ne diyim Allah senden razı olsun hasta halinle yardıma gitmissinTeşekkür ederim canim..kv var ama korkuyor hastalik kapacak diye ama dun gece ishal olmuss benn ölüuorum diye beni cagirdi indim napacaksamilaci ic dedim muz soydum verdim evime geri geldim ve bunu yaparken atesim vardi titriyordum hafif hafif
merak ettim bizimki ne yapar acaba. masallah ipektoşa@Susam_tanesi yerim o ipeği maşşallahbenim oğlana da yapıyım dedim bil bakalım noldu cevizleri şişeye değil ağzına doldurdu birini çıkarıp birini soktu sıpa sonra yaptı şükür iyice hevesini alınca
kolay gelsin şimdiden canim. biz ikimiz kadar kimse bavul toplamadı bu sene
ya ama duru cooooooook tatlıAbiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Eki Görüntüle 2780511 Eki Görüntüle 2780513
biz alyansları yeniledik dün. sevgililer gunu değil de o gün tanışmıştık. tanışma hediyesiKızlar eşlere ne hediye almayı düşünüyorsunuz. Ben bulamadım henüz net olamadım.
nazar mi var noldu nisan bebelerine hastalık kazalar. ay çok kötü ya. allahım beterinden korusun. çok geçmiş.olsun aslim.Allah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
biz deKızlaaar napıyonuz özledim sizibebeleriniz nasıl yürümeye başlayan var mı benimki bütün gün bulduğu herşeyi itip yürüme arkadaşı yapıyor halıları kaldırdım en son damacana sürüyordu
1 yaş yaklaşıyor neler planladınız çok heyecanlıyım 1 sene nasıl da geçti daha dün gibi ben yarın doğuma gidiyorum yazdığımsırayla doğurup doğurup gelmiştik yine buraya, sütüm geldi gelmedi çocuk aç mı tok mu saat başı uyanmalar derken bu zamanlara geldik şükür
1 yaş için aile arasında bişeyler hazırlıycam ama Eskiden beri bir hayalim var, fotoğrafçıya götürüp pastasını önüne koyucam çıplak şekilde parça pinçik etmesini seyredicemBakalım inşallah ayarlayabilirim. Sağlıkla büyüsün miniklerimiz, hep güzel günlerini görelim
ah baharım dur sakin ol. bela okuma. bırak geçmişi herkesi umuta odaklan. inşallah iyi haberler alırız. çok merak ettim yavrum ya nasıl acı çekmiş. kimsenin ahi kimsede kalmaz. hele de bi yavrunun acısı sebep olanlardan çıkar yeter ki umut iyi olsunÇok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
ah keşke istiyorum sırf çocuklar için ama pandemi var bi açık bi kapalı diyorlar beklemede kaldımHazır istifa etmişken gel kreş işine gir. Dairede o kadar çok bebekli var ki. BiZlerin de gözü arkada kalmaz
Kuzum kusura bakma ilgilenemedim hakkını helal et o kadar yoğundum ki şimdi nasıl oldunuz Elifim nasıl alim nasıl sen nasıl oldun hepinizin bir arada hastalanması ne kadar zor olmuş Allah’ım tez zamanda iyileştirsin inşallah
Burada yazdan kalma günler yaşıyoruz canım benim zaten kış pek olmaz burda
O davuldan bizde de var Baharcım ilk aldığımda ondan da korkuyordu şimdi alıştı . Çok düşüyorlar tehlikeyi bilmiyorlar kıyamam. Taze et hemen kızar ıveriyor. Biz günde 3 4 fasıl dışardayız Bahar çocuklar dışarda çok mutlular
Göktuğ um ya. Göz kırpışını severim. Büyüyorlar hamdolsun.
O ne muhteşem tel sarmadır, kuzum benim
Döndü kuzum. Çok şükür. Tek başına bayağı zor oldu. Çalışmak olmasa sıkıntı yok da. İşler de yoğun. Dün arkadaşım geldi. Onlar oynarken evrak imzaladım yazdım çizdim. Babasını görünce bir sevindi mutlu oldu Atacık. Anneli babalı büyüsün kuzularımız
Fırın kapağını Ata da açıyor baharcım. Ben fırını çok kullanırım. Allahım korusun hepsini
Saol canım benim kavuştuk şükür. Sabahtan sokakla başlayıp bol bol gezdik . Hava miss ti. Biraz zorladı yazışma yaparken ama geçti şükür
Olsun geç olsun güç olmasın . Sağlıkla büyüsün inşallah
Maaşallah Hamza paşaya.
