2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    313
Hoşgeldiniz baya kaldın özlemislerdir. Iyi bu gece doya doya hasret giderin, yarinda evinizin tadini çıkarırsınız.
 
Geçmiş olsun gelininize, inşallah annene ve sizlere geçmemistir.

allah sizi de anneni de korusun canim. ne illet bu bi bitmedi. gelininize de çok geçmiş olsun. tez zamanda atlatır inşallah.

geçmiş olsun canim, inşallah sizde de annende de birsey yoktur.
İnşallah geçmemiştir kimseye . Bitmedi gitti bir türlü . Biz de dikkat etmedik hiç . Artık virüsle yaşamaya alıştık pek önemsemedik. ama hepimizin bağışıklığı aynı değil ki . Dikkat etmeliydik . Gelin işten geldikten sonra Sena ile oynadı hep . Hafta sonu hep beraberdik . Hamurişi yaptı yedik hepimiz . Nasıl bir illetti de bitemedi gitti . Gelin koku alamıyormuş , bel ağrısı fazlacaymış . Grip gibi de olmuş . Bir de duygusal , ağlıyormuş öyle . Annemlerle aynı evde kalıyorlar . 10 gün hepsi karantinada .
 
Masallah elif kizimiza, koşmalarinida görürüz insallah. Insan cok mutlu oluyor.
 
Annemlerden geleli 4 gün oldu , gelinimiz pozitif çıkmış annem için korkum dua edin bir şey olmasın . Bizde şimdilik bir şey yok ama içime bir kor düştü ki nasıl .@Umudum-
Geçmiş olsun canım ya inşallah gecmemistir.. bitmedi valla aynen ve 10 yıl devam edecekmiş
 
Ya cok üzüldüm eger geçtiysede, annemiz en hafif sekilde atlatır insallah. Bu hastalığı herkes farklı yaşıyormuş. Bir gun hepimiz geçireceğiz, Allah önce yavrularimizi, çünkü dertlerini anlatamiyorlar, sonra annelerimizi yaslilarimizi korusun. Ben sizleri Allah'a emanet ediyorum, korusun kollasın sizzleri.
 
Sağol canım düzelmedi kremin sayesine daha iyi, cisi gelmedigi surece cok iyi. Gelince başlıyor aglmaya, hemen sürüyorum yapıyor geçiyor.
 
Amin inşallah
 
Çok doğru diyorsun canım.bence de yeni neslin normali bu..ama iste o nedense 20li yaslarindan beri evlenme istegi ile yasiyor.hayır evde de herkes sever kiymet verir.bizim kucugumuz oldugu icin el ustunde tutariz.neden bu kadar eksik hissediyor anlayamiyorum.
2 diploması var canım ama şu an çalışmıyor annem ameliyat olduğu için sürekli yanında bulunuyor.annem ağır bir ameliyat geçirdi.bu da onun psikolojisini biraz yordu aslında.
Doğru diyorsun canım..ben de çok yanlış yapıyorum ya çocukla oluyor bazen anlıyoruz birbirimizi
 
Şimdi şekerparem öncelikli olarak çözümü söylemek olumsuzu sürekli önüne sürmek kardeşini karşıya itebilir yasakların cazip gelmesi olayı bu yüzden gerçeği onun görmesi için farkındalık yaratabilirsiniz. Onunla bi liste oluşturun mesela olumlu ve olumsuz dair öncelikli olarak evlilikten ne beklediğini hayallerini yazmasını söyle onun için evlilik ne demek ideal eş kriterleri neler sonrasında da bunların ne kadarını bu kişiyle gerçekleştirebilir ve eş kriterini ne kadarı onda var bi baksın eminim eksi tarraff ağır basaccaktır anlattıklarına göre. Yani ona boianıp gelirsin kesin deme ama boşanmanın daha zor olduğunu boşanma halinde neler yaşayabileceğini anlat. Elbet biri çıkar karşısına hayırlı kişi oldu. Evlilik yaşı 30lara çıktı hiçte evde kalmış değil. Demek istediğimi anlamışsındır yüklenmek yerine olumsuzu kendine buldurun daha iyi bi taktik olacaktır
 
Hoşgeldin iz evinize canım ohh ben bile rahatladım senin adına
 
Belkide annen biraz kapris yapıyor ya ondan bunalmış olabilir bu durumda da annenle onuda kırmadan konuşabilirsin kardeşin üzerindeki etkisinin bi sebebin de o olabileceğine dair.
Şöyle bir örnek vereyim bi arkadaşım evlendi yakın zamanda yakın dediğim düğününde Asya ya 6 haftalık hamileydim ilk evlendi 2. Ayında falan şikayete başladı eşim benle ilgilenmiyor eve gelince TV izliyor telefonla oynuyor diye ben de ona evliliği ne sandığını ve genel evliliklerin hepsinin böyle olduğunu anlattım. Bi iki de kendi evliliğimde uyguladığım taktikleri verdim. Mesele bize evliliğin dizilerde filmlerde bazı kitaplarda peri masalı gibi empoze edilmesi. Öyle olacak sanıyor sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz malesef. Örnekler ver kuzum 1 gününüzü 1 haftanızı 1 ayınız anlat. Bakkala giderken bile makyajla yapan. Bizlerin ne hallerde evde dolaştığını anlat. İnsana hayat 1 kere veriliyor ve yanlış eş hayatın yarısını alıp götürür elinden. Kolay iş değil ne evlilik ne boşanma.
Hakkında hayırlısı olsun uzun yazdım kendim bile şoktayım
 
Haklisin Aslım..bence de 27 gec degil.duana da Amin canim insAllah ❤
Çok dogru söyledin iste ben de bunu dedim.bizde bunu farkettik.bu biraz kültürel bir durum.kulturumuzde var..insani bir durum..ama onda yok..tek problem de bu degil zaten.. cok fazla problem var kardesim de farkında ama ara ara aklına düşüyor..üzülüyor
Masallah elif kizimiza, koşmalarinida görürüz insallah. Insan cok mutlu oluyor.
Amin insAllah teyzesi..❤ Umut nasıl oldu iyi mi canım yavrum

Biz daha iyiyiz çok sükür canım.yavas yavas geciyor.yengenin durumu da okudum.Allah sifa versin tüm aileni korusun.icino ferah tut canım dua edecegim insAllah..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…