2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay ay missim de doğmuş iyiki doğdun aktüellerr kraliçesi ailenle Göktuğ umuzla sağlıklı mutlu ömürleriniz olsun
Aminn canım çok teşekkür ediyorum
İlahi dilzar ne hoşsun ya vikingler, kuran kursu ha bayılıyorum senin şöyle muzip tarafına bak bizde de herkesin var siyah beyaz alt üst ben de mi değişse şöyle çakma batman konsepti ayağına
Miss canım senin de doğum günün kutlu olsun musmutlu sağlıklı yılların olsun sevdiklerinle nice nice yıllara misskokulumm
Sağol canımmmm senin de doğum günün kutlu hediyen hayırlı olsun

Hazır istifa etmişken gel kreş işine gir. Dairede o kadar çok bebekli var ki. BiZlerin de gözü arkada kalmaz
Kuzum kusura bakma ilgilenemedim hakkını helal et o kadar yoğundum ki şimdi nasıl oldunuz Elifim nasıl alim nasıl sen nasıl oldun hepinizin bir arada hastalanması ne kadar zor olmuş Allah’ım tez zamanda iyileştirsin inşallah
Burada yazdan kalma günler yaşıyoruz canım benim zaten kış pek olmaz burda
O davuldan bizde de var Baharcım ilk aldığımda ondan da korkuyordu şimdi alıştı . Çok düşüyorlar tehlikeyi bilmiyorlar kıyamam. Taze et hemen kızar ıveriyor. Biz günde 3 4 fasıl dışardayız Bahar çocuklar dışarda çok mutlular
Göktuğ um ya. Göz kırpışını severim. Büyüyorlar hamdolsun.
O ne muhteşem tel sarmadır, kuzum benim
Ohhh sefanız olsun adaşım hayırdır neden gitti eşin işsebebiyle mi inşallah hemen döner yuvasına
Döndü kuzum. Çok şükür. Tek başına bayağı zor oldu. Çalışmak olmasa sıkıntı yok da. İşler de yoğun. Dün arkadaşım geldi. Onlar oynarken evrak imzaladım yazdım çizdim. Babasını görünce bir sevindi mutlu oldu Atacık. Anneli babalı büyüsün kuzularımız
Fırın kapağını Ata da açıyor baharcım. Ben fırını çok kullanırım. Allahım korusun hepsini
Hayırlı olsun istifan canım. Kuzuların büyüt sağlıkla tekrar dönersin işine gücüne
nzh99 Allah kavuştursun canım eşinle inş çok zorlamaz Atacık annesini
Saol canım benim kavuştuk şükür. Sabahtan sokakla başlayıp bol bol gezdik . Hava miss ti. Biraz zorladı yazışma yaparken ama geçti şükür
Sizin güncellemeler çok hızlı oluyor ya maşallah biz daha yeni alkışı öğrendik. Ufaktanda Princi buğdayı yutmayı hala daha çok yolu var tabi ek gıda da. Yavrum anca becerebiliyor ne yapsın
Olsun geç olsun güç olmasın . Sağlıkla büyüsün inşallah
Maaşallah Hamza paşaya.
Haydom benim ya ağır abim sağlıkla yürüsün hayırlara yürüsün inşallah
Bu halde bir de kayınvalide ile ilgilenmişsin Allah razı olsun ne diyim Dünürüm
Maşallah bende gördüm benimki olsa etrafına atar içi hariç her yere
Vallahi ata da genelde önce tadına bakar
Kuzum bizim evde stadyum gibidir ben de severim futbolu ama eşim eski futbolcu aynı zamanda bedenci fanatik Galatasaraylı ben fenerli artık ata ne olur bilmiyoruz artık Türkiye ligi bitiyor yabancılikleri de takip ediyoruz zaten benim televizyon izlediğim yok da hoş adamcağızın da bir eğlencesi o işte
Anacığını Allah rahmet eylesin kimse annesinin yerini tutamaz ki anneciğin de çok naif bir insanmış Nurlarda yatsın Sanırım bugün yola çıkacaksınız sağlıkla gelin yolunuz açık olsun inşallah
Her şeyi kameraya alıyorlar ama emin olmadan asla yapmıyorlar ilginç ata ilk uykusunda gel gel yaptı tel sardı insan bir hoş oluyor gözleri doluyor vallahi yap deyince de yapmıyor hoş ya paşa gönlüne göre çalışıyor benim oğlan Aslında ipnelere iki yıl ücretli ya da yarı ücretli izin verilmeli
Abiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Eki Görüntüle 2780511 Eki Görüntüle 2780513
Bahar yine de Duru’yu öpmek istiyorum çok tatlı çok sevimli abinin hakkından da gelmiş yani kızlar fena yazık umudumaAllah’ım esirgesin ikisinide ikisi de bebek
Kızlar eşlere ne hediye almayı düşünüyorsunuz. Ben bulamadım henüz net olamadım.
Baharcım ben Galatasaray Store’a baktım o yokken sanırım oradan bir şey alacağım traş makinesi de almayı düşünüyorum ama özel bir şey olsun diye onu alırsam ekstradan alırım
Allah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
Haydoama nazar mı değiyor aslı ne oluyor anlamadım verilmiş sadakanız varmış vallahi gözüne ne kadar da yakın çok geçmiş olsun canım benim
Ya ne günlerden geçtik vallahi şükür bugünlere Biz Helin el Helinnnnn le Fotoğraf çekimi yaptırtıcaz Malum salgının en cafcaflı döneminde doğru nca hiçbir etkinlik yapamadık Nisan ayı bizim buralar çok güzel olur bahçede güzel bir doğum günü partisi yapmayı istiyorum eşim bütün çocuklara bir şeyler alacak bahçedeki çocuklara birkaç yakın arkadaşımız gelir zaten komşularla kutlarız açık havada diye düşünüyorum Allah hepsini Ömürlü etsin anneli babali büyüsünler inşallah sağlıkla

