2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya adımın doğum günü mü bugün 🥰 grubumuzun tombik yakışıklısı ya tipini sevdiğim iyiki doğmuş fotolara güldüm yorumlarına daha çok güldüm ilahi ya dilzar
sagolasin canim. 🥰🥰🥰 2 gun sonra doğum gunu ama eşim cok yorgun oluyor hafta içi. en azindan foto işlerini halledelim dedim. dogum gününde de pasta kestik mi oldu bitti gitti.

Asyanın arpacığı için ilaç aldık ama hala geçmedi 🙄 ne yapayım kızlar ya
doktor yika masaj yap vs dedi mi? bebek olduğu için nasil olur bilmiyorum. ben de çıktığında göz doktoru gözünü bebe şampuaniyla yika demişti. sonra damla damlatiyordum. Asya çok küçük ama. Bende çok cikti bir tanesi hariç hepsi gecti. o sonuncusunu da aldırmak zorunda kalmıştım. gecme ihtimali daha çok. insallah sifa bulsun Asyacik

Sağol canım iyiyiz sizler nasılsınız özledik valla🥰 geçmiş olsun bebe işine inşallah sonuçlar güzel çıkar olumlu olur her şey sizin için
Ben de özledim 🎈çok teşekkürler. Ben de iyiyim nolsun işte. Çınar bey çok hareketli maşallah. Peşinde koştur koştur bütün gün öyle geçiyor. Sizin minikler ne durumda merak da ediyorum. Kimler yürüyor, kimler emekliyor 😍Görmedim tatlılıklarını🐥

Ben de özledim 🎈çok teşekkürler. Ben de iyiyim nolsun işte. Çınar bey çok hareketli maşallah. Peşinde koştur koştur bütün gün öyle geçiyor. Sizin minikler ne durumda merak da ediyorum. Kimler yürüyor, kimler emekliyor 😍Görmedim tatlılıklarını🐥
Hoş geldin canım 🌸 almila tembellerden daha geçen hafta iki diş çıkardı elinden tutup gezdiriyoruz öyle 🥰 iyi olmanıza sevindim valla özleştik

Eşimle atıştık bugün uzun süredir olmamıştı böyle ben kahvaltı öğününü çok severim ve özenirim sadece kahvaltılık la kalkmam illa bişeyler hazırlarım hele Bi de haftasonuysa. Bügün de öyle güzel bir kahvaltı hazırladım çağırdım yemeğe tam oturmadan da dedim ki önceden ben kahvaltı hazırlarken sende ortalığı toplardın hayırdır bu ara isyanlardadın diye şaka yollu söyledim aman bu zaten pek doluymuş başladı söylenmeye ben bir mutfaktan çıkamıyormuşum mutfak işinde ne varmış iki dakikalık işmiş bütün evi o yapıyormuş bide ona hala ona söyleniyormuşum falan filan haa dedim peki tadımız kaçtı kahvaltıda doğru dürüst yemeden topladım o sinirle zeynebin balkona girmiştim Ayşe uyurken orayı topladım çıktım baktım evin yarısını düpürüp silmiş gelmiş yanıma canım şöyle böyle oldu canım dedim heöende barışırım. Bugün için alışveriş yapmıştım dün güzel bir akşam yemeği yapayım diye ondanda vazgeçtim Bi çay demlerim kahvaltılık yesin diyordum bu kez de ebeveyn banyosunun dolabına giriştim gıcıklık değil mi baya orada uğraştım beyfendide heryeri yapmış tek yatak odasıyla banyolar kaldı sen yaparsın dedi o sırada da abim aradı maç izlemeye gelecekmiş çocukları alıp öyle olunca da ben mutfağa yemeğe girdim kalan yerleri de yapmış Bi güzel. Madem yapacan be adam niye sinir ediyorsun beni boşu boşuna güzel güzel el birlikte yapıyorduk ne oldu yani. Şimdi maç izliyorlar inş yenilirler🤪
Ay çok uzun olmuş helal edin ama şiştim bugün yazımda rahatladım😍

