2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya kzlar oglm düştü ya agzi cok kotü oldu yükskten degl nasl oldu anlamadm da emekliyodu gerci kocam sglsun oyna dedm dha bekledi gitmedi grmedik o yzden nasl dustugunu. Napabilirm iyilessin diye ya
Canım kıyamam sadece dudağı mı ağzının içinde yara var mı

sabah geç olur canim. krem önerir dr bi danis istersen
susam akşamki yasanilani yazıyorum. arele uyku tulumunu giydiriyorum ama onun aklı tv de caaat kafasini burnuma carpti off dememe kalmadi baktim iki elinin arasına almis basimi burnumu opuyor ... oylece baktim ve gecti dedim ❤

21 kilo mu kız ben zaten 16 kilo aldım maşallah
Sağol canım valla evin içi daha yeni bir de kocaman 150 metrekare

Sağol canım pek aktif olamıyorsun çok mu yoruyor Karya hanım

21 kilo mu kız ben zaten 16 kilo aldım maşallah
Sağol canım valla evin içi daha yeni bir de kocaman 150 metrekare
Ben 8-9 kilo almıştım o da son günlerde almıştım hala 4 kilosu benimle 2 kilo verip 3 kilo alıp dengeyi sağlıyorum bir şekilde
Ohh kocaman güzel günlerde oturun canım

Helinnnnn sen nasıl o kadar kilo vermiş olabilirsin yaa hasedimden çatladım zaten maşşallah genç kız gibi fiziğin tebrik ederim seni
ebru_can_ebru kız açtım baktım instagramdan hiç öyle kilolu gibi değilsin motivasyon sayfan hangisi biz de motive olalım
Ben evde hareketliyim ama yürüyüş yapmaya yapmaya hamlamışım bugün okul çıkışı bir çarşı gezeyim dedim nefes nefese kaldım yürüyemedim resmen. Önceden bir öğle arası kaç mağaza gezerdim. Kızlarda kendiliğinden. Gitmişti kilolar yaşın da etkisi vardı sanırım şimdi pek gidesi yokben de akşam yemekten sonra bişey yemiyorum bayadır

Canım deme öyle yaa anlar annesi laftan anlamasa duygulardan anlar
Allahım eriyorum Ama arel büyük dur bakalım o zamana bizimki de yapar bişeyler

misskokulumm ben de kızları sana benzettim ama baktım babaya da benziyor gibiler sonra baktım siz birbirinize benziyorsunuz

Bana hep bu oluyor yaa çocukları birine benzetmeye çalışırken eşleri birbirine benzetiyorum aslında çocuklar o kadar iyi karışık olmuş demek yaradanın işi işte bazılarında çok net bir tarafa benziyor ama bazıları çok güzel karışıyor

S Susam_tanesi hadi gözün aydın canım ilk öpücük gelmişbenimki ısırıyor artık yanak işi zor dişlere bir alışsaydı kontrolsüz güç resmen
nzh99 Allah gücünü kuvvetini arttırsın canım maşşallah sana işin zor git gel ben bugün bir gittim de işte koştur koştur onun stresini bile unutmuşum kaç kırmızı ışık geçtim bilmiyorum geç kaldım diye yine de canlı dersin gözünü seveyim dedim resmen

Göz var izan var benziyor valla

Aynen öyle canım ikisi de karışık benim kızların tam ben de değiller tam baba da. Betüşü 2 yaşlarındaydı okula götürmüştük seminer dönemi ortada oynuyor 250 öğretmen vardı o okulda. Müdür yardımcısı gördü eşimin adını söyleyerek o hocanın kızı bu kesin nasıl benziyor dediondan sonra vazgeçtim bana da benziyor demekten aman sağlık olsun hepsi eğlence bize şükür Yaradana

Canım kıyamam sadece dudağı mı ağzının içinde yara var mı
Icinde yara yok ama şiş orasi da baya hemde
Gec saatte arayabilecegm dr yok ki malesf sabah eczaneye sorduracagm krem vs varsa diye bilirlsr belki. Persembeye de dr a rndevu aldk reflusu icin o zmana gecse de byle durumlara krsi napabilirm die yine de soracagm

Amin kuzum gel ya şuradan şura ya aramız beklerim kız hadi bana gelin toplanmak be ne ortam olur ama

Paylaştım canım

Ama benziyo
Sen de öylesin canım
Kın kın kinandim ya la
İşte ben ilerde güzeller güzel asya mi uzmesin diye ağacı yaşken eğitiyorum
Shahahaahh ay ya Tipsizler
Ha öyleyse başka verdim gitti
Senin için çekildi bu foto bin bir şebeklikle

Eklentiler

• IMG_20210322_190108.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 50
N Nehir8077 durucuk atak dönemindedir belki inşallah bu gece güzel uyur. Bizim atak bitmiş sözde ama atak bitse de atar bitmiyor atarlı giderli geziyor benim oğlan
Gerçekten olabilirmi böyle birşey, senin yazını okuyunca bı baktım. 28 günden oluşuyor, ve bugün 3. Günde yazıyor. Evet cumadan beri böyle. O zaman sabır diyoruz yolumuz uzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…