N Nehir8077 tatlım şimdi okudum herşeyi çok çok geçmiş olsun inşallah gece gittiğiniz hastanede iyi bir doktor bulmuşsunuz ve Umutçuğun acısı dinmiştir. Allahım ne cahil insanlar sağlıkla neleri kıyaslamışlar. Hadi bir kere yaptınız o hatayı susup oturun annenin babanın kararına saygı duyun.

Allahtan buraya yazmışsın ben gece uyuyakaldım ama arkadaşlar ne güzel destek olmuşlar. İnşallah iyisinizdir

misskokulumm doğum günün kutlu olsun güzel, becerikli anne kızların, oğlun ve eşin ile nice güzel sağlıklı yaşlara

Aslihaydo bir de burdan kutlayayım. Nice güzel yaşlara. Enerjine enerji, keyfine keyf kattığın bir yaş olsun. Hayranım senin muzip hallerine ömrün de hep böyle tatlıcık geçsin

Ay ay ay ne güzel sözler ben de sana hayranım susamcim o pozitif bakışina güzel kalbine cok tesekkur ederim

misskokulumm yerden balonları nerden aldın? Benim de evde balondan başka bişey gelmiyor aklıma
Trendyoldan şu seti aldım canım balon standını tek tek alsam 30 liraya geliyordu kargoyla. Bunda masa örtüsü bir de flama falan da var set alayım dedim 50 lira 16 kişilik. Annemler bir de abimler olacak zaten.

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-12-10-38-56-174_trendyol.com.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 36
Hiç yanlış anlamam valla ne güzel eldeki imkanlarla uyum sağlıyorsun hiç alakası yok cimrilikle Ayy foto gelsin de görelim artıkın

Çok sevindim kavışmanıza özlemez mi kuzucuk bizimki işe gidince gece görmese bile nasıl özlüyor

misskokulumm Aslihaydo iyi ki doğmuşsunuz valla iyi ki de burdasınız sizleri tanıdığıma sevindim tekrar tekrar . Miis sen aklıma gelince hala kahkaha atıyorum göktuğ un o haline o nasıl tel sarmaktı yahu
Ben de doğum günü için sıralı balon düşünüyorum ama onları nasıl sabitlerim bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…