2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ooo en azından birimiz karlı çıktı desene ohh miss iyi yapmışsın telefonu bilerek mor alman kız sen deyince aklıma geldi benimki de telefon aldı bana doğum hediyesi dediydi aaa iftira attım kocama ben özel bişey yapmayınca silmişim beynimden 3 ay sonra alınca

Ahahahha ay seviyelere bak Nisan babaları sınıfta kaldı

Misss gibi bir karadeniz sabahından günaydın
Bu da soba sıcaklığı görmüş pembiş yanaklı minik tavşan
Ohh valla oksijen doldu ciğerlerim görünce bile ayşecik de pek güzel maşallah havası güzel gelir de bol bol uyur orda inş
Şekerim parem süper Bi taktik de ne kadar dayanırım bilmem bugün cevap vermeye başlarım gibi geliyor bu hızla devam ederse
Şaka maka ver gitsin boşver stres atmaya gittin nasılsa stres olmaya değil
Yaaa eniştenin hakkını yiyorsun gördün mü git helalleş hemenfırsatları kaçırmamak lazım jadem devir kötü devir hemen avantaja çevirmeli

Günaydın kizlar babam geldi hasret gideriyoruz arada bakabiliyirum bı kaç okuyup cikiyorum kendimi çok ozlettirmem inşallah
Ohhh gözün aydın canım haydı naptı dedeyi görünce tepkisi nasıl oldu benimki halen alışamadı uzaktan gülüyor kucağa gidince ağlıyor

Anişteme bak be kocaları sesi hergün hediye almıyorsunuz doğru deseydin Aman kız bak yaşlanmışım benimki aldı unutmuşum ben ihtiyacı hediyeye çevirince zaten alınacaktı

Ah ah lokma sayan kaynana işe karışan kaynana ne gıcık olur sanane ya sa na ne neyse sen takılmamaya gayret et tatilden keyif alın

Oy daha neler duyacak bu kulaklar hiç duymamıştım ha paketli gıda olayı sorun Ama bizde çok tüketiyoruz malesef

Ben çok severim uğraşmayı yemek yapmaktan daha çok seviyorum hatta ama vakit yokki elmalı kurabiye istedi canım çok alakasız evde elma yok dur alak bugün gün yapak Kocamla

Hemen alam gönlünü dur uyanınca aman oda iş bilip sanki hemen almış gibi yapsaydı bak gitmiş kafadan nankör ben aaaa

amin inşallah.

5 yaşına kadar emzirmek sanki çok normal de, örnek gösteriyor. niye böyleler anlamak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…