Eşim semi çok seviyor hata yapmış diyelim kuzum tekrar etmez bir daha dersini almıştır çok şükür kötü bir şey olmamış çok fazla bunla geçmiş olsun gerisi Allaha havaleSağol canım benim çokta sakin kaldım denilemez, Kendi kendimi yedim, cok sey var denmesi gereken, ama Iste neyse. SSinirime hakim olamadim, esimi kovdum hastaneden yerlesince. Öglende kaynana ah kizim vah kizim diye aradi. Sunnetten sonra buraya gelin ben bakarim umuta dedi. Herkes kendi ogluna baksin, ve artık senin ogluna bakmak istemiyorum. Ogluna bir kaşık su vermem, sen oğlunun sağlığını düsun dedim. Al ona bak en buyuk yardim bu dedim.
Kıskançlıktan umutu sunnet ettiriyor diyemediği için, öyle derse goz goruyor cocuk hasta. 6 aylikken dili yoktu, acıyor diyemedi cocuk. tat kacirmak icin yapiyor. Hata yapmam için, hakli çıkıp duygu sömürüsüne girecekler çünkü.
Tesekkur ederim Evdeyiz canim igneye götürüp getiricem.
Babasının hatasından bekledi. Onlarin lafina bakti, ve kendi fikri gibi hastanede mahfederler çocuğu dedi.Ve ben bunu hazmedemedim, kolayda hazmede meyecegimm sanırım. Bugün cok pisman, 45 yasina gelmis. Kendi aklını kullanamiyorsa daha cok pisman olsun.
Sağol canim
Kiz zaten onlardan yardim istemiyorum, derdim köstek olmalari. Hem bakmazlar hem herseyi bilirler. Bilerek zorla istemis cocugu, hastanede tutuyorsunuz diye kizmis. Bahane bulmus yani. Kizdigim icin gondermicem sandı sanirim. Gonderincede delirtmek icin, doyurun geri gonderin yapmış. Emeline ulaşmış, ben degilde esim delirmiş.
Inan ben onlarin yaptıklarını duymadim gormedim bu zamana kadar.
Ama isin icine cocuk girince, cok üzüldüm. Esim hata yapmasaydı ben o kadar gene olmazdim. Evet suan pisman ama bana yetmiyor. Dun uyumasinin sebebi, doktora gidelim gitmiyorsan bizi burda izleme diye kovdum Ittim kaktım. Gitmemek icin odaya girdi, orada uyuya kaldi. Esim al bak teli yazmislar dedi az once gosterdi. Gorumce duru memeden kopsun, artik bende kalacak demis. Ağar tahrik var ve esim onlardan iyice nefret edeyim diye gösteriyor, herseyi anlatıyor. Azına vurasim geliyor esimin. Biz cok mutlu bir çiftik, cok sever ve birbirimize cok deger verirdik. Boyle seyler oluyorya soguyorum.
Ahahha haydo için daha çok sebep sayaarımsevioz
Oy caniiimm asıl biz yaşadıkHu huuuudili sana çeksin benim kız yaşadı
Ya Allah razı olsun ya gerçekten ne büyük sevap işlemiş hala bı dua edeni var en büyük şeyi kazanmış aslında,Kizlar bu muhabbetler esnasina aklima bir anim geldi.
Ben kucukken iste 8 9 yaslari belkide tam hatırlamıyorum babam memlekette rahatsizlandi hastaneye kaldirdilar Elaziga sevk etmislerdi Elazgda ise kalacak yerimiz yoktu o gece bizimle birlikte dayimin esi vardi onunla hastane girisinde sandalyelerde uyumuştum sinra guvenligin olmadigi bir vakit iceri girip bir odada sarilip yatmistik. Babam 1 ay hastanede yatacakti Annemden ayrilip minubusle 2 saatlik yola giderken elimde burcak biskuvi hıçkırıklarımi hic unutmam.
Gittigimizde bana cok guzel bakmisti ilgilenmisti banyo yaptirmisti saclarimi citilemisti iyice ve bu o kadar buyuk birseykii suan o kadina cogu kisi kotu soyle boyle diyor ama benim gozumde bir Melek..
