• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yine geriden gelsem de Şapka müthişti ellerine sağlık Aslı’cım

Çok teşekkür ederim kuzum Rapor aldım idare ediyoruz işte şükür daha iyice aman oda benim elim kolum muş vallahi çok zorlandım ata da hep kucakta babayla kudurmaya alışkın artık sokaklarda eyledim ne yapayım

Akılda kalmıyor fikirde kuzum uykusuzluk bir yandan yorgunluk bir yandan buzdolabına alakasız şeyler koyduğum oluyor benim de mutfağa iniyorum bazen inan niye indiğim unutuyorum sonra biberon alacakmışım diyorum geri çıkıyorum halam aklımıza fikrimizi korusun sağlıkla büyütelim bebelerimize

Âmin baharım yavrularımızı kimseye muhtaç etmeden büyütmeyi bizlere nasip etsin Mevlam

Akşam senin damat pic yapmıştı Dünürüm gün boyu çok az uyuduğu için dokuza doğru uyudu gece 12:30’da uyandı 2:30’a kadar kendini sallattı tam uyudu diye beşine koydum baktım kalktı oturdu yine artık çekilen aldım bizim yatağı aramıza dedim çocuğum sen anneyi uyut çok uykum var sonra vallahi ben uyumuşum o ne yaptı bilmiyorum

Y. Eşim çok güzel oynar halkoyunları, Üniversitede birkaç dönem halkoyunları dersi de almış hemen hemen her yöreyi bilir. Ben de Silifke Antep Diyarbakır iyi bilirim vallahi kanlarımız kıpır kıpır halay kanımızda var ekip çok sağlam hanıma başı çeker bizim oğlanlar da arkasından gelirler inşallah onların öyle etkinliklerini görmekte nasip olsun

O yeniköy çok iyidir ne güzel şeftalisi vardır inşallah bu yaz siz oradayken bir ziyaret ederiz belki

Ekip sağlam Asya’da giriyor Bence Nisan bebelerinin hepsi son derece ritmik hareketli esnek hepsiyle güzel bir halay ekibi kurulabilir

Amanın adaşım son durum nedir çıktı mı kakayla inşallah ya her şey ağızlarına atıyor bunlar ne zaman vazgeçecekler bilemiyorum ki

Helincim rüyalarda buluşuyoruz Bu da güzel ama gerçek buluşsaydık vallahi Hafta sonları kapandı da hafta içi babanlarda olduğun bir zaman biz atayla gelelim kankalarımızı görelim. 7 nisanda gelebilirseniz buyurun ailecek misafirimiz olun. Değilse en yakın zamanda afette olduğunuzda geleceğiz inşallah

Ben de döndüm okumaya başladım ama çok da yüreyim kaldırmadı çok zor günlerdi çok sancılı günlerden bugünlere binlerce şükür hamdusenalar olsun Rabbim yavrularımızı bağışlasın hepimize de sağlık versin

Ah kuzum 8:buçuk ay bir fiil karından o iğneleri vuruldum Hülya resmini atmıştım karnım simsiyahtı o şekilde doğuma girdi o sayısını unuttum diğer haplar tansiyon hapları sürekli kanama sürekli kusma hiçbir şey yiyememe reflü Kaşıntı karaciğer enzimlerinin yükselmesin sonraki hastane küvez süreçleri Yasaklar hastalık bitmek bilmeyen öksürükler dikiş yerleri kimsesizlik tek başınalık ah ne zor günlerdi şimdi ya vurdun zaman krallık yaşıyorum vallahi Allah’ım canlarına sağlık versin anneli babali sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin Allah’ım kimseye evlatla da evlatsızlıkla sınamasın aratmasın yarabbim

Ben saklamadım kuzum yani çocuğu onlarla fotoğraf çekip onu da o sürece dahil etmek istemedim sanırım grup atıyordum vurup atıyordum canları sağ olsun bebelerimizin

Hah ah ne günlerdi verene hamdü senalar olsun

Çıkar inşallah popodan tez zamanda adaşım çok her şeyi bilmez oldular ya Allah’ım zararsız yansız büyütmeyi nasip etsin

Dil zarım senin doğumun o kadar net hatırlıyorum ki kızları arkadaşlara bırakmanı Çok zor günlerdi şükür hamdolsun bugünlere sağlıkla büyüsünler inşallah arkadaşım

