2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hadi yaa kıyamam afiyet olsun bende bugün hastane komposto çorba ilaç falan çok karıştırmayayım dedim bugünğ sakin bir günde çekeceğim
Bu arada ata’mıza maşallah ne güzel yiyordu nzh99

Jadesi ya çok güldüm buna ben de sorsam eşime kesin aynı cevabı alırım benim eşim yemek öğrt ya aklına ilk bu gelir senin ki de yemekle uğraşmayı sevince çağrışım yaptı demek ki
Benimki herşeyi bilir. Tam da alışveriş e gidiyordu sordum. Baget nedir dedi alacağım az sonra tavuğun kalça kısmı. Dedim kapıyı dışardan kapat hayatım sana hiç yakıştıramadım
Rabbim bebelerimizle Kabe yolunu nasip etsin inşallah.
nzh99 Atamız da annesi gibi naif maşallah nasıl kibar yiyor limonunu
Tokdu da ondan. Açken kaptan mağara adamı kıvamında çekmek mümkün olmuyor .

Tam güneyli bir kuzeyli Ata kuş. limon portakal mandalina severek yiyor. Kabuğuyla götürüyor.

Maşallah sadece sütle çok iyi bence. Zaten bu aylarda 200-300 gr bile yetiyor
Ben de arada hatırlıyorum o günleri. O günlerdeki heyecanlı hallerimizi ahh kaybettik gibi geliyor..
Eveet kizlar esime Bana baget alsana dedim diyorki o ne ayakkabi mi

Önceden aklıma gelse ben de yapardım gerçi ben daha önce de yapmaya çalıştım gölgeye değil elime bakıyor şaşgoloz

Canim sen ne hayırlı evlatsın..güzel yüreklim benim Allah sana da senin gibi hayırli evlatlar nasip etsin..Anne duasi almışsın, ayağina taş degmesin gözune yas değmesin...
Neselisin bir gülüp bir söylüyorsun..işte nerde cok neseli biri o insanın içini açtığında bir dert çıkıyor
Üzüldü ama hakikaten sasırtti beni
Keske almasaydim ama o zaman kafam hic yerinde degildi diyor.
Hahahahah eşlerimiz ne kadar da benziyor yaa o işin şakasını yapmıştır canim banyo tasi nedir
Bir ev arkadaşım vardi bana hediye banyo terligi almıştı hiç unutamam ayakların üşüyor canim dediydi kıyamadıydım nerde tuhaf hediye bana gelmiş
Hay Allahım nasil bir kafa yapısıdır bu ya canim cocuklara kizma, Umut u dolduran onlari da dolduruyordur.canim inan yazdim yazdim sildim..ne yazsam belki seni doldurmak olacakti..bosver sen takilma..esine de helal olsun karsina evlatlarjna sahip cikiyor siz yuvanizda mutlu olun da ne olursa olsun tınlama

Oo iskolik bir eş.. zordur eminim ama kötu huylari olmasindan iyidir bence canim..ama kucuk planlar yaparak hem onun hem senin biraz dinlenmeni saglayabilirsin.sanirim
bu is sende bitiyor

Fırsata çevir misss barışmaniza sevindim
saol canım bakalım bizde öğleden sonra gitçez doktora sorarım yine
Nasıl oldu minik kuş canım
Ahahha bi tavukçudaha çıktı başımıza ne güldüm şu muhabbete ya
Yok kız ne rezil olacak baksana hepsi aynı
Cesur ve lohusa yakında sinemalarda
Hahahahhaha az once gene konuştuk bu konuyu bana diyor ki sanki hergun bir baget yuzuk alıyoruz da bizim.baget yuzugu şıp diye anlamamizi bekliyorsunuz bi de bize gülüyorsunuz, ohh ortami bulmuşsunuz valla diyor zavalli kocalarla amma dalga gectiniz diyor bi de bunu yaz diyor o daha da komik hepinizin kocasınin sesi olmak istedi dayanamadi zaaar
Bari büyük ihtiyaç alsaydı tas nedir tava bari alsaydı demi Kalppare
Hic ya tava da neler piser neler maydanozlu köfteler
Hahahhaha alemsin valla Asli baget ama hangi baget tavuk baget mi diye sorarsam dovme

Şu ekmek olayı beni ilerletmiyor hiç Ekmek yemeden doymuyorum alışmamışım. Sen kararlıysan bi faydan olur belki banada. Sabah tartılayım bakalım az yersem gidiyorda da ah bu boğaz.
Ekmek yemeden duramiyirsan mercimek ekmegi yap. Kilo yapmıyor ekmekten vaz gecemeyenler diyet yapanlar onu yiyor. Hamileyken sekerim var diye bende onu yiyordum.

Amiiin dünürüm amiiiiiinn hepimizeee olsun nasip

Bu aralar korkma olayları biraz daha fazla sanki
Ayneen özellikle tok seslerden çok korkuyor. Öksürüyorum boğazımı temizliyorum mesela aşırı korkuyor. Kettle kahve makinası gibi bipleyen seslerden çok korkuyor. Emekleyerek gelip paçalarıma yapışıyor. Nasıl üzülüyorum nasıl şefkat doluyorum. Diyorum ki nasıl güveniyor ki bana koşuyor hemen
Ohh hepsini de güle güle kullan çok da iyi çok da güzel olmuş

Kocan da haksız sayılmaz şimdi bilseler nerden biliyon bana almadığına göre kime aldın diye de başlayabiliriz

Tüm kocalar adına güzel savunmuş

Kocan da haksız sayılmaz şimdi bilseler nerden biliyon bana almadığına göre kime aldın diye de başlayabiliriz

Tüm kocalar adına güzel savunmuş
Cok onemli bir noktaya parmak bastın
Dogru dedin baslariz bu sefer nerden biliyorsun demeye korkulur kadın milletinden

İlaç yazdı canım doktor bizde biraz bacak hareketleri falan yaptırdık bol bol komposto verdim akşama doğru yaptı inş düzene girer

Böyle durumlarda iş eşlerde bitiyor resmen biz bişey desek yanlış anlaşılır gerçi eşimde dese onada alınır hemen pek kıymetlidir oğlu. Meme kısmına hiç girmiyorum çetele tutuyor gelince emzirdim mi bu çocuk az mı yedi tabi kilo almaz sen bişeyler daha ver yesin
Boşver ya konuşur konuşur cevap gelmeyince susar
Bende öyle ümit ediyorum
Ohhhh sefan olsun canım iyi günlerde kullan tel. araya sıkıştırmışsın süpersin vallahi mor olmasına ayrıca bayıldım en sevdiğim renktir mor

Evet ya ben mikseri bile çalıştırmıyorum artık
Aynen çok güveniyorlar bayılıyorum o hareketlere bende canlarım ya

N Nehir8077 akşam valiz yerleştirilen ayşeyi kv bırakacaktık ne dese beğenirsin."aaa ben bakamam korkarım bişey olur diye"aldı geldi yanımızda oturdu kucağında ayşeyle ne getirdiğimizi merak ediyormuşZeynep Ayşe ile kendisine armut yıkayıp gelmiş ben yediremem korkarım boğazına kaçar diye bırak işini gel yedir çocuğuna dedi ya ben şok tanıdık geldi mi sanada,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…