Sagol canim gelsin hele bi yaz, tekrar dusunuruz bu durumu. Hakkimizda hayirlisi.Bence de uzaklaşmak İyi gelecektir ya satıpimkan olursa başka yerden alın yada eşinin dediği gibi yapın baharcım tabi en iyisini siz bilirsiniz
Hoşgeldiniz baya kaldın özlemislerdir. Iyi bu gece doya doya hasret giderin, yarinda evinizin tadini çıkarırsınız.Çok şükür biz memleketimize geldil eve uğrayıp valileri bırakıp kombiyi yakıp annemlere geçiyoruz herkes orda bekliyor çocukları çok özlemiş ler bu gece oradayız yarın dönğcez inş evimize kar kış kıyamet diye korkuttular ama Burda bile prıl pırıl mis gibi hava yollarda boştu mis gibi geldik Ayşe yordu biraz uyumadı hiç daha yeni daldı
Geçmiş olsun gelininize, inşallah annene ve sizlere geçmemistir.
allah sizi de anneni de korusun canim. ne illet bu bi bitmedi. gelininize de çok geçmiş olsun. tez zamanda atlatır inşallah.
İnşallah geçmemiştir kimseye . Bitmedi gitti bir türlü . Biz de dikkat etmedik hiç . Artık virüsle yaşamaya alıştık pek önemsemedik. ama hepimizin bağışıklığı aynı değil ki . Dikkat etmeliydik . Gelin işten geldikten sonra Sena ile oynadı hep . Hafta sonu hep beraberdik . Hamurişi yaptı yedik hepimiz . Nasıl bir illetti de bitemedi gitti . Gelin koku alamıyormuş , bel ağrısı fazlacaymış . Grip gibi de olmuş . Bir de duygusal , ağlıyormuş öyle . Annemlerle aynı evde kalıyorlar . 10 gün hepsi karantinada .geçmiş olsun canim, inşallah sizde de annende de birsey yoktur.
Masallah elif kizimiza, koşmalarinida görürüz insallah. Insan cok mutlu oluyor.Insan cok duygulaniyor.bir de cok hastaydı..hic beklemiyordum.ondan da şasırdim biraz..oglumda da aglamiştım kızımda da agladim.ooyy ben senin o prensesin gozyaslarina kıyamam.gözlerinden öperimnasıl da hassas masAllah yavrum duana da amiiiin diyorum kocaman ❤
Geçmiş olsun canım ya inşallah gecmemistir.. bitmedi valla aynen ve 10 yıl devam edecekmişAnnemlerden geleli 4 gün oldu , gelinimiz pozitif çıkmışannem için korkum dua edin bir şey olmasın . Bizde şimdilik bir şey yok ama içime bir kor düştü ki nasıl .@Umudum-
Ya cok üzüldüm eger geçtiysede, annemiz en hafif sekilde atlatır insallah. Bu hastalığı herkes farklı yaşıyormuş. Bir gun hepimiz geçireceğiz, Allah önce yavrularimizi, çünkü dertlerini anlatamiyorlar, sonra annelerimizi yaslilarimizi korusun. Ben sizleri Allah'a emanet ediyorum, korusun kollasın sizzleri.İnşallah geçmemiştir kimseye . Bitmedi gitti bir türlü . Biz de dikkat etmedik hiç . Artık virüsle yaşamaya alıştık pek önemsemedik. ama hepimizin bağışıklığı aynı değil ki . Dikkat etmeliydik . Gelin işten geldikten sonra Sena ile oynadı hep . Hafta sonu hep beraberdik . Hamurişi yaptı yedik hepimiz . Nasıl bir illetti de bitemedi gitti . Gelin koku alamıyormuş , bel ağrısı fazlacaymış . Grip gibi de olmuş . Bir de duygusal , ağlıyormuş öyle . Annemlerle aynı evde kalıyorlar . 10 gün hepsi karantinada .
Sağol canım düzelmedi kremin sayesine daha iyi, cisi gelmedigi surece cok iyi. Gelince başlıyor aglmaya, hemen sürüyorum yapıyor geçiyor.N Nehir8077 umut nasıl oldu , hala kremle mi yapıyor ? . Allah sana güç kuvvet versin
Kalppare siz nasıl oldunuz ?
S Sonsuzsukurler sizde sanki hastaydınız , nasıl gidiyor kv evi ? Döndünüz mü
Oy caniiimm geçecek inşallahSağol canım düzelmedi kremin sayesine daha iyi, cisi gelmedigi surece cok iyi. Gelince başlıyor aglmaya, hemen sürüyorum yapıyor geçiyor.