Biz de seni seviyoruz güzel baharım karyamızı da çok seviyoruz

Günaydın Dünürüm

Vallahi bu sallamadan ne zaman vazgeçecekler ben de bilmiyorum bu gece yine gözlerime cam kaçmış gibiydi saatlerce salladım sağ olsun nuriye @nuriye54 Bana uyku eğitimi ile ilgili Çok güzel bilgiler paylaştı ama benim cino Fiko oğlum onu kaldırabilecek durumda değil nasıl olsa anası sallıyor saatlerce sallatıyor adam oh paşalar gibi sabah iş olmasa vallahi hiç sorun değil de işte böyle gözüne cam kaçmış gibi gitmek felaket oluyor bu sallamayı ne zaman bırakacağımızı bilen bir kardeşim paylaşsın vallahi duacısıyım

Oyyy oyyy. Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de hayır aramalıyız bunu onlarda çok iyi biliyordur ama söylemesi kolay Kabullenmesi hiç kolay değil üstelikte sekizinci mi dokuzuncu mu denemeleriydi galiba Rabbim bağışlamışından versin 11. denemede bile tutturanlar var çok üzgünüm inan çok üzgünüm acılarına yüreğimde hissediyorum Rabbim belki de tedavisiz bıraktığı bir zamanda nasip edecek hiç belli olmaz
Her konuda ekip sağlam Silifke Antep Diyarbakır yöresini biliyorsan gerisi rahat canım 🙂
Ahhh evet ya seninde zormuş ama neden kola veya bacağa geçmedin ki kol çok daha rahat oluyor
dediğin gibi Allah isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın evladıyla sınamasın ❣️🙏🏻

Abim 48 yengem 42 yaşında 21 yıllık evliler ve 19 yıldır tüp bebek ile evlat sahibi olabilmek için uğraşıyorlar😞
Allah yardımcıları olsun rabbim tez zamanda nasip etsin inş Her şeyde vardır bir hayır ama Allah isteyen her kadının kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inş
Haddim olmayarak söylüyorum ama insta da çok görüyorum bahçeci tüp bebek merkezine abinlerşn hikayesine benzer hikayelerin çoçuk sahibi olduğunu denediler mi orada hiç merak ettim

Jadesi Jadesi teklif etmişti, dogum hikayelerini yazalım 1 yas hatırası diye, herkesler doğurduğunu göre tüm ürpertici ayrıntılarıyla yazabilirim..🤪🤪🥶🥴😵 henuz dogum yapmamış korsan takipçiler varsa mesaji okumayı bırakabilirler. sonra ahan da doğumdan korktum, ahh vahhh demeyin. 😛😛 şaka şaka cok degil az ürpertici yazacağım. (Erol Taş kahkahasi)

bildiğiniz gibi ben 30. haftadan itibaren aman da paşam erken dogmasin diye yatistaydim. ilacla sunla bunla Asim efendiyi icerde kalmaya ikna etmeye calisiyorduk. yatmak ama ne yatmak, o zaman sıkılıyordum tabi ama ne dinlenmisim be. 5 hafta sadece yemek ve diğer ihtiyaçlar için kalktım. tabi gebelik şekeri sebebiyle diyette son gaz devam. taze ekmek kokunca gözlerim doluyordu hey gidimin heyy..

neyse uzatmayayim. 35 olunca doktor artık kalkabilirilsin, bebek büyüdü dedi. ben de günlük hafif islere başladım. iki hafta sonra 22 Mart akşamı foto çekindim ablamlara attım doguma 21 gün var diye. sabah da doktor randevumuz var, doktor hazırlıkli gelin dedi, ama biz hep hazırlıkliyiz erkenci kus yuzunden. sabah evden çıktık, kizlar uyuyor, bu arada akşamdan da tavuk suyuna corba yaptim ne olur ne olmaz diye, bir de komposto kaynatip şişelere kapattım. önceki gün de iki kalıp kek yapmistim, dondurucuya atmıştım. dogum olursa hazir olsun diye.

23 mart sabahi doktora geldik,nstden önce muayene edecek, önceki hafta 3 cm açıklık vardi, 3. doğum olabilir demişti. 1 hafta boyunca da benim ust bacağımın içleri agriyor ama dönemiyorum ağrıdan. ama dogum sancisi gibi de değil, çürük gibi ya da spor yapmis da hamlamis gibi bir ağrı. yattım doktor demesin mj 6 cm açıklık. fyyyy o ne ki öyle, benim sancim yok ki dohtor hanim, ben eve gitsem de sancim gelince gelsem ( 3 dogumun ucunde de eve gitmek istedim de salmadilar ya) yooook kattiyyen olmaz, bu açıklıkla enfeksiyon riski olur bla Bla. ama ben suni sanci istemiyorum diyorum, doktor suniye gerek yok. keseyi patlatacagiz sanci gelecek diyor. dediği gibi de oldu, kese delinince, basladi sancılar. önceleri tabi tatli tatli geliyor gidiyor, nefes egzersizleri derken derken sağdan sağdan gelmeye başladılar mi, olmus tam açıklık. tabi, aldılar beni dogumhaneye, bacaklarım titriyor neyse ikin sikin, yok gelmiyor, doktor çook guzel vs diyor ama ebe gıcık.. ay bacağını kapadın, ay sunu ettin. tut daha bacağımı mümkünse, tansiyonum düşmüş bilmem kaca, bacaklarım titriyor tutamıyorum diyorum. tabi bunlar dogum sonrasi düşüncelerim o an dedim ki nasil cesaret ettin eyyy dilzar 3. ye, kafayı peynir ekmekle mi yedin, nasil unuttun bu dogum anını.

