- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Olur çok şükür bununla geçmiş olsun evet dişi gelmiş olabilirTamam bekliyorm bakalm nasl bseymis. Evet kafayi flan carpmasibyok cnku emekliyodu parkeydi galiba eli kaydi disi de kesti oylendusunuyorm. Smdi şiş inmiş de hâlâ kötü duruyo
Yok teyzesi bacağını tuttu bir dün mızmızlandı onu dedimHaklisin canimağır geldi derken buraya pek iyi degil üzgünüm falan yazmistin ya onu demek istedim. Sen de pek oyle yazmazsin ben de ağir geldi sandım
MaşallahhhhhAllahtan her günü öyle değiller hep yermeyim kızımı ya bahar teyzesi dün gece 1 kere uyandıben şok
Kızlar instagram da gezerken şu postla karşılaştım çok iyi geldi bana sizinle de paylaşmak istedim
Canım çok teşekkür ederim kuzum benimbende 14 almistim ama arelden daha 5 kilom vardı vermediğim etti mi 19 . 1 er kilo çocuk başına benim hediyemdir55 olduk aimdi. ama 70 den sonrasi agir cekim gibiydi 76 yi gordu ya bu beden
miss ben hic kilolu olmadım hayatımda gebeliklerde de arel de 13 civan da 14 aldım. ama üst üste olunca daha vermeden almaya devam etmistim. nasil verdim bence ilk 6 ay boyunca hem civani emzirdim hem sut sagip arele icirdim o ara cok cok hizli gitti zaten. simdi durum ayni vermiyorum bence. kiz daha yas 33 zaten genc kiz gibisin de ne
aynen gelecek parlak susamcim❤
yasaklar kraliçesi jadeeeeebizde bazı şeylerde kaçamak yaptık ama baldan tırsıyorum
hepsi birden ağlarmış aboooo
yaaaa nasıl tatlı ışır yerimeee
hiç belli değil insta da. tekrar bi baktım yok değil valla masallah
Oyy miniğim benimBiz hep geriden geliyorduk 40+3 de 2.800 doğdu minnak
Benden de gitmişti hepsi ama süreç içerisinde ger i geldi şimdi +4 benimle
Daha erken de yapılabiliyor kuzum çoğu hekim 2. Ayda başlıyor Meram etme senBu menenjit aşılarını erken yaptıran bir ben miyim acaba yaa?? Doktorumuz nasıl derse yaptırdım ben. 5-7 bexero 10 nimenrix daha da var sanırım bitmedi
Yaaaa nasıl 37 maşallah hiç göstermiyorsunHelinnnnn genç kız gibi derken hiç doğum yapmamış gibisin demek istedim canım yaş genç canım yaşa laf yok ben de 37 oldum. Bak ilk kez buraya yazıyorum 37 offf 40 a ne kaldı inanamıyorum ya geçen zamana
Yaaaa nasıl 37 maşallah hiç göstermiyorsun
Gerçekler vallaTeşekkür ediyorum canım motive ettin beni
Aynen etli butlu bir bebiş değil. Kıtlamalık tamAnne kucağına ötesi var mıpek mi zayıf sıpam çıbık kraker gibi mi tek atımlık cherry napıyor özledim onu da selam söyler misin benden
Helinnnnn genç kız gibi derken hiç doğum yapmamış gibisin demek istedim canım yaş genç canım yaşa laf yok ben de 37 oldum. Bak ilk kez buraya yazıyorum 37 offf 40 a ne kaldı inanamıyorum ya geçen zamana
imzamı atarım valla.Bence sen gururla yaz 37 yim diye. 37 yaşında boyunca kızın var ne mutlu sanabak bana 32 yaşımda daha yolun çook başımdayım
çok iyi geldi. kendime hatirlatirim bende sık sık sakin olmam gerektiği zamanKızlar instagram da gezerken şu postla karşılaştım çok iyi geldi bana sizinle de paylaşmak istedim
ağlattın beni dünürüm.. arka iki tekerlek coktan çıkmıştı da şükür yetiştik de arka tekerlege muhtaç biri daha geldi hayatımıza.Kızlar instagram da gezerken şu postla karşılaştım çok iyi geldi bana sizinle de paylaşmak istedim
Ay gerçekten Ya insanın ailesinden kopması kopmak değil de farklı hayat kurması ne güzel ne zor hemdeağlattın beni dünürüm.. arka iki tekerlek coktan çıkmıştı da şükür yetiştik de arka tekerlege muhtaç biri daha geldi hayatımıza.
şaka bir yana buyuk kızım 11 yaşında bir 11 yil daha kalmayacak büyük ihtimal yanımızda diyorum. kalmasın da zaten, kendini geliştireceği mutlu olacağı bir yerde bir üniversitede bir işte olsun insallah. ama bir yandan da burnunun direği sızlıyor insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?