- 11 Şubat 2008
- 7.244
- 17.393
- 773
- 41
Hadi yaa kıyamam afiyet olsun bende bugün hastane komposto çorba ilaç falan çok karıştırmayayım dedim bugünğ sakin bir günde çekeceğimSonsuzUmut limon videosu çekeyim dedim bugün neler etti benim oğlan yemek yedi iyi karnı doydu limon vereyim de hem oyalansın hem çekeyim dedim. Limonu n kabuğunu yaladı başladı ağlamaya ama hırslı hırslı anladım ben bu mandalina istiyor dedim kızım mandalina soyarken ağlama arttı. Neyse limonu elinden alıyım da elini yüzünü bir yıkayım dedim katıldı ağlamaktan mama sandalyesinden de kalkmayacakmış iyi dedim oturttu o hırsla 2 mandalina yedi bakayım bir sakin gününde tekrar deneyim inşallah.
Benimki herşeyi bilir. Tam da alışveriş e gidiyordu sordum. Baget nedir dedi alacağım az sonra tavuğun kalça kısmı. Dedim kapıyı dışardan kapat hayatım sana hiç yakıştıramadımJadesi ya çok güldüm buna ben de sorsam eşime kesin aynı cevabı alırım benim eşim yemek öğrt ya aklına ilk bu gelir senin ki de yemekle uğraşmayı sevince çağrışım yaptı demek ki
Rabbim bebelerimizle Kabe yolunu nasip etsin inşallah.Kafaya geçirmedim amaa sürekli lafini ettim..o da pisman o tavayi aldığına ama hala arada soruyor tavandan memnun musun diye..benim ifade aynen şu
Hahhahajaja ayy kızlar ne güldum gece gece yaaaaomürluksunuz iyi ki varsiniz
Canım benim kiyamam sana..çok mu yogun isleri eşinininsAllah ise basladiginda hersey daha iyi ve guzel olur sizin icin canım
Hahahahahben de diyorum Asli ne diyior
Hay Allah fobisi mi var nedir..aman bırakma sen de ona.. kendine sakla çocuklarını boşver canım
Ohh masAllah masAllahgüzel Asyam yürüdü demek kutlayalım.. gelsin havai fisekler Allah o güzel ayaklara Kabe yüzü göstersin ben hep oyle dua ediyorum benimkilere..Allah ayaklarınızı Kabeye götürsün diyorum Allah o minik ayakları hep hayırda koştursun.kimsenin tuzağına düşürmesin amin
Valla bilmedenacaba zamaninda tava reklamina mi ic gecirdim.nedir hahahahaj
Hahahahah erkek kafasi iste..ama herkes cesaret edemez tava almayahahahahahha hahahah
Tokdu da ondan. Açken kaptan mağara adamı kıvamında çekmek mümkün olmuyor .
Tam güneyli bir kuzeyli Ata kuş. limon portakal mandalina severek yiyor. Kabuğuyla götürüyor.Hadi yaa kıyamam afiyet olsun bende bugün hastane komposto çorba ilaç falan çok karıştırmayayım dedim bugünğ sakin bir günde çekeceğim
Bu arada ata’mıza maşallahne güzel yiyordu nzh99
Aaa ben unuttum limon yedirmeyi. İstagramada girmedim şimdi gördüm. Benim kız limonun tadını bilmiyor tatlıcı, yarın deniyim çekeyim videosunu.
Maşallah sadece sütle çok iyi bence. Zaten bu aylarda 200-300 gr bile yetiyorBugün aşıya gittik 5 saniye anca ağladı aşıya. Diğer ağlamaları hep ortama idi. Nasıl yabancıladı korktu. Nasıl alışacak benim ki bilmiyorum haftada 2 gördüğü babama bile ağlıyorkilosu 9.4 çıktı. 1.200 gram almış 3 ayda. Nasıl sizce ? Hala anne sütü ana gıdamız. Biraz biraz iyiydi bakalım 2 haftadır katıya da alışır inşallah tez zamandan
Ben de arada hatırlıyorum o günleri. O günlerdeki heyecanlı hallerimizi ahh kaybettik gibi geliyor..bazen eşim de böyle yapıyor ben üzülüyorum ya . kalabalık ailede büyüdüm ondan mi bilmiyorum. ev arkadaşı gibi geliyor. bi de esim de fzt hastalardan konusunca da bazen derdim yeter hayat hep iş oldu. bu ara unv hallerimiz gozume geliyor neden bilmiyorum ama yurudugumuz sokaklar kafeler daha bi cok sey gezmeler offf nasil ozluyorum
bilmiyor mu bu süreçleri de böyle konusuyor. boşver canim sen minnoş olsun sağlıklı olsun sizlerle olsun. şükür bugününe
canim nerdesiniz siz ? bu ara uzak durun hastanelerden. çoğu pozitif olupda rahatlıkla gezen tipler var. girmeyin kalabalığa. tedbirli olun.
