- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Canım kıyamam sadece dudağı mı ağzının içinde yara var mıYa kzlar oglm düştü ya agzi cok kotü oldu yükskten degl nasl oldu anlamadm da emekliyodu gerci kocam sglsun oyna dedm dha bekledi gitmedi grmedik o yzden nasl dustugunu. Napabilirm iyilessin diye ya
sabah geç olur canim. krem önerir dr bi danis istersenYa uykusu vardi bende hata ama az oynat telefnla knusurkn oynatiyodn smdi de oynat dedm kovaliyodu kaciyodu oglmda mutfagn o kapida bekliyodu kocam da sagolsn bekleyp tv a bakti bu sefer de brden agladi ses bile gelmedi darbe alacak. Bnde uyuttum ki agzini acıtmasin iyice dedmm bilemiyorm napacagimi. Cok sinirlendm kocama da kavga ettk. Uyandignda sabah soguk mu koysam gec mi olur ya
susam akşamki yasanilani yazıyorum. arele uyku tulumunu giydiriyorum ama onun aklı tv de caaat kafasini burnuma carpti off dememe kalmadi baktim iki elinin arasına almis basimi burnumu opuyor ... oylece baktim ve gecti dedim ❤kızları öper anneleri de şikayet edermiş çok komik değil miii
Oy kuzum kıyamam geçmiş olsun
Bence daha güzelben yeşili saha çok severim
Ahaaa miss in amacı şimdi anlaşıldı hepimizi üçletecek
Bu arada ben de bugün ipek e öpmeyi öğrettim sonundaYanağıma ağzı açık yapışıyor şimdilik çok gülüp sevindiğim için onun da hoşuna gitti ama yanağı ben veriyorum ancak öyle. Buna da şükür
21 kilo muAllah gonullerine göre versin canim
ya asli hem sen hem de haydo çok tatlı
düzen mi ahhh sevgi ne desem. ama canıma tak etti. arelin tuvalet işini civanin da uyku işini çözmem lazım. yoksa hayatım hiç normallesmeyecek. bodoslama gidiyoruz
bende 21 kilo verdim ✌ ama bilinçli değil yani sadece iki çocuk koşturmacasi ve uykusuzluk buna bağlıyorum. son 1 aydır çok baş dönmesi yaşıyorum hemen hemen her gün 10 kez belki. saç dökülmem de azalmadi hala. kansizliga bagliyorum. destek de almadim. uzun süre ilaç kullanınca bunalmıştım ama sanırım tekrar başlamam lazım.
speedy sen o tempoyla vermissindir de hamurisiyle de alirsin ama bence bosver ye. tempon xok yogun senin. bi de diyet le zorlama kendini.
e ama bunlar da çok güzel. ben mersinde binalar arasında öyle boğulmuş hissediyorum ki. hele de müstakil evde büyüyen biri olarak.
şu mevsim geçişleri mi hasta etti bu çocukları ya. cok geçmiş olsun canim.
Sağol canım pek aktif olamıyorsun çok mu yoruyor Karya hanımSelam kizlar yazamadim anca okuyabildim yazdıklarınızı
S Susam_tanesi canim gecmis olsun gecer insa onemli birsey degildr bence
@dilzar Masallah resimlerinizi gordum nice guzel yaslari olsun
Jadesi yeni evin hayirli olsiun gule gule oturun
@eggplantlover canim hoşgeldin. Çınar ın alerjiside umarim çabucak gecer.
Ay gözümüz dönmezse bi 5 kilo giderBende doğumdan sonra vermiştim baya bir iki kilom kalmıştı annemin zamanında hamilelik kilomunda altına düştüm ama sonra nasıl hızla birden aldım anlayamıyorum bişeyler yapmam lazım ramazan da olunca iftarı abartmazsam gider belki
Ben 8-9 kilo almıştım o da son günlerde almıştım hala 4 kilosu benimle 2 kilo verip 3 kilo alıp dengeyi sağlıyorum bir şekilde21 kilo mukız ben zaten 16 kilo aldım maşallah
Sağol canım valla evin içi daha yeni bir de kocaman 150 metrekare
Canım deme öyle yaa anlar annesiCanim problem degil. Esimin abisiyle görüşmüştük pek firsat bulamadim. Zaten karya uyanikken elime telefon alamiyorum yuruyor artik hergun kafa goz biryerlere vuruyoruz. Is yapayim derken yurutece birakiyorum ondada egiliyor kafa üstü gidecek saniyorim aksama kadar korku filmi gibi. Bugunde uyumadi öğlen yarim saat uyudu 2. Uykuyada ciyak ciyak sumukleri akarak uyudu. Bnde geriliyorum bazen kiziyorum baya elimde olmadan napayim artik kizmadanda olmuyor altını bezliyecegim kaçıp duruyor yapma diyorum ayaklar havada sarkiyor bas asagi mama sandlyesinden nasil kalkip oraya buraya birseylere yetismeye calisiyor zipliyor. Tv aciyrum onada bakmiyor. Cani sagolsun 7 24mesai yapiyrum :) bugun cok sinirlendm uyumayinca birakip gidicem seni ise gidicem sana yabancilar baksin dedim anlamamistir ama heralde
