- 11 Şubat 2008
- 7.246
- 17.400
- 773
- 41
Aminn canım çok teşekkür ediyorumAy ay missim de doğmuş iyiki doğdun aktüellerr kraliçesiailenle Göktuğ umuzla sağlıklı mutlu ömürleriniz olsun
İlahi dilzar ne hoşsun ya vikingler, kuran kursu hayanlis anlasilma olmasın jadem, ben kendimi eleştirdim benim içim geçmiş azcik. bayılırım hevesli insanlara.
hem sizin mesajlardan sonra düşündüm düşündüm. beyaz gömlek siyah pantolon ya da etek kombini yaptıracağım herkese. (kuran kursu kandil programi gibi olacak ama olsun, hiç yoktan iyidir) düşündüm düşündüm vikinglerdeki gibi burnumu kasidim, hepimizin beyaz gömleği var, siyah alt da var. istee buuu dedim ve karar verdim. (kabul, az buçuk cimri de olabilirim)
Sağol canımmmm senin de doğum günün kutlu hediyen hayırlı olsunMiss canım senin de doğum günün kutlu olsun musmutlu sağlıklı yılların olsun sevdiklerinle nice nice yıllaramisskokulumm
Teşekkürler canım kaptım hediyeyi vallaSağol canımmmm senin de doğum günün kutlu hediyen hayırlı olsun
Hazır istifa etmişken gel kreş işine gir. Dairede o kadar çok bebekli var ki. BiZlerin de gözü arkada kalmazcanim düzensizlik olabiliyor. yani düzene girmesi 1 yılı bulur demişti dr.
dünürüm bizde taşınmadık ama tasiyacaz sanirim. bugün istifamı verdim. belki daha uygun bir eve geçerim ya da kiraya geçerim evin parasını da değerlendiririz tek maaş sıkıntı olmasın diye bakalım.
benim güzel gözlü gelinim de elbet yiyecek hoc stres etme canim. neyi seviyorsa koy onune ya da siz ne yiyorsaniz onada verin yerse yer yemezse yapacak birşey yok gibi. ya da dediğim gibi bi uzmandan destek alalım artık.
ay canim ya nasıl zor hepiniz birden çok kötü olmuş ya. çok geçmiş olsun tekrardan.
canim ben verdim aferin civana. biraz iyi gibi olunca onu kestim ama antibiyotigi mecbur haftayı tamamlayıp öyle bırakacam
emzirmek etkili canim olabilir ondan stres yapma ama yine de test yap. ben civan da test yaptım negatif ama korku hissiyatim cok fazlaydi rahat olamadim nedense ve sonra bi daha test verdim ve civannnnn bizimle
canim senin de kullanabileceğin ilaç var antibiyotik de var bence sende bi görün. ne yazik ki annelere hastalik luks
komsum sen diyince baktım da ürperdim valla. öyle her yere emanet edemeyiz. çok araştırmak lazım. ah keşke biz acsak da ataya da bakardık mis gibi. zamanı gelince birlikte karar veririz artık.
Kuzum kusura bakma ilgilenemedim hakkını helal et o kadar yoğundum ki şimdi nasıl oldunuz Elifim nasıl alim nasıl sen nasıl oldun hepinizin bir arada hastalanması ne kadar zor olmuş Allah’ım tez zamanda iyileştirsin inşallahValla zorlanıyorum hem de çok..elif beni esir aldı..inmiyor ayaktan.uyuyamiyor da..agliyor surekli.o kadar halsiz ki oyuncaga dustu kafasini kanatti.ilk yaramizi aldik ama daha cok küçük boyle bir yara icinhafif bir sıyrık ama icim gitti.nohut kadar sıyrıldı resmen
Herhalde manasi ustunden bir gergedan ezip gececek anlamindatahminim o yonde çünkü ben boyle bir grip görmedim.perisanim resmen. Sana da gecmis olsun canim..Allah tekrarindan korusun.
