2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ne diyim Allah senden razı olsun hasta halinle yardıma gitmissin
merak ettim bizimki ne yapar acaba. masallah ipektoşa
Helinnnnn canım inş Bi aksilik çıkmazsa cuma dönüş yarın valiz hazırlıkları
kolay gelsin şimdiden canim. biz ikimiz kadar kimse bavul toplamadı bu sene
Abiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Eki Görüntüle 2780511 Eki Görüntüle 2780513
ya ama duru cooooooook tatlı umuta üzüldüm fena olmuş
Kızlar eşlere ne hediye almayı düşünüyorsunuz. Ben bulamadım henüz net olamadım.
biz alyansları yeniledik dün. sevgililer gunu değil de o gün tanışmıştık. tanışma hediyesi
Allah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
nazar mi var noldu nisan bebelerine hastalık kazalar. ay çok kötü ya. allahım beterinden korusun. çok geçmiş.olsun aslim.
biz de nzh99 ile birlikte bi fotoğrafcı ayarladik. 2 konsep ve aile çekimi. biri pasta patlama olsa mi diye düşünmekteyim
Çok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
ah baharım dur sakin ol. bela okuma. bırak geçmişi herkesi umuta odaklan. inşallah iyi haberler alırız. çok merak ettim yavrum ya nasıl acı çekmiş. kimsenin ahi kimsede kalmaz. hele de bi yavrunun acısı sebep olanlardan çıkar yeter ki umut iyi olsun
ah keşke istiyorum sırf çocuklar için ama pandemi var bi açık bi kapalı diyorlar beklemede kaldım

misskokulumm Aslihaydo iyi ki doğdunuz canlarım.. hep mutlu, huzurlu güzel bir ömrünüz olsun sevdiklerinizle.

Aslihaydo misskokulumm dogum gununuz kutlu olsun iyiki tanimisim sizleri ailenizle nice guzel uzun omurlu sevgi dolu saglikli seneleriniz olsun

Teşekkür ederim canimlar hep beraber olsun yıllarımiz

Bizde Burda Aynen öyle olduk eve gidince naparız bilmem çok zor görüş alanından çıkamıyorum

Sayfalarin hiç birini okuyamadım simdi okuyacağım.
Gece gittik hastaneye tahliller yapildi, uroloji muane etti. Pipisi kapanmış çok ufak bir delik kalmış, pipi iç traftan iyice enfeksiyon olmuş. Ufak delikten de yapamiyormuş, hem darlık hem yaradan dolayi yanma yapıyormuş. 3 kere serum taktilar, cisini yapamadı, sonda taktilar. Acil sunnet olması gerekiyor, ama enfeksiyondan dolayi yapamayiz dediler. Antibiyotik igneye baslandi, gecede serumlada antibiyotik verildi. Oglen sonda cikarildi, pipisini uyusturan bir jel verdiler, o jel ile sizdirma seklinde yapabildi pipisi uyustu çünkü. Eve geldik simdi saliya kadar antibiyotik tedavi uygulanacak, eger enfeksiyon gecmisse sali sunnet olacak. Gecmemisse antibiotik degiscez

Hahhh çok şükür bahar. Allahım beterinden saklasın enfeksiyonu da geçer de inşallah sağsağlim sünnetini olur kurtulursunuz. Yavrum nasıl şimdi unut? Duru naptı geceyi hastanede mi geçirdiniz hep beraber

Masallah sekerparem. Ayaklarina tas degmesin

Oo Masallah Haydo ya darisi başımıza insallah
İnşallah darısı size canım

Kızlar ya benim kız 2 dk bensiz durmuyor sürekli bana tutunup kalkma derdinde babasına da gitmiyor oyuncaklarla pek oynamıyor yapışık ikiz gibiyiz sizin nasıl bebeler
Biz de biz deee hatta anlatmıştım böcek silkeler gibi atıyorum bacağımdan yine de gitmiyo yapışmış sarılmış şekilde artık bı organim gibi oldu

