Tebrikler maşallah canim. Ne yaptın zayıflamak için şuan kaç kilosun.Hala tombul kuşum ama kırmızılı yeni halimbelli oluyor mu bilmiyorum kuzum
Iste ben bağırıp kızıyorum bazen nasil durdurucm kendimi onuda bilemiyorumbende çok geriliyorum ya gerçekten dişlerimi sıkıyorım bazen
Biz hep geriden geliyorduk 40+3 de 2.800 doğdu minnakKız 8 kilo nedire çocuk o kadar zaten ben doğurunca 6 kilo gitmişti benden
İçimden sayıyorum ya da sürekliIste ben bağırıp kızıyorum bazen nasil durdurucm kendimi onuda bilemiyorum
Yaa birseyi yoktur oyun oynuyorsa insAllah canim.ama yine de ttemkinli ol canım.aşıların yan etkileri sanılandan fazla. bi arastır istersen. Allah korusun yavrularımızıKabız ishal ateş yok. Durmayan ağlama da yok. Sadece uyumak istemiyordu, zorlaya zorlaya 1 saatte uyutuyor, 10 dk sonra kalkıyordu. Cuma gecesi başladı, kalkıp oyun oynamak istiyor. Ama uykusuzluktan keyif alamıyordu bı sure sonra. Yatma şekline soktugun anda evet durmayan bir ağlaması var. Bir iki kafası goysumde uyuyor, bıraktığımda uyanıyor. Dalmada zorlanıyor derin uyuyamiyor. Boğazları dan supelendim ama ondada çubuk kraker kek çikolata yiyebiliyor. Yemek yemek istemiyor. Kulağında sıkıntı olsa çok ağlar dedi doktor. Valla şekercim bilmiyorum, devam ederse yarın getircem. Gozleri devriliyor mu dedin.
nasıl yani uyku bastırıyor mu diye sordun. Oyun oynuyor sürekli esniyor gözlerini ovaliyor.
Ben yaptırma dim 2 ay sonra başlıcam
Tamam kizlar ben merak ettim de.bazı aşilarin yan etkisinde menenjit varmış.menenjit olmamak icin menenjit aşısi da vurdurmak noktasında kararsızımBen yaptırmadım balim
Nasıl yani kuzum anlamadım yaYaa birseyi yoktur oyun oynuyorsa insAllah canim.ama yine de ttemkinli ol canım.aşıların yan etkileri sanılandan fazla. bi arastır istersen. Allah korusun yavrularımızı
Tamam kizlar ben merak ettim de.bazı aşilarin yan etkisinde menenjit varmış.menenjit olmamak icin menenjit aşısi da vurdurmak noktasında kararsızımay nolur biri beni aydınlatsın.cok bunaldim.
İşine karışmak gibi olmasında, Sakinleşmek için içinden saymak, kendine birazdan geçecek diyerek, durumu sürekli kendine hatırlatmış oluyorsun. Buda senin sakinlesmeni geciktirir. Yaşanan durum birazcık uzasa, seni daha çok strese sokar. Duanın veya kuran okumanın, yeri ve zamanı yoktur ama, ben asla stresli iken okumam.İçimden sayıyorum ya da sürekli
Geçecek bak hep yapıyor birazdan uyuyacak diyorum bu beni biraz durduruyor ya bir dene sende ya da dua ediyorum frenlemek için kendimi ben çok zor gebe kaldım çok zor bir gebelik geçirdim sanırım psikolojik olarak hala toparlanamadım kuzum normal de de dikta olduğum konular var ama kızmak alışkanlık oluyor anlamıyorlar sadece hissediyorlar
Teşekkür ederim tavsiyelerin için herkesin bir yöntemi var tabi bende bunlar işe yarıyorİşine karışmak gibi olmasında, Sakinleşmek için içinden saymak, kendine birazdan geçecek diyerek, durumu sürekli kendine hatırlatmış oluyorsun. Buda senin sakinlesmeni geciktirir. Yaşanan durum birazcık uzasa, seni daha çok strese sokar. Duanın veya kuran okumanın, yeri ve zamanı yoktur ama, ben asla stresli iken okumam.