Yaa zeyay ne naifsin ne tatlısın..kv den tavuk istedim.kp gidip almis getirdi.simdi hasliyourm corba yaparim diyordum ama oglan pilav tavuk istiyor.oyle yaparim herhalde.yanina da tarhana yapayim ama bizimkinde kızılcık yok ama buzlugumda kızılcık var.ne yapabilirim.haslayip icireyim mi komposto gibi.iyi aklima getirdin ya hem mideye de dokunmaz.
Hala ayniyiz pek bi degisiklik yok dünür..haa bi de ustune kafayi yardik cizittirdik kanadi sisti..tam oldu..cocuk iyice perisanmersinde kreste ne olay oldu merak ettim
Aynen ya hastalanmak lüks..djnlenmek luks..cok zor ama onlar iyi olsunlar daaabu gidisle yarina doktora gidicem galiba helin..cok kotuyum valla.kizda da bi degisiklik yok antibiyotik sart galiba.. aferini de kv me dokunuyormus korkudan veremedim.ona benzedilerse dokunursa diye.
Antibiyotik kullanmiştim ama hep idrar yollariyla ilgliydi.acaba onlar ise yarar mi ki?
Burada yazdan kalma günler yaşıyoruz canım benim zaten kış pek olmaz burdaHep aklımdaydınız ya Allah kolaylık güç kuvvet versin tez zamanda da şifalar versin hepinize
Ohh ne güzel canım tadını çıkarın burada çok rüzgar ve fırtına var kafamı çıkaramadım balkondan az hava alsın Ayşe dedim ama nefes alınacak gibi değil di rüzgar çoktu
Doktora gidiyor olmanıza sevindim inş bu geceyi de rahat geçirirsiniz
O davuldan bizde de var Baharcım ilk aldığımda ondan da korkuyordu şimdi alıştı . Çok düşüyorlar tehlikeyi bilmiyorlar kıyamam. Taze et hemen kızar ıveriyor. Biz günde 3 4 fasıl dışardayız Bahar çocuklar dışarda çok mutlularJadesi S Susam_tanesi kizlar benimkide oyuncaklari taniyor su sacma sapan davuldan aldm afrika dansi caliyor hic begenmedim bay bay da ogrendi yaparken birde utanmasi var sormayin
Bu arada bizim adimlamalar artti baya 7 8 adim flan gidiyor ama tabi ben pesindeyim korkuyorum sizde durumlar nasil ?
@sekerpare5939 canim gecmis olsun ya gidin doktora umarim hemen gecer gider. Elifi imede gecmis olsunbenim kizda dun pazar gunu yerde sürünürken yuzunu pat parkeye carpti birde oyle kaldi yavrucak icim gtti yanagi kirmiziydi simdi biraz duzeldi. Su sira hareketlendilerde baya hic durmuyor benimki alt degistiremiyorum dusun Allahim korusun kazadan beladan.
nzh99 iyi yapmissiniz canim bende ciktim biraz esiyordu ama tam gunesli vakitte cikardim çok soguk degildi evde de olmuyor aksama kadar haftaya kar geliyor diyorlar bende anneme gitmeyi planliyordum ama gidemicem sanırım annemin evi zor isiniyor öpüyorum Ata yi
misskokulumm sesin cikmiyor misss neredesin? Goktug nasil kizlar nasil ?
SonsuzUmut @Sonsuzsukurler Zeyay1420 @Helinnn siz nasılsınız kizlar ?
Aslihaydo canim test yaptin mi ?
Bugun parkta bir kadin gordum iki kızı var 5 ve 3 yasinda birde hamile erkekmis birde 10 yasinda kizi varmis yas kac dedim 29 dediAllah guc kuvvet versin zor vallahi bu zamanda
Göktuğ um ya. Göz kırpışını severim. Büyüyorlar hamdolsun.Güncellemeleriniz çok güzel kızlar@Susam_tanesi maşşallah kuzuya benimki de top unu getir diyince alıyor eline ama getirmede noksanlık var henüz lamba açıp kapatmayı ve onunla ışığı açtığını öğrendi açıp bakıyor kapatıp bakıyor heyecanla bir de dün eşim göz kırptı bu da yapıyor ama Bi sevimli yapıyor ki iki gözünü kapatıp açıyor utanarak bir yandan gülerek. Eşim hep kırpıyorum ben ona öğrenmiş diyor ve sadece ona yapıyor öldük bittik o kırpışlarına yakalayabilirsem video çekecem bakalım.