Haydom benim ya ağır abim sağlıkla yürüsün hayırlara yürüsün inşallah
Bu halde bir de kayınvalide ile ilgilenmişsin Allah razı olsun ne diyim Dünürüm
Vallahi ata da genelde önce tadına bakar
Kuzum bizim evde stadyum gibidir ben de severim futbolu ama eşim eski futbolcu aynı zamanda bedenci fanatik Galatasaraylı ben fenerli artık ata ne olur bilmiyoruz artık Türkiye ligi bitiyor yabancılikleri de takip ediyoruz zaten benim televizyon izlediğim yok da hoş adamcağızın da bir eğlencesi o işte
Anacığını Allah rahmet eylesin kimse annesinin yerini tutamaz ki anneciğin de çok naif bir insanmış Nurlarda yatsın Sanırım bugün yola çıkacaksınız sağlıkla gelin yolunuz açık olsun inşallah
Her şeyi kameraya alıyorlar ama emin olmadan asla yapmıyorlar ilginç ata ilk uykusunda gel gel yaptı tel sardı insan bir hoş oluyor gözleri doluyor vallahi yap deyince de yapmıyor hoş ya paşa gönlüne göre çalışıyor benim oğlan Aslında ipnelere iki yıl ücretli ya da yarı ücretli izin verilmeli
Bahar yine de Duru’yu öpmek istiyorum çok tatlı çok sevimli abinin hakkından da gelmiş yani kızlar fena yazık umudumaAllah’ım esirgesin ikisinide ikisi de bebek
Baharcım ben Galatasaray Store’a baktım o yokken sanırım oradan bir şey alacağım traş makinesi de almayı düşünüyorum ama özel bir şey olsun diye onu alırsam ekstradan alırım
Haydoama nazar mı değiyor aslı ne oluyor anlamadım verilmiş sadakanız varmış vallahi gözüne ne kadar da yakın çok geçmiş olsun canım benim
Ya ne günlerden geçtik vallahi şükür bugünlere Biz Helin elHelinnnnn le Fotoğraf çekimi yaptırtıcaz Malum salgının en cafcaflı döneminde doğru nca hiçbir etkinlik yapamadık Nisan ayı bizim buralar çok güzel olur bahçede güzel bir doğum günü partisi yapmayı istiyorum eşim bütün çocuklara bir şeyler alacak bahçedeki çocuklara birkaç yakın arkadaşımız gelir zaten komşularla kutlarız açık havada diye düşünüyorum Allah hepsini Ömürlü etsin anneli babali büyüsünler inşallah sağlıkla
misskokulumm Aslihaydo iyi ki doğdunuz canlarım.. hep mutlu, huzurlu güzel bir ömrünüz olsun sevdiklerinizle.
Aslihaydo misskokulumm dogum gununuz kutlu olsun iyiki tanimisim sizleri ailenizle nice guzel uzun omurlu sevgi dolu saglikli seneleriniz olsun
Teşekkür ederim canimlar hep beraber olsun yıllarımizAslihaydo misskokulumm Canlarim dogum gününuz kutlu olsun güzel eğlenceli mutlu bir ömrünüz olsun...Allah saglik afiyet birlikte bir omür nasip etsin eslerinizle ve yavrularınızla kusuruma bakmayin ancak yazabildim..bakamadim hiç Elif hep ilgi istiyor
Hahhh çok şükür bahar. Allahım beterinden saklasın enfeksiyonu da geçer de inşallah sağsağlim sünnetini olur kurtulursunuz. Yavrum nasıl şimdi unut? Duru naptı geceyi hastanede mi geçirdiniz hep beraberSayfalarin hiç birini okuyamadım simdi okuyacağım.
Gece gittik hastaneye tahliller yapildi, uroloji muane etti. Pipisi kapanmış çok ufak bir delik kalmış, pipi iç traftan iyice enfeksiyon olmuş. Ufak delikten de yapamiyormuş, hem darlık hem yaradan dolayi yanma yapıyormuş. 3 kere serum taktilar, cisini yapamadı, sonda taktilar. Acil sunnet olması gerekiyor, ama enfeksiyondan dolayi yapamayiz dediler. Antibiyotik igneye baslandi, gecede serumlada antibiyotik verildi. Oglen sonda cikarildi, pipisini uyusturan bir jel verdiler, o jel ile sizdirma seklinde yapabildi pipisi uyustu çünkü. Eve geldik simdi saliya kadar antibiyotik tedavi uygulanacak, eger enfeksiyon gecmisse sali sunnet olacak. Gecmemisse antibiotik degiscez
İnşallah darısı size canımMasallah sekerparem. Ayaklarina tas degmesin
Oo Masallah Haydo ya darisi başımıza insallah
Biz de biz deee hatta anlatmıştım böcek silkeler gibi atıyorum bacağımdan yine de gitmiyo yapışmış sarılmış şekilde artık bı organim gibi olduKızlar ya benim kız 2 dk bensiz durmuyor sürekli bana tutunup kalkma derdinde babasına da gitmiyor oyuncaklarla pek oynamıyor yapışık ikiz gibiyiz sizin nasıl bebeler
Benim şansım okulların uzaktan olmasıKızlar ya benim kız 2 dk bensiz durmuyor sürekli bana tutunup kalkma derdinde babasına da gitmiyor oyuncaklarla pek oynamıyor yapışık ikiz gibiyiz sizin nasıl bebeler
Teşekkürler helinimAslihaydo ve misskokulumm nice sağlıklı mutlu yıllara canlar iyi ki varsınız ve güzel enerjilerinizi bizimle paylaşıyorsunuz
Çok merak ettik canım ya kıyamam nasıl acı cekiyodur Haydonun da pipisi kapalı gibiydi sızdırma şeklinde zorlanarak yapiyormus çişini biz bunu sünnet sırasında öğrendik öncesinde farketmemistik iyi geç kalmamisiz dedik çok geçmiş olsun canım sünnet olunca rahatlar yavrucakSayfalarin hiç birini okuyamadım simdi okuyacağım.