Kızlar ya benim kız 2 dk bensiz durmuyor sürekli bana tutunup kalkma derdinde babasına da gitmiyor oyuncaklarla pek oynamıyor yapışık ikiz gibiyiz sizin nasıl bebeler
Benim şansım okulların uzaktan olması Göktuğ evdeki herkese alışkın ben kısa süreli biyerlere gitsem bile arkamdan ağlamıyor. Ama yalnız kalmıyor tabi hep yanında birileri var

Aslihaydo ve misskokulumm nice sağlıklı mutlu yıllara canlar iyi ki varsınız ve güzel enerjilerinizi bizimle paylaşıyorsunuz
Teşekkürler helinim
Çok merak ettik canım ya kıyamam nasıl acı cekiyodur Haydonun da pipisi kapalı gibiydi sızdırma şeklinde zorlanarak yapiyormus çişini biz bunu sünnet sırasında öğrendik öncesinde farketmemistik iyi geç kalmamisiz dedik çok geçmiş olsun canım sünnet olunca rahatlar yavrucak

Cok teşekkür ederim canım. Aksam sinirden ölüyorum zannettim. Çaresiz hissettim kendimi, herseyden herkesten sogudum. Buraya yazdikdan sonra kızlar sağolsun, cok destek oldular. Mantıklı düşünemiyordum, iyiki varsınız her biriniz. Ben hep derim sakin biriyim diye, ama işin icine evlat girince. Birde 8 saat gözümün önünde acı çekince, benim ne aklim kaldi ne baska birseyim. Aptal gibiydim kntrolsuz bomba gibiydim. Buraya yazmasam kesin toplayamicaktim kafami.

İnşallah darısı size canım

Biz de biz deee hatta anlatmıştım böcek silkeler gibi atıyorum bacağımdan yine de gitmiyo yapışmış sarılmış şekilde artık bı organim gibi oldu
Gerçekten öyle abartısız kucağımdan inmiyor hatta uyurken bile yatağımıza gelip uyumak istiyor beşiğinde yarım saatte bir uyanıyor aramıza koyunca aralıksız uyuyor ne zor bişey ya ev yemek kalıyor hep öyel

Benim şansım okulların uzaktan olması Göktuğ evdeki herkese alışkın ben kısa süreli biyerlere gitsem bile arkamdan ağlamıyor. Ama yalnız kalmıyor tabi hep yanında birileri var
Yaa ne güzel biz kv gittik 10 gün kaldık orda bile yapışık gibiydik kimseye gitmiyor babasına bile gitmiyor

Hahhh çok şükür bahar. Allahım beterinden saklasın enfeksiyonu da geçer de inşallah sağsağlim sünnetini olur kurtulursunuz. Yavrum nasıl şimdi unut? Duru naptı geceyi hastanede mi geçirdiniz hep beraber
Dunki kadar olmasada hala devam ediyor sikintisi, cisi gelince ortaligi yıkıyor. Krem suruyorum o sekil yapıyor.
Gece dudu yanımızdaydı, oda verdiler dudu uyudu odada. Hemsiriler girdikce uyandi hastaneyi iki cocukla biraz inlettik. Sabah saat 9 da gorumce esimi aradi, saydirdi getir duruyu diye. Esimde gitti duruyu bizim eve birakti benim evde bakicakmiş. Saat 11 de aradi. Duru durmuyor acıktı gel al doyurun geri getirin demis esime. Esim bi baktım kucaginda duru, niye geldi dedim. Doyuramiyormus bogazina kacar diye korkuyormus, o yuzden veremem demis. Aldim meme verdim, esim gitti corba aldi geldi doyurdum. Al gotur dedim hayir dedi, ben bakarim zirt pirt cocukmu ileri geri tasicam soguk havada dedi. Hastanede esim bakti, gorumce getirmedi diye kavga etmis esimle. Bana esim sen ne den hic yorum yapmiyorsun dedi. Bende senide ailenide yok sayıyorum, ilgilenmiyorum dedim. Esim ozur diledi ben herkesin farkindayim, ben nasil bu cocugu getirmedim diye hastanede hep agladi. Oglumdan benden af diledi. elimden alip bakacaklarya ogluma, kizima bi yudum su vermemisler. Rahat rahat madem eve gidiyo evde yapsin kahvaltisini diye aç yolladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…