sonra bu işin gidişatı baktim iyi değil, ebe de gıcık ikinmiyorsun diyor Allah ne güç verdiyse ikindim ve doğdu paşam.

pasa doğdu da anasının çilesi bitti mi, hayirrr. tabi ben ikinamadin diyen ebeye inat, yırtar gibi ikininca hakikaten yırtmışim. tabi bunda 37 cmlik koca kafalı usagimin da katkısı olabilir (ablalari 33 cm kafayla gayet rahat doğduydu) hem kesim var, hem de hiç alakası olmayan klitoriste yırtık. cok damarlı bir bölge oldugu icin kanamam da cok, neyse 1 saate yakın dikiş yapildi. ama ben dikişleri hissetmeme rağmen nasil bulutların üstündeyim. doğdu iste, şükür doğdu diyorum. bundan sonra dikisim de olsa giderek iyileşecegim. çirkin ördek yavruma bakıyorum, 20li bir rakam yazıyor yattığı yerin üstünde 2 kilo mi diyorum. yok 3300 diyor doktor, meger o dereceymis, 😄😄😄1 saatin sonunda odaya gidince alıyorum hemen emzirmeye, şükür emmede bir problem yaşamıyoruz. ertesi sabah da evimize çıkıyoruz.

(tabi simdi kizlar noooooldu diyebilirsiniz. sancılar siklasmadan arkadaşı arayıp kızları almasını söyledik, onların da çantaları hazırdı. tembihlemistim. çantalarınız bunlar, acil bir durum olursa diye. iki kızımın da yaşıt arkadaşları olduğu için gayet güzel vakit geçirmişler. hep beraber yatmislar vs. )

bu da böyle bir dogum anısıdır, iste. her dogum özelmis onu gayet iyi anladım. ilk kizimda suni sancıyla dogum yaptim, sancisi zor, doğumu kolaydi. ikinci çiçeğim kizim doğumunda beni hiç yormadi, sancisi da dogumu da kolaydı. Asimcik da sancida birsey anlamadim. 2 saatte ya sürdü ya sürmedi ama doğum ani zordu,annemin Allah kimseyi o darda bırakmasın derken neyi kastettiğini anladim.

çooook uzun olmuş, aslında daha bile uzundu ama tatsiz bir kaç ayrıntıyı atladım. bir sene önce dünyadan haberi olmayan bir minnak katıldı aramıza. simdi buyudu de annesini öpüyor, Harmancık oynatinca kıkır kıkır gülüyor. zaman cok hızlı geçiyor 🥲🥲
Eki Görüntüle 2814488

ablasının yakasına sıkı sıkıya sarılmış bir kuzucuk, elinin minikligine bakar misiniz? yüreğim eriyor bu eli gördükce 😍😍😍😍
ahhh uzun uzun ne güzel yazmışsın yaşamış gibi okudum :KK15: ben kendi adıma bir çoğunuzun doğumunu unuttum vede o zaman kimse diğerleri korkmasın diye gerçek duyguları ile yazamadı doğum anını :rolleyes: bende yazacağım bu gece çünkü tam olarak geçen sene bu gece doğum yaptım şimdilerde evde pasta falan tıkıyordum ağzıma :D
ne zor olmuştur normal doğum kız evde beklesen ne olacak boşver işte hastanede tedbirli şekilde durmuşsun . ebe de keşke öyle davranmasaydı aman zor zamanlardı ama koskaca 1 sene geçti nasıl geçti bize sormal lazım tabi

ahhh uzun uzun ne güzel yazmışsın yaşamış gibi okudum :KK15: ben kendi adıma bir çoğunuzun doğumunu unuttum vede o zaman kimse diğerleri korkmasın diye gerçek duyguları ile yazamadı doğum anını :rolleyes: bende yazacağım bu gece çünkü tam olarak geçen sene bu gece doğum yaptım şimdilerde evde pasta falan tıkıyordum ağzıma :KK70:
ne zor olmuştur normal doğum kız evde beklesen ne olacak boşver işte hastanede tedbirli şekilde durmuşsun . ebe de keşke öyle davranmasaydı aman zor zamanlardı ama koskaca 1 sene geçti nasıl geçti bize sormal lazım tabi
Hadi anlat jadem kan olsun acı olsun çığlık olsun herşeyi bilmek istiyorum 🤣🤣🤣

