Gece atacaktim baktım ki dısarıdan ozel mesaj atılmasına izin vermemişsin atamadım.ama esimle oturduk konustuk icimi ferahlattı..gerek kalmadı yaniTabi ki kuzum
Haklisin canimAğrısı oldu bir gün kuzum Ağır gelmedi başka bir sorun yaşamadık . Zararlı olsa kendi ellerimle evladıma yapar mıyım sence
Bence o balı verme Dünürüm ağır gelir umuta çay kaşığıyla belki ama duruya erken. Ben bikaç kere verdim sonra nette okudum ki bal yaşı 1 den 2 ye çıkarılmış son araştırmalarda. Zaten tatlı yeyince kızarıyor benim oğlan varsın yemesin dedim vermiyorum sade tahin veriyorum azcık ekmeğine batırıpBende vermedim bal dokunursa nasıl anlıyorum. Evde Kastamonu'dan gelme bal var, eşim tattir dedi geçen. Bende marketten alalım bu dokunur, gerçek bal vermeyelim demiştim. Hatamı ettim.
Bali gönderen oğluna bir çay kaşığını geçme dokunur demişti, o yüzden çekindim kıza vermeye.
Neye bağırırsak benim oğlan o şeyi daha çok yapıyor bahar. Sakin kalabilsen keşke zamanla sen de ona bağırmqya o da bağırılmaya, hatta bağırmadan söz dinlememeye başlayabilir.Zeyay1420 N Nehir8077 ya benimki şöyle oluyor dun hep bu sebepten bagirdim mesela. Yurutecte ya sarkiyor benimde elim dolu oluyor o sira aayyy karyaaa yapmaaa diye bagiriyorum sonra o halen ayni seyi yapiyr mecbur mudahale ediyorum akabinde neden yapiyorsun sarkma diye sesimi yükseltiyorum. Bu sira sarki soylesem durdurabilir miyim kendimi bir deneyeyim:)
Dili denk gelmiştir belki dediğin gibiAnlamadm ama carpacak biyer yktu galiba eli kaydi dişiyle yapti hni carpma sesi flan da olmadi cnku sdece gorunmuyodu uzagimzda degildi oyle. Yarn eczaneye de sorsun bakalm ne yapilirsa artk
Aman Allahım ya gelinciğiiimmm çok tatlısınHa öyleyse başka verdim gitti
Senin için çekildi bu foto bin bir şebeklikle
Arka fon murat gogebakan-kalbim yaraliiii gonlum yaraliiiAhaaa uykudan ettik mi senivalla veriyim az sırayla mıncırıın da insana alışsın gerçi bin şükür daha iyi gibi bu sıra eşim arkadaşları ile geldi bugün banyo dolabını kurmaya birine gitti hiç ağlamadı elinden mama yedi oyun oynadı kahkaha falan attı yakışıklı çocuktu beğendi mi acaba bizim kız Aslihaydo gelinin elden gidiyeahh
Teşekkürler canımBen de yattım yarım saat iyi geldi
Yemeyen çocuk çok zor. Hepsine güzel iştahlar versin rabbim.
Ah bir bilsem
Kıyamam kuzum Allah’ım kolaylık versin
Geldim yattım dinlendim biraz. Sonra eşim Arnavut böreği istedi yarın için yaptım. Gelince bir çorba yaparım bitti gitti . Ata 11 de uyudu. Hamuru yoğurup açıp dolapta beklettim 11 fen sonra tepsiye düzdüm attım dolaba . Çamaşır adtım. Asarken dışardan gelen limon çiçeği kokularını sizlerle paylaşmak istedim. Mis gibi bir hava var dışarda. 12 ye çeyrek kala oturdum okudum yazıyorum şimdi.
Keşke baharım
Çok zor zamanlar geçecek ama az sabır kuzum onu da kendini de üzme
Ben veriyorum Arada sorun olmadı şükür
İnşallah canım
Ben de yaptırmadım daha 13. Ay demişti dr
Adama bişey oldu dünürüm. Elinden heriş gelen adama bir kal geldi. Mama veriyor ben gelemezsem ben de istemiyorum mama . Kahvaltı etmeli sabah diye. Yaptırır da yaptıramıyor işte
Gördüm kuzum. Allsh kaynına bağışlasın. Şeker pozitif bir aile.
Şükür kuzum
Çok geçmiş olsun canım
Naif Arelimm. Kıyamam melek bunlar melek
Zor ama ne yapayım verene hamdolsun çok gezdim onlara sayıyorum. Çok sağol kuzum. Şimdi Ata Zamanı
Oyyy Asya kuş. Gedik dişlimmm Allahım korusun
Hiç bakmıyorum korkumdan atak haftasına Harika haftalar kitabı var artık onu da takip etmiyorum öğrenince çöküyorum çünkü
Hala tombul kuşum ama kırmızılı yeni halimbelli oluyor mu bilmiyorum kuzum
21 kilo mukız ben zaten 16 kilo aldım maşallah
Sağol canım valla evin içi daha yeni bir de kocaman 150 metrekare
miss ben hic kilolu olmadım hayatımda gebeliklerde de arel de 13 civan da 14 aldım. ama üst üste olunca daha vermeden almaya devam etmistim. nasil verdim bence ilk 6 ay boyunca hem civani emzirdim hem sut sagip arele icirdim o ara cok cok hizli gitti zaten. simdi durum ayni vermiyorum bence. kiz daha yas 33 zaten genc kiz gibisin de neHelinnnnn sen nasıl o kadar kilo vermiş olabilirsin yaa hasedimden çatladım zaten maşşallah genç kız gibi fiziğin tebrik ederim seni
@ebru_can_ebru kız açtım baktım instagramdan hiç öyle kilolu gibi değilsinmotivasyon sayfan hangisi biz de motive olalım
Ben evde hareketliyim ama yürüyüş yapmaya yapmaya hamlamışım bugün okul çıkışı bir çarşı gezeyim dedim nefes nefese kaldım yürüyemedim resmen. Önceden bir öğle arası kaç mağaza gezerdim. Kızlarda kendiliğinden. Gitmişti kilolar yaşın da etkisi vardı sanırım şimdi pek gidesi yokben de akşam yemekten sonra bişey yemiyorum bayadır
aynen gelecek parlak susamcim❤Canım deme öyle yaa anlar annesilaftan anlamasa duygulardan anlar
Allahım eriyorumAma arel büyük dur bakalım o zamana bizimki de yapar bişeyler
yasaklar kraliçesi jadeeeeeBen denedim canım sorun olmadı şükür
hepsi birden ağlarmış abooooAmin kuzum gel ya şuradan şura ya aramızbeklerim kız hadi bana gelin toplanmak be ne ortam olur ama
yaaaa nasıl tatlı ışır yerimeeeHa öyleyse başka verdim gitti
Senin için çekildi bu foto bin bir şebeklikle
hiç belli değil insta da. tekrar bi baktım yok değil valla masallahHala tombul kuşum ama kırmızılı yeni halimbelli oluyor mu bilmiyorum kuzum
Allahtan her günü öyle değiller hep yermeyim kızımı ya bahar teyzesi dün gece 1 kere uyandı3- 5 gün neysede 28 gün 36 gün say say bitmez. Evet bi çoğunun uykusu bozuldu, asabileştiler hakkımızda hayırlısı. İnşallah kısa sürer.
canim biz 3 ve 5 te yaptırdık 13. ayda son dozlar olacakBu menenjit aşılarını erken yaptıran bir ben miyim acaba yaa?? Doktorumuz nasıl derse yaptırdım ben. 5-7 bexero 10 nimenrix daha da var sanırım bitmedi
Kız nazar mı ettik kocanaBen de yattım yarım saat iyi geldi
Yemeyen çocuk çok zor. Hepsine güzel iştahlar versin rabbim.
Ah bir bilsem
Kıyamam kuzum Allah’ım kolaylık versin
Geldim yattım dinlendim biraz. Sonra eşim Arnavut böreği istedi yarın için yaptım. Gelince bir çorba yaparım bitti gitti . Ata 11 de uyudu. Hamuru yoğurup açıp dolapta beklettim 11 fen sonra tepsiye düzdüm attım dolaba . Çamaşır adtım. Asarken dışardan gelen limon çiçeği kokularını sizlerle paylaşmak istedim. Mis gibi bir hava var dışarda. 12 ye çeyrek kala oturdum okudum yazıyorum şimdi.
Keşke baharım
Çok zor zamanlar geçecek ama az sabır kuzum onu da kendini de üzme
Ben veriyorum Arada sorun olmadı şükür
İnşallah canım
Ben de yaptırmadım daha 13. Ay demişti dr
Adama bişey oldu dünürüm. Elinden heriş gelen adama bir kal geldi. Mama veriyor ben gelemezsem ben de istemiyorum mama . Kahvaltı etmeli sabah diye. Yaptırır da yaptıramıyor işte
Gördüm kuzum. Allsh kaynına bağışlasın. Şeker pozitif bir aile.