Yani cocukken yapilan bir iyiligi görmek mukemmel birsey. Ve o kadindan Allah razi olsun. Birde boyleleri var iste aklima geldi anlatmak istedim.
Yolunuz açık olsun sağ selamet kavuşun eviniizeNeysem duygusala bağlamadan ben gider nasipse sabah yolcuyuz öğrt.seyahat izni varmış haftasonu kısıtlamadan muafmışız saolsun eşim beyler hakkını sonuna kadar kullanıyor kv gelmiyor 65 yaş üstü olunca izin çıkarttırmak lazımmış son gün geldi akıllarına bugün uğraştılar dilekçe falan verdiler de çarşambaya ancak yetiştirmiş Allah tan okul açılıyordu çarşambayı beklemiyeceğiz onlar görümce le direk otobüsle ist geçecekler.
Bu arada hepinizin üçayları mübarek olsun inş. vatana millete tüm dünyaya sağlık sıhhat huzur getirir bereketlenir evlerimiz ve gönül hanelerimiz
Maşallah gördüm ben de ne tatlı minnoş
Görme duyma boşver yok saymak en güzel ceza zatenSağol canım benim çokta sakin kaldım denilemez, Kendi kendimi yedim, cok sey var denmesi gereken, ama Iste neyse. SSinirime hakim olamadim, esimi kovdum hastaneden yerlesince. Öglende kaynana ah kizim vah kizim diye aradi. Sunnetten sonra buraya gelin ben bakarim umuta dedi. Herkes kendi ogluna baksin, ve artık senin ogluna bakmak istemiyorum. Ogluna bir kaşık su vermem, sen oğlunun sağlığını düsun dedim. Al ona bak en buyuk yardim bu dedim.
Kıskançlıktan umutu sunnet ettiriyor diyemediği için, öyle derse goz goruyor cocuk hasta. 6 aylikken dili yoktu, acıyor diyemedi cocuk. tat kacirmak icin yapiyor. Hata yapmam için, hakli çıkıp duygu sömürüsüne girecekler çünkü.
Babasının hatasından bekledi. Onlarin lafina bakti, ve kendi fikri gibi hastanede mahfederler çocuğu dedi.Ve ben bunu hazmedemedim, kolayda hazmede meyecegimm sanırım. Bugün cok pisman, 45 yasina gelmis. Kendi aklını kullanamiyorsa daha cok pisman olsun.
Sağol canim
Kiz zaten onlardan yardim istemiyorum, derdim köstek olmalari. Hem bakmazlar hem herseyi bilirler. Bilerek zorla istemis cocugu, hastanede tutuyorsunuz diye kizmis. Bahane bulmus yani. Kizdigim icin gondermicem sandı sanirim. Gonderincede delirtmek icin, doyurun geri gonderin yapmış. Emeline ulaşmış, ben degilde esim delirmiş.
Ama isin icine cocuk girince, cok üzüldüm. Esim hata yapmasaydı ben o kadar gene olmazdim. Evet suan pisman ama bana yetmiyor. Dun uyumasinin sebebi, doktora gidelim gitmiyorsan bizi burda izleme diye kovdum Ittim kaktım. Gitmemek icin odaya girdi, orada uyuya kaldi. Esim al bak teli yazmislar dedi az once gosterdi. Gorumce duru memeden kopsun, artik bende kalacak demis. Ağar tahrik var ve esim onlardan iyice nefret edeyim diye gösteriyor, herseyi anlatıyor. Azına vurasim geliyor esimin. Biz cok mutlu bir çiftik, cok sever ve birbirimize cok deger verirdik. Boyle seyler oluyorya soguyorum.