Ben sana bunu özelden yazayim canim.benim kafa karisikligim kimsenin kafasini karistirmasin.Nasıl yani kuzum anlamadım ya
Tatlım sen çabuk yaşlanırsin. Araştırayım araştırayım da e sonra, o yan etkileri öğrendikçe stresten olmayanı da acabaya yorucam. Bunun bana faydası olmayacakki. Belkide cocugumada zarar vericem. Menenjite neden bu kadar arada kaldın, neden bu kadar stres yaptın. Araştırdıkça içinden çıkamıyorsun. Hep kötüyü düşünüyor, ve kötüyü çağırıyor oluyorsun. Olumsuzlukları okuyor stres oluyorsun. Bunaltma kendini bu kadar.Yaa birseyi yoktur oyun oynuyorsa insAllah canim.ama yine de ttemkinli ol canım.aşıların yan etkileri sanılandan fazla. bi arastır istersen. Allah korusun yavrularımızı
Tamam kizlar ben merak ettim de.bazı aşilarin yan etkisinde menenjit varmış.menenjit olmamak icin menenjit aşısi da vurdurmak noktasında kararsızımay nolur biri beni aydınlatsın.cok bunaldim.
Çok bunaldim çok..kuzenim bunaltıyor bu ara beniTatlım sen çabuk yaşlanırsin. Araştırayım araştırayım da e sonra, o yan etkileri öğrendikçe stresten olmayanı da acabaya yorucam. Bunun bana faydası olmayacakki. Belkide cocugumada zarar vericem. Menenjite neden bu kadar arada kaldın, neden bu kadar stres yaptın. Araştırdıkça içinden çıkamıyorsun. Hep kötüyü düşünüyor, ve kötüyü çağırıyor oluyorsun. Olumsuzlukları okuyor stres oluyorsun. Bunaltma kendini bu kadar.
Tamam canim sagol cevapladigin icinBen yaptırmadım bir Yaşta olacak sanırım. Vaktimiz gelmedi hala
Gecmis olsun kıyamamYa kzlar oglm düştü ya agzi cok kotü oldu yükskten degl nasl oldu anlamadm da emekliyodu gerci kocam sglsun oyna dedm dha bekledi gitmedi grmedik o yzden nasl dustugunu. Napabilirm iyilessin diye ya
Bunu esime diyince kıs kis gülüyor amaGöz var izan varbenziyor valla
Tamam canimKalppare ben de yaptırmadım menenjit .
Evet agir geldi yazmistin hatta.ama toparladi cabucak sanirimBen bir doz yaptım daha 13. Ayda hepsini yapacğım yine o gün yazmıştım ama sordum diye tekrar yazdım kuzum
Hay Allah eniste bey nazara mi geldi dersin?Adama bişey oldu dünürüm. Elinden heriş gelen adama bir kal geldi. Mama veriyor ben gelemezsem ben de istemiyorum mama . Kahvaltı etmeli sabah diye. Yaptırır da yaptıramıyor işte
Tamam canim dünürüm sagol cevapladigin iciinBen de yaptırmadım daha 13. Ay demişti dr
Oyy kiyamam yaaaa baaall baaalllsabah geç olur canim. krem önerir dr bi danis istersen
susam akşamki yasanilani yazıyorum. arele uyku tulumunu giydiriyorum ama onun aklı tv de caaat kafasini burnuma carpti off dememe kalmadi baktim iki elinin arasına almis basimi burnumu opuyor ... oylece baktim ve gecti dedim ❤
O nefes nefese kalma bende der var..maskeden mi acaba ya? Ee tabi biraz hızlı da hareket ediyoruz bebekelr evde diye@Helinnnnn sen nasıl o kadar kilo vermiş olabilirsin yaahasedimden çatladım zaten maşşallah genç kız gibi fiziğin tebrik ederim seni
ebru_can_ebru kız açtım baktım instagramdan hiç öyle kilolu gibi değilsin motivasyon sayfan hangisi biz de motive olalım
Ben evde hareketliyim ama yürüyüş yapmaya yapmaya hamlamışım bugün okul çıkışı bir çarşı gezeyim dedim nefes nefese kaldım yürüyemedim resmen. Önceden bir öğle arası kaç mağaza gezerdim. Kızlarda kendiliğinden. Gitmişti kilolar yaşın da etkisi vardı sanırım şimdi pek gidesi yokben de akşam yemekten sonra bişey yemiyorum bayadır
Yaa Allahım bu ne tatlışko bi gülümsemedir ya RabbimHa öyleyse başka verdim gitti
Senin için çekildi bu foto bin bir şebeklikle
Canım acaba Kestane bali mi? Oralarda da kestane bali oluyor diye biliyorum.evet cok kuvvetli bir bal diye duymuştum.ilac niyetine yeniliyor oyle kahvaltılık değil.Bende vermedim bal dokunursa nasıl anlıyorum. Evde Kastamonu'dan gelme bal var, eşim tattir dedi geçen. Bende marketten alalım bu dokunur, gerçek bal vermeyelim demiştim. Hatamı ettim.