Zeyay1420 Zeyay1420 kuzum çok üzüldüm ben de abinlere😔 onları hiçkimse teselli edemez tabi ki ama Rabbim büyük vardır bir bildiği.Rabbim sabır nasip etsin ben de bebek evlat edinmeyi hiç düşünmediler mi diye haddim olmayarak sormak istiyorum. Arkadaşım evlat edindi gözünden sakınıyot cimcime bir kızı oldu şimdi 7 yaşında 🤭 onun hürmetine mi bilmem o da şimdi hamile 6 aylık olmuş bile 39 yaşında. Rabbim in mucizeleri sınırsızzz.

Erkeklerin askerlik kadınların doğum hikayeleri bitmezmiş ya🤣 ben de anlatayım.. Seneeee 2019 2020 🤪 hamilelik düşünmüyorum kpss çalışıp atancam derken Allah'ım o da neeyy her sabah midem bulaniyo basım dönüyo yumurta kokusu her zerreme işliyo 🙄 inceden inceden komşu kızlarla acaba mi falan diyoruz ama kocam bey kişisi yok ya yok eminim diyo (bıyık altından da gülüyordu hain kostok) neyse daha adet günüme de var diye emin olamiyorum derken arkadaşımın ısrarıyla kan verdik sonra sonucu almaya gittigimizde arkadaşımın sevinç çığlıkları ve benim yıkılışım 🤣🤣🤣 hain kostok eve geldiğinde bu ne buuu diye kan sonucunu eline tutusturdum anlayamadı ne diyo videosu da var hahshhaha 🤣tabi o sevinç kıyamet oleyler hoplamalar zıplamalarla Afrika kabile dansı eşliğinde sevinirken ben girişmiş vuruyorum ona 🤣hani yoktu hani emindin derken işte kazadır olmuş dedik kabullendim sonrası bol kusmali zayiflamali geçti tabi zamanla camis gibi istahlandigim bı hamilelik geçirdim.. Beni takip eden doktorum çok iyiydi sonra bir gün demesin mi başka doktorla devam et hamileyim diye kaldım mi ortada öylece.. pandemi var doğumda virüs kapar miyiz soruları kafamdaydi bir de yeni doğan bebeklerde virüs çıkmış haberleri okuyorum falan psikolojik olarak çöktüm neyse sonunda 39+6 da bir pazar günü sabaha karşı 4 civarı sancılarım sıklaştı çaki kızımı komşuya bıraktım ama nasıl buruk bı his gözlerim doldu onu ardımda bırakınca😭 bı yavrumu almaya giderken diğeri yanımda olamadı diye arabada çok ağladım😓
Buradaki hastaneye önce gittim gerçekten doğum başlamış mi diye ebe baktı 4 cm açıklık çabuk hiç bı yere uğramadan gidin dedi tabi şehir merkezine gidicem 1 buçuk saat yol sokağa çıkma yasağı var bizi aldı bir telaş yollar bomboş polisler jandarmalar uygulama yapiyo durudurp izin belgesi soracaklar diye stres oldum iyice eşim bir bastı gidiyoruz yardira yardira 🚀sancılarım tavan nefesim kesiliyo polisler durdurmaya calisiyo eşim el kol yapıp polis kimliğini gösterip hızlıca geciyo derken geldik hastaneye nst ye bağladılar nefesimi kesen sancılarım gitti mi😳 Allah'ım sancı manci kalmadı pamuk gibi oldum açıklığa bakıyorlar 3 4 cm arası ama bebek yukarda bekle Allah bekle sancı yok en son dayadilar suni sanciyi🥴😬 ikinci doğum kolay olur diyenlere içimden saygılar!! gönderiyodum🤣🤣 öldüm öldüm dirildim suyum patladı ağlamaktan sesim kısıldı eşim tek yanımda yapayalniziz o bı yandan destek olmaya calisiyo ellerini sıkmisim tırnaklarımı gecirmisim -ki haketti-😅 tam 15 saat sonra bir doğdu ki Allah'ım akça pakça bütün çektiğim acilar bitti her şey toz pembe koynuma koydular sıcacık çok şükür çok şükür diye diye bitirdim kesi atıldı bu minnoş vücudum 3580 doğan minnakimi doğururken zorlandi tabi😅 dikiş sırasında uyuttular beni uyandığımda ebe başımda sacmalamisim Survivor gördüm rüyamda demişim 🤣🤣🤣 sonrası müthiş çıkar çıkmaz kızımı görüntülü aradım kardeşini gösterdim nasıl güzel tombiş yanaklı pespembe ahh ah gittim o güne ya bu arada iyi ki dogurmusum beee 😍 kocamı da boş yere dövdüm iyi mi 🤪🤣nasıl da uzun yazdım sonuna kadar okuyan bordo berelidir 🤣🤪
Yaaaa anlatımına hayranım senin 🎊🎊 hayın kocan ne iyi etmiş🤣🤣hastaneye girince korkudan sancın içine kaçmış yazık yavrum neyse ki sağ sağlim doğmuş haydomuz❤️❤️❤️
aynen, hatta ekran görüntüsü neyim alayım, olmadi tab ettirip ayda bir bakayım ben. Allah olmayanlara versin, kimseyi aratmasın. dogumu zor da yetiştirmesi daha zor. Allah bizlere hayırlı evlat, ülkesine yararlı insan etsin.