masallah iyi bence canim. artık kilo takibi yapmıyorum bile ben. az alacaklar hatta diş dönemi verecekler. sağlıklı olsunlar da artık zayıf şişman olduğu kadar
Eveet kizlar esime Bana baget alsana dedim diyorki o ne ayakkabi mi
Önceden aklıma gelse ben de yapardım gerçi ben daha önce de yapmaya çalıştım gölgeye değil elime bakıyor şaşgolozOyy oyyy boşver diycem de benim kv de cevap vermedikçe uzatırdı bir uygun cevap veririm uygun bir zamanda o olurdu.bir yaz gittik kızkardeşim iki yıllık evli çocuk olmuyor tedavi görüyorlar kimseye söylemiyoruz falan. Bu baba yalnızken sordu önce yok mu çocuk diye yok daha düşünmüyorlar dedim. Sonra babaannesi varken sordu yine aynı şeyi söyledim. En son kalabalık bir misafir grubu vardı evde kızkardeşleri falan bir daha aynı soruaha dedim tutmayın beni napacan anne nufusuna mı alacaksın çocuk olunca dedim Bi bozuldu bir daha o oldu soramadım ama haketmişti
Yaa benimki gölgelere çok meraklı susam ışığı kapatıp telefonun ışığıyla gölge oyunu yapıyoruz duvarda seviyor baya.
Geçmiş olsun canım. Evet hastaneler aynı eskisi gibi artık insanlar da alıştı kapacak mecbur gidiliyor hastaneye
Geçmiş olsun canım. Bence gayet güzel almış kiloyu daha ne olsun
Canim sen ne hayırlı evlatsın..güzel yüreklim benimAminn isletme okudum jadem hayaller sinif.ogretmenligiydi ama annemin hastalığı falan derken çalışamadım üni sınavına(ben bakiyodum anneme artık yatağa bağlıydı)ertelememek için de tercih yaptım saçma sapan işletmeyi okudum bi hocamla konuşmuştuk sonradan benden çok umitliydi şok olmuştu sınıf ogr. nasıl kazanamadin dedi hayat şartları diyebildim sadece matematik çok severim valla aldım dünür kitap set daha çok var ama iki çocukla yavaş yavaş caliscam b den gircem bu yil boşum
Bageti surda bi sen biliyon sanmistik enişte seni de kaybettikdemek üzüldü daha da tava neyim almaz
HahahahahKalppare Bizimki de ev ihtiyacı almaya kalkmıştı . Hatta bu evime taşınacağımız döneme denk geliyordu doğum günüm . Biz evi evlendikten 1 yıl sonra kurduk tayin işleri olunca. İhtiyaç çöktü yani , adama seçenek çoktu ev ihtiyacı alma konusunda ne dese beğenirsin ? Bak bundan sonra birbirimize evin ihtiyacını hediye alalım , masrafımız çok . Doğum gününde tas alacağım haberin olsun dedi adam. Tas ya tas Bildiğimiz banyo tası o gün bu gündür sıfır beklenti kurbağa çok üst düzey kalıyor tas ın yanında
Hay Allahım nasil bir kafa yapısıdır bu yaEsim 40yasina kadar onlarlaydi. O iki torunun isteklerini karşılamış. O çocuklar oldu bunlara bakmiyorsun diyerek kızıyor zaten. Dayı olarak senin bakman gerekiyor, 2 kisi çalışıyorsunuz diyor. 2 günde degistin diyerek başladı. O zaman bekarmis, sonra kira ev cocuk derken nasıl onların özel isteklerine yetissin. Simdide kredi ödüyor. O cocukkarda umutu hic sevmiyorum diyormuş. Dayımı soguttu bizden diyormuş. Esimde bunları duydu hepten koptu.
Oo iskolik bir eş.. zordur eminim ama kötu huylari olmasindan iyidir bence canim..ama kucuk planlar yaparak hem onun hem senin biraz dinlenmeni saglayabilirsin.sanirimHem işleri yoğun hem de işkolik benim kocam eve gelip bi de yazılım videoları falan izler alanında en iyi olacakmış. Ne işe yarıyorsa sanki madalya takıyorlar. Sürekli o kısa sürede yaptıkça daha da kısa sürede yapmalarını istiyorlar.