Amin inşallahYa cok üzüldüm eger geçtiysede, annemiz en hafif sekilde atlatır insallah. Bu hastalığı herkes farklı yaşıyormuş. Bir gun hepimiz geçireceğiz, Allah önce yavrularimizi, çünkü dertlerini anlatamiyorlar, sonra annelerimizi yaslilarimizi korusun. Ben sizleri Allah'a emanet ediyorum, korusun kollasın sizzleri.
Çok doğru diyorsun canım.bence de yeni neslin normali bu..ama iste o nedense 20li yaslarindan beri evlenme istegi ile yasiyor.hayır evde de herkes sever kiymet verir.bizim kucugumuz oldugu icin el ustunde tutariz.neden bu kadar eksik hissediyor anlayamiyorum.Ben de heline katılıyorum kesinlikle psikolojik destek almalı. Bu ilişki travma olmuş olabilir. Yenilerine de engel oluyor olabilir. Ayrıca helin çok güzel demiş insan kendi kendine de mutlu olabilmeli. Herkes evlenecek diye bişey yok. Bu da bir mahalle baskısı. Ama tabi şu an ona böyle bişey demek hah siz de kabul ettiniz ben evlenemeyeceğim algısını oluşturabilir. Bunu kendi kendine telkin ediyor olmalı.
27 yaş geç değil artık nerdeyse bütün evlilikler 30 a kaldı. Ben 22 yaşında eşimle tanıştım 26 yaşında evlendim 31 yaşında anne oldum. Bir çok yaşıtım arkadaşım hala bekar. Çocuk sahibi olanlar da çok az. Yeni nesilin normali bu zaten. Endişe edecek bir durum yok.
2 diploması var canım ama şu an çalışmıyor annem ameliyat olduğu için sürekli yanında bulunuyor.annem ağır bir ameliyat geçirdi.bu da onun psikolojisini biraz yordu aslında.Biraz takıntı olmuş bu çocuk kardeşin için canım kendi de farkında ama muhtemelen boşluktan onu düşünüyor. Çalışıyor mu kardeşin? Çalışmıyorsa iş arasın kendini oyalayacak kafa dağıtacak aktiviteler bulsun. Evlilik bu şakaya gelmez acele etmesin yaşı da geç değil gayet normal Allah hayırlı kişiler çıkarsın karşısına.
Doğru diyorsun canım..ben de çok yanlış yapıyorum ya çocukla oluyor bazen anlıyoruz birbirimiziAyyy ne çok yazım yanlışı yapmışımNormalde de hep mesaj da yanlış yazarım şimdi bebekle iki katı oldu
Göster canım izin vermesin kimseden de ulaşmasına izin vermesin bu hayatta Bizden daha değerli bir şey yok başkası değil biz hayatımıza yön ve şekil verelim ayrıca susam tanesine katılıyorum benim de evli arkadaşım 3-5 ya var ya yok hepsi bekar daha evlilik yaşı cidden artık 30u geçti
Şimdi şekerparem öncelikli olarak çözümü söylemek olumsuzu sürekli önüne sürmek kardeşini karşıya itebilir yasakların cazip gelmesi olayıYa arkadaslarim benim bir derdim vartamam burasi bir derdim var bölümü degil ama
Ya benim kız kardesim 27 yaşında.bir söz attı.3.5 yıl oluyor sözü atalı. Ve tutturdu ben evde kaldim.ben evlenemedim.ben yuva kuramadım.Evde sürekli bir tartışma hali..benim evlenmeme izin vermiyorsunuz falan diyor bazen hatta.kimsenin karıştığı da yok.ama dogru adam cikmadı karşısına...kendi bile karşısına cıkan kışileri tam begenmezken bizim begenmemizi bekliyor.ne yapalim yani sırf evlenmek icin evlenmesine göz mü yumalım. Eski sözlüsü sadakatsizin teki. Bunu fake bir sekilde defalarca kandirdi gördü de. Aldattığina defalarca sahit oldu.dahasi escinselligi destekliyor.dahasi ateist.ateist olmasini da gectim kardesime musluman oldugu icin defalarca seni aptal seni salak seni tatlı su muslumani falan demis.cocuk falan da istemiyor.cocuklardan nedense nefret ediyor.babam oldugu zaman taziyeye gelmemis.