bizden geçti artık, bundan sonra biz artık torun seveceğiz misss🤣🤣🤣 (ayy yerlere yatacağım gulmekten)
Kızz yalnız benim kızlar çocuk yapmanın gereksiz ve çok yorucu olduğunu düşünüyorlar torunsuz kalmam inşallah 🤣🤣doğurun kızlar bakarım ben dedim artık en son🤪napayım bir de torun sevgisi tadalım artık 😂😂
Bende doğum anımı anlatmak istiyorum 🐣 40+0 da annemin baskılarına dayanamayarak doğuma gitmiştim suni sancıyla😂 annem yanıma erken gelmişti ve pandemi de vardı önümüz ramazandı falan sıkıldı. Ramazanda yanımda kalmak istemedi kardeşlerim babam ne yer içermiş falan filan sanki aç kalacaklar😂 neyse bana sürekli sen doğuracak gibi değilsin karnın aşağı inmedi diyip durdu 40 haftaya kadar. Doktorla konusup 40+0 da suni sancıyla doğum yapmak istediğimi söyledim pek yanaşmasa da benim ısrarımla tamam dedi.
22 Nisan sabahı saat 8de hastaneye geldim hala unutmuyorum o anımı sanki kurbanlık koyun gibi gittin😂😂 9da suni sancımı fitil yoluyla yerleştirdi. Saat 1 oldu bende tık yok gülüp oynuyorum falan😂 saat 3e doğru sancıları geldi doğuyorum sanıyorum nstye bir girdim 30-40 cıkmasın mı🤦🏼‍♀️ orda bi panikledim 40a dayanamayan ben 100de geberirim diye 😂😂😂 açılmam da 1cmmiş meğer bende açıldı doğuruyorum sanıyorum ah ah😂😂
Annem başladı sen dayanamayacaksın sezeryan ol demeye ben ah uh yaptıkça ağlıyor yanımda kadın😂😂 bi taraftan iyiyim bişeyim yok diyorum bi taraftan sancımı çekiyorum. Saat 16da ebe geldi beni doğumhaneye götürdü ve dedi ki sen normal doğum yapmak istiyomusun eğer istiyorsan ben seni 2-3 saat içinde doğurtucam bana güven dedi😂😂 Ben de tamam dedim serumla kas gevşetici verdi bana odama geri döndüm. Saat 17.30 ben dayanamıyorum bi çığlık atıyorum doğuracagımı anladım ebe geldi nstye girdim sancım 140 olmus saniyeler içinde doğumhaneye gittim. Meğer bizim kızın kafası gözüküyormuş😂😂🤭
Yalnız doğurmak konusunda çok beceriksizdim doğru ıkınmaları yapamadım bir türlü 🥴 ebe vajinal masaj yapıyor yağlar bişiler sıkıyor ıkın diyor. Kesi atmak istemiyorum sen doğurursun diyor veriyor gazı🤭 ben artık sadece bagırıyorum ıkınamıyoorum ki doktora yalvardım kesin alın Allah askına içimde kalacak diye 😂😂 sonra 18.10 da doğurmayı başardım zor şer yırtıla yırtıla😂😂
Sonra doğumhanedekilerden özür diliyorum çok bağırdım çok utanıyorum diye 😂😂