Mesela kv gilde kaldığımız hafta sonu hem cmts hem pazar çalıştı. Hafta içi de 2 gün gece yarısı geldi. Böyle bir çalışma şekli var mı? Dinlenmeden etmeden yazık günah kendine de hiç acımıyor..
Ne güzel şanslısın işte bence her erkek bir kadından fikir almalı hediye alırken. Biz iş yerindeki erkek arkadaşların eşlerine en güzel markalardan makyaj malzemeleri falan aldırırız hiç yokki bizimkilerin etrafında bizim gibileri
Ohh şimdiden afiyet olsun. Ne zaman yola çıkıyordunuz bugün mü?
Valla ben kimseyi aramayayım kime çekmiş diye. en çok ben severim hamur işini zaten benim zayıf yanım o. Annemler ikindinde hep sofra kurarlardı biz çocukken katmerler pogaçalar börekler tahinli cebizli çöreklerben çok alışkınım çok severim. Gidince de annem hepsini sıraya koyar eşim de makarna, börek falan çok sever. Hafta sonları bi ekmek almaya yollamayayım börek çörek ne varsa alır gelirdi şimdi yasaklardan yapamıyoruz da.
Onu bize de vermişti işe yarıyor ama yine de çok kullanmamak gerek sadece sertse kullanmalı
Fırsata çevir misssÖğledensonra yengemle kuyumcuya gidecez bileklik beğenmişti ne zamandır almaya uğraşıyor illa beraber gidelim dedi dedim. İyi kendine de beğen dedipara benim hesapta duruyor hep altın heaabına aktarmadım bu ay da daha napsam bunun üstüne bir tel de olsa bişey almam lazım sanki
Nasıl oldu minik kuş canımsaol canım bakalım bizde öğleden sonra gitçez doktora sorarım yine
HahahahhahaAhahha bi tavukçudaha çıktı başımızane güldüm şu muhabbete ya
Yok kız ne rezil olacak baksana hepsi aynı
Cesur ve lohusa yakında sinemalarda
Hic ya tava da neler piser neler maydanozlu köfteler
Hahahhaha alemsin valla AsliKuyumcuyu duyunca ben adamın üstüne atlardım affetmek surda dursunmaşallah canım iyi farkına varmış
Hem de ayrıntı vermiş tavuğun bacağıKalppare baget satışında patlama olursa prim alalım kizlar
Evlatlık görevimi yaptım canımasyama hep boşum dopdolu olsam bile boşum yeter ki gelsin
Sorma zaten ben de bu mantık çerçevesinde sıkışıp kalıyorum. Laf yetiştirilmez benim adamaÇok mantıklı cevaplar vermiş enişte
Ekmek yemeden duramiyirsan mercimek ekmegi yap. Kilo yapmıyor ekmekten vaz gecemeyenler diyet yapanlar onu yiyor. Hamileyken sekerim var diye bende onu yiyordum.Şu ekmek olayı beni ilerletmiyor hiçEkmek yemeden doymuyorum alışmamışım. Sen kararlıysan bi faydan olur belki banada. Sabah tartılayım bakalım az yersem gidiyorda da ah bu boğaz.
Amiiin dünürüm amiiiiiinn hepimizeee olsun nasipBenimki herşeyi bilir. Tam da alışveriş e gidiyordu sordum. Baget nedir dedi alacağım az sonra tavuğun kalça kısmı. Dedim kapıyı dışardan kapat hayatım sana hiç yakıştıramadım
Rabbim bebelerimizle Kabe yolunu nasip etsin inşallah.
Tokdu da ondan. Açken kaptan mağara adamı kıvamında çekmek mümkün olmuyor .
Ayneen özellikle tok seslerden çok korkuyor. Öksürüyorum boğazımı temizliyorum mesela aşırı korkuyor. Kettle kahve makinası gibi bipleyen seslerden çok korkuyor. Emekleyerek gelip paçalarıma yapışıyor. Nasıl üzülüyorum nasıl şefkat doluyorum. Diyorum ki nasıl güveniyor ki bana koşuyor hemenBu aralar korkma olayları biraz daha fazla sanki
Ohh hepsini de güle güle kullan çok da iyi çok da güzel olmuşZeyay1420 gittik canım kuyumcuya benim lise yıllarında babamın hediyesi bir künyem vardı. Modeli eskimişti bir de takılan yerini birkaç kere değiştirdim hep düşüyordu kullanamadım. Kıyamıyordum ama onu değiştirdim. Üzerine biraz da koyup bileklik aldım Bayadır aklımdaydı iyi oldu bu kavga bahaneysiyle bir de eşimin telefon bozuktu yeni telefon aldım ona cuma günü. Bugün geldi. Bunu ben kullanamam seninkini bana ver bunu sen al dedi zaten biliyordum öyle olacağını da mor almıştım telefonun üstüne de yattım baya hediyelendim anlayacağın
Kocan da haksız sayılmaz şimdi bilseler nerden biliyon bana almadığına göre kime aldın diye de başlayabilirizCanim sen ne hayırlı evlatsın..güzel yüreklim benimAllah sana da senin gibi hayırli evlatlar nasip etsin..Anne duasi almışsın, ayağina taş degmesin gözune yas değmesin...