InsAllah kolayca çıkar disleriniz...oo daha tam çikmadi mı..en zor kısmi damağı yarması.aglamalarin siddetlenmesiyle 3 4 güne pıtlıyor genelde.Allah yardimciniz olsunHadi yabende sanıyorum sabahında diş tam uzuyor ben diş sancısı çektiğini anlamadım sadece. Çok yaramazdı kabarıklık hissetmedim bakalım İnş zorlu olmaz diyelim
Siz nasıl oldunuz biraz daha iyi misiniz
Yok canim ben esin eve gidip duruyu aldigi zamani demek istemistim.evde hemen besleseydi geri getirmeseydi hastaneye diye ama iste dusunemedi herhalde.kimbilir nasıl paniklediniz, insan cocuklar hasta oldugunda saglikli dusunemiyor zaten kuzum.esine de yüklenme eminim dersini almıştır zaten.simdi birbirinize girmek yerine birbirinizden güc alın canım ❤Tesekkur ederim canım Esim düşünemedi değil gorumce getir ben bakicam hastane ortaminda durmasin deyince. Bende ustelik benim evin kapisindaymis, meme verdim yolladım. Rahat rahat evde kahvaltı yapsin diye. Benim hatam, umut ağlarken düşünemedim yemek yedirmeye korkacagini. Kuş başını dahi yutabiĺdigini biliyor. Daha once gördü, zaten mama sandalyesine koysa, bir yumurta bile haşlasa kendi yerdi.
Hahaha seni uyanık seniiiTabiii dünürümün zevkini tahmin edip ona göre giydirdim kaleyi içten fethettim
Biz size çoktan yürümüştük
OoooAhahha haydo için daha çok sebep sayaarımsevioz
Bahar ben senin o gözlerinden akan yaşlara kıyamam..senin o halini görüp sahip cikan kadına da helal olsun ❤Kizlar bu muhabbetler esnasina aklima bir anim geldi.
Ben kucukken iste 8 9 yaslari belkide tam hatırlamıyorum babam memlekette rahatsizlandi hastaneye kaldirdilar Elaziga sevk etmislerdi Elazgda ise kalacak yerimiz yoktu o gece bizimle birlikte dayimin esi vardi onunla hastane girisinde sandalyelerde uyumuştum sinra guvenligin olmadigi bir vakit iceri girip bir odada sarilip yatmistik. Babam 1 ay hastanede yatacakti Annemden ayrilip minubusle 2 saatlik yola giderken elimde burcak biskuvi hıçkırıklarımi hic unutmam.
Gittigimizde bana cok guzel bakmisti ilgilenmisti banyo yaptirmisti saclarimi citilemisti iyice ve bu o kadar buyuk birseykii suan o kadina cogu kisi kotu soyle boyle diyor ama benim gozumde bir Melek..
Yani cocukken yapilan bir iyiligi görmek mukemmel birsey. Ve o kadindan Allah razi olsun. Birde boyleleri var iste aklima geldi anlatmak istedim.
Üç aylar girdi mübarek olsun ❤Neysem duygusala bağlamadan ben gider nasipse sabah yolcuyuz öğrt.seyahat izni varmış haftasonu kısıtlamadan muafmışız saolsun eşim beyler hakkını sonuna kadar kullanıyor kv gelmiyor 65 yaş üstü olunca izin çıkarttırmak lazımmış son gün geldi akıllarına bugün uğraştılar dilekçe falan verdiler de çarşambaya ancak yetiştirmiş Allah tan okul açılıyordu çarşambayı beklemiyeceğiz onlar görümce le direk otobüsle ist geçecekler.
