2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
gözler kalbin aynasıdır canim biz anladık ❤
bi ara insta şifremi verecem sana tek tek herkese bakarsin 😂🤓
ya o kadar doğru birşey söyledin ki. bence saglik ocaginda olmasi gerekiyor psikolog ve pedagog. ruh sagligi olmadan hiçbişey mumkun degil. boy kilo takibi disinda da cocuklar takip edilse. o zaman bircok seyin farkedilmeasi de gecikmemis olur.
süpersin canim . ist3 bu sevmekle çıkabilecek keşifler. gönül bağınız daim olsun 😘
ah susam uzduysem özür dilerim. bazen korktuğumuz şeyleri daha çok çekeriz onun için düşünemeye çalış. sevgini ipek hissediyordur zaten ben burdan bile hissediyoeum cabani 👏👏👏
cok gecmis olsun. cok korkuyorum. ruhen ikiye ayrilmis durumdayım. bi yanim nasil tatil planlari yapmak iste4ken bir yanim da corona gerçeğini yuzume carpiyor. annen ve baban umarim daha iyilerdir bidaha hastalik ugramasin onlarq. mecbur dikkat edecez. normallesme baslayinca bizde ekstra tedbir oluyor anlamadim bu isten. bitse artik ya.😫
sen yaparsin canim benim. bir gun yazacaksin bize suraya atandim diye. inaniyorum ben. ✌👍
Ahhh ağzın bal yesin🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰

Merhaba, İki gündür eşimle kızım biraz rahatsızdı. Birkaç gün önce çok rüzgarlı bir günde dışarı çıkmışlardı üşütmüşler ikisi de. Onları iyileştirdim ama bu sefer de Kuzeyle ben sanki grip olacak gibiyiz. Bugün Kuzey'in biraz burnu akıyor. Tam hatırlayamıyorum ama bebeklere peditus soğuk algınlığını önlemek için mi veriliyordu? Kızıma aferin veriyorum böyle durumlarda hemen hastalık başlamadan geçiyor. Ben de nurofen alıyorum. Ama bebeklere ne veriliyordu hatırlayamadım. Şimdi doktora sorsam ateşi çıkıp sürünene kadar bir şey verdirmeyecek. Kongest vardı bir de aferinin muadili ama bir yaşından önce mi veriliyordu onu hatırlayamadım.

D dilzar doğum günü fotoları gelmeye başladı. Maşallah size hepiniz de çok güzelsiniz 🤩🤩 damadım hariç yüzler gülüyor 😁😁 ama o da ipek gibi foto çekinmeyi pek sevmiyor sanırsam 🤣 pek darlanmış 🤣🤣 kızlarını da sana benzettim ben ama Asım ı benzetemedim. Nice mutlu sağlıklı seneleri olsun kuzumun. Ömrü bahtı güzel olsun 🥰🥰🥳🥳
Asim tıpkı babası 🙈🙈 bir teli bana benzemiyor

Geç yazıyorum kuzum anca okuyorum sağolasın kolaylafım baya 🤗 kendimi çok zorlamasamda ayakta durmak bile yordu yerleştir falan derken 🤣 Asya iyi ya gece çok huyduzdu yorgunluğun üstüne 2 3 saat anca uyudum inan neden öyle yaptı bilmiyorum güncelleme mi diş mi alamadım
normal canım yadırgıyordur belki evi alışık olmadığı bir ortam yeni yeni düzen kuruluyor allah kolaylık versin

Merhaba, İki gündür eşimle kızım biraz rahatsızdı. Birkaç gün önce çok rüzgarlı bir günde dışarı çıkmışlardı üşütmüşler ikisi de. Onları iyileştirdim ama bu sefer de Kuzeyle ben sanki grip olacak gibiyiz. Bugün Kuzey'in biraz burnu akıyor. Tam hatırlayamıyorum ama bebeklere peditus soğuk algınlığını önlemek için mi veriliyordu? Kızıma aferin veriyorum böyle durumlarda hemen hastalık başlamadan geçiyor. Ben de nurofen alıyorum. Ama bebeklere ne veriliyordu hatırlayamadım. Şimdi doktora sorsam ateşi çıkıp sürünene kadar bir şey verdirmeyecek. Kongest vardı bir de aferinin muadili ama bir yaşından önce mi veriliyordu onu hatırlayamadım.
iburamin zero vermisti bize eczaci. biz de peditus isteğiyle gittik ama önceden kullanmamis o yüzden veremem demiş

Bizde iki kez üşüttü aferin ve calpol kullanabilirsin demişti aferin 3 günde fayda etmişti

Kesinlikle katılıyorum dilzarla 1 ay vakit geçir 5 yıl gençleşirsin. Enerjisi çok güzel, ben ilk zamanlar biraz sert bir kadın olduğunu düşünüyordum yanılmışım. Tam tersi çok sıcak, çok içten hep pozitif.
sagolasin canimmm. ayna misali bende kendini gordum cancagizim..
Alıntılayıp yazmadan atmışım mesajı 🤣🤣

Ay kızımın görümcesi şimdiden kıskançlığa mı başlamış 😅🥰 ama kızın haklı dünür, kızın dururken gelinine mi vercen sen de şimdi 🤪🤪 bak benim kızım da küpelerimle oynuyor hep uykudan önce. aklıma hiç gelmemişti ben de ona vereyim bari hem de evlenirken alınmıştı anlamı da var 🤩🤩
🥰😍😍
Doğru demiş 👏🏻👏🏻 Zaten bakışlar yeter bir insanı tanımaya 😍😍
Ya sorma kızın yanında bi bakıyorum bi bırakıyorum bi mutfak bir orası derken elime teli aldıkça buraya bakıyorum işte.