Geçmiş gitmiş olsun inş canım yaşlı olunca insan daha tedirgin oluyor tabi bende tansiyon hastasıyım iki ilaçla ancak normale dönüyor tansiyonum çok korkuyorum bende bulaşmasın diye ama dün avm ye gittim kızlara doğum günü için bişeyler alayım diye lcw ve diğer mağazaların resmen önlerinde sıra var kaslarda kuyruk var ana baba günü gibi sanki bayram alışverişinde insanlar hadi mağazalar neyse de yeme içme yerlerinde tıka basa dolu koşarak uzaklaştım eşim de şaşırdı hayırdır çabuk geldin diyor🤦‍♀️yani çok çabuk normalleştik
Teşekkür ederim canım. Sana da uzak olsun inşallah kimseden kapmazsınız..
Avm'ye nerdeyse her milletten insan girip çıkıyor oralar da neler olduğu belli olmaz aman diyeyim tedbiri bırakma zeyay.
😱
çok geçmiş olsun canim insallah çok daha iyi olurlar annecigin ve babacığın.

ben de her agrida acaba diyorum. tıpkı senin ailen gibi ne bir yere gideriz ne bize gelenler var. zaten aileden uzağız. ama yine de belli olmaz dediğin gibi.
Dilzar teşekkür ederim iyi oluyorlar günden güne. Yeni mutasyonla çok hızlı geçiyor bulaş. Ne kadar dikkatli olsak da en kesin yol evden gerekmedikçe dışarı kalabaliga çıkmamak.
Canım geçmiş olsun :KK43: Allah acil şifalar versin.. eşim de nezleden beter bir hastalık getirdi bize bu sene.çift kat maskeyle koronadan korkuya herseye dikkat ederken gergedan gribi mi nedir onu geçirdik..onda bile ölüp ölüp dirildim mahfolduk cocuklarla..kim bilir korona nasil ağırdır 😔 Allah acil sifalar versin dedigin gibi nerden kaptığını anlayamıyor insan 😑 simdi daha iyiler anladığım kadarıyla 🌺 daha da iyi olsunlar insAllah🤲 seni özlemiştik..daha birkac gun once etiketlesem mi acaba dedim..sonra da belki girmek istemiyordur zorlamayayim dedim.meğer basinda ne dertler varmış arkadaşım 😔
Şekerparecim Allah çaresiz dert vermesin
Beni düşünmen ne guzel, çok çok çok teşekkür ederim. Bana moral verdin, Allah da senin yüzünü güldürsün canım benim. Şu yalan dünya üstünde kalbi güzel iyi insanlar da var dedirtiyorsun bana.❤️Ben de sizleri özledim.❤️
Şimdi daha iyiler annemle babam tabi onlar iyi oldukça ben de iyiyim.
Sen nasılsın??
Çok geçmiş olsun arkadaşım aşı olmadılar mı
Çok teşekkür ederim aşının 1.dozunu oldular. 2.dozunu olmamişlardi.
gözler kalbin aynasıdır canim biz anladık ❤

bi ara insta şifremi verecem sana tek tek herkese bakarsin 😂🤓

ya o kadar doğru birşey söyledin ki. bence saglik ocaginda olmasi gerekiyor psikolog ve pedagog. ruh sagligi olmadan hiçbişey mumkun degil. boy kilo takibi disinda da cocuklar takip edilse. o zaman bircok seyin farkedilmeasi de gecikmemis olur.