Doğumhanede ki temizlikçi kadında gitmiş dışarda annemle eşime yıktı ortalığı o sizin kızınızmıydı diyomuş ağlayan kadına 😂😂😂 Zaten doğumdan çıkınca bagırmaktan sesim kısılmış sanki maça gittim🤭🤭
Ben de hatırladım annenin ısrarını doğum için. Neyse ki güzel bitti sonucu şükür Rabbim e.🧿🧿🧿Şansına bak ne güzel bir ebeye denk gelmişsin çok önemli doğumda gerçekten

Kalppare Kalppare ne güzel anlatmışsın sen de hikayeni😍😍 neyse ki 2.sezeryanla düzeltme yapmışlar hiç canını sıkma bişeycik olmaz. İstersen bikaç yıl sonra yine olur sağlıkla bir tanecik daha🥰🥰o yukarıdan kesi yerini görme olayı bende de olmuştu lambadan yansıma yapıyordu ben söyledim görmek istemiyorum bunun açısını biraz değiştirir misiniz diye. Anestezi uzmanı hemen indirdi biraz görüş alanından çıktı 🙄🙄 Allah bu yolda bekleyenlere yardım etsin inşallah çok zor

Zeyay1420 Zeyay1420 Allah abine de yengene de sabır versin , kucaklarını doldursun . Öyle yakınen hissettim ki acılarını . Bir kayıpları da varmış . Dile kolay 19 yıldır hasretini çekmişler hala da çekiyorlar . Ben 6 yıl bekledim 4. Denememde kucağıma aldım ama nasıl yıprandım.acılarını paylaşıyorum. Hiç bir şey teselli edemez şimdi onları, telefonları açmamalarını da çok iyi anlıyorum . Çocuk sesi bile duymak istemezdim, öyle içlenirdim. Çok kötü oldum gerçekten . Zamanı varmış demek, teslim olmak gerek . Allah en hayırlı zamanda en güzel şekilde kolaylıkla , sağlıkla nasip etsin inşallah .

normalde emerek uyurdu kucakta ya da uyurdu. ama ateş-i oluyor ve burnu tıkalı olunca kucakta meme de kesmedi. şimdi emerek uyuyor baktım memede cıvıtıyor sallamaya başlıyorum. arel 2 yasina kadar sallandi sonra valla egitim felan bıraktık hala da kendi uyur 6 aydir. ben yaninda beklerim uyuyayana kadar o kadar.

adres tamamdir. civan çok zorladı bugün
eşim de gelemedi hala. halbuki kaç kez niyetlendim ya olur kısmet herhal

ilk bi kızdım annene sonra ebene sevindim sonrada şükür sağlıklı bir doğum yapmış olmana sevinerek mutlu son dedim ❤

kuzum ben üstesinden gelemiyorum. gerçekten psikolojim bazı gunler beni bırakıyor. 7 kardeşiz biz bilirim ama yok bu bunye öyle yetistirmemis ki kendini. bak herkes yalnizliktan dertlenmis ben utandim valla arelde kimseye haber vermedim kalabalil olur stres olurum diye gece oldu zaten civan da da yine hih dedm yasak var kalabalik olmasin ama hic yalniz dw kalmadim. ablam kv esim yegenim ne bilim kalabalik aileyiz. hala da hic yalniz kalmiyorum. iki gun kv geliyor 3 gun yegenim(her hafta biri gelir) haftasonu babamlara gideroz cogunlukla ama kapasite meselesi sanirim ben olmamisim😔

evet canim ilkte de oldu. kalple ilgili ilac da veriliyor ne olur olmqz diye kucuk bi sikintim var ama yukarida da yazdim bir kizim olsun cok isterdim ama bugunume sukur arel olsun diue 2 sene bekledim ben l.

ahh kiyamam ya neler yasamissin ben bilmiuordum hic bunlari. kimseyi de hatirlamiyorum bi blup bi jade biraz ismen aklimda kalmislar. icim kotu oldu okurken. bugunler de gececek komsum bak arelim 2 bucuk yasina girecek. zaman geçiyor. Allah saglikli ömür nasip etsin🙏

eşim doğumda bi ara ebeligimi bile yaptı diyebilirim 😂 aynı anda doğum olunca doktor bi bana bi diğerine koşturuyordu bi an bi baktım eşimle yalnız kalmışız 😳 neyse çok sakindi ve civan doğunca bi heyecan bi sevinç dersin ilk bebesi 😁 ilkinde suyumu dr patlamıştı ve su kirli gelince eşimi dogumhaneye nerdeyse sonunda aldı ama.civanda hep yanımdaydı sagolsun🙏

annen 😔 mekanı cennet olsun. ayşecik iyi ki var yüreğine derman oldu bu süreçte.

