2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Daha 24 saat olmadan ne kv gıybeti yaptım ya bakalım dönüş zamanına kadar ne malzeme çıkacak.
Hem yol hem temizlik hem yerleşme pert oldum ayşecik te uyurken ben yatar Allah rahatlık versin yavrulara ve sizlere iyi geceler

Tanıdık gelmezmi Alismayalim diye en ufacık bir şeyi yapmıyorlar sanırım. Çünkü bizler onlara baktiririz. Böyle ufak tefek şeyleri bile bakmadan sayarlar. Gel yedir çocuğuna ne demek ya. Senin neyin sanki. anne olmak kolay mı, bu sozude duyarsan tamam diyeceğim bunların hepsi aynı. Gozlemle bakalım

Kızlar nette gördum gofret makinasiyla evde gofret yapti adam..ben de vaayy bee dedim ve hemen heyecanla arastirdim.800 civarıymış...bir de tek ürün..yani başka başka çesidi de yok.alsak degecek mi yapabilecek miyim degmez bu paraya dedim.ama valla herhalde şöyle 200 civari olsa gozden çıkarmıştım yapamasam da denedim.diyecektim ama 800 e bu riski alamadim
Ama ne guzel fikir cocuklarıma evde gofret yapmak
Biskuvi makinasi almistim bir heves.ama bir turlu basaramadim.her sefer bir sinir krizi ile vazgeciyorum aticam diyorum..sonra atmiyorum yine deniyorum yine olmuyor

Ay ne sütmüş insanı sogutuyorlar. Böyle insanın dilinin ucuna kadar lafı getirtiyor lar, her nedesense icimizde patlıyor. İyi gene seninki sütün varmı diye soruyor, benimki sendede süt yok demekki ek gidaya gectin diyor. Kiz neredeyse yasina geldi, ben 5 şe kadar vermedim. Şakır şakır akardı, lokma yemesine gerek yokki o zaman diyor. Her teldede soruyor ek gida verip vermedigimi. Tam manyak.

İyi eşin susturmuş, inşallah bizler iyi kaynana oluruz.

Ay şekerpare yaaa. Ne diin kız sen. Sen kendine niye ektra is arıyorsun. Hergun gofretmi yeniyor sanki, ayda yilda bir belki. Sirf bunun icin ben hayatta almam. Daha umut gofretin tadını bilmiyor, dur yarın alivereyimde tanişsin.

Ay şekerpare yaaa. Ne diin kız sen. Sen kendine niye ektra is arıyorsun. Hergun gofretmi yeniyor sanki, ayda yilda bir belki. Sirf bunun icin ben hayatta almam. Daha umut gofretin tadını bilmiyor, dur yarın alivereyimde tanişsin.
MasAllah kiz sana alma hic alma
Benim ki de o yaslarda tanıştı maalesef ya illa istiyor çocuklar.ben de evde yapabilmenin peşindeyim..ya şaka bi yana ciddi anlamda bu pasta börek isine meraklıyim..biliyor musun cocuklarla pek yapamıyorum diye bazen geriliyorum.kötü alışkanlik gibi

Ben bir tek Bihter çikolata alıyorum, haftada iki 3 veriyorum az birşey. Sen marifetlisin ilgin olması iyi birşey aslında. Kendini geliştirirsin, bugün çocuklara yarın, başkaları neden tanışmasın senin pasta boreklerinle. Kişi kendinden bilirmiş işi, benim pek yetenegimde yok, hevesimde. Ama sen bu yeteneğinin üzerine git bence. Çok seven var

Cocuklara cikolata vermemek gerekiyor aslında..toksin yapıyormuş..reflü sebebiymiş.. ben vermezdim de illa çevreden alip eline tutusturanlar oldu.alişti simdi ama oyle kendini paralamaz..yine de yiyor ve seviyor bitter en iyisi gene de ben seviyorum pasta vs islerini de geliştiremedim kendimi pek.yani bana göre cok zayıfım..çocuklar bir büyüsün de onlara neler yaparım insAllah doğum günü için pek bir plan yapamıyorum mesela..yani öyle çeşit çeşit doktüremeyebilirim çünkü dogum günleri 1 ay ara ile.zaten kimseyi de çagirmayiz.malum pandemi

Aynen sekerparem az acılar çekmedim bundan sonrası güzel olsun sağlık olsun huzur olsun gerisi bosş duan gözlerimi doldurdu balım çok teşekkür ederim mutlu oldum

Misss gibi bir karadeniz sabahından günaydın
Bu da soba sıcaklığı görmüş pembiş yanaklı minik tavşan

Eklentiler

• IMG_20210126_091823.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20210126_094447.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 40
Zeyay1420 zeyay deplasmanda basarılar diliyorum dünürcanım
Cok gol yemeden rakibi oyalayaraktan 90 dakikayi tamamlamaya bak
Şekerim parem süper Bi taktik de ne kadar dayanırım bilmem bugün cevap vermeye başlarım gibi geliyor bu hızla devam ederse

#diren Zeyay1420 baya sinir bozucu bir tip kv sanırım sakın su koyverme baktın olmuyo hemen buraya yaz sinirini at baktın öyle de olmuyo soyle çatır çatır
İyidir aslında Bi sıkıntımız olmaz da konuşmayı sever bu zamana kadar hep kontrol ondanmış kardeşlerinin en büyüğü o hala hep ona sorarlar abla şöyle mi olsa böyle mi yapsak görümce keza öyle istiyor ki ben de hep onun dediklerini yapayım yapmayacağımı bilse de rahat edemez söylemeden benden kırmadan şaka yollu cevap veririm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…