süpersin canim . ist3 bu sevmekle çıkabilecek keşifler. gönül bağınız daim olsun 😘

ah susam uzduysem özür dilerim. bazen korktuğumuz şeyleri daha çok çekeriz onun için düşünemeye çalış. sevgini ipek hissediyordur zaten ben burdan bile hissediyoeum cabani 👏👏👏

cok gecmis olsun. cok korkuyorum. ruhen ikiye ayrilmis durumdayım. bi yanim nasil tatil planlari yapmak iste4ken bir yanim da corona gerçeğini yuzume carpiyor. annen ve baban umarim daha iyilerdir bidaha hastalik ugramasin onlarq. mecbur dikkat edecez. normallesme baslayinca bizde ekstra tedbir oluyor anlamadim bu isten. bitse artik ya.😫

sen yaparsin canim benim. bir gun yazacaksin bize suraya atandim diye. inaniyorum ben. ✌👍
Sağol evet daha iyiler Allah'a şükür. Normalleşme yapılmasaydı daha iyiydi .
Boyle gidişle herkes herşeyi normal herşeyin kolay oldugunu zannedip, tedbirini almayacak.
hayalinizle hayalinizle geçmiş gitmiş olsun inşallah canım
Sağolun canım 🌷
Geçmiş olsun neyseki atlatmışlar önemli olan o. Benim de sadece babam çıkıyor aynı dediğin gibi. İnşallah bulaşmaz inşallah iyi olurlar.. 🙏🏻🙏🏻

Ahh ne güzel söz dinleyen bir bebe 🤩🤩

Öpüp koklatıyor aslında onda sıkıntı yok. Kendisi pek sevgi gösterisinde bulunmuyor. Gerçi bugün anne baba diye geziyor ortalıkta. Bi de sarılmalara başladı ama uykusu gelince. Yavaş yavaş kıvama geliyor sanki 😂🥰🥰

Yaa ben de o dönemde ne rahattım sevmiyorum ama olmamanın psikolojik yükü daha ağırdı onu hele hiç sevmedim 👎🏻
Susamcığım teşekkür ederim canım ailenden kimseye bulaşmasın inş.🤲🏻

Son düzenleme:
Ah canım benim geçmiş olsun çok neysek atlatmışlar ama zordur eminim kıyamam geçmiş gitmiş şükür üzme kendini🙏
Ne kadar dikkat edersen et işte geldi mi geliyor ya resmen
Atlattilar Allah'a şükür, iyileşiyorlar.
Üzmüyorum kendimi ne yapalım, olacağa çare yokmuş. Geçsin gitsin inşallah
Siz de dikkatli olun jade, ister istemez bir kişiye bulaşınca bütün aileyi etkiliyor illet.

Yaaa ne güzel maşAllah 😍😍 yaa sehir merkezinde iyi bir müstakil ev bulmak çok zor ki 😕 isi çok ama rahatı da çooooook..açıkçasi 2. Çocukla birlikte hayal ediyorum bazen ama eşim hiiiiç orali değil 😒 ya ben kedi dışında hayvan bakamam ama 😁 köpek de yavrudan yetistirmisligim var gerci o da olur ama tavuktu civcivdi ordekti zor geliuor bana 🙄 ama bi inek olsa ne güzel olurdu ama onun da derdini anlamam mahfolur hayvancagiz benim elimde 😁 amaan kedi olsun baska gerek yok 😁 bol kedili bi ev hayal ediyorum bahceli ama 🏡😍 şöyle 3 5 tane olsun bol derken.bir arkadasimin tam 32 kedisi vardi 🤓sonra veterinerlik okudu.son skor kac bilmiyorum 😁o kadar da abartamam 😁 aayy hayallere daldim çıkamıyorum helinnn 😁 eşime bahsedince anca hayalini kur nnnassslaaa diyor 😁😁
O dediğin 3-5 kedi oluyor sana 15 kedi😁 benim bahçede de 2 kedim vardı. 1 sene sonra 7 oldu, öbür sene 10, 15 derken 20 den sonra sayamadım duyan geliyor, gelen arkadaşını da getiriyor🤧😂 ayda 45kg mama aldığımı bilirim. Neyse ki bir kısmı sağa sola takılmaya başladı yoksa huniyi takacaktım😁

Hoş geldin canım 🌸 almila tembellerden daha geçen hafta iki diş çıkardı elinden tutup gezdiriyoruz öyle 🥰 iyi olmanıza sevindim valla özleştik
Ay Almila mı ismi yerim onu🐥 Benim zıpırın adı da Çınar. 8 tane dişi var😁 ilk diş 4 aylıkken çıktı. Erkenci kuş bizimki😍🧿

Eşimle atıştık bugün uzun süredir olmamıştı böyle ben kahvaltı öğününü çok severim ve özenirim sadece kahvaltılık la kalkmam illa bişeyler hazırlarım hele Bi de haftasonuysa. Bügün de öyle güzel bir kahvaltı hazırladım çağırdım yemeğe tam oturmadan da dedim ki önceden ben kahvaltı hazırlarken sende ortalığı toplardın hayırdır bu ara isyanlardadın diye şaka yollu söyledim aman bu zaten pek doluymuş başladı söylenmeye ben bir mutfaktan çıkamıyormuşum mutfak işinde ne varmış iki dakikalık işmiş bütün evi o yapıyormuş bide ona hala ona söyleniyormuşum falan filan haa dedim peki tadımız kaçtı kahvaltıda doğru dürüst yemeden topladım o sinirle zeynebin balkona girmiştim Ayşe uyurken orayı topladım çıktım baktım evin yarısını düpürüp silmiş gelmiş yanıma canım şöyle böyle oldu canım dedim heöende barışırım. Bugün için alışveriş yapmıştım dün güzel bir akşam yemeği yapayım diye ondanda vazgeçtim Bi çay demlerim kahvaltılık yesin diyordum bu kez de ebeveyn banyosunun dolabına giriştim gıcıklık değil mi baya orada uğraştım beyfendide heryeri yapmış tek yatak odasıyla banyolar kaldı sen yaparsın dedi o sırada da abim aradı maç izlemeye gelecekmiş çocukları alıp öyle olunca da ben mutfağa yemeğe girdim kalan yerleri de yapmış Bi güzel. Madem yapacan be adam niye sinir ediyorsun beni boşu boşuna güzel güzel el birlikte yapıyorduk ne oldu yani. Şimdi maç izliyorlar inş yenilirler🤪
Ay çok uzun olmuş helal edin ama şiştim bugün yazımda rahatladım😍
Canım oluyor öyle insanın dolduğu anlar hem eşin hem senin için söylüyorum. Mutfak işi zaten hiç bitmiyor ve göze de görünmüyor. Miss de yaşamıştı aynı tartışmayı eşiyle hatırlıyorum. Hafta sonları ben de aynen mutfaktan çıkamıyorum. Eşim de çocukla ilgileniyor o da ona söyleniyor ben bütün gün ilgileniyorum diye. Bu arada çocuğun yemekleri yapılıyor kırk kere yanıma geliyorlar bunları saymıyor ama. Öyle herkes kendi durumundan şikayetçi. Zor zor çocuklu hayat çok zormuş. Bugün şey diyorum annelerin neden yemekleri sabahtan yapıp koyduğunu anladım çocuklara öğlen ne yedireceğiz diye düşünmektense iki öğünü bir arada yapıyorlar. Ben hala hep akşama ayrı ipeğe öğlene ayrı düşünüyorum o yüzden de mutfaktan çıkamıyorum. Bi de dediğin gibi kahvaltıya da hep mutlaka bişey yapmak isterim zaten hafta içi yapamıyoruz diye. Uyku araları da çamaşır dolap düzenleme vs ile geçiyor. Haklısın yani..

eggplantlover eggplantlover hoşgeldin 😊😊 alerji çook zor kolaylıklar diliyorum. Biz normal halimizle ne yedireceğiz şaşırıyoruz sizi düşünemiyorum. Şekerpare nin sıkıntılarına hepimiz şahidiz burda. Bizim kız da 10 aylıktan beri yürüyor. Erkenci kuşlardan biri çook hareketli maşallah 🧿 sen de peşinde koşuyorum dediğine göre o da yürüyor. Maşallah 🧿 yaşına yaklaştıkça yürümeler arttı yakında bütün bebeler ayaklanacak. Yaza çimlerde koşarlar inşallah 😊😊

eggplantlover eggplantlover hoşgeldin tekrardan. insallah bir an önce atlatır Çınar alerjiyi, cok küçükken başlamıştı diye hatırlıyorum. benim tosbigin ismi Asim, sali günü doğum günü ama hala yürümüyor. bu aralar yürüme çalışması yapmak yerine bir şeylerin üstüne cikma derdinde. bence hatları bayağı karışık. surekli bir telaş içinde gunler geçiyor işte.