evlat edinmeyi istemezler mi 😐
Sağol canım bende anneme kızmıştım ama sonra düşününce ne farkeder sonunda doğurdum kendi sancım olsa belki daha zor olurdu ☺️ Sağlıkla dünyaya geldiler yaş aldılar bile 💜
İnsan Kucağına alınca tüm sıkıntılarından arınıyor bir anda iyiki doğmuş Durucuk anneli babali musmutlu büyüsün inşallah

Oğlanın bir şey yok da canı oyun istiyor gecenin bir yarısı ya aslında inan sabah işe gitme derdi olmasa kalkıp oynamak istiyorum bu günler bir daha geri gelmeyecek çünkü sallıyorum sallıyorum yüzüme bakıyor öpüp koklayıp uyandırıyorum daha beter oluyor bu sefer yoksa dün gece gayette iyiydi yani ne dişti ne bir şey

Sevgili Dünürüm ben ataya ulaşana kadar o kadar çok badireler atlattım ki inan olsun Allaha hamd etmediğim bir gün yok bazen günde yüzlerce kez hamd ettiğimi bilirim o kadar zor günler o kadar acı günlerden sonra Rabbim önce eşimi sonra oğlumu çıkardı. Hamdü sena ağlar olsun Rabbime Allah’ım kimseye evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın

Dil zarım inan dualarınızı hep üzerimde hissettim hastaneden yazardım bir bakardım hepiniz dua ediyorsunuz nasıl can olduk burada birbirimize hepinizden Allah razı olsun

Biliyorum sözün bittiği yer ne desek onları teselli etmez bu süreçte ama Allah’ın o kadar güzel mucizeleri var ki bir bakmışsınız geli vermiş mucizeleri

Amin. Kuzum çokça âmin

41 yaşında atayı kucağıma aldım Rabbim ol desin çok daha ileri yaşta anne olanlar da var Rabbim istesin

Her zaman beklerim buralardan geçerken mutlaka alo de uğra işte bile olsam ben çıka veririm sıkıntı olmaz bir adımlık yer zaten
Ahh evet sorma herşey onu kucagıma aldığımda son buldu💜 hala o sıcaklığını unutamıyorum muhteşem bir duyguydu🌺
Yaaaa anlatımına hayranım senin 🎊🎊 hayın kocan ne iyi etmiş🤣🤣hastaneye girince korkudan sancın içine kaçmış yazık yavrum neyse ki sağ sağlim doğmuş haydomuz❤️❤️❤️

Kızz yalnız benim kızlar çocuk yapmanın gereksiz ve çok yorucu olduğunu düşünüyorlar torunsuz kalmam inşallah 🤣🤣doğurun kızlar bakarım ben dedim artık en son🤪napayım bir de torun sevgisi tadalım artık 😂😂

Ben de hatırladım annenin ısrarını doğum için. Neyse ki güzel bitti sonucu şükür Rabbim e.🧿🧿🧿Şansına bak ne güzel bir ebeye denk gelmişsin çok önemli doğumda gerçekten
Sorma beni baya zorlamıştı ama anlatılanın aksine suni sancı beni çok zorlamadı 😂 ebem valla kendi kızını doğurtur gibi ilgilenmişti Allah razı olsun 🙏

Helinnnnn Helinnnnn senin maceran da tam macera olmuş eğitimi suydu sancıyı tam filmlerdeki gibi telaş içinde bir doğum 😊neyse ki sonunda karnını doyurabilmişsin🤭 ben de kızlarda doğumdan çıkınca adana yemiştim 😂 oğlum akşam doğunca bir de yasaklar falan yiyemedim hastane yemeklerine talim ettim😁😁

Helinnnnn Helinnnnn senin maceran da tam macera olmuş eğitimi suydu sancıyı tam filmlerdeki gibi telaş içinde bir doğum 😊neyse ki sonunda karnını doyurabilmişsin🤭 ben de kızlarda doğumdan çıkınca adana yemiştim 😂 oğlum akşam doğunca bir de yasaklar falan yiyemedim hastane yemeklerine talim ettim😁😁
En korktugum seydi benimde doğuma aç girmek ki başıma geldi 😂 doğumhanede ilk istediğim sey suydu benim dilim damağım kurumuştu 😂

