• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya aslinda ruhen çıkıp dışarı tur tur gezmek istiyorum kosar adımlarla hızlı hızlı.. otobüs kullanmadan ordan oraya koşmak..carşı pazar..ama disari çıkınca maskeden mi nedir nefessiz kalıyorum..o yuzden hicbiryere çıkasım yok 😑🙄
Evde de kala kala insan tembellesiyor 😒 bak markete gidilmesi lazım..üşeniyorum 😒🙄 misskokulumm misskokulumm miss duymasin 🤫🤣🤣🤣
Aaa o iş başka gezme olsun hemen koşarım ama işin içinde market ya da iş varsa o zaman jade yine kaçar😂😂 ama odalara falan 😜 bana deki bütün gün şurayı gezelim oooo gezmem mi aşk yaşıyorum gezme ile

Kalppare Kalppare çilek ve kivi canım bal gibi alerjik bu ikiliyi de verme bence elife sen bir süre. Ben bir kere kivi verdim aslında olgunlaşmış da. Sonra veriyim dedim ağzını değişik yapıyor benim oğlan dilini falan çıkarıp omuzlarını silkti yemedi🤣🤣 gerli bir tadı var ya ki inin onu beğenmemiş. Aman dedim iyi bunu da yeme 😂

Maşallah 🧿 sena kuşa kendi karnım doymuş gibi sevindim tüm yavrular mışıl mışıl uyusun ham ham ham yesin yesin büyüsün inş💕

Çünkü artık onun 1 yaşı var annesi büyüyor benim oğluşum💕

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inş 💕 mis gibidir şimdi yeni doğan bebek kokusu

Ya sen ne güzel kalplisin öyle çok çok 💕💕

Biraz moral olsun kafaları dağılsın dedik. Şimdi abim işe Zeynep okula gitti Ayşe yengesine kaldı mıncık mıncık etti walla Zeynep gelene kadar sevdiğim kardır diyerek Zeynep gelince çok kıskanıyor yengesini hep onunla oynayacak Ayşeye yaklaştırmıyor

Yengeyi görünce otomatik ehh ehhh diyor dayısını görünce de hıı hııı diyor yengesine kızması için 😆😆öyle tatlı ki

En zor zamanları biz hastanede yatarken uyanmadığı zamanlarda hemşireler topuğunu ve burnunu sıkıyorlar.

Ne güzel ya inş bizimkilere de nasip olur öyle seviyorlar ki bizim kızlarda onları çok seviyor Rabbim yaşatsın inş dileyen herkese evlat sevgisini💕
1 yaşı da var sendromu da var dünürüm 😍😂

Sen icebilmisin jadem ben koydum cok da sicakti he ama gunes devirdi nasil.bos bulundum annemdeyim diye mi acaba.
Allahtan hali icti bizim cayi gunes aglamadi herhalfe olmadi bir sey insallah.
Masallah asya hanimin kontrolu guzel geçmiş jadem. Sevindim. Biz hic gidemedik ne zamandır bakalim.
Turta mi yapcan kiz elmadan yoksa kurabiye mi yapma.yesim yanariz tam diyete niyetlendim sktun yine aklimaaaaa😜
Soğuk falan içtim şükür 😂😂😂 çay içemedim bugün onu da şimdi demledim 😂😂 oyy o güneş hanıma ne dayanır yaramaz ya onun adı artık tazmanya canavarı 😍😍😍😍
Bizde böyle normal kontrole doğdu doğalı 2 kere götürdük göz bahane oldu 😂 ama çok fena oldu ya gözü geçer ibşallah 🙏🙏
Yok kız dur yapma şimdi sen aklıma düşürme pek severim elmalı kurabiyeyü adım çıkacak başka şey bilmiyor diye 😂😂😂 valla biliyorum kızlar yapıyorum da ama söylemiyorum canınız çekmesin diye 😜

Nolacak bu dişsiz dede neneler yaa Nisan bebeleri dişten yana tembel sanki😅
Ahaha aynn sorma ya geçen bir arkadaşı gördüm Haziran doğumlu bebeği neredeyse tüm dişleri gelmiş😁
Ama geç gelen diş daha sağlıklı ve güzel derler öyle düşünelim🙂
Ee neneler ve dedeler böyle ayrı bi tatlis haydonun papyonu yerim nasıl yakışmış minnak delikanlı gibi 🧿😍

Soğuk falan içtim şükür 😂😂😂 çay içemedim bugün onu da şimdi demledim 😂😂 oyy o güneş hanıma ne dayanır yaramaz ya onun adı artık tazmanya canavarı 😍😍😍😍
Bizde böyle normal kontrole doğdu doğalı 2 kere götürdük göz bahane oldu 😂 ama çok fena oldu ya gözü geçer ibşallah 🙏🙏
Yok kız dur yapma şimdi sen aklıma düşürme pek severim elmalı kurabiyeyü adım çıkacak başka şey bilmiyor diye 😂😂😂 valla biliyorum kızlar yapıyorum da ama söylemiyorum canınız çekmesin diye 😜
Gecer insallah jadem kremle birlikte.
Aynen ben de neler yapiorum da sirf can cekmesin nazar degmesin kendime diye icraatlarimdan hic bahsetmiorum yersen 😜 ama benimkiiii.
Aynen tam bir canavar ya.

Bugunku menumuZ pastel boya ve silgi simdi aldim agzindan zorla kac defa kitlayip yedi cocuklar boya yaparken.
Simdi emiyor vakitsiz uyuyor bakalim bu gece yine uzun bize.

Teşekkürler canım😍😇Alt dişlerde belirti bile yok öyle kabarık duruyolar sadece içime şüphe düşüyo bır ay daha bekleyeyim de götüreyim bı doktora😬 sabırsız ana 🙋
Parti cuma günü daha Dünürcan inşallah atarım o gün 😍
Buyute buyute bak canısı ben öyle yapıyorum💃🤪 dişler de aynı bak çünkü iki aşık aynı gidecek 😅🥰 biz üstü dortledik gerci
Sağol canım benim😇❤️💓
Kız yok 2alt 2 üst bizde ama alttakilerin biri çıktı mı emin değilim çıkmış gibi 😂😂 bu arada Asya hanım büyükmü haydo dan 😂😂😂 zengin olurlar

Yerim ben asya hanimiii
Sisligi indi dimi canim gözündeki arpacik ni yapti ne dedi doktorlar yerim onu ben nasil da hüzünlü bakmis masallah tatlimaa isirmalik yanaklar
Yeni uyanmıştı o masumluk ondan 😂 hemen o gün indi canım 2 3 saat içinde geçti şişmesi bi daha arpacığa krem verdi doktor onu deneyeceğiz bid3

Yaa kıyamam tatlı kuzum🥰🥰🥰 bence alerjik canım bahara, polene karşı olabilir. Gözü de ondan olmuş gibime geldi. Hele ailede varsa kaçınılmaz🙄
Var malesef eşim tarafı onların çocukları hep alerjik besin, bahar alerjileri var 🙄 geçmedi zaten kuzum arpacık bu kadar uzu. Sürmez hiçbir şey yapmasan geçer heralde ben neler yaptım elimde pamuklarla geziyorum sürekli siliyorum patates çay ılık su ileama yok yani

Gecer insallah jadem kremle birlikte.
Aynen ben de neler yapiorum da sirf can cekmesin nazar degmesin kendime diye icraatlarimdan hic bahsetmiorum yersen 😜 ama benimkiiii.
Aynen tam bir canavar ya.
Bugunku menumuZ pastel boya ve silgi simdi aldim agzindan zorla kac defa kitlayip yedi cocuklar boya yaparken.
Simdi emiyor vakitsiz uyuyor bakalim bu gece yine uzun bize.
Ahahah sanatçı kız ya belli sanatı yedi yuttu 😂😂😂😂

Jadesi Jadesi
Canim süte ne kadar ver dedi doktor. Sulandirmadan olmaz miymis
Ben gecenkllerde umutun nesquik yerkenki sütünden verdim icti valla top top nesquik de yiyor hep anassi gibi aburccuburcu bu kiz
Valla ne kadar süt koyarsan o kadar su koy dedi ölçek aynı olacakmış 😂 bende verdim öyle benşm kahvaltılık gevreği sütünden nesquik sütünden sulu sütü pek sevmedi o yüzden damak tadı aynı biz 😜😂

Teşekkürler canım😍😇Alt dişlerde belirti bile yok öyle kabarık duruyolar sadece içime şüphe düşüyo bır ay daha bekleyeyim de götüreyim bı doktora😬 sabırsız ana 🙋

Parti cuma günü daha Dünürcan inşallah atarım o gün 😍

Buyute buyute bak canısı ben öyle yapıyorum💃🤪 dişler de aynı bak çünkü iki aşık aynı gidecek 😅🥰 biz üstü dortledik gerci

Sağol canım benim😇❤️💓
Büyük ihtimal çok normal diyecek ama sen yine de için rahat etsin götür ☺️ bir yasında daha hiç dişi çıkmamış bebekler bile var 🤭
Bu arada şişliği sormuşsun böyle kuzum bi taraf şişti ama 3 saate falan normale döndü
Oy senin gözünü severim ben nasıl da masum durmus😍
Bizde de emzik yok tutmadı mecbur meme😂 yavrum emdiğini emmiş hiç üzme kendini sen 😍 ben yemeklere tuz ve baharat katıyorum eser miktarda tabş o tada da alıştı sıpa bende inek sütü deneyeceğim bugün mama vermiyorum normalde içine su katıp inek sütü deneyeyim
Emzik sadece uykuya dalarken alıyor geceleri. Derin uykuya geçişte fırlatıp atıyor 😂 bu arada dün aksam bende çilek verdim iki tane yedi ama ne yeme dünyanın en güzel seyini yemiş gibi ımmm yaparak yiyor 🤭

Back
X