- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Gözün aydın canım bol bol hasret giderinGünaydın kizlar babam geldi hasret gideriyoruz arada bakabiliyirum bı kaç okuyup cikiyorum kendimi çok ozlettirmem inşallah
Maşallah Asya kuşaBizde sağlık ocağından geliyoruz kilo ve boy ölçümü biraz şaibeli olmakla birlikte 9750 ve 70.5 falanasla durmadı çünkü kan değeri iyi şükür bıbgıldak az kalmış mızmız hanımda öyle geldik şimdi
Maşallah asya'mıza kilosuda boyuda gayet güzel. Sağlıkla büyüsün bebişimizBizde sağlık ocağından geliyoruz kilo ve boy ölçümü biraz şaibeli olmakla birlikte 9750 ve 70.5 falanasla durmadı çünkü kan değeri iyi şükür bıbgıldak az kalmış mızmız hanımda öyle geldik şimdi
Sen telaş etme doya doya guzel vakit geçir, Hasret gider. Bizler buradayız bekleriz seni.Günaydın kizlar babam geldi hasret gideriyoruz arada bakabiliyirum bı kaç okuyup cikiyorum kendimi çok ozlettirmem inşallah
Masallah kuzumaBizde sağlık ocağından geliyoruz kilo ve boy ölçümü biraz şaibeli olmakla birlikte 9750 ve 70.5 falanasla durmadı çünkü kan değeri iyi şükür bıbgıldak az kalmış mızmız hanımda öyle geldik şimdi
Aradk vitaminlere devam et bi sorun yok dedi cok sasirdm soramadm o uyari isaretleri neden oyle oldu diye tak diye yuzume kapatti cnkuminikbebegim9640 seni merak ettim sonuçlarını gösterdin mi Kadirin? Ses ver bize ne dedi doktor
Gözün aydin canim. Ne guzel babanla vakit gecir bol bolGünaydın kizlar babam geldi hasret gideriyoruz arada bakabiliyirum bı kaç okuyup cikiyorum kendimi çok ozlettirmem inşallah
Oyy cok tatli cokk MasallahMisss gibi bir karadeniz sabahından günaydın
Bu da soba sıcaklığı görmüş pembiş yanaklı minik tavşan
Canım nasılsınız eşinle ailesi yine müdahale etmeye başlamadı inşallahAradk vitaminlere devam et bi sorun yok dedi cok sasirdm soramadm o uyari isaretleri neden oyle oldu diye tak diye yuzume kapatti cnkuama sorun yok deyince rahatladm
Canım nasılsınız eşinle ailesi yine müdahale etmeye başlamadı inşallah
Evet esimde fark var gelip telefona yapismaynca oturup shbet ediyorz artk oglumla ugrasiyorz flan. Ailesigl uzak duruyorlar knusmasi gerektigi zamanda baska odaya gecip sigarasini icerken knusuyor yanimda bile knusmuyor kısa sekilde knusuyor bi de artk. Kavgamz vs de yok onlarla knusmaynca. Gercektn ev huzurlu kaynm da gitti esyalari vs hep zatenminikbebegim9640 bende merak ediyorum esin nasil suan duzelme var mi
İyi iyi çok şükür daha da iyi olur inşallah. Gün geçtikçe de Rahatsız etmezler umarımEvet esimde fark var gelip telefona yapismaynca oturup shbet ediyorz artk oglumla ugrasiyorz flan. Ailesigl uzak duruyorlar knusmasi gerektigi zamanda baska odaya gecip sigarasini icerken knusuyor yanimda bile knusmuyor kısa sekilde knusuyor bi de artk. Kavgamz vs de yok onlarla knusmaynca. Gercektn ev huzurlu kaynm da gitti esyalari vs hep zaten
Geçmiş olsun . Benim de bir aydır ağzımın yarası hiç eksik olmuyor .vitamin eksikliğinden sanırım. Üç gündür de diş etlerim şiş . Yemek yerken zorlanıyorum . İyiyiz çok şükür Sena nın iştahsızlığı dışında . Az önce uygulamada okudum , bu aydan sonra artık beslenmenin %50 si ek gıda olmalıymış . Sena hala ağzını açmıyor . Ağzını açmaya açmaya yemeyi yutmayı da unutmuş . Dün güç bela biraz çorba içti . Kendi kaşığının ucuyla azıcık pilav koydum ağzına , keşke koymayaydım. Boğazına takıldı öylece bütün içtiği çorbayı da çıkardı. Ne zor oluyor yemek saatleri . İçimden hiç bir şey hazırlamak gelmiyor artık . Siz nasılsınız ? Ağzım kamaştı bugun senin kuzuları izlerkenBir gecede ağzımın içinde 3 tane af çıktı. Bu gün hiç birşey yiyemiyorum. Nasıl bir acı yahu bu. Konuşurken bile acıyor, 1 hafta yandık yani. Sizler nasılsınız kizlar, sizlerindemi misafiri geldi. Ben birtek aslının geldi sanıyordum.
Anlıyorum seni ağzını acmayan çocuk çok zor. Bende senin gibi birsey hazirlamak gelmiyor çoğu zaman içimden. Benim artı evde bir tane çöp tenekem var. Neyi yemese ona veriyorum. Onada üzülüyorum, cocuk artikci oldu. Eger o yemeseydi o zaman daha cok üzülürdüm. Onunla teselli ediyorum kendimi, en azindan biri yiyor diye. Zorlama diyorlar ama ben zorluyorum. Corbada hic vermiyorum, katiyen yemiyor. Artık yeterki aç kalmasın diye sağlıksız seyler tikiyorum zorla ağzına. Bu sekilde avuç içi kadar olan yiyecegin, bir kaşık kadarını yiyor. İnşallah düzelir sena ne diyeyimki, vereyim eline cikolatayi nasil yiyorGeçmiş olsun . Benim de bir aydır ağzımın yarası hiç eksik olmuyor .vitamin eksikliğinden sanırım. Üç gündür de diş etlerim şiş . Yemek yerken zorlanıyorum . İyiyiz çok şükür Sena nın iştahsızlığı dışında . Az önce uygulamada okudum , bu aydan sonra artık beslenmenin %50 si ek gıda olmalıymış . Sena hala ağzını açmıyor . Ağzını açmaya açmaya yemeyi yutmayı da unutmuş . Dün güç bela biraz çorba içti . Kendi kaşığının ucuyla azıcık pilav koydum ağzına , keşke koymayaydım. Boğazına takıldı öylece bütün içtiği çorbayı da çıkardı. Ne zor oluyor yemek saatleri . İçimden hiç bir şey hazırlamak gelmiyor artık . Siz nasılsınız ? Ağzım kamaştı bugun senin kuzuları izlerken
Amin baharım sağolasın hepsi inşallahMaşallah asya'mıza kilosuda boyuda gayet güzel. Sağlıkla büyüsün bebişimiz
Ah ah ah ne kötü 3 tane olması benim geçen hafta 1 taneydi onla bile baya acı çektimBir gecede ağzımın içinde 3 tane af çıktı. Bu gün hiç birşey yiyemiyorum. Nasıl bir acı yahu bu. Konuşurken bile acıyor, 1 hafta yandık yani. Sizler nasılsınız kizlar, sizlerindemi misafiri geldi. Ben birtek aslının geldi sanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?