Erkeklerin askerlik kadınların doğum hikayeleri bitmezmiş ya🤣 ben de anlatayım.. Seneeee 2019 2020 🤪 hamilelik düşünmüyorum kpss çalışıp atancam derken Allah'ım o da neeyy her sabah midem bulaniyo basım dönüyo yumurta kokusu her zerreme işliyo 🙄 inceden inceden komşu kızlarla acaba mi falan diyoruz ama kocam bey kişisi yok ya yok eminim diyo (bıyık altından da gülüyordu hain kostok) neyse daha adet günüme de var diye emin olamiyorum derken arkadaşımın ısrarıyla kan verdik sonra sonucu almaya gittigimizde arkadaşımın sevinç çığlıkları ve benim yıkılışım 🤣🤣🤣 hain kostok eve geldiğinde bu ne buuu diye kan sonucunu eline tutusturdum anlayamadı ne diyo videosu da var hahshhaha 🤣tabi o sevinç kıyamet oleyler hoplamalar zıplamalarla Afrika kabile dansı eşliğinde sevinirken ben girişmiş vuruyorum ona 🤣hani yoktu hani emindin derken işte kazadır olmuş dedik kabullendim sonrası bol kusmali zayiflamali geçti tabi zamanla camis gibi istahlandigim bı hamilelik geçirdim.. Beni takip eden doktorum çok iyiydi sonra bir gün demesin mi başka doktorla devam et hamileyim diye kaldım mi ortada öylece.. pandemi var doğumda virüs kapar miyiz soruları kafamdaydi bir de yeni doğan bebeklerde virüs çıkmış haberleri okuyorum falan psikolojik olarak çöktüm neyse sonunda 39+6 da bir pazar günü sabaha karşı 4 civarı sancılarım sıklaştı çaki kızımı komşuya bıraktım ama nasıl buruk bı his gözlerim doldu onu ardımda bırakınca😭 bı yavrumu almaya giderken diğeri yanımda olamadı diye arabada çok ağladım😓
Buradaki hastaneye önce gittim gerçekten doğum başlamış mi diye ebe baktı 4 cm açıklık çabuk hiç bı yere uğramadan gidin dedi tabi şehir merkezine gidicem 1 buçuk saat yol sokağa çıkma yasağı var bizi aldı bir telaş yollar bomboş polisler jandarmalar uygulama yapiyo durudurp izin belgesi soracaklar diye stres oldum iyice eşim bir bastı gidiyoruz yardira yardira 🚀sancılarım tavan nefesim kesiliyo polisler durdurmaya calisiyo eşim el kol yapıp polis kimliğini gösterip hızlıca geciyo derken geldik hastaneye nst ye bağladılar nefesimi kesen sancılarım gitti mi😳 Allah'ım sancı manci kalmadı pamuk gibi oldum açıklığa bakıyorlar 3 4 cm arası ama bebek yukarda bekle Allah bekle sancı yok en son dayadilar suni sanciyi🥴😬 ikinci doğum kolay olur diyenlere içimden saygılar!! gönderiyodum🤣🤣 öldüm öldüm dirildim suyum patladı ağlamaktan sesim kısıldı eşim tek yanımda yapayalniziz o bı yandan destek olmaya calisiyo ellerini sıkmisim tırnaklarımı gecirmisim -ki haketti-😅 tam 15 saat sonra bir doğdu ki Allah'ım akça pakça bütün çektiğim acilar bitti her şey toz pembe koynuma koydular sıcacık çok şükür çok şükür diye diye bitirdim kesi atıldı bu minnoş vücudum 3580 doğan minnakimi doğururken zorlandi tabi😅 dikiş sırasında uyuttular beni uyandığımda ebe başımda sacmalamisim Survivor gördüm rüyamda demişim 🤣🤣🤣 sonrası müthiş çıkar çıkmaz kızımı görüntülü aradım kardeşini gösterdim nasıl güzel tombiş yanaklı pespembe ahh ah gittim o güne ya bu arada iyi ki dogurmusum beee 😍 kocamı da boş yere dövdüm iyi mi 🤪🤣nasıl da uzun yazdım sonuna kadar okuyan bordo berelidir 🤣🤪
Tabi ki de en merak ettiğim doğum hikayesi da damadımınki 🤣🤣🤣 yaaa iyiki kaza maza falan olmuş enişteye beye selam sana saygılar 🤣🤣🤣 Ahhh 15 saat nedir benim sarı kuzum bu zayofça kadın bu kadar yorulur mu 🙄🙄🙄 iyiki ama iyiki doğmuş yakışıklı pamuğum ailemizin haydo su neşeli annesi ve fenomen ablası ailesi ve biricik aşkı Asya kuş ile hayırlı ömrü olsun♥️♥️♥️♥️

Back
X