2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Zeyay1420 N Nehir8077 ya benimki şöyle oluyor dun hep bu sebepten bagirdim mesela. Yurutecte ya sarkiyor benimde elim dolu oluyor o sira aayyy karyaaa yapmaaa diye bagiriyorum sonra o halen ayni seyi yapiyr mecbur mudahale ediyorum akabinde neden yapiyorsun sarkma diye sesimi yükseltiyorum. Bu sira sarki soylesem durdurabilir miyim kendimi bir deneyeyim:)

Gece atacaktim baktım ki dısarıdan ozel mesaj atılmasına izin vermemişsin atamadım.ama esimle oturduk konustuk icimi ferahlattı..gerek kalmadı yani Allahin izniyle aşılarını yaptıracagiz.ama ozel asilari biraz geciktirecegiz simdilik.o da alerjik diye. Ne kadar da zor evlat büyütmek..herseyi ince ince düşünmek..ama burda imdada tevekkül yetisiyor sürekli teyakkuz hali yordu bünyemi..yani sürekli ay bişey olur mu diye uykumu kaçırmak hali.. En iyisi tek uyumayana emanet etmek geldi her zaman ki gibi..

Ağrısı oldu bir gün kuzum Ağır gelmedi başka bir sorun yaşamadık . Zararlı olsa kendi ellerimle evladıma yapar mıyım sence
Haklisin canim ağır geldi derken buraya pek iyi degil üzgünüm falan yazmistin ya onu demek istedim. Sen de pek oyle yazmazsin ben de ağir geldi sandım

Bence o balı verme Dünürüm ağır gelir umuta çay kaşığıyla belki ama duruya erken. Ben bikaç kere verdim sonra nette okudum ki bal yaşı 1 den 2 ye çıkarılmış son araştırmalarda. Zaten tatlı yeyince kızarıyor benim oğlan varsın yemesin dedim vermiyorum sade tahin veriyorum azcık ekmeğine batırıp
Neye bağırırsak benim oğlan o şeyi daha çok yapıyor bahar. Sakin kalabilsen keşke zamanla sen de ona bağırmqya o da bağırılmaya, hatta bağırmadan söz dinlememeye başlayabilir.
Göktuğ bu ara TV ye gidip vuruyor yapma dedikçe daha fazla vuruyor. Eşim orta sehbayı çekti önünü kapatıyor falan ama kenarlardan tırmanıyor falan beceriyor ilk fırsatta. Ben tepki vermiyorum ama yüzümü asıyorum gözünün içine bakarak yalnız benleyken artık vurmuyor o yaparken oyuncak oynuyorum mesela çok ilgili olmuyorum. Ooo eşim bağırıyor hayır hayır vurma vss bu da hep eşim varken yapıyor. Artık anlattım eşime çocuk ilk yaptığında çok tepki verdin alışkanlık haline getirdin biraz kayıtsız kal kızlarda da vardı TV miz bişey olmadı biraz keşfettiler sonra bıraktılar. Hatta önündeki sehbayı da çek daha cazip hale getiriyorsun diye. Bebeklere olumsuz uyarı vermek yerine olumlusunu tercih etmek lazım. Koşma yerine yavaş yürü, dur gibi komutlar verin diyor uzmanlar çünkü oradaki olumsuzluk ekini anlayamaz, eylemi yaparlarmış. Hatice Kübra nın Bağırmayan anneler kitabını tavsiye ederim sana yolun başındayız ve yolumuz uzun çocuk yetiştirmek gerçekten dikkat gerektiriyor bugün yapılan yada yapılmayanlar seneler sonra karşımıza çıkabiliyor

Günaydın kızlar güzel günler diliyorum
Benim minnoş sabah kalkınca bir kendini sallattırıyor uykumu da almışım kalkacam bacağımda uyku keyfi yapıyor kalkınca da gözlerini açamıyor uykusu varmış
Zeyay1420 inşallah Ayşe 2 saat daha uyumama müsaade etmiştir nesi var acaba bu dişler mahvetti çocukları inşallah diştir de çıkınca biter gider

Ha öyleyse başka verdim gitti
Senin için çekildi bu foto bin bir şebeklikle
Aman Allahım ya gelinciğiiimmm çok tatlısın Haydom da gördü yüzünde güller açtı bir yan gülüş attı yarenine ısırmak istiyorum hele o dişler
Arka fon murat gogebakan-kalbim yaraliiii gonlum yaraliii
Teşekkürler canım

21 kilo mu kız ben zaten 16 kilo aldım maşallah
Sağol canım valla evin içi daha yeni bir de kocaman 150 metrekare

bende 14 almistim ama arelden daha 5 kilom vardı vermediğim etti mi 19 . 1 er kilo çocuk başına benim hediyemdir 55 olduk aimdi. ama 70 den sonrasi agir cekim gibiydi 76 yi gordu ya bu beden
miss ben hic kilolu olmadım hayatımda gebeliklerde de arel de 13 civan da 14 aldım. ama üst üste olunca daha vermeden almaya devam etmistim. nasil verdim bence ilk 6 ay boyunca hem civani emzirdim hem sut sagip arele icirdim o ara cok cok hizli gitti zaten. simdi durum ayni vermiyorum bence. kiz daha yas 33 zaten genc kiz gibisin de ne
Canım deme öyle yaa anlar annesi laftan anlamasa duygulardan anlar

Allahım eriyorum Ama arel büyük dur bakalım o zamana bizimki de yapar bişeyler
aynen gelecek parlak susamcim❤
Ben denedim canım sorun olmadı şükür
yasaklar kraliçesi jadeeeee bizde bazı şeylerde kaçamak yaptık ama baldan tırsıyorum
Amin kuzum gel ya şuradan şura ya aramız beklerim kız hadi bana gelin toplanmak be ne ortam olur ama
hepsi birden ağlarmış aboooo
Ha öyleyse başka verdim gitti
Senin için çekildi bu foto bin bir şebeklikle
yaaaa nasıl tatlı ışır yerimeee
Hala tombul kuşum ama kırmızılı yeni halim belli oluyor mu bilmiyorum kuzum
hiç belli değil insta da. tekrar bi baktım yok değil valla masallah

Kız nazar mı ettik kocana yiyen çocuk kahvaltı yapsın ya aynen hepsinin yeri ayrı mamada da alıyor tabi
Sağol güzel teyzesi

Canım sorunu en başından cozmen lazım, burada şarkı işe yaramaz. Seni strese en başta yürüteç sokuyor. Önce ondan kurtulacaksin. Yürüteç zamanı çoktan geçti, Karya artık yürüyor. Yürüyen bir çocuk yurutecle, selbesten daha fazla kendine zarar verme ihtimali var. Serbest olsa tepe üstü dusemez yürürken. Onda sarktiginda direk o şekil düşülüyor.

Ben de diyecektim yürüteç meselesini ama işte bazen hayat kurtarıcı mı oluyor acaba dedim. 2 ayı geçti kaldırdım ben de evde zaten adım atacak yer olmuyor bazen. Emekledikten sonra kaldırdım arkadaş gelip alacak bekliyor öyle. Benimki de sarkmaya başlamıştı zaten baktım cozutacaktı.
Bu arada ben de sinirleniyorum arada bağırdığım oluyor ama genelde sakinimdir baktım mızırdıyor bırakırım ne işim varsa hiç olmazsa dışarı çıkarıyorum orda sakşnleşiyor evde mızmız olduğu günler çekilmiyor hiç.

Ne kadar haklısın sen anlattıkça aynı şeyleri yaşadığımızı farkediyorum. Benim eşimde senin eş gibi. Nedense eşim evde iken bütün hünerlerini gösteriyor çocuk.
Sağol canım Bali vermicem, dediğin gibi beklesin biraz daha.

Tamam bekliyorm bakalm nasl bseymis. Evet kafayi flan carpmasibyok cnku emekliyodu parkeydi galiba eli kaydi disi de kesti oylendusunuyorm. Smdi şiş inmiş de hâlâ kötü duruyo

Bence sen gururla yaz 37 yim diye. 37 yaşında boyunca kızın var ne mutlu sana bak bana 32 yaşımda daha yolun çook başımdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…