Gece gittik hastaneye tahliller yapildi, uroloji muane etti. Pipisi kapanmış çok ufak bir delik kalmış, pipi iç traftan iyice enfeksiyon olmuş. Ufak delikten de yapamiyormuş, hem darlık hem yaradan dolayi yanma yapıyormuş. 3 kere serum taktilar, cisini yapamadı, sonda taktilar. Acil sunnet olması gerekiyor, ama enfeksiyondan dolayi yapamayiz dediler. Antibiyotik igneye baslandi, gecede serumlada antibiyotik verildi. Oglen sonda cikarildi, pipisini uyusturan bir jel verdiler, o jel ile sizdirma seklinde yapabildi pipisi uyustu çünkü. Eve geldik simdi saliya kadar antibiyotik tedavi uygulanacak, eger enfeksiyon gecmisse sali sunnet olacak. Gecmemisse antibiotik degiscez
Cok teşekkür ederim canım. Aksam sinirden ölüyorum zannettim. Çaresiz hissettim kendimi, herseyden herkesten sogudum. Buraya yazdikdan sonra kızlar sağolsun, cok destek oldular. Mantıklı düşünemiyordum, iyiki varsınız her biriniz. Ben hep derim sakin biriyim diye, ama işin icine evlat girince. Birde 8 saat gözümün önünde acı çekince, benim ne aklim kaldi ne baska birseyim. Aptal gibiydim kntrolsuz bomba gibiydim. Buraya yazmasam kesin toplayamicaktim kafami.N Nehir8077 tatlım şimdi okudum herşeyi çok çok geçmiş olsun inşallah gece gittiğiniz hastanede iyi bir doktor bulmuşsunuz ve Umutçuğun acısı dinmiştir. Allahım ne cahil insanlar sağlıkla neleri kıyaslamışlar. Hadi bir kere yaptınız o hatayı susup oturun annenin babanın kararına saygı duyun.
Allahtan buraya yazmışsın ben gece uyuyakaldım ama arkadaşlar ne güzel destek olmuşlar. İnşallah iyisinizdir
Gerçekten öyle abartısız kucağımdan inmiyor hatta uyurken bile yatağımıza gelip uyumak istiyor beşiğinde yarım saatte bir uyanıyor aramıza koyunca aralıksız uyuyor ne zor bişey ya ev yemek kalıyor hep öyelİnşallah darısı size canım
Biz de biz deee hatta anlatmıştım böcek silkeler gibi atıyorum bacağımdan yine de gitmiyo yapışmış sarılmış şekilde artık bı organim gibi oldu
Yaa ne güzel biz kv gittik 10 gün kaldık orda bile yapışık gibiydik kimseye gitmiyor babasına bile gitmiyorBenim şansım okulların uzaktan olmasıGöktuğ evdeki herkese alışkın ben kısa süreli biyerlere gitsem bile arkamdan ağlamıyor. Ama yalnız kalmıyor tabi hep yanında birileri var
Dunki kadar olmasada hala devam ediyor sikintisi, cisi gelince ortaligi yıkıyor. Krem suruyorum o sekil yapıyor.Hahhh çok şükür bahar. Allahım beterinden saklasın enfeksiyonu da geçer de inşallah sağsağlim sünnetini olur kurtulursunuz. Yavrum nasıl şimdi unut? Duru naptı geceyi hastanede mi geçirdiniz hep beraber
Görüş alanını bile kabul etmiyor illa yapışacakBizde Burda Aynen öyle olduk eve gidince naparız bilmem çok zor görüş alanından çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?