Bu arada hepinizin üçayları mübarek olsun inş. vatana millete tüm dünyaya sağlık sıhhat huzur getirir bereketlenir evlerimiz ve gönül hanelerimiz
Geçer İnş canım geçmiş olsun tekrardanInsAllah kolayca çıkar disleriniz...oo daha tam çikmadi mı..en zor kısmi damağı yarması.aglamalarin siddetlenmesiyle 3 4 güne pıtlıyor genelde.Allah yardimciniz olsun
Bizim bir kuru öksürük kaldı..sesimiz de kısık..ama gececek insAllah❤
Yok canim ben esin eve gidip duruyu aldigi zamani demek istemistim.evde hemen besleseydi geri getirmeseydi hastaneye diye ama iste dusunemedi herhalde.kimbilir nasıl paniklediniz, insan cocuklar hasta oldugunda saglikli dusunemiyor zaten kuzum.esine de yüklenme eminim dersini almıştır zaten.simdi birbirinize girmek yerine birbirinizden güc alın canım ❤
Hahaha seni uyanık seniiidemek hepsi butun o pozlar Asyakuşu tavlamak içindi
Oooovalla ben bile sayarım haydo hepimizin gönlünü kazandı minik prens
Bahar ben senin o gözlerinden akan yaşlara kıyamam..senin o halini görüp sahip cikan kadına da helal olsun ❤
Üç aylar girdi mübarek olsun ❤❤ ❤ ❤
Yolculugunuz güzel gecsin inşAllah❤
Eger gördugun nokta kadat kösesiyse yok canım daha damak tam yarılmamışGeçer İnş canım geçmiş olsun tekrardan
Diş ucu çıkmış gözüküyor çok az dışarıda şimdi zorlu kısım bitmemiş mi of anam offf
Onuda soyliyim hayir düşüneme mis degil. Eve gel al duruyu doyurun geri getirin demişya. Esim buna çok kızmış, geri getirmem bekleme. Biz doyururuz demis. Inatttan yani aldigi gibi çıkmış, boyle birsey yapiyor olmasina bozulmuş, evden gitsin diye hemen cikmis. hem zaten memede istiyor demiş. kapıyı cek cik bizim anahtarlarimiz var demis. Çıkmış evden. Geldi hastaneyeInsAllah kolayca çıkar disleriniz...oo daha tam çikmadi mı..en zor kısmi damağı yarması.aglamalarin siddetlenmesiyle 3 4 güne pıtlıyor genelde.Allah yardimciniz olsun
Yok canim ben esin eve gidip duruyu aldigi zamani demek istemistim.evde hemen besleseydi geri getirmeseydi hastaneye diye ama iste dusunemedi herhalde.kimbilir nasıl paniklediniz, insan cocuklar hasta oldugunda saglikli dusunemiyor zaten kuzum.esine de yüklenme eminim dersini almıştır zaten.simdi birbirinize girmek yerine birbirinizden güc alın canım ❤
Bahar ben senin o gözlerinden akan yaşlara kıyamam..senin o halini görüp sahip cikan kadına da helal olsun ❤
Hamdolsun evlatları verene Yoklukları boşluklara o kadar belli ki Nurlar içinde yatsınlarİyi ki iyi ki evlatlarımız var yoksa ne teselli olurdu yokluklarına bilmiyorum onlarla ilgilenirken bir nebze çıkıyor aklımdan ama bir dk bir boşluk bile yetiyor allak bullak olmama
Normal olamaz bu insanlar psikolojik sorunları vardır mutlaka bilim de bunların bir açıklaması vardır ama bunları rehabilite edecek insan da sen değilsin tabi senden uzak dursunlar Çekirdek ailenden uzak dursunlar siz eşinle mutlu mesut iyisiniz kimse müdahale etmesin zaten zor zamanında insanın yanında olmayan akraba değil ne olursa olsun kardeş değil ne olursa olsun iyi gününde insanın yanında olmasınSağol canım benim çokta sakin kaldım denilemez, Kendi kendimi yedim, cok sey var denmesi gereken, ama Iste neyse. SSinirime hakim olamadim, esimi kovdum hastaneden yerlesince. Öglende kaynana ah kizim vah kizim diye aradi. Sunnetten sonra buraya gelin ben bakarim umuta dedi. Herkes kendi ogluna baksin, ve artık senin ogluna bakmak istemiyorum. Ogluna bir kaşık su vermem, sen oğlunun sağlığını düsun dedim. Al ona bak en buyuk yardim bu dedim.
Sağol canim
Bir de gelen misafiri yoldan çeviriyor gölge etmesinler gerçekten başka bir şeye gerek yok ya sabır ya Allah umudumuz da tez zamanda şifalar diliyorum canımAh helincim ahh. Kötüyle ugrasmak zordur. Hamile bir arkadaşım var çarsamba gunu doğum yapacak. Perşembe gunu beni aradı, 1 haftam kaldi sana geliyorum 1 kave içelim. Sonra pek görüşemeyiz, sen gelmezsin ben hiç gelemem dedi tamam dedim. Yolda gorumce ile karşılaşmış. Bahara gidiyorum demiş, baharin 2 çocuğu var, önceliği çocukları gidipte rahatsızlık verme demiş. Bekledim bekledim gelmedi, Telide açmadi. Aksam israrla aradim acti ve bunu anlatti cok üzülmüş. Onun gönlünü almayı düşünürken oglum hastalandı. Piskolejik savaş var insallah ben kazanicam. Oglum iylessin suan daha iyi sukurler olsun. Onlar konussun konussun dursun.
