2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tamam bekliyorm bakalm nasl bseymis. Evet kafayi flan carpmasibyok cnku emekliyodu parkeydi galiba eli kaydi disi de kesti oylendusunuyorm. Smdi şiş inmiş de hâlâ kötü duruyo
Olur çok şükür bununla geçmiş olsun evet dişi gelmiş olabilir

Eklentiler

• image.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 30
Canım çok teşekkür ederim kuzum benim

Yaaaa nasıl 37 maşallah hiç göstermiyorsun

Anne kucağına ötesi var mı pek mi zayıf sıpam çıbık kraker gibi mi tek atımlık cherry napıyor özledim onu da selam söyler misin benden
Aynen etli butlu bir bebiş değil. Kıtlamalık tam Cherry de iyi. Bebişi olay valla ısır ısır doyamazsın maşallah tabiki söylerim selamını

Bence sen gururla yaz 37 yim diye. 37 yaşında boyunca kızın var ne mutlu sana bak bana 32 yaşımda daha yolun çook başımdayım
imzamı atarım valla. misskokulumm bin kez masallah sana.
çok iyi geldi. kendime hatirlatirim bende sık sık sakin olmam gerektiği zaman

ağlattın beni dünürüm.. arka iki tekerlek coktan çıkmıştı da şükür yetiştik de arka tekerlege muhtaç biri daha geldi hayatımıza.

şaka bir yana buyuk kızım 11 yaşında bir 11 yil daha kalmayacak büyük ihtimal yanımızda diyorum. kalmasın da zaten, kendini geliştireceği mutlu olacağı bir yerde bir üniversitede bir işte olsun insallah. ama bir yandan da burnunun direği sızlıyor insanın.

Ay gerçekten Ya insanın ailesinden kopması kopmak değil de farklı hayat kurması ne güzel ne zor hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…