eggplantlover eggplantlover hoşgeldin 😊😊 alerji çook zor kolaylıklar diliyorum. Biz normal halimizle ne yedireceğiz şaşırıyoruz sizi düşünemiyorum. Şekerpare nin sıkıntılarına hepimiz şahidiz burda. Bizim kız da 10 aylıktan beri yürüyor. Erkenci kuşlardan biri çook hareketli maşallah 🧿 sen de peşinde koşuyorum dediğine göre o da yürüyor. Maşallah 🧿 yaşına yaklaştıkça yürümeler arttı yakında bütün bebeler ayaklanacak. Yaza çimlerde koşarlar inşallah 😊😊
Çok teşekkür ederim hoşbuldum🌿 Çınar da yeni yeni başladı yürümeye. Elinden tutuyorum genelde çünkü çok hızlı hareket ettiği için kötü düşüyor. Alerji dediğin gibi zor gerçekten. İnşallah geçer büyüdükçe🙏🏻
eggplantlover eggplantlover hoşgeldin tekrardan. insallah bir an önce atlatır Çınar alerjiyi, cok küçükken başlamıştı diye hatırlıyorum. benim tosbigin ismi Asim, sali günü doğum günü ama hala yürümüyor. bu aralar yürüme çalışması yapmak yerine bir şeylerin üstüne cikma derdinde. bence hatları bayağı karışık. surekli bir telaş içinde gunler geçiyor işte.
Hoşbuldum teşekkür ederim canım 🎈 Oyy doğdular büyüdüler de yaşına girecekler maşallah 🧿😍 Allah hepimizin evladına güzel ömürler nasip etsin 🙏🏻

Kızlar ipek in poposunda böyle bir kızarıklık var bu ne oluyor? Pişik desem o beyazlıklar ne hiç görmemiştim böyle bişey? 095DB656-B9F7-4DDC-992C-A35086B7301D.webp

Günaydın, herkesin sağlığı iyi olsun..
Benden haberler maalesef hastalıkla ilgili.
Annem 75 babam 72 yaşında ikisi de 7 gundur corona.
Annemin zaten hipertansiyon ve obezitesi var. Ayriyeten Vertigo. Çok zor geçiyor onunki.😭😭
Babam daha az kronik hastalığa sahip.
Spor yapar yemesine dikkat eder babam daha kolay geçiriyor. Yine de bunyeleri sarsıldı. Allah'ım tüm hastalara şifa versin 🤲🏻🤲🏻
Başladığında annem hiç dışarı çıkmadığı için grip veya soğuk algınlığı sandı. Babam da ateslenince test yaptilar ikisi de pozitif
:'((
Şuan ilaçları içiyorlar ve sağlık bakanlığı ile takip ediliyorlar ama biz hala bulamadık nereden kaptılar. Babam sadece ekmek almaya ekmek büfesine gidiyordu. Haftada bir pazara kadar gidiyor kasaba manava uğruyordu. Maskesiz dolaşmaz. Yine de bulmuş bir yerden. Neyse atlattilar daha iyiler Allah'a şükür😷 Al
Aman aman anneler siz dikkat edin.
Sakın bu hastalığı kapmayin. Anne-babam atlatana kadar akla karayı seçtik

Herkese sevgiler💓💓
Geçmiş olsun canım atlatmış sayılırlar çok şükür nasıl bulaştığı belli değil ki allah uzak etsin hasta olanlara da bol şifa versin İnş 🙏🏻

Back
X