Baharkk cnm
Allahım eriyorumsabah geç olur canim. krem önerir dr bi danis istersen
susam akşamki yasanilani yazıyorum. arele uyku tulumunu giydiriyorum ama onun aklı tv de caaat kafasini burnuma carpti off dememe kalmadi baktim iki elinin arasına almis basimi burnumu opuyor ... oylece baktim ve gecti dedim ❤
Göz var izan varHay Allah ne oldu bu gece bu bebelere yabu sabah dayak yemiş gibi gözümü açtım
Allahım onlara dünya tatlısi gönül meyvesi güzel bir evlat nasip etsin insAllah canım..hatirladikça dua edecegim..selamlarımızi ilet dua ettiğimizi söyletanımadan edilen dua belki daha da kabul olur bilemeyiz
Hugo bu kadar yakışıklı mıydı yaa??sen bu tatlışkoya (ifadesi aynen bu -> ) nasıl ama nasıl hugo dersin hııi ben de esefle kınıyorum
Dünürüm seni yakalamam zor ama denk geleceğiz.kıyamam cok yoruluyorsun bunu buradan bile hissediyorum.Ata da cok zorluyor anlaşılanInsAllah kısa zamanda hersey senin icin kolaylaşır canım
Bizimki elini poposuna vuruyor arada..kızarıklık da var yahay Allah.yine mi alerji mi? Alerjiyse neye kafayi yicem gene baharat katmıştım yemeklere bu ara keseyim bari.
Ben oglumda pamuk kullandim ama bunda üşendim ya..yikamaya calistim ama banyo yolunda kucagimda yaptı vazgeçtim belki ıslak mendilden olmuştur gercekten.en iyisi bırakayım bu araya karnım acıyor artik taşimaktan iyice ağırlaştılar
Dene bakalım ben de hiç denemesim..ama hep merak etmisimdir.benim es kisisi lahanayi hic sevmez yapinca da yer ama soylene soylene..tabak bitince de oo fena degilmis bana lahana da yedirdin ya der gülerya yicen ama söylenmesen olmaz derim ben de.almaz da..anca ben alirsam
Oo maşAllah ebruuutebrik ediyorum
Yaaasensin güzel elif bana benziyor demeniz cok hosuma gitti haaa
Aynen öyle canım ikisi de karışık benim kızların tam ben de değiller tam baba da. Betüşü 2 yaşlarındaydı okula götürmüştük seminer dönemi ortada oynuyor 250 öğretmen vardı o okulda. Müdür yardımcısı gördü eşimin adını söyleyerek o hocanın kızı bu kesin nasıl benziyor dedimisskokulumm ben de kızları sana benzettim ama baktım babaya da benziyor gibiler sonra baktım siz birbirinize benziyorsunuz
Bana hep bu oluyor yaa çocukları birine benzetmeye çalışırken eşleri birbirine benzetiyorumaslında çocuklar o kadar iyi karışık olmuş demek yaradanın işi işte bazılarında çok net bir tarafa benziyor ama bazıları çok güzel karışıyor
Ben denedim canım sorun olmadı şükürKizlar bal veren var mi ben 2 gundur cok az verdim bir sorun yok gibi
Icinde yara yok ama şiş orasi da baya hemdeCanım kıyamam sadece dudağı mı ağzının içinde yara var mı
Gec saatte arayabilecegm dr yok ki malesfsabah geç olur canim. krem önerir dr bi danis istersen
susam akşamki yasanilani yazıyorum. arele uyku tulumunu giydiriyorum ama onun aklı tv de caaat kafasini burnuma carpti off dememe kalmadi baktim iki elinin arasına almis basimi burnumu opuyor ... oylece baktim ve gecti dedim ❤
Amin kuzum gel ya şuradan şura ya aramızOy oyyy Allah huzurla oturmak nasip etsinönü de acik havadar daha nolsun..denize doydun biraz da yesile doy canim
Geçmiş olsun aysecigime noldu ki acaba?
Oyy oyy tempoya bak..canım benim tabi yorulursun bu tempoda..kim olsa yorulur..acaba kahvaltısını bari baba yaptirsa sen boyle yorulmasan olmaz mi? Yaptiramaz mi?
Alerjimiz yok ama yemiyor bir şey . Ağzını açmıyor . Açsa diliyle itiyor . İki lokma gitse ağzına benden mutlusu yok .Canım benim çok teşekkür ederimSenin bebiş neden yemiyor? Alerji mi vardı sizin de ?
Ha öyleyse başka verdim gittiPaylaştım canım
Ama benziyo
Sen de öylesin canım
Kın kın kinandim ya la
İşte ben ilerde güzeller güzel asya mi uzmesin diye ağacı yaşken eğitiyorum
Shahahaahh ay ya Tipsizler
Gerçekten olabilirmi böyle birşey, senin yazını okuyunca bı baktım. 28 günden oluşuyor, ve bugün 3. Günde yazıyor. Evet cumadan beri böyle. O zaman sabır diyoruz yolumuz uzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?