2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Şöyle açıklıyim evde para hesabı bende. Esim sadece harçlık alır. Fatura market herşey bende. Eşim bekarken sürekli eksiklerini alıyormuş ya. Kayınvalide Beni arar sürekli,dayısına söyle şu kadar para lazım bu kadar para lazım şu eksik bu eksik derdi. Ben de eşimi hiç karıştırmadan, bıraktı gelsin alsın derdim gelirdi yeğeni verirdim. Bu masraflar ayda 500 bazen 1000 lirayı buluyordu. Eşimi arar teşekkür ederlerdi. Eşim de bana kızardı, verme ihtiyaçları yok derdi. Sonra benim çocuğum oldu. Çocuğumu bir şeyler almaya başladım. Çok veremesemde, vermeye devam ettim.Ayakkabı makyaj malzemesi istedi örneğin ayakkabıyı aldım makyajı almadım. Bu arada da kayınvalide evlendi oğlum değişti, önceden istemeden verirdi şimdi her ay istetiyor dedi. Hep kötüledi Ben de araları bozulmasın diye, tekrar vermeye devam ettim. Gel zaman git zaman,; eşim bir gün bana kızdı. Verme diyorum sen veriyorsun, ablam senin için ucuzcu, çocuklarına şok'tan BİM'den oyuncak alıyor.ben çocuklarıma marka giydirdim ve marka giydim demis. Sen hamile halinle gelip çalışıyorsun, hem evde çalışıyor, hem dükkanda çalışıyorsun. Verdin Verdin yarandın mı, yiyip içmeyi bilmiyor musun.essek gibi onlar içinmi çalışıyor sun dedi. Beni üzüyorsun senin ve çocukların hakkını koruyamadım için kendimden nefret ediyorum dedi. Onlar seni çocuklarına iğne almıyor, şerefsiz babam senin çocuklarına takı dahi takmıyor, annem ve babam onlara yeterince yardım ediyor, Sen daha kendini kullan duruyorsun, at benim üstüme vermiyor para dememi istedi. Ben de kestim vermeyi, kayinvalide beni o kadar seviyorlar ken, şimdi oğlumu aldı bizi unutturdu diyor. Oğlumu kıskanıyor, Eşime mesaj atmış her gün oğlunu arıyorsun kızını arıyorsun onları merak ediyorsun, annene ve yeğenlerini niye aramıyorsun. Onlar bizden daha mı kıymetli yazmış.Eşim de tabii ki onlar herkesten kıymetli onlar benim ailem yazmış.

Herneyse bizdeki durumun ozeti bu, o yuzden hırslı bakmıyor çocuklarıma bakmazsa bakmasin sorun yok.

Bahar diyetin hayirli olsun fazla kilon yokmuş, verirsin. Kahvaltınız afiyet olsun.
Yogurdun icine 1 tatlı kaşığı zencefil koyuyorum,
2. Tarif yogurdun icine dereotu doğruyoruz, bunlardan birini yapabilirsin. Dereotlu olan fazla odemide atıyor. Zencefil ozellikle yağ yakıyor. 2 sinide yapabilirsin peş pese yeme migden bulanmasın.

Zeyay farklı canım çocuk kıskançlığı değil,
Öyle olsa görüşerek geçerdi. 10 yasindaki dunyadan bir haber, 20 olanın kaprisini savunuyorlar. Ne yaparsa yapsınlar ben onlar icin eleimden geleni yapıyorum. Bak hava yagmurlu iki cocukla kasaba ekmeğe çıktım. Bu havada Allah görüyor ben elimden geleni yapıyorum. Allah herkezi hayırlı insaflı merhmetli insanlarla karşılaştırsın.

Teşekkürler helinim inşallah tüm bekleyenler atanır ben çok istiyorum ama hep bı engel cikiyo bu sefer nasip olsun hayırlısıyla baget aldır baget tüm Nisan annelerinin parmağı baget li olsun amiiin
isteyenin olsun valla. ben pek sevmiyorum ancaaaa kolye ama altın da sevmiyorum. alyans hassas nokta o olsun isterim.
bence de beklentiye girmim ya ama tutamıyorum kendimi
hatasının farkına varmış özür de dilemiş affet gari ❤ çok sevindim valla. evinizin huzuru bozulmasın canim naz yap daha
yaaa ne güzel masallah size kahkahalar eksik olmasinnnn
Ben sana anlatırım yaparız birlikte bende matta 5 falan yapmıştım off çok havalıyım
ah keşke keşke.
ben yapacam . her zamanki gibi bi mersinde bi tarsusta kutlanır. foto çekimi için randevu da aldım. kıyafet bakıyorum. kutlama bizde pasta demek birlikte olmak demek başka ekşin yok
bizim abi zarar vermez de elindekileri alıyor ağlatıyor ama abi de bebe daha minnak ne diyim birşey diyemiyorum
Bu arada ben de merak ettim eşim ne diyecek acaba diye az önce mesaj attım gelen cevap
yaaaa en azından seçeneklerde varmış helal olsun alkisliyorummm

Kızlar Bi 10 dk yolumuz kaldı çok güzel geçti az az iki mola verdik çocuklarda sıkıntı çıkarmayınca koştur koştur geldik ayşecik çorbasını içti ikinci uykusunu uyuyor şimdi tek sıkıntı pusette durmadı en son kucağımda uyudu

Bu hastahanelerin hali nedir yahu ne kadar kalabalık
Hayırdır canım napiyorsun hastanede?
Ben de meraktan eşime bana baget alır mısın dedim yüzük mü dedi
enişteye
Hadi öyle geçmiş olsun canım darısı dönüş yoluna inş.iyi eğlenceler

Valla bravo Nisan anneleri bagetle donanacak ben hala sormadım bilmeyeceğine eminim de gider bakar alır falan ben baget istemiyorum
Ben ilk evlilik yıl dönümünde yüzük aldırmıştım daha da bişey göremedim o sıralar sürekli zensiz olmaaaaaz diye dolaşıyordum evde sonunda dayanamadı aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…