Neselisin bir gülüp bir söylüyorsun..işte nerde cok neseli biri o insanın içini açtığında bir dert çıkıyor
Üzüldü ama hakikaten sasırtti beni
Keske almasaydim ama o zaman kafam hic yerinde degildi diyor.
Hahahahaheşlerimiz ne kadar da benziyor yaa o işin şakasını yapmıştır canim banyo tasi nedir
Bir ev arkadaşım vardi bana hediye banyo terligi almıştıhiç unutamam ayakların üşüyor canim dediydi kıyamadıydım nerde tuhaf hediye bana gelmiş
Hay Allahım nasil bir kafa yapısıdır bu yacanim cocuklara kizma, Umut u dolduran onlari da dolduruyordur.canim inan yazdim yazdim sildim..ne yazsam belki seni doldurmak olacakti..bosver sen takilma..esine de helal olsun karsina evlatlarjna sahip cikiyor siz yuvanizda mutlu olun da ne olursa olsun tınlama
Oo iskolik bir eş.. zordur eminim ama kötu huylari olmasindan iyidir bence canim..ama kucuk planlar yaparak hem onun hem senin biraz dinlenmeni saglayabilirsin.sanirim
bu is sende bitiyor
Fırsata çevir misssbarışmaniza sevindim
Nasıl oldu minik kuş canım
Hahahahhahaaz once gene konuştuk bu konuyu bana diyor ki sanki hergun bir baget yuzuk alıyoruz da bizim.baget yuzugu şıp diye anlamamizi bekliyorsunuz bi de bize gülüyorsunuz, ohh ortami bulmuşsunuz valla diyor zavalli kocalarla amma dalga gectiniz diyor bi de bunu yaz diyor o daha da komik hepinizin kocasınin sesi olmak istedi dayanamadi zaaar
Hic ya tava da neler piser neler maydanozlu köfteler☘
Hahahhaha alemsin valla Aslibaget ama hangi baget tavuk baget mi diye sorarsam dovme
Cok onemli bir noktaya parmak bastınKocan da haksız sayılmaz şimdi bilseler nerden biliyon bana almadığına göre kime aldın diye de başlayabiliriz
Tüm kocalar adına güzel savunmuş
Ekmeksiz duramıyorsan lavaş ye, mercimek ekmeği ye kesmek zorunda değilsin.Ahh evet ekmek hamur isi tatli bende cok seviyorum ama yemedim bugun esimde hemen kesme yavas basla diyor ama vermem lazim dana gibi oldum
Afiyet olsun yarasın kuzucuğaTam güneyli bir kuzeyli Ata kuş. limon portakal mandalina severek yiyor. Kabuğuyla götürüyor.
İlaç yazdı canım doktor bizde biraz bacak hareketleri falan yaptırdık bol bol komposto verdim akşama doğru yaptı inş düzene girerCanim sen ne hayırlı evlatsın..güzel yüreklim benimAllah sana da senin gibi hayırli evlatlar nasip etsin..Anne duasi almışsın, ayağina taş degmesin gözune yas değmesin...
Neselisin bir gülüp bir söylüyorsun..işte nerde cok neseli biri o insanın içini açtığında bir dert çıkıyor
Üzüldü ama hakikaten sasırtti beni
Keske almasaydim ama o zaman kafam hic yerinde degildi diyor.