Yaz tabi buraya yazmayacaksın da nereye yazacaksın çok az kişi kaldık burda dost olduk birbirimize 💖 kim mükemmel ki ama bazı insanlar göstermek istemezler bazı insanlar da kendiyle barışık gerçekten eksikleri umurlarında değil okudukça yaşadıkça anlıyorum ki aslında en sağlıklısı o. Bizim ki hastalık olan maalesef..

Canım yaa ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum.. 😕😕
bence de hastalik. 😔😔 inşallah kendimizle daha barışık oluruz.

Ben de uykuya geçirirken çok daralıyorum. Hele yemek saatlerinde 😭
Bizim de dün ilk defa o kadar geç uyudu . Tam gözler gidiyor uyudu diyorum odadan çıkıyorum arkamı dönüp bir bakıyorum beşikte ayağa kalkmış bile . Zaten akşama kadar belim ağrıdı peşine koşmaktan , uyuturken bir of çektim nasıl yüzüme bakıyor garip garip . Sonra bir pişman oldum . Çok zormuş annelik gerçekten . Allah sabrımızı artırsın , hele de hasta bebeklerin annelerinkini kat kat artırsın
Ohh miss gibi , darısı bize inşallah
Biz de varız biz de 🙋‍♀️ Miss ve helin anlatınca özendim valla . Öpmeyi öğretmeye çalışıyorum , bebeğine ağzını dokunduruyor ama bize gelince yok . Biz öpünce bile hemen daralıyor .
Sağolasın canım darısı size valla 🙏🙏🥰
Gel sende kardeşim seni de alalım derneğimize 🤣 Bende hep gösteriyorum öpücük atmayı hiç yapmıyor bugün 2 kere dil çıkarmayı gösterdim hemen öğrendi hemen 🙄 arka arkaya nasıl yapıyor ya

Ne güzel güle güle sağlıkla otur yeni evinde. Güzel güzel anılar biriktir. Asya yabanciladimi evi. sende yoruldun ama degilmi.
Sağol canım benim🥰 inşallah iyi gelsin🙏 yabancıları ilk 2 gün yanındaysan ağlamıyor ama giderken kendi başına kalmak istemedi bugün daha iyi açılmaya başladı uzaklaşıyor ufak ufak
Yoruldum ama belim anlayışlı oldu çok şükür ağrım yoktu acısı sonra çıkar mı bilmem 🤣

Yaaa ne güzel maşAllah 😍😍 yaa sehir merkezinde iyi bir müstakil ev bulmak çok zor ki 😕 isi çok ama rahatı da çooooook..açıkçasi 2. Çocukla birlikte hayal ediyorum bazen ama eşim hiiiiç orali değil 😒 ya ben kedi dışında hayvan bakamam ama 😁 köpek de yavrudan yetistirmisligim var gerci o da olur ama tavuktu civcivdi ordekti zor geliuor bana 🙄 ama bi inek olsa ne güzel olurdu ama onun da derdini anlamam mahfolur hayvancagiz benim elimde 😁 amaan kedi olsun baska gerek yok 😁 bol kedili bi ev hayal ediyorum bahceli ama 🏡😍 şöyle 3 5 tane olsun bol derken.bir arkadasimin tam 32 kedisi vardi 🤓sonra veterinerlik okudu.son skor kac bilmiyorum 😁o kadar da abartamam 😁 aayy hayallere daldim çıkamıyorum helinnn 😁 eşime bahsedince anca hayalini kur nnnassslaaa diyor 😁😁
32 mi kedi🤯🤯🤯🤯

ilahi jadem, zenginliğim gizli diyorsun. dogru yoldasin parayla imanın kimde oldugu belli olmazmış. 😉😉ben de yine canımın darda olduğu bir zaman taktiydim, elim degip de çıkaramadım sonra. kolye dediysem el kadar sanma haa , tırnağım kadar bir kalpcik.
hatta cok oynuyor Asim diye bir gün yavrum bunu senin eşine vereceğim dedim. büyük kizim anında ona vereceğine bana ver demesin mi!! Allaaah dedim simdiden görümcelik başlıyor demek. 🤣🤣🤣
ssss aramızda kalsin. sevgili i dünürüm duymasın. vazgeçer bir de Allah korusun.
Tabş zenginliği gizliyorum bize gelen paraya gelmesin 🤣 iman demişken bu sene oruç tutsak çok zorlanır mıyız kızlar diye soracaktım lafı açıldı sorayım 🤣🥰
Benşm kolyemde büyük değildi ama ben minimal takımlara aşığım 🤗 ruhum fakir
Aaa yaşasın görümcelik 💃🥳 ahahahah

Maşallah sana sende baya baya hamarat oldun. Sen yakında miside geçersin.
Puding yaptım canım onu istedi 🤣 Aaa miss ile yarışacak enerjim asla yok en son rakip ben olurum 🤣 evin yakınında bim var belki orda kapışırız 😝 ürün kovalamaca💃🥳 ben tatlı yapmayı çok seviyorum yemekte severim benşm derdim temizlikle🤣

Kızlar selamlar. Konuşmayalı nasılsınız? İnşallah hepiniz ve güzel bebekleriniz iyisinizdir. @sekerpare5939 selamlarını aldım canım çok teşekkür ederim. Benim bebişin her şeye alerjisi var ve tüm hızıyla devam ediyor malesef. Kızarıklıklar aylardır geçmedi. Kaşınmaktan uyuyamıyoruz genelde. Alerji uzmanına gittik en son. Bakalım test falan yapılacak. Bizden haberler böyle🌿
Sağol canım iyiyiz sizler nasılsınız özledik valla🥰 geçmiş olsun bebe işine inşallah sonuçlar güzel çıkar olumlu olur her şey sizin için

Back
X