2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya kzlar oglm düştü ya agzi cok kotü oldu yükskten degl nasl oldu anlamadm da emekliyodu gerci kocam sglsun oyna dedm dha bekledi gitmedi grmedik o yzden nasl dustugunu. Napabilirm iyilessin diye ya
Ayy kıyamam nereye vurdu ağzını böyle çok fena olmuş geçmiş olsun ne yapılır bilmiyorum ama ben Tecrübeli ler bir şey söyler

Ha öyleyse başka verdim gitti
Senin için çekildi bu foto bin bir şebeklikle
Yatmadan önce yarı kapalı gözlerle sayfaya bak alıntı yap sonrada bu bal kızı gör ve açılsın gözler. Sen ne güzelsin Asya ya yatırıp sıka sıka sevmeli seni

Kahveye beklerim o zaman yeşile bakarıkyeşil dedim de Karadeniz geldi aklımabaöbaşka bir yeşili var oraların
Senş tebrik ediyorum azmin sonu vay be ben dernekte tek başıma oturuyum o zaman çay demleyim de benimki de bu sıra bi bana bi babasına gidip gögsüneyavaşça kafayı koyuyor mest oluyoruz ona bile düşün

Gerçekten olabilirmi böyle birşey, senin yazını okuyunca bı baktım. 28 günden oluşuyor, ve bugün 3. Günde yazıyor. Evet cumadan beri böyle. O zaman sabır diyoruz yolumuz uzun.
Ya bu son ataklar niyr bu kadar uzun süreli yok 28 gün yok 36 gün Aaa bizde gireceğiz mi girdik mi bilmiyorum huysuzluk bu sıra arttı grupta sanırım atak dönemi evet gazamız mübarek olsun kizlar

Eklentiler

• B3FAB7FF-E1C1-4D91-B8FF-EEA90EA89836.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 47
Yatmadan önce yarı kapalı gözlerle sayfaya bak alıntı yap sonrada bu bal kızı gör ve açılsın gözler. Sen ne güzelsin Asya ya yatırıp sıka sıka sevmeli seni
Ahaaa uykudan ettik mi senivalla veriyim az sırayla mıncırıın da insana alışsın gerçi bin şükür daha iyi gibi bu sıra eşim arkadaşları ile geldi bugün banyo dolabını kurmaya birine gitti hiç ağlamadı elinden mama yedi oyun oynadı kahkaha falan attı yakışıklı çocuktu beğendi mi acaba bizim kız Aslihaydo gelinin elden gidiyeahh

Ayy kıyamam nereye vurdu ağzını böyle çok fena olmuş geçmiş olsun ne yapılır bilmiyorum ama ben Tecrübeli ler bir şey söyler
Anlamadm ama carpacak biyer yktu galiba eli kaydi dişiyle yapti hni carpma sesi flan da olmadi cnku sdece gorunmuyodu uzagimzda degildi oyle. Yarn eczaneye de sorsun bakalm ne yapilirsa artk

Hala tombul kuşum ama kırmızılı yeni halim belli oluyor mu bilmiyorum kuzum

Eklentiler

• 4C05CB90-40D0-40B3-9818-9047EBEADC9A.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 39
Anlamadm ama carpacak biyer yktu galiba eli kaydi dişiyle yapti hni carpma sesi flan da olmadi cnku sdece gorunmuyodu uzagimzda degildi oyle. Yarn eczaneye de sorsun bakalm ne yapilirsa artk
Geçmiş olsun ya çok üzüldüm ben düşmeler için bir stik aldım baya etki ediyor yarın atayım resmini sana başını çarpmamış sanırım Allah korumuş. Almila da yürüteç den düştü zaten 5 dk zor duruyordu artık kaldırdım tamamen

bende çok geriliyorum ya gerçekten dişlerimi sıkıyorım bazen

Ya bu son ataklar niyr bu kadar uzun süreli yok 28 gün yok 36 gün Aaa bizde gireceğiz mi girdik mi bilmiyorum huysuzluk bu sıra arttı grupta sanırım atak dönemi evet gazamız mübarek olsun kizlar
3- 5 gün neysede 28 gün 36 gün say say bitmez. Evet bi çoğunun uykusu bozuldu, asabileştiler hakkımızda hayırlısı. İnşallah kısa sürer.