ne haddine ya. gerçekten normal değil bu insanlar ve uğraşılmaz baharım. uzağa taşının hiç görüşmeyin. güzel enerjini bu insanlara harcama. eşin de farkında nasılsa herşey düzelecektirAh helincim ahh. Kötüyle ugrasmak zordur. Hamile bir arkadaşım var çarsamba gunu doğum yapacak. Perşembe gunu beni aradı, 1 haftam kaldi sana geliyorum 1 kave içelim. Sonra pek görüşemeyiz, sen gelmezsin ben hiç gelemem dedi tamam dedim. Yolda gorumce ile karşılaşmış. Bahara gidiyorum demiş, baharin 2 çocuğu var, önceliği çocukları gidipte rahatsızlık verme demiş. Bekledim bekledim gelmedi, Telide açmadi. Aksam israrla aradim acti ve bunu anlatti cok üzülmüş. Onun gönlünü almayı düşünürken oglum hastalandı. Piskolejik savaş var insallah ben kazanicam. Oglum iylessin suan daha iyi sukurler olsun. Onlar konussun konussun dursun.
Hayırlı güzel geçsin 3aylar atbol dua edelim birbirimize yeni annelerInsAllah kolayca çıkar disleriniz...oo daha tam çikmadi mı..en zor kısmi damağı yarması.aglamalarin siddetlenmesiyle 3 4 güne pıtlıyor genelde.Allah yardimciniz olsun
Biz bu evi yeni aldık kredi ödüyoruz, eşim yaz sonuna dogru çıkalım kiraya, burayi kiraya verelim diyor. Ben neden diyorum, daha huzurlu oluruz. Yurume mesafesindeyken kimse saygı duymuyor bize, biz uzak olalım kimse gerilmesin diyor. Ve ben hala tam anlamı ile barışmadım, kendi kendine pilan yapıyor. Barışayım diyecegim tasinalaim yeri geliyor bakkala gitse zile basar camdan cocuk sever. Kendi halimizde biz gercekten çok mutluyduk, yakin olunca problerler arttı ister istemez. Arkadaşım az once durum yapti, bebek çarsambayi beklememiş dogum yapmiş.Aradim pek konusamadik cok agrisi vardi.ne haddine ya. gerçekten normal değil bu insanlar ve uğraşılmaz baharım. uzağa taşının hiç görüşmeyin. güzel enerjini bu insanlara harcama. eşin de farkında nasılsa herşey düzelecektir
Sizin eve gelmesi de ayrı garip..kendi evine çagirsin Duruyu üst bas da getirin desin.duşunemedi herhalde.aman neyse Allah size güc kuvvet versin.kimseye muhtac etmesinOnuda soyliyim hayir düşüneme mis degil. Eve gel al duruyu doyurun geri getirin demişya. Esim buna çok kızmış, geri getirmem bekleme. Biz doyururuz demis. Inatttan yani aldigi gibi çıkmış, boyle birsey yapiyor olmasina bozulmuş, evden gitsin diye hemen cikmis. hem zaten memede istiyor demiş. kapıyı cek cik bizim anahtarlarimiz var demis. Çıkmış evden. Geldi hastaneye
Uc aylar hayirlara vesile olsun insAllahHayırlı güzel geçsin 3aylar atbol dua edelim birbirimize yeni anneler
Ya arkadaslarim benim bir derdim vartamam burasi bir derdim var bölümü degil ama
Ya benim kız kardesim 27 yaşında.bir söz attı.3.5 yıl oluyor sözü atalı. Ve tutturdu ben evde kaldim.ben evlenemedim.ben yuva kuramadım.Evde sürekli bir tartışma hali..benim evlenmeme izin vermiyorsunuz falan diyor bazen hatta.kimsenin karıştığı da yok.ama dogru adam cikmadı karşısına...kendi bile karşısına cıkan kışileri tam begenmezken bizim begenmemizi bekliyor.ne yapalim yani sırf evlenmek icin evlenmesine göz mü yumalım. Eski sözlüsü sadakatsizin teki. Bunu fake bir sekilde defalarca kandirdi gördü de. Aldattığina defalarca sahit oldu.dahasi escinselligi destekliyor.dahasi ateist.ateist olmasini da gectim kardesime musluman oldugu icin defalarca seni aptal seni salak seni tatlı su muslumani falan demis.cocuk falan da istemiyor.cocuklardan nedense nefret ediyor.babam oldugu zaman taziyeye gelmemis.