ölüm sonraki yasam vs inanmiyor.inancsiz olabilir bir insan..var böyle insanlar çevremde ama saygisiz olamaz.sirf inanci icin bir insani bu kadar asagilayamaz.ve kardesimden ateist oldugunu yillarca gizlemis.bizden de gizledi.kardesim ateist oldugunu öğrendikten sonra basladi hakaretlere.kardesim ona ateist oldugu icin hakaret etmedigi halde o sırf müslumaniz diye saydirdi tonla. Ve simdi bu haysiyetsiz sadakatsiz varlık sürekli kardesimi arayip sen evde kaldin yasın geciyor gel evlenelim vs diyor.ama bunları sırf sinir bozmak icin yapıyor.cunku kardesim baska sosyal medya hesaplarindan baska bir kizla resimlerini goruyor.yani baskasiyla sevgiliyken bunu ariyor.ve benim kardesim surekli ben baskasini sevemem unutamiyorum ama onla da evlenemem o bana sadik degil ustelik cok merhametsiz diyor.onun kadar sevebilecegi biri de henuz karsisina cikmadikca iyice depresyona girdi.biz ne yapacagimizi şaşırdık ya insan ben evlenemedim diye bu kadar üzülmemeli.daha yası genç.. söylüyorum ama ttamam diyor en fazla 1 gün etki ediyor ertesi gün gene ayni.simdi size soruyorum bu kızın yasi gec mi(bence degil) ama sizlerden tavsiye istiyorum.bende laf soz tukendi
Arkadaslar bebekleriniz varken başınızı sisirdim hakkinizi helal edin.simdi bdv ye konu acsam suyu çıkacak bas edemeyecegim diye cekindimm
Hoşgeldin iz evinize canım ohh ben bile rahatladım senin adınaÇok şükür biz memleketimize geldil eve uğrayıp valileri bırakıp kombiyi yakıp annemlere geçiyoruz herkes orda bekliyor çocukları çok özlemiş ler bu gece oradayız yarın dönğcez inş evimize kar kış kıyamet diye korkuttular ama Burda bile prıl pırıl mis gibi hava yollarda boştu mis gibi geldik Ayşe yordu biraz uyumadı hiç daha yeni daldı
Ah görüşmüş müydünüz inşallah bir şey olmamıştırAnnemlerden geleli 4 gün oldu , gelinimiz pozitif çıkmışannem için korkum dua edin bir şey olmasın . Bizde şimdilik bir şey yok ama içime bir kor düştü ki nasıl .
Belkide annen biraz kapris yapıyor ya ondan bunalmış olabilir bu durumda da annenle onuda kırmadan konuşabilirsin kardeşin üzerindeki etkisinin bi sebebin de o olabileceğine dair.Çok doğru diyorsun canım.bence de yeni neslin normali bu..ama iste o nedense 20li yaslarindan beri evlenme istegi ile yasiyor.hayır evde de herkes sever kiymet verir.bizim kucugumuz oldugu icin el ustunde tutariz.neden bu kadar eksik hissediyor anlayamiyorum.
2 diploması var canım ama şu an çalışmıyor annem ameliyat olduğu için sürekli yanında bulunuyor.annem ağır bir ameliyat geçirdi.bu da onun psikolojisini biraz yordu aslında.
Doğru diyorsun canım..ben de çok yanlış yapıyorum ya çocukla oluyor bazen anlıyoruz birbirimizi
Ah kuzum ne oldu ki normal hepimiz öyleyiz bunaldık evlerdeBu ara tükenmiş gibi hissediyorum geçer inşallah öyle yoruluyorum ki hem bedenen hem ruhen
Haklisin Aslım..bence de 27 gec degil.duana da Amin canim insAllah ❤Kalppare kız kardeşin için en hayırlısı neyse o olsun canım yani gelecegi Allah bilir ama pek geleceği yok bu adamin o yüzden yalnız kalsın daha iyi ayrıca 27 ne ki 30 ideal bence Allah karşısına iyileri çıkarsın
Çok dogru söyledin iste ben de bunu dedim.bizde bunu farkettik.bu biraz kültürel bir durum.kulturumuzde var..insani bir durum..ama onda yok..tek problem de bu degil zaten.. cok fazla problem var kardesim de farkında ama ara ara aklına düşüyor..üzülüyoriste ne olursa olsun, ister başka dinden olsun, ister ateist ister deist, yakınını kaybetmiş bir insanin yanında olunur. bu kadar basit bir insanî degerden bile yoksun. Insallah kardeşin de unutup tekrardan önüne bakar. gözünün içine bakan, üzerine titreyen biri karşısına çıkar.
ne kadar zor isler. benim de hep aklıma gelir, çocuklarımı kıymet bilmez birini severse diye, gönül de öyle birsey ki elden birsey gelmez. evlatlarıma da kiyamam, kalplerine de söz geçiremem diye.
Amin insAllah teyzesi..Masallah elif kizimiza, koşmalarinida görürüz insallah. Insan cok mutlu oluyor.
Biz daha iyiyiz çok sükür canım.yavas yavas geciyor.yengenin durumu da okudum.Allah sifa versin tüm aileni korusun.icino ferah tut canımN Nehir8077 umut nasıl oldu , hala kremle mi yapıyor ? . Allah sana güç kuvvet versin
Kalppare siz nasıl oldunuz ?
S Sonsuzsukurler sizde sanki hastaydınız , nasıl gidiyor kv evi ? Döndünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?