Şükür kuzum
Çok geçmiş olsun canım
Naif Arelimm. Kıyamam melek bunlar melek
Zor ama ne yapayım verene hamdolsun çok gezdim onlara sayıyorum. Çok sağol kuzum. Şimdi Ata Zamanı
Oyyy Asya kuş. Gedik dişlimmm Allahım korusun
Hiç bakmıyorum korkumdan atak haftasına Harika haftalar kitabı var artık onu da takip etmiyorum öğrenince çöküyorum çünkü
Canım sorunu en başından cozmen lazım, burada şarkı işe yaramaz. Seni strese en başta yürüteç sokuyor. Önce ondan kurtulacaksin. Yürüteç zamanı çoktan geçti, Karya artık yürüyor. Yürüyen bir çocuk yurutecle, selbesten daha fazla kendine zarar verme ihtimali var. Serbest olsa tepe üstü dusemez yürürken. Onda sarktiginda direk o şekil düşülüyor.Zeyay1420 N Nehir8077 ya benimki şöyle oluyor dun hep bu sebepten bagirdim mesela. Yurutecte ya sarkiyor benimde elim dolu oluyor o sira aayyy karyaaa yapmaaa diye bagiriyorum sonra o halen ayni seyi yapiyr mecbur mudahale ediyorum akabinde neden yapiyorsun sarkma diye sesimi yükseltiyorum. Bu sira sarki soylesem durdurabilir miyim kendimi bir deneyeyim:)
Ben de diyecektim yürüteç meselesini ama işte bazen hayat kurtarıcı mı oluyor acaba dedim. 2 ayı geçti kaldırdım ben de evde zaten adım atacak yer olmuyor bazen. Emekledikten sonra kaldırdım arkadaş gelip alacak bekliyor öyle. Benimki de sarkmaya başlamıştı zaten baktım cozutacaktı.Canım sorunu en başından cozmen lazım, burada şarkı işe yaramaz. Seni strese en başta yürüteç sokuyor. Önce ondan kurtulacaksin. Yürüteç zamanı çoktan geçti, Karya artık yürüyor. Yürüyen bir çocuk yurutecle, selbesten daha fazla kendine zarar verme ihtimali var. Serbest olsa tepe üstü dusemez yürürken. Onda sarktiginda direk o şekil düşülüyor.
Ne kadar haklısın sen anlattıkça aynı şeyleri yaşadığımızı farkediyorum. Benim eşimde senin eş gibi. Nedense eşim evde iken bütün hünerlerini gösteriyor çocuk.Bence o balı verme Dünürüm ağır gelir umuta çay kaşığıyla belki ama duruya erken. Ben bikaç kere verdim sonra nette okudum ki bal yaşı 1 den 2 ye çıkarılmış son araştırmalarda. Zaten tatlı yeyince kızarıyor benim oğlan varsın yemesin dedim vermiyorum sade tahin veriyorum azcık ekmeğine batırıp
Neye bağırırsak benim oğlan o şeyi daha çok yapıyor bahar. Sakin kalabilsen keşke zamanla sen de ona bağırmqya o da bağırılmaya, hatta bağırmadan söz dinlememeye başlayabilir.
Göktuğ bu ara TV ye gidip vuruyor yapma dedikçe daha fazla vuruyor. Eşim orta sehbayı çekti önünü kapatıyor falan ama kenarlardan tırmanıyor falan beceriyor ilk fırsatta. Ben tepki vermiyorum ama yüzümü asıyorum gözünün içine bakarak yalnız benleyken artık vurmuyor o yaparken oyuncak oynuyorum mesela çok ilgili olmuyorum. Ooo eşim bağırıyor hayır hayır vurma vss bu da hep eşim varken yapıyor. Artık anlattım eşime çocuk ilk yaptığında çok tepki verdin alışkanlık haline getirdin biraz kayıtsız kal kızlarda da vardı TV miz bişey olmadı biraz keşfettiler sonra bıraktılar. Hatta önündeki sehbayı da çek daha cazip hale getiriyorsun diye. Bebeklere olumsuz uyarı vermek yerine olumlusunu tercih etmek lazım. Koşma yerine yavaş yürü, dur gibi komutlar verin diyor uzmanlar çünkü oradaki olumsuzluk ekini anlayamaz, eylemi yaparlarmış. Hatice Kübra nın Bağırmayan anneler kitabını tavsiye ederim sana yolun başındayız ve yolumuz uzun çocuk yetiştirmek gerçekten dikkat gerektiriyor bugün yapılan yada yapılmayanlar seneler sonra karşımıza çıkabiliyor
Tamam bekliyorm bakalm nasl bseymis. Evet kafayi flan carpmasibyok cnku emekliyodu parkeydi galiba eli kaydi disi de kesti oylendusunuyorm. Smdi şiş inmiş de hâlâ kötü duruyoGeçmiş olsun ya çok üzüldüm ben düşmeler için bir stik aldım baya etki ediyor yarın atayım resmini sana başını çarpmamış sanırım Allah korumuş. Almila da yürüteç den düştü zaten 5 dk zor duruyordu artık kaldırdım tamamen
Bence sen gururla yaz 37 yim diye. 37 yaşında boyunca kızın var ne mutlu sanaHelinnnnn genç kız gibi derken hiç doğum yapmamış gibisin demek istedim canım yaş genç canım yaşa laf yok ben de 37 oldum. Bak ilk kez buraya yazıyorum 37 offf 40 a ne kaldı inanamıyorum ya geçen zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?