Hahahahaheşlerimiz ne kadar da benziyor yaa o işin şakasını yapmıştır canim banyo tasi nedir
Bir ev arkadaşım vardi bana hediye banyo terligi almıştıhiç unutamam ayakların üşüyor canim dediydi kıyamadıydım nerde tuhaf hediye bana gelmiş
Hay Allahım nasil bir kafa yapısıdır bu yacanim cocuklara kizma, Umut u dolduran onlari da dolduruyordur.canim inan yazdim yazdim sildim..ne yazsam belki seni doldurmak olacakti..bosver sen takilma..esine de helal olsun karsina evlatlarjna sahip cikiyor siz yuvanizda mutlu olun da ne olursa olsun tınlama
Oo iskolik bir eş.. zordur eminim ama kötu huylari olmasindan iyidir bence canim..ama kucuk planlar yaparak hem onun hem senin biraz dinlenmeni saglayabilirsin.sanirim
bu is sende bitiyor
Fırsata çevir misssbarışmaniza sevindim
Nasıl oldu minik kuş canım
Hahahahhahaaz once gene konuştuk bu konuyu bana diyor ki sanki hergun bir baget yuzuk alıyoruz da bizim.baget yuzugu şıp diye anlamamizi bekliyorsunuz bi de bize gülüyorsunuz, ohh ortami bulmuşsunuz valla diyor zavalli kocalarla amma dalga gectiniz diyor bi de bunu yaz diyor o daha da komik hepinizin kocasınin sesi olmak istedi dayanamadi zaaar
Hic ya tava da neler piser neler maydanozlu köfteler☘
Hahahhaha alemsin valla Aslibaget ama hangi baget tavuk baget mi diye sorarsam dovme
Böyle durumlarda iş eşlerde bitiyor resmen biz bişey desek yanlış anlaşılır gerçi eşimde dese onada alınır hemen pek kıymetlidir oğlu. Meme kısmına hiç girmiyorum çetele tutuyor gelince emzirdim mi bu çocuk az mı yedi tabi kilo almaz sen bişeyler daha ver yesinkayinvalidegin şanındandır galiba böyle laflar etmek. daha 4 aylik falandi biz de gittik, hosgeldjniz dediler, daha hosbes edemeden Asım ağladı emzirmeye diğer odaya geçtim, kayinvalidem pesimden geldi, sütün var mi diye soruyor? yol yorgunu dilimin ucuna kadar geldi, sana ne kadar lazımdı anne, şöyle sagayim demek ama tuttum kendimi. bi dur, de mi? afedersin mememe mememe eğilip sorulacak soru mu bu? çok patavatsizlar çok. Allah yardimcin olsun. cok basit şeyler, amaaan deyip geçmek lazım ama ben gecemiyorum.
gecende eşim heyecanla anlatiyor, sehpaların altından aşıp büyük bir çiçeğimiz var ona geçti diye, görümcem diyor ki koysanıza çiçekleri çocuğun yetisemeyecegi yere, ben de duyuyorum vayyy anasını dedim, biz bunu nasıl düşünemedik. eşim de bozuldu, bunlari yaramazlık olarak görmediğimizi bilakis büyüdüğü için sevindiğimizi anlayamıyorlar galiba.
benim kizlara da derlerdi aman cok zayif şöyle böyle, eşim bir kaç kere anneleri gibi minyon olacaklar, manken gibi zayıf olacaklar dedi de sustular. (1.55 ve manken, şştt çaktırmayın)
Bende öyle ümit ediyorumBoşver ya konuşur konuşur cevap gelmeyince susar
Ohhhh sefan olsun canım iyi günlerde kullan tel. araya sıkıştırmışsın süpersin vallahi mor olmasına ayrıca bayıldım en sevdiğim renktir morZeyay1420 gittik canım kuyumcuya benim lise yıllarında babamın hediyesi bir künyem vardı. Modeli eskimişti bir de takılan yerini birkaç kere değiştirdim hep düşüyordu kullanamadım. Kıyamıyordum ama onu değiştirdim. Üzerine biraz da koyup bileklik aldım Bayadır aklımdaydı iyi oldu bu kavga bahaneysiyle bir de eşimin telefon bozuktu yeni telefon aldım ona cuma günü. Bugün geldi. Bunu ben kullanamam seninkini bana ver bunu sen al dedi zaten biliyordum öyle olacağını da mor almıştım telefonun üstüne de yattım baya hediyelendim anlayacağın
Evet ya ben mikseri bile çalıştırmıyorum artıkAyneen özellikle tok seslerden çok korkuyor. Öksürüyorum boğazımı temizliyorum mesela aşırı korkuyor. Kettle kahve makinası gibi bipleyen seslerden çok korkuyor. Emekleyerek gelip paçalarıma yapışıyor. Nasıl üzülüyorum nasıl şefkat doluyorum. Diyorum ki nasıl güveniyor ki bana koşuyor hemen
Ohh hepsini de güle güle kullan çok da iyi çok da güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?