O ne muhteşem tel sarmadır, kuzum benim
Döndü kuzum. Çok şükür. Tek başına bayağı zor oldu. Çalışmak olmasa sıkıntı yok da. İşler de yoğun. Dün arkadaşım geldi. Onlar oynarken evrak imzaladım yazdım çizdim. Babasını görünce bir sevindi mutlu oldu Atacık. Anneli babalı büyüsün kuzularımızOhhh sefanız olsun adaşımhayırdır neden gitti eşin işsebebiyle mi inşallah hemen döner yuvasına
Fırın kapağını Ata da açıyor baharcım. Ben fırını çok kullanırım. Allahım korusun hepsini@dilzar sen naslsin canim ? Aklimda o kadar kisi var ki yazamiyorum suraya anca Karya uyuyunca iste
Kizlar bu arada benim halilar cok yun veriyor ortu kullanıyorum salonda ama öyle böyle degil 6 defa yikattim neden boyle oluyor bende supurgelerden istiyorum ama bu yunler cok fazla robot bozulur bir cozumu var mi bunun ya. Halilar pahali ve kaliteli de firmayi mi arasam ama kac sene oldu
Jadesi Zeyay1420 S Susam_tanesi misskokulumm evet adimliyor bu ara yavas yavas ileriye sürünüyorda cok şükür ama totoyu kaldirip ilerlemeye calistiginda toto yere düşüyor bir yerlerdle tutunup kalkmaya calissa iyi olur ama cabalamiyor bakalim saglik olsunda gec olsun.
Helinnnnn aynen oyle canim rahatlamissindir haftasonuda ailecek guzel vakit gecirirsiniz insallah. Bizde araba bakiyoruz bu sira ufacik arabalar o kadar pahali olmus ki insallah guzel bir tane kısmet olur.
SonsuzUmut napalim canim bizde artik.hic is yapamiyorum hareketlendik baya birde bana yapisiyor birde surekli mizirdanma hep birşeyler istiyor. Benim kiz cok komik karistirmamasi gereken yerleri karstiriyor benim sesimi duyuncada bir urkmesi var bu ara hem uzuluyorum o haline hem gülüyorum . Fırın kapağını acmayi ogrendi birde iki eliyle cekip aciyor birde korkuyor
Saol canım benim kavuştuk şükür. Sabahtan sokakla başlayıp bol bol gezdik . Hava miss ti. Biraz zorladı yazışma yaparken ama geçti şükürHayırlı olsun istifan canım. Kuzuların büyüt sağlıkla tekrar dönersin işine gücüne
nzh99 Allah kavuştursun canım eşinle inş çok zorlamaz Atacık annesini
Olsun geç olsun güç olmasın . Sağlıkla büyüsün inşallahSizin güncellemeler çok hızlı oluyor ya maşallahbiz daha yeni alkışı öğrendik. Ufaktanda Princi buğdayı yutmayı hala daha çok yolu var tabi ek gıda da. Yavrum anca becerebiliyor ne yapsın
Maaşallah Hamza paşaya.Yeni öğrenenlerden biz varız. Hmza da yavaş yavaş anlıyor. Oyuncakları ismiyle deyince değil de dütdüt nerde dediğimiz zaman eline alıp arabasını sallıyor.