Ben geldim işten az uyumayı düşünüyorum yoksa bu halde hiç bi iş yapamam. Çok yorgun hissediyorum kendimi
Ben de yattım yarım saat iyi geldi
Bu ara azaldı yine iştahı dişi çıkacak heralde. Bazen yapıyorum bişey yemiyor sevmiyor.Gece diyorum yatmadan içebilse keşke diye de yok. Kaşık maması var tok tutsun diye ondan vermeye çalışıyorum
Yemeyen çocuk çok zor. Hepsine güzel iştahlar versin rabbim.
aynı durum çok iyi anlıyorum

noldu ya bebelere
Ah bir bilsem
Bizde de çok ana öğün gibi değil emiyor ama yemek vermezsen arıyor ayrı hepsinin yeri artık
Uzun sürdü de sor adaşına gidebiliyor mu bir yere aksilikler üst üste geldi işte
Kıyamam kuzum Allah’ım kolaylık versin
Geldim yattım dinlendim biraz. Sonra eşim Arnavut böreği istedi yarın için yaptım. Gelince bir çorba yaparım bitti gitti . Ata 11 de uyudu. Hamuru yoğurup açıp dolapta beklettim 11 fen sonra tepsiye düzdüm attım dolaba . Çamaşır adtım. Asarken dışardan gelen limon çiçeği kokularını sizlerle paylaşmak istedim. Mis gibi bir hava var dışarda. 12 ye çeyrek kala oturdum okudum yazıyorum şimdi.
Çok geçmiş olsun canım. Keşke hastalık diye birşey olmasa. Hele çocuklar hiç hastalanmasa. Tez vakit atlatır inşallah.
Keşke baharım
Çok zor zamanlar geçecek ama az sabır kuzum onu da kendini de üzme
Kizlar bal veren var mi ben 2 gundur cok az verdim bir sorun yok gibi
Ben veriyorum Arada sorun olmadı şükür
Bu dislerde ne zorladi ya insallah su zor surecler bir an once gecer gider saglikla buyurler
İnşallah canım
Kızlar özel menenjit aşılarıni yaptırmayanlar kimler?
Ben de yaptırmadım daha 13. Ay demişti dr
Adama bişey oldu dünürüm. Elinden heriş gelen adama bir kal geldi. Mama veriyor ben gelemezsem ben de istemiyorum mama . Kahvaltı etmeli sabah diye. Yaptırır da yaptıramıyor işte
Paylaştım canım

Ama benziyo

Sen de öylesin canım

Kın kın kinandim ya la

İşte ben ilerde güzeller güzel asya mi uzmesin diye ağacı yaşken eğitiyorum

Shahahaahh ay ya Tipsizler
Gördüm kuzum. Allsh kaynına bağışlasın. Şeker pozitif bir aile.
nzh99 cok saglasin şükür ihlamur ile gecti 2 3 gunde atlatti.
Şükür kuzum
Ya kzlar oglm düştü ya agzi cok kotü oldu yükskten degl nasl oldu anlamadm da emekliyodu gerci kocam sglsun oyna dedm dha bekledi gitmedi grmedik o yzden nasl dustugunu. Napabilirm iyilessin diye ya
Çok geçmiş olsun canım
Naif Arelimm. Kıyamam melek bunlar melek
Zor ama ne yapayım verene hamdolsun çok gezdim onlara sayıyorum. Çok sağol kuzum. Şimdi Ata Zamanı
Ha öyleyse başka verdim gitti
Senin için çekildi bu foto bin bir şebeklikle
Oyyy Asya kuş. Gedik dişlimmm Allahım korusun
Gerçekten olabilirmi böyle birşey, senin yazını okuyunca bı baktım. 28 günden oluşuyor, ve bugün 3. Günde yazıyor. Evet cumadan beri böyle. O zaman sabır diyoruz yolumuz uzun.
Hiç bakmıyorum korkumdan atak haftasına Harika haftalar kitabı var artık onu da takip etmiyorum öğrenince çöküyorum çünkü

Alerji olmazsa ver kuzum artık yaş diyorlar ben denemedim ama daha doğal bal bulursam dener yazarım
Bende vermedim bal dokunursa nasıl anlıyorum. Evde Kastamonu'dan gelme bal var, eşim tattir dedi geçen. Bende marketten alalım bu dokunur, gerçek bal vermeyelim demiştim. Hatamı ettim.
Bali gönderen oğluna bir çay kaşığını geçme dokunur demişti, o yüzden çekindim kıza vermeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…