2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim 10 gündür 2 kilo gitti ahhh vermesi kolay olsa keşke şu kiloları

ya ne diyeceğim karta da çok mu sert yapıyordu kakasını Zara 3 gündür çok sert yapıyor ve Zyaparken ağlıyor
Evet canim ben doktora goturdugumde blendir kullanma artik dedi kestim blendiri suan baya iyi yiyor eskisi gibi cok kati olmadikca öğürmuyor ama kabizlik basladi iste distende olabilecegi yaziyordu simdi hergun yapiyor ama ilk hep katı geliyor sonra yumuşuyor. Ek gidadan mi artik disten mi bilmiyorum. Cunku oyle ekmek pankek iste pirinc unu muz vs bunlarida vermiyorum yani suda iciriyorum. Birde doktor fazla yogurt peynir flan veriyorsanda olabilir demisti. Fazla kalsiyumda kabiz yaparmış

Yaparken ağlıyor muydu
Nasıl düzeldi kendiliğinden mi

Günaydın canlar biz yola çıktık saat 11 de yarım saat sonra Ayşe de Zeynep te uyudu. Ayşecik hala uyuyor Zeynep uyandı havada güzel çok şükür hayırlısı ile kazasız belasız Bi gidebilseydik 2 saat sonra 1 saatlik kötü bir yola giricez Ayşe keşke o zaman uyusaydı yol tutuyor beni bide Ayşeyle ilgilenmek daha da zorluyor

Yaparken ağlıyor muydu
Nasıl düzeldi kendiliğinden mi
Aglama degilde sanki yapmak istemiyordu mama verirken flan anliyordum kaka geldiğini ayaklarini flan atiyordu saga sola dönmeye çalışıyordu birde cok ikinip kızarıyor halen oyle. Lazimlik alicam biraz hava isinsin oturtucam kakasi geldiğinde ise yaradigini söylüyorlar

Kafasında ki şişlik duruyor ama bütün gece çok ağladı onun etkisi mi diş mi bilemedim

ya ne diyeceğim karta da çok mu sert yapıyordu kakasını Zara 3 gündür çok sert yapıyor ve Zyaparken ağlıyor
Bu arada 10 gunde 2 kiloo cok iyi
Kazasiz belasiz rahatca gidersiniz insallah

S Susam_tanesi bizde de ablam çok beceriklidir evden hiç eksik olmazdı kek pasta börek annem rahmetli de çok güzel börek yapardı ben onlar kadar becerikli değilim evlendikten sonra mutfağa girmeye başladım kayınvalidem de efsane börek ve hamurişi yapar bide köye gidiyoruz şimdi ocağı var mutfakta ıııımm

Evet ya Zara birde çok fazla kızarıyor morarıyor resmen zaten çok çabuk kızaran bir bebek biraz zorlanınca domates gibi oluyor
Off ya düzelirler inş birazdan

Hadi hayırlısı canım inşallah güzelce verirsin kolaylıklar.

2 kilo çok iyi devam

Yaparken ağlıyorsa çatlak olabilir bu da tutmasına sebep olur o da daha da katılaşmasına. Poposuna bepantol onarıcı merhem sürün
İyi yolculuklar sağlıkla gidin. Beni de yol tutar bilirim çok zor çocukla arka koltukta ilgilenmek gerçekten çok zorluyor.
Off canım çekti sacda pişmiş ateş kokulu bir gözleme katmer
Şimdiden afiyetler olsun

Baget reklamında oynarız valla gündüz ayrı gece ayrı bu kız bilmezsin sen emin misin geceleri canavar çıkıyor içinden

Destek olalım Allah'ım YouTube daki bütün youtuber lari kinadigim ve hepsine mal bunlar dediğim için beni affet madem zengin olcaz bütün kötü soylemlerimi geri alıyorum
Kınama annem şimdi hepsi açıyor zengin olalım hadi destek bekliyoruz nerrba arkadaşlar bugün anneyi delirtme challinge yapıyoruz

Canım en azından sizin uyumamanızın sebebi var hayırla çıksın dişleri
Ben yapmak istiyorum doğum günü 3 5 kişi olsak bile şuan çok düşünmedim bakalım vakit var dahaa

Hadi bakalım gazan mübarek olsun baharcım kolaylıkla zayıfla ibşallah

Hayırlı kolaylıkla geçsin yolculuklar canım
Senin eş hepsini saymış bi yüzüğü saymamış oda iyi bol bol eğlenin

Doğum gününü benden çok benim arkadaşlarım düşünüyor öyle bir arkadaş çevrem var ki burnumuz pek bktan çıkmıyor Allah sağlık versin hep imtihan hep ağır imtihanlar yaşıyorlar . O kadar insan da diyorum nasıl toplanmışız bir araya çok şükür diyoruz tabi ki yine . Şu an benden çok onlar diyorlar şöyle güzel bir kutlama yapalım artık diye . İnşallah o zamana ortam biraz daha düzelirse akşam da olsa bir kutlama yaparız . Çoğu bekar arkadaşların , olmadı gece de yaparız kutlama

Baget reklamında oynarız valla gündüz ayrı gece ayrı bu kız bilmezsin sen emin misin geceleri canavar çıkıyor içinden
Zaten bir canavarla uğraşıyorum ikincisi koymaz be gülüm
Kınama annem şimdi hepsi açıyor zengin olalım hadi destek bekliyoruz nerrba arkadaşlar bugün anneyi delirtme challinge yapıyoruz
Sende de var bişeyler dünür
Bu arada ben de merak ettim eşim ne diyecek acaba diye az önce mesaj attım gelen cevap
Gözlerim yaşardı ne olduğunu bilen bir bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…