verirsin kolaylıklar.@Nehir8077 canim cok sinir oldum inan birse 20 yas 10 yas kocaman ol.uslar bunlar cocukta degilkii.
Bu kadar degil ama benim annemde biraz ayrim yapiyor yigenler arasinda neden kaynaklandiginida soyleyeyim guclu olan ayaklari üzerinde duran cocugunu ve onun akilli çocuklarını cok önemsemiyor ama digerlerinin surekli pesinde cunku zayiflar malesef cocuklarida buyumemis bebek gibi davraniyorlar..
Bu arada diyete bugun itibari ile basladim. Baslangic kilom 64 kizlar dogum gunune kadar min. hedef 8 kilo
Buda Karya ie benim kahvaltim :) resim kotu cıkmış karya ya 1 tane zeytin ve gun kurusu dut kurusu kuru erik kaynatıyorum. Bir tanede ceviz dövüp veriyorum kabizligina iyi geldi. Bendr de ekmek yok seker yok
@Nehir8077 aksam zencefille birsey yapip icince zayflamaya yardimci oluyor demistin neydi ?
2 kilo çok iyi devamBenim 10 gündür 2 kilo gitti ahhh vermesi kolay olsa keşke şu kiloları
İyi yolculuklar sağlıkla gidin. Beni de yol tutar bilirim çok zor çocukla arka koltukta ilgilenmek gerçekten çok zorluyor.Günaydın canlar biz yola çıktık saat 11 deyarım saat sonra Ayşe de Zeynep te uyudu. Ayşecik hala uyuyor Zeynep uyandı havada güzel çok şükür hayırlısı ile kazasız belasız Bi gidebilseydik 2 saat sonra 1 saatlik kötü bir yola giricez Ayşe keşke o zaman uyusaydı yol tutuyor beni bide Ayşeyle ilgilenmek daha da zorluyor
Off canım çekti sacda pişmiş ateş kokulu bir gözleme katmerS Susam_tanesi bizde de ablam çok beceriklidir evden hiç eksik olmazdı kek pasta börek annem rahmetli de çok güzel börek yapardı ben onlar kadar becerikli değilim evlendikten sonra mutfağa girmeye başladım kayınvalidem de efsane börek ve hamurişi yapar bide köye gidiyoruz şimdi ocağı var mutfakta ıııımm
Baget reklamında oynarızKuyumcuyu duyunca ben adamın üstüne atlardım affetmek surda dursunmaşallah canım iyi farkına varmış
Hem de ayrıntı vermiş tavuğun bacağı@sekerpare5939 baget satışında patlama olursa prim alalım kizlar
Evlatlık görevimi yaptım canımasyama hep boşum dopdolu olsam bile boşum yeter ki gelsin
Kınama annem şimdi hepsi açıyorDestek olalımAllah'ım YouTube daki bütün youtuber lari kinadigim ve hepsine mal bunlar dediğim için beni affet madem zengin olcaz bütün kötü soylemlerimi geri alıyorum
Canım en azından sizin uyumamanızın sebebi varSelam kizlar karya bu gecede uyumadidisinden sanirim cunju baska sıkıntısı yok gibi iki dis birden patlamak uzere hatta yan dis patlamis gibi nu ust disler cok yordu yavrumuu
@misskokulumm göktuğ cok sansli Masallah
Esin bencede bir anlik öfkeyle kendine hakim olmadan istemeyerek söylüyor bende oyleyim esime neler söylüyorum senden nefret ediyorum niye evlendimki seninle bile demisligim varama cok seviyorum bir tek ona nazim geciyor demek
Zeyay1420 oyy gecmis olsun simdi nasil ?
Kizlar dogum gunu yapacak misiniz ? Yapacaksanjz ne düşünüyorsunuz ?
Hadi bakalım gazan mübarek olsun baharcım@Nehir8077 canim cok sinir oldum inan birse 20 yas 10 yas kocaman ol.uslar bunlar cocukta degilkii.
Bu kadar degil ama benim annemde biraz ayrim yapiyor yigenler arasinda neden kaynaklandiginida soyleyeyim guclu olan ayaklari üzerinde duran cocugunu ve onun akilli çocuklarını cok önemsemiyor ama digerlerinin surekli pesinde cunku zayiflar malesef cocuklarida buyumemis bebek gibi davraniyorlar..
Bu arada diyete bugun itibari ile basladim. Baslangic kilom 64 kizlar dogum gunune kadar min. hedef 8 kilo
Buda Karya ie benim kahvaltim :) resim kotu cıkmış karya ya 1 tane zeytin ve gun kurusu dut kurusu kuru erik kaynatıyorum. Bir tanede ceviz dövüp veriyorum kabizligina iyi geldi. Bendr de ekmek yok seker yok
@Nehir8077 aksam zencefille birsey yapip icince zayflamaya yardimci oluyor demistin neydi ?
Hayırlı kolaylıkla geçsin yolculuklar canımEvet canım emeklemeye başlayınca tehlike hep ee bide abla faktörü var herkes abiden çekiyor benim minnak yavrumda ablasından
Ben ilk baştan beri hediye hatırlanma konusunda hep hassas davrandım önemsediğimi hissettirdi oda unutmaz saolsun
Bende tam r sözelciyim hele tarih pek severim tarih okumayı çok isterdim ailede herkes sayısalcı dayım kuzenlerim mat öğr ama bende sıfır elde var sıfır
Ahh yattımda ne oldu 3 e kadar deliksiz uyumuşum sonra hep cızır cızırdı Ayşe kafasını vurduda mı bişey oldu stresinden oda bende sabahı ettik
Saol canım sabah hala şişti kafası ama keyfi yerinde
Yaa sorma o halde benim elimde tel varken öyle düşse bıdı bıdı bıdı hiç susmaz ama
Şimdi yola çıktık yorumları okurken bende şansımı denedim sordum sıralama aynen şu şekilde tavuk ekmek müzik aleti ama bunlardan hiç biri senin işine yaramaz kesin başka bişey var onun için soruyorsun diyor
Tam bir hayal kırıklığı dolaplara bırakılan notlardan sonra beklentim yüksekti benim ya şaşırttı enişte bey beni
O nasıl bir insan nasıl bir an neymiş ya akşamdan beri okuyup okuyup sinir oluyorum Allah tan eşin sana söz bırakmıyor gereken cevabı veriyor. Benim yeğenlerimde bana çok düşkündü büyük yeğenim evlendiğime çok üzülmüştüm hatta eşime çok gıcık oluyordu sonra tanıdı onuda çok sevdi iki yeğenim de çocuğumuz gibiydi Zeynep olacağı zaman kıskanmışlardı artık bizimle vakit geçiremezsiniz diye öyle olmadı hep beraber daha güzel vakit geçirdik şimdi zeynebi de ayşeyi de kardeşleri gibi sever kollarlar
Zaten bir canavarla uğraşıyorum ikincisi koymaz be gülümBaget reklamında oynarızvalla gündüz ayrı gece ayrı bu kız bilmezsin sen emin misin geceleri canavar çıkıyor içinden
Kınama annem şimdi hepsi açıyorzengin olalım hadi destek bekliyoruz nerrba arkadaşlar bugün anneyi delirtme challinge yapıyoruz
Gözlerim yaşardı ne olduğunu bilen bir beyBu arada ben de merak ettim eşim ne diyecek acaba diye az önce mesaj attım gelen cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?