ölüm sonraki yasam vs inanmiyor.inancsiz olabilir bir insan..var böyle insanlar çevremde ama saygisiz olamaz.sirf inanci icin bir insani bu kadar asagilayamaz.ve kardesimden ateist oldugunu yillarca gizlemis.bizden de gizledi.kardesim ateist oldugunu öğrendikten sonra basladi hakaretlere.kardesim ona ateist oldugu icin hakaret etmedigi halde o sırf müslumaniz diye saydirdi tonla. Ve simdi bu haysiyetsiz sadakatsiz varlık sürekli kardesimi arayip sen evde kaldin yasın geciyor gel evlenelim vs diyor.ama bunları sırf sinir bozmak icin yapıyor.cunku kardesim baska sosyal medya hesaplarindan baska bir kizla resimlerini goruyor.yani baskasiyla sevgiliyken bunu ariyor.ve benim kardesim surekli ben baskasini sevemem unutamiyorum ama onla da evlenemem o bana sadik degil ustelik cok merhametsiz diyor.onun kadar sevebilecegi biri de henuz karsisina cikmadikca iyice depresyona girdi.biz ne yapacagimizi şaşırdık ya insan ben evlenemedim diye bu kadar üzülmemeli.daha yası genç.. söylüyorum ama ttamam diyor en fazla 1 gün etki ediyor ertesi gün gene ayni.simdi size soruyorum bu kızın yasi gec mi(bence degil) ama sizlerden tavsiye istiyorum.bende laf soz tukendi
Arkadaslar bebekleriniz varken başınızı sisirdim hakkinizi helal edin.simdi bdv ye konu acsam suyu çıkacak bas edemeyecegim diye cekindimm
bence dinle eşini. verin orayi kiraya sizde çıkın kiraya. baya uzak olsun ama canim. bu ne ya valla hoş değil. Allahım şükür benim kv kb görümce nasıl iyiler bunları gördükçe daha da kıymetli oluyorlarBiz bu evi yeni aldık kredi ödüyoruz, eşim yaz sonuna dogru çıkalım kiraya, burayi kiraya verelim diyor. Ben neden diyorum, daha huzurlu oluruz. Yurume mesafesindeyken kimse saygı duymuyor bize, biz uzak olalım kimse gerilmesin diyor. Ve ben hala tam anlamı ile barışmadım, kendi kendine pilan yapıyor. Barışayım diyecegim tasinalaim yeri geliyor bakkala gitse zile basar camdan cocuk sever. Kendi halimizde biz gercekten çok mutluyduk, yakin olunca problerler arttı ister istemez. Arkadaşım az once durum yapti, bebek çarsambayi beklememiş dogum yapmiş.Aradim pek konusamadik cok agrisi vardi.
Bence son cümlen o kadar güzel oldu kiyaşı geç felan değil canim ne alaka. boşanmak için ekleniyorsa buyursun milleti mi dert ediyor e o zamanda boşandı lafı olur yaaa herşeyi geç herşeyi zaten bu kişiyle mutlu olmayacak ki seçenek bile olmamalı. yani insanlar farklı düşünebilir inanmayabilir ya da farklı bir dine de inanabilir ama saygı ya saygı olaacaaaaak. bi de şekerparem kendiyle mutlu olamayan kimseyle de olamaz. bence psikologa gitsin. kişisel gelişimi için kendi için çaba harcasın. evlilik dediğin ne ki. tek olarak yasayabilmeyi öğrenmek lazım derim ben 🖐
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?