Bali gönderen oğluna bir çay kaşığını geçme dokunur demişti, o yüzden çekindim kıza vermeye.
Tabi ki kuzumBen sana bunu özelden yazayim canim.benim kafa karisikligim kimsenin kafasini karistirmasin.
Saol canım öyle güçsüz ki gözleri yarım bakıyor fişten sanırım çok zorladı yavrumuÇok geçmiş olsun canım. Keşke hastalık diye birşey olmasa. Hele çocuklar hiç hastalanmasa. Tez vakit atlatır inşallah.
İnş geçer o zaman aşının etkisiyle huzursuzluğuSordum aradım getireyimmi böyle böyle dedim, aşı bazı çocuklarda ateş bazılarında huysuzluk yapar, huysuzlugu asidandir dedi. Olmazsa içim rahat etsin dersen bugünde bekle, yarın getir dedi.
Bu arada inşallah tüp bebek ten, olumlu sonuçlar alırlar. Sende hala olursun en güzelinden.
Canım evet tek başına çocuk bakmak bu zamanda çok zor heleki tam hareketlendi ler ama kendilerini kontrol edemiyor zarar veriyorlarken sabırlı olmak zorlaşıyor ama o daha çok minik annesi ve bu dünyada ki en tanıdık gelen en güvendiği huzur bulduğu kişi sensin baktın sinirleniyorsun karya ya bağırmadan odağını dağıt yada yüksek sesle şarkı söyle müzik aç eşlik et onaCanim problem degil. Esimin abisiyle görüşmüştük pek firsat bulamadim. Zaten karya uyanikken elime telefon alamiyorum yuruyor artik hergun kafa goz biryerlere vuruyoruz. Is yapayim derken yurutece birakiyorum ondada egiliyor kafa üstü gidecek saniyorim aksama kadar korku filmi gibi. Bugunde uyumadi öğlen yarim saat uyudu 2. Uykuyada ciyak ciyak sumukleri akarak uyudu. Bnde geriliyorum bazen kiziyorum baya elimde olmadan napayim artik kizmadanda olmuyor altını bezliyecegim kaçıp duruyor yapma diyorum ayaklar havada sarkiyor bas asagi mama sandlyesinden nasil kalkip oraya buraya birseylere yetismeye calisiyor zipliyor. Tv aciyrum onada bakmiyor. Cani sagolsun 7 24mesai yapiyrum :) bugun cok sinirlendm uyumayinca birakip gidicem seni ise gidicem sana yabancilar baksin dedim anlamamistir ama heralde
Baharkk cnm
Amin canım evet aynen öyle Rabbim esirgesin acılarını göstermesinZeyay1420 rabbim kucaklarini bos birakmasin zor ama dunyanin en guzel varligi Allah gonullerine gire nasip etsin canim
Alt dişler bellide üstleri bizim kide göstermiyor bakmak isteyince de sımsıkı kapatıyor ne biliyorsaBen ağzına bakamadım göstermiyor hiç sıpaçıkınca gör em anca hayırla çıkarsınlar inşallah kuzum
İnş canımAy kuzum inşlkalah bu sefer olumlu sonuç alırlar
Oyyy bana bile iyi geldi Ayşe yi hemen iyileştirir. Deniz diş kaşıntısı için beşik kenarı kemirmek iyi geliyor dedi sanırım nasıl canı acıyorsa yavrumun yatağının kenarlarını diliyor hepKıyamam gelinciğimedeniz çok öpücük gönderiyor hemencik iyileşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?