Alkış ve baybay yapıyo çak deyince sadece gülüyo sıpabi de öp deyince yanağı uzattigimiz zaman dudaklarla yanağımıza dayanıyor. Emekledi sıraladı iki eli serbest ayakta da duruyor ama adım atamıyor.Simdilik güncellemesi bu kadar
Haydom benim ya ağır abim sağlıkla yürüsün hayırlara yürüsün inşallahHaydo da dillendi bu hafta daha çok farklı kelime çıkarmaya başladı abla nerde deyince kapıya bakıp elini uzatiyo gel gel gel diyo de de de şeklinde tabi ağzı laf dolu başka başka sesler cikariyo konuştuğunu zannediyove artık beş altı adım elini bırakıp gidiyo ama bu işlemi heyecanla hızlı yaptığı için dengesi çabuk bozuluyo bizim durumlar böyle vir de komşularla otururken başka odada çocukların yanında takılması var gözlerim doluyo büyümüşte çocukların yanına gidip oyuna katiliyo diyorum
Bu halde bir de kayınvalide ile ilgilenmişsin Allah razı olsun ne diyim DünürümTeşekkür ederim canim..kv var ama korkuyor hastalik kapacak diye ama dun gece ishal olmuss benn ölüuorum diye beni cagirdi indim napacaksamilaci ic dedim muz soydum verdim evime geri geldim ve bunu yaparken atesim vardi titriyordum hafif hafif
Vallahi ata da genelde önce tadına bakarMaşallah bende gördüm benimki olsa etrafına atar içi hariç her yere
Kuzum bizim evde stadyum gibidir ben de severim futbolu ama eşim eski futbolcu aynı zamanda bedenci fanatik Galatasaraylı ben fenerli artık ata ne olur bilmiyoruz artık Türkiye ligi bitiyor yabancılikleri de takip ediyoruz zaten benim televizyon izlediğim yok da hoş adamcağızın da bir eğlencesi o işteDeplasman canım deplasman yani rakip takımın ev sahipliği yaptığı maç.Biz ailecek çok severiz futbolu rahmetli annem bile oturur maçzler takım kadrosunu sayar çatır çatır maç yorumlardı bende evlenince ye kadar çok severdim takımımın maçına gittim ama evlenince baktım eşim daha fanatik ben sıkıldım sorsan şimdi laçıncıyız bizim takımda kimler var bilmem bile.
Anacığını Allah rahmet eylesin kimse annesinin yerini tutamaz ki anneciğin de çok naif bir insanmış Nurlarda yatsın Sanırım bugün yola çıkacaksınız sağlıkla gelin yolunuz açık olsun inşallah@Sonsuzsukurler Oo iyisin canım senin kv ziyareti çabuk bitmiş şanslısın. Bizim kv de bu akşam kjzkardeşine diyor kafam almıyor artık diye çocuk seslerinden bahsediyor artık benden geçmiş bakamazmışım diyor. Ben de hayırlısı ile kalp kırmadan döbelsem evime sabrımın son demlerindeyim hep annem geliyor gözümün önüne aman kızım Bi laf söyleme kalbini kırma karşında ben varmışım gibi davran derdi hep onun hatırına duymamaya görmemeye çalışıyorum
Her şeyi kameraya alıyorlar ama emin olmadan asla yapmıyorlar ilginç ata ilk uykusunda gel gel yaptı tel sardı insan bir hoş oluyor gözleri doluyor vallahi yap deyince de yapmıyor hoş ya paşa gönlüne göre çalışıyor benim oğlan Aslında ipnelere iki yıl ücretli ya da yarı ücretli izin verilmeliBaşarısız girişimler kırpıldı videodan
Bu ara böyle bir gelişim evresindeyiz ne zamandır denediğim şeyleri bir anda yapmaya başladı. Halka geçirmeyi de denettim bugün hepsini yaptı
Süt izinleri keşke daha uzun olsa en azından bir tam günüm evde geçiyor bak neler neler yaptık
Bizim cevizler uzun zamandır ortada zaten ondan hevesini iyice aldı. Ona rağmen bir iki ağzına attığı da oldu aralarda
Bahar yine de Duru’yu öpmek istiyorum çok tatlı çok sevimli abinin hakkından da gelmiş yani kızlar fena yazık umudumaAllah’ım esirgesin ikisinide ikisi de bebekAbiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Eki Görüntüle 2780511 Eki Görüntüle 2780513
Baharcım ben Galatasaray Store’a baktım o yokken sanırım oradan bir şey alacağım traş makinesi de almayı düşünüyorum ama özel bir şey olsun diye onu alırsam ekstradan alırımKızlar eşlere ne hediye almayı düşünüyorsunuz. Ben bulamadım henüz net olamadım.
