• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok çatlak geçmiyor ama ağlamasa hiç dert etmiyorum bakmıyorum da İnan moralım bozuluyor 😂 bende ilik suyundan sanki fayda gördüm bir de bamya . Bamyayı yemek olarak yemedi kayınvalidem de suyunu çıkar at çorbalarına dedi denedim daha iyi sanki. Bende 3 ana 2-3 ara öğün yaptırmaya çalışıyorum yeme kısöı ile ilgisi de çok kesinlikle 🌷🌸
Kesinlikle öyle canım Diyetisyen bir çok şeyi kesmişti düşün bir ara yumurta ve yoğurt bile vermiyordum Çok şükür geçti İnş bir daha aynı sıkıntıyı yaşamazlar az daha havalar ısınsın tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum o zaman bu sorunlar pek olmuyormuş bamyayı duydum ama denemedim hiç Size iyi gelmesine sevindim

Ah canım benim ah. Almila kaç ay boyunca herşeyi genzine kaçırdı , mama veremiyordum 60 cc içecek Ya 3-4 kez kaçırıyordu . Saat sabah 5 uyandı emdi mama içireceğim bir tıkandı mosmor elimde bıraktı kendini eşim geldi müdahale etti ama ben öldüm resmen orada hayatımın en kötü anlarımdan biriydi sinir krizi geçirdim resmen Buda bende panik atak tetikledi tabi çok şükür soğukkanlı kalabiliyorum eskiye göre ama hala bir şey olsun içim çekilir . Bir dönem eğitim hemşireliği yaptım kaç hemşireye ebeye ilk yardım dersi verdim ama gel gelelim hayat dersleri de önemliymiş... evlat bambaşka helinim 🤧❤️
Ahh ahh seni cok iyi anlıyorum.. ben de ne sogukkanliydim eskiden :( ama hep diyorum bu dogumda kalbim değişti sanki nakil oldu.. simdi sen anlatirken bi tuhaf oldum..gecem gun aklima geldi..Allahim bi daha yasatmasin 😥

Cidden şans ya. Deniz uyuduğu anları kayıp sayıyor yeminle😅 Dün gündüz uyandı ama hala uykusu var belli. Kucağımda geri daldı. Sonra aniden kalkıp emeklemeye başladı. Yavrum bi bismillah de yeni uyandın ya yeni. Bi gerin esne ne bilem mahmur mahmur bak. Kalkıp koşarak gitmek nedir ya😂
Yaaaa yerim ben onu ne tatlı bal bal 🥰🥰 yok kurt var duramazlar 😂🤭 almila emeklemiyor hiç bir kez emekleri sadece bıraktı ona göre değilmiş bu işler Allah’dan yürü dü de az çok rahatladım kafama takılıyordu 😂

Dogum gününüz kutlu olsun o zamaaaan şarkımız gelsin 🎆✨🎇🎈

Deniz paşa ömrün uzun güzel başarılarla dolu olsun..annene babana ugur getir..saglikla ailenle büyü guzeeel yürekli bir adam ol 🥰🥰🥰

Ay çok teşekkür ederiz 😍😍
Şimdiden kuşa, sineğe hatta cama vuran yağmur damlasına bile el sallayan bir sevgi pıtırcığı, inşallah hep güzel tutar yüreğini 😍

Kesinlikle öyle canım Diyetisyen bir çok şeyi kesmişti düşün bir ara yumurta ve yoğurