2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben bunu alıyorum kendimize de kareli gömlek ve gömlek elbise
Oy Asya kuşum güle güle giysin sağlıcakla giysin inşallah nasıl yakışır ona o kırmızılar
Eki Görüntüle 2781011 Bende bunu aldım bir tane de pembe kv önceden almıştı
Âli milama da hayırlı olsun çok beğendim çok şeker güle güle sağlıkla giysin inşallah
Kızların tütülü minnoş doğum günü elbiselerini gören erkek anneleri ağlayarak uzaklaştı
Hiç söyleme canım ya kız çocuğunu süslemek ayrı bir güzel inşallah senin bir de kızın olur
DAmat Traşları olsun inşallah Kıyamam ağladı demek burada bebek kuaförleri var araba şeklinde oturma koltukları falan ama muhtemelen şimdi atayı götürsem ona da ağlar bence zaten kellikten döndü daha çok uzamadı saçları ama göktuğ mun yeni halini görmedim sıhhatler olsun
Amanın gelin çiçeğim yürümeleri mi başlamış Âmin inşallah sözlüsüne de Kabelere yürümek nasip olsun hepimize nasip olsun inşallah şu an cuma selası veriliyor Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı darısıda bizim kuzuları olsun
Çok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
Hırpalama kendini baharım Çok üzüldüm çok
Pipisi tikandi yapamiyor. Sabahi bekliyorum hastaneye gidicem, acilde cerrah da urolojide yok dediler. Saat 5 ten beri omrumden omur gitti. O kadar doluyumki miss çatladım çatlicam.
O canım şimdi nasıl olduğunuz acaba ben sabah okuyabildim çok merak ediyorum
Ya ebru gelsen benim oğlumu gorsen, o acı cekiyor ona dayanamiyorum. Sirf insanlarin kaprisinden
Bir geri dursun şu insanlar ya hayrınız yok bari zararınız olmasın
Elim kolum bagli kiz var allahim ölüyorum
Keşke yakın olsaydık birine bakardık ya da seni götürürdük ne bileyim işte
Ki

Kimsenin umrunda degil.
Artık onlarda senin umrunda olmasın bahar kıyamam sana kimbilir ne yıprandın

misskokulumm Aslihaydo kızlar doğum gününüz kutlu olsun olsun nice sağlıklı huzurlu güzel senelere

Teşekkürler canlar

Kizlar Haydom artık baya baya yürüyor yanında ben yokken bile yuruyo az önce mutfaktan odaya bı geldim beni gormedi yürüyordu odanın ortasında ben heyecanla ayyy deyince pat diye düştü bensiz yürüyor olması şaşırttı beni seri ve bağımsız yürüyüşü tarihe ve kayıtlara gecsin bugün tam 10 aylik

Masallah sekerparem. Ayaklarina tas degmesin
Oo Masallah Haydo ya darisi başımıza insallah

Kizlar benim kiz gece dönüp duruyor hep dun gece 2 bucuktan 4 bucuga kadar yatiramadim. Cok zor geciyor sagligi yerinde olsunda.
Birde cok sinirli bu kadar kucuk bebe nasil boyle sibirli olur ve inat yapar anlamiyorum uzuluyorumda gecen sinirden ellerini birbirine vurup cekistirdi

İnşallah canım hepimiz yaşarız inşallah hem kız hem erkek evlat sahibi olmayı

Kalppare bugun nasıl oldunuz. Cocuklar iyimi
Dün yine zorlu bir gündü hic durmadı..hep kucak istedi mızmızdı ağladı..ama ilk güne göre daha iyiyiz bin şükür canım umutun nesi var sünnet falan demissin noldu kuzum
Benim kız da epey nazlı canım.hemen ağlıyor...biraz da sakar sürekli düşüp kendini yaralıyor yaa bir de kıyafet derdi var şimdi
Kızlar ben bunu alıyorum kendimize de kareli gömlek ve gömlek elbise
Çoook şirin..Asyama da pek yakışır
Eki Görüntüle 2781011 Bende bunu aldım bir tane de pembe kv önceden almıştı
Çokk şıkmış canım güle güle giysin almilaam
Kızların tütülü minnoş doğum günü elbiselerini gören erkek anneleri ağlayarak uzaklaştı
Alemsin yaaa ben de oğluma da ne giydirsem derdine düştüm bak
amin, hastalık yürüme çalışmaları güncellemesi karışmış yavrumda. nasıl oldunuz? iyi misiniz kuzum
Kuru öksürüğe döndü canım ben de antibiyotik basladim bugün.genel halimiz hala mızmız ama cok şükür ilk güne göre cok daha iyiyiz
Amin canım dünürüm valla ben de pek şaşkınım annesine sevgililer günü hediyesi verdi
Oyyy Oyyy maşşallah devamı çabucak gelir inş canım hadi hayırlı olsun en güzel duayı sen etmişsin aminnn n diyelim biz de
Teşekkür ederiz miss teyzesi
Ayyy kankamızda adım atmış doğru aydınlık güzel günlere yürüsün
teşekkur ederim jade teyzesi

Benim kozda öyle canım dişleri gözükür gibi oldu bu hafta artık dişler çıkar belki sizinkisinde bir sıkıntısı vardır

Tesekkur ederizz asli teyzesi aminn
Cok şükür ilk gunee göre daha iyiyiz dünürüm niye kusura bakaykm..ben de adece alintilari okuyabildim.onu da dun gece basladim yazmaya..anca tamamliyorum simdi geriye donuk bakacagim..Nehiri merak ettkm noldu ya boyle.
Teşekkür ederim canim.amin olsun dualarina
Masallah sekerparem. Ayaklarina tas degmesin

Oo Masallah Haydo ya darisi başımıza insallah
Amin canim teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…