Haydoama nazar mı değiyor aslı ne oluyor anlamadım verilmiş sadakanız varmış vallahi gözüne ne kadar da yakın çok geçmiş olsun canım benimAllah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
Ya ne günlerden geçtik vallahi şükür bugünlere Biz Helin elKızlaaar napıyonuz özledim sizibebeleriniz nasıl yürümeye başlayan var mı benimki bütün gün bulduğu herşeyi itip yürüme arkadaşı yapıyor halıları kaldırdım en son damacana sürüyordu
1 yaş yaklaşıyor neler planladınız çok heyecanlıyım 1 sene nasıl da geçti daha dün gibi ben yarın doğuma gidiyorum yazdığımsırayla doğurup doğurup gelmiştik yine buraya, sütüm geldi gelmedi çocuk aç mı tok mu saat başı uyanmalar derken bu zamanlara geldik şükür
1 yaş için aile arasında bişeyler hazırlıycam ama Eskiden beri bir hayalim var, fotoğrafçıya götürüp pastasını önüne koyucam çıplak şekilde parça pinçik etmesini seyredicemBakalım inşallah ayarlayabilirim. Sağlıkla büyüsün miniklerimiz, hep güzel günlerini görelim
Canım hayırdır geçmiş olsun niye kendine yüklendin bu kadar??Çok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
Ay ay ay ne güzel sözler ben de sana hayranım susamcim o pozitif bakışina güzel kalbinemisskokulumm doğum günün kutlu olsun güzel, becerikli anne kızların, oğlun ve eşin ile nice güzel sağlıklı yaşlara
Aslihaydo bir de burdan kutlayayım. Nice güzel yaşlara. Enerjine enerji, keyfine keyf kattığın bir yaş olsun. Hayranım senin muzip hallerine ömrün de hep böyle tatlıcık geçsin
Trendyoldan şu seti aldım canım balon standını tek tek alsam 30 liraya geliyordu kargoyla. Bunda masa örtüsü bir de flama falan da var set alayım dedim 50 lira 16 kişilik. Annemler bir de abimler olacak zaten.
Miss nerden aldın atabilir misin bana ben de onlardan bakıyorumBalon zinciri değil de şu ayaklı balonlar var ya onlardan aldım ben de inşallah güzel gelir bakalım
Trendyolda doğum günü süsü diye girdim epeyce çıktı canım setler tek tek olanlar falan. Deniz oğlanın konseptine uygun deniz temalılar da vardı hatta aklıma sen geldinMiss nerden aldın atabilir misin bana ben de onlardan bakıyorum
Hiç yanlış anlamam vallayanlis anlasilma olmasın jadem, ben kendimi eleştirdim benim içim geçmiş azcik. bayılırım hevesli insanlara.
hem sizin mesajlardan sonra düşündüm düşündüm. beyaz gömlek siyah pantolon ya da etek kombini yaptıracağım herkese. (kuran kursu kandil programi gibi olacak ama olsun, hiç yoktan iyidir) düşündüm düşündüm vikinglerdeki gibi burnumu kasidim, hepimizin beyaz gömleği var, siyah alt da var. istee buuu dedim ve karar verdim. (kabul, az buçuk cimri de olabilirim)
Çok sevindim kavışmanıza özlemez mi kuzucuk bizimki işe gidince gece görmese bile nasıl özlüyorHazır istifa etmişken gel kreş işine gir. Dairede o kadar çok bebekli var ki. BiZlerin de gözü arkada kalmaz
Kuzum kusura bakma ilgilenemedim hakkını helal et o kadar yoğundum ki şimdi nasıl oldunuz Elifim nasıl alim nasıl sen nasıl oldun hepinizin bir arada hastalanması ne kadar zor olmuş Allah’ım tez zamanda iyileştirsin inşallah
Burada yazdan kalma günler yaşıyoruz canım benim zaten kış pek olmaz burda
O davuldan bizde de var Baharcım ilk aldığımda ondan da korkuyordu şimdi alıştı . Çok düşüyorlar tehlikeyi bilmiyorlar kıyamam. Taze et hemen kızar ıveriyor. Biz günde 3 4 fasıl dışardayız Bahar çocuklar dışarda çok mutlular
Göktuğ um ya. Göz kırpışını severim. Büyüyorlar hamdolsun.
O ne muhteşem tel sarmadır, kuzum benim
Döndü kuzum. Çok şükür. Tek başına bayağı zor oldu. Çalışmak olmasa sıkıntı yok da. İşler de yoğun. Dün arkadaşım geldi. Onlar oynarken evrak imzaladım yazdım çizdim. Babasını görünce bir sevindi mutlu oldu Atacık. Anneli babalı büyüsün kuzularımız
Fırın kapağını Ata da açıyor baharcım. Ben fırını çok kullanırım. Allahım korusun hepsini
Saol canım benim kavuştuk şükür. Sabahtan sokakla başlayıp bol bol gezdik . Hava miss ti. Biraz zorladı yazışma yaparken ama geçti şükür
Olsun geç olsun güç olmasın . Sağlıkla büyüsün inşallah
Maaşallah Hamza paşaya.
Haydom benim ya ağır abim sağlıkla yürüsün hayırlara yürüsün inşallah
Bu halde bir de kayınvalide ile ilgilenmişsin Allah razı olsun ne diyim Dünürüm
Vallahi ata da genelde önce tadına bakar
Kuzum bizim evde stadyum gibidir ben de severim futbolu ama eşim eski futbolcu aynı zamanda bedenci fanatik Galatasaraylı ben fenerli artık ata ne olur bilmiyoruz artık Türkiye ligi bitiyor yabancılikleri de takip ediyoruz zaten benim televizyon izlediğim yok da hoş adamcağızın da bir eğlencesi o işte
Anacığını Allah rahmet eylesin kimse annesinin yerini tutamaz ki anneciğin de çok naif bir insanmış Nurlarda yatsın Sanırım bugün yola çıkacaksınız sağlıkla gelin yolunuz açık olsun inşallah
Her şeyi kameraya alıyorlar ama emin olmadan asla yapmıyorlar ilginç ata ilk uykusunda gel gel yaptı tel sardı insan bir hoş oluyor gözleri doluyor vallahi yap deyince de yapmıyor hoş ya paşa gönlüne göre çalışıyor benim oğlan Aslında ipnelere iki yıl ücretli ya da yarı ücretli izin verilmeli
Bahar yine de Duru’yu öpmek istiyorum çok tatlı çok sevimli abinin hakkından da gelmiş yani kızlar fena yazık umudumaAllah’ım esirgesin ikisinide ikisi de bebek
Baharcım ben Galatasaray Store’a baktım o yokken sanırım oradan bir şey alacağım traş makinesi de almayı düşünüyorum ama özel bir şey olsun diye onu alırsam ekstradan alırım
Haydoama nazar mı değiyor aslı ne oluyor anlamadım verilmiş sadakanız varmış vallahi gözüne ne kadar da yakın çok geçmiş olsun canım benim Ya ne günlerden geçtik vallahi şükür bugünlere Biz Helin elHelinnnnn le Fotoğraf çekimi yaptırtıcaz Malum salgının en cafcaflı döneminde doğru nca hiçbir etkinlik yapamadık Nisan ayı bizim buralar çok güzel olur bahçede güzel bir doğum günü partisi yapmayı istiyorum eşim bütün çocuklara bir şeyler alacak bahçedeki çocuklara birkaç yakın arkadaşımız gelir zaten komşularla kutlarız açık havada diye düşünüyorum Allah hepsini Ömürlü etsin anneli babali büyüsünler inşallah sağlıkla
Bakıyorum hemen kuzumTrendyolda doğum günü süsü diye girdim epeyce çıktı canım setler tek tek olanlar falan. Deniz oğlanın konseptine uygun deniz temalılar da vardı hatta aklıma sen geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?