2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah Asya mıza canım
Ogluma da alistirma bardagi aldm damakliya alistigi icin zorlaniyo icmiyor o biberondan. Cok da hosuma gittigi icin almistm degisik sekilli diye hevesm kırıldı yaa
Gündüz okudum ama yazamadım şükür iyi demiş doktor da canım öyle geçmiş olsun. Biz önce alıştırma bağdağı kullandık ilk başta yabancıları falan ama bir süre onunla içti suyu üst kısmı gevişleye gevişleye kopardı pipetli olanlardan aldım. Önce içemiyordu geçen bir deneyim dedim baktım hüpp çekti. Güzel içiyor şimdi. Alışır zamanla sen sık sık teklif et.
Geçmiş olsun canım ya çocuklardan biraz uzak dur aft virüs kaynaklıymış ya bulaşıcı olabiliyormuş. Benim oğlanı mahvetti o aftlar. Bizde kimsede yoktu gerçi.
Senin o kuzular çok tatlılar maşşallah 41 kere canımlimonla pek araları yok ama belli
Benim de misafirim vardı bugün abimler geldi öğleden sonra yap ye topla kaldır derken öyle geçti gün. Eşim de gitti memleketine bakalım inşallah sağsağlim gider gelir bir hava alması onun için de iyi olur belki. Betüş elmalı turta yaptı yengesiyle tepsinin yarısını kutuya koydu babaanneye gönderdi babasıyla sıpa

Günaydın kizlar babam geldi hasret gideriyoruz arada bakabiliyirum bı kaç okuyup cikiyorum kendimi çok ozlettirmem inşallah

Ohh babanla olmanin keyfine bak tadını çıkar canım Allah muhabbetinizi arttırsin

Misss gibi bir karadeniz sabahından günaydın
Bu da soba sıcaklığı görmüş pembiş yanaklı minik tavşan
Yaaa ben bu pembis yanakları ne edem..ahh seni alam sarmalayam tatlım benim ciicciiimm yavruum

Şekerim parem süper Bi taktik de ne kadar dayanırım bilmem bugün cevap vermeye başlarım gibi geliyor bu hızla devam ederse
dayan Rocky yapabilirsin yara almadan yaralamadan biter maç insAllah
Anişteme bak be kocaları sesi hergün hediye almıyorsunuz doğru deseydin Aman kız bak yaşlanmışım benimki aldı unutmuşum ben ihtiyacı hediyeye çevirince zaten alınacaktı
Ne hediye aldı kız tava degil di mi

Duzeltme yazıyorum hediyeyi gördüm telefon almis enistemin hakkını yemişin jadecan

Ilk evlendigimizde eve gelirken bana çikolata alsa ya da sevdigim herhangi bisey alsa mutluluktan uçardim..ee haliyle adam pahali hediyeleri cicekleri almayi kesti simdi de bak sana ne aldim diyor bu bazen degisik bir kahve bazen çikolatalar bazen tatli bişibisiler..kıyamıyorum da düşünmüş almiş sonucta bunları haftalık alıyor ozel güne degil tabi..onemli olan agiz tadı..
Oy daha neler duyacak bu kulaklar hiç duymamıştım ha paketli gıda olayı sorun Ama bizde çok tüketiyoruz malesef
Evet ya ben kendim tüketiyorum ama mesela cips kola gazoz marsmellow vs tuketmeyiz.sadece biskuvi ve gofret zaafimiz var ailecek keske de o da olmasa ama iste alışkanlık
Benim de bir gofret makinam olsa ne guzel olurdu herkese benden gofret derdim herhalde caylar senden olsun Jadeeem
Ben çok severim uğraşmayı yemek yapmaktan daha çok seviyorum hatta ama vakit yokki elmalı kurabiye istedi canım çok alakasız evde elma yok dur alak bugün gün yapak Kocamla
Hımm enfesss peki seklini klasik mi yapıyorsun? Binbir cesit kapatma sekli yapiyorlar.ben cocuklarla ancak turta versiyon yapabiliyorum.benin de esim cok sever.uzun zamandir yapmadim.yapayim bari sevinsin garibim
Yaa jadeem yaa ne tatlısin sen
Icimden geldi seviyorum kiz seni guljadebaljade

Son düzenleme:
Çorbada sıkıntı yoksa bir süre çorbayla git bakalım canım çok zor ve yıpratıcı yemeyen bebek senin yerinde kim olsa yıpranırdı. Allah kolaylık versin

Sanada gecmiş olsun vitamin eksikliği birde stresten olabilecegi söyleniyor. Aslında vitaminsiz oldugumu düşünmüyorum ama tabi bellide olmaz. Takviye almam belkide yeterli gelmiyor.

Umudum-
N Nehir8077 kızlar benim esimin kronik aft sıkıntısı var..hic gecmezdi.burda safya actim bir kisi arwell önerdi.onu kullanalai geçti.icinde c vitamini propolis cinko kurburnu ekstrati ve beta glukan varmis.yani eksi mayanın icinden bisey.esim aile hekimine danisip kullandi. Siz de gecmeyen sekilde oluyorsaniz danişin doktorunuza alın.bir cesit vitamin ilaci.
Gecmis olsun canlarim..

Evet ya ben mikseri bile çalıştırmıyorum artık
Aynen çok güveniyorlar bayılıyorum o hareketlere bende canlarım ya
S Susam_tanesi sonsuzum Ata da herşeyden korkuyor hapşırma blendr makine ne zaman geçecek bilmiyorum
N Nehir8077 baharım Zeyay la kayınvalideleriniz aynı kafa yapamam korkarımla sorumluluktan kaçış. Sonra da bebeler niye sevmiyor beni. E emeksiz yemek olmaz hanımanne!..

Misss gibi bir karadeniz sabahından günaydın
Bu da soba sıcaklığı görmüş pembiş yanaklı minik tavşan
Karadeniz e çok slm. O pembiş yanaklı tavşanımı yerim. Maaşallah
Hadi bakalım. Üzmesin seni. Akıllı olsun. Kadircik mutlu huzurlu büyüsün inşallah

Geçmiş olsun canım kıyamam. Çok ızdırap verir. Bende de misafir var. Çok yoruldum şimdi Atayı aldım odaya çekildim.

Bugünü hasarsız atlattık canım biz eve çatı katı yaptırdık birazda onun hevesine geldik resmen biz görmeden uzaktan ev bitti eşyaları falan int alırdık gelince herşey hazırdı temizledik yerleştik oturduk öyle iyi oldu ki sabah direk hazır kahvaltıya indim ben ayşeye bişeyler hazırladım sonra uyku vakti aldım yukarı odaya çıktım uyurkende bizim yatakta uyanıp düşer diye bırakamadım bende dinlendim uyanınca beraber indik aşağıya oynadık oyalandık uyku vakti yine aldım çıktım yukarı ohhh misss
Geçmiş olsun canım kıyamam. Çok ızdırap verir. Bende de misafir var. Çok yoruldum şimdi Atayı aldım odaya çekildim.
Bende merak etmiştim hiç sesin çıkmıyor diye yazacaktım oh iyi yapmışsın odaya çekilmek ne güzelmiş

Kızlar her yanım ağrıyor ya artık fibromiyalji mi diye dusunmeye başladım.sankj avuc icim bile ağrıyor
O ne ki dünürcanım eee kolay mı iki çocukla akşama kadar eee elifcik gece mesaisi de yaptırıyor vucüt bir yerden sonra eror veriyor

Sağol canım bulaşıcı olduğunu bilmiyordum iyi oldu söylediğin. Evet liomonla ilkkez tanıştı duru. Umut daha once tattı ama, oda başarısız.

Eşinle Allah kavuştursun, araya özlem girmesi iyi gelir. Kızımız annesine çekmiş, marifetli.

Sağol canım bugün misafir günü desene. Bu gece yattığınız yeri bilemezsiniz yorgunluktan. Misafir iyidir ben severim, zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor.

Sağol canım benim ara ara çıkar öyle. En son umut'a yeni hamile iken çıkmış ti. Bütün ağzimin ici dolmuştu. İnsallah cok yayılmaz. Ama diger tarafta 2 tane daha çıktı, suan bir onlem almam lazım. Yanarım çoğalırsa, gerci bu hali bile 1 hafta sürse ben isyannnnn. Cok tat kaçıran bir durum. Vitaminde b kompleksi kullanıyorum ama yeterli degil demekki.

Benim eskiden korkmazdı hiç yeni oldu bence atak gibi bir dönem şuanda

Umutla duruya bayıldım ya maşallah ne güzel doğurmuşsun ikisini de Bahar N Nehir8077
Teşekkür ederim doğurmaktan olduğunumu düşünüyorsun? Cevabı sende tatlım, sen nasıl doğurdun denizi o kadar tatlı. Denizin yakışıklılık sebebini bulursan, bizde oyleyizdir. Gerçi benim bir tahminim var. Aşkla yapılan cocuklar güzel oluyor.

Ah ah ah ne kötü 3 tane olması benim geçen hafta 1 taneydi onla bile baya acı çektim geçmiş olsun kuzum
Sanada gecmis olsun. Malesef diger taraftada 2 tane çıktı. Açlıktan öluyorum, vallahi dedigin gibi cok can sıkıcı birsey.

Amin baharım sağolasın hepsi inşallah
Seninkiler ya yana gelip nasıl limon yemiş gördük pek iştahlılardı
Kız surekli mama sandalyesin den düşüyor diye, bari alçaktan düşsün dedim ayaklarını kestim. Umut'ta kıskandı oda kestirdi. Zaten peş para etmezdi, simdi yan yana oturtuyorum. Birdaha deniyeceğim, karambola geldi. Keyfimde yoktu o iskence tekrarlancak.

Oo baya yoğunsun sen yat dinlen canım Allah rahatlık versin Atacığımada sana da huzurlu uykular bol dinlenmeler
Karadut şurubu ya dakaradıt pekmezi denedin mi canım aftlar için birebirdir benim artık hiç çıkmıyor Bi dene istersen

N Nehir8077 Neremiz ağrır ya da acırsa insanın canı orda oluyor . Ben de kullanayım diyorum takviye hep unutuyorum . Aft ın biri geçmeden diğeri başlıyor . Bir de üstüne damak , diş eti eklendi . Bendeki muhtemelen vitamin eksikliği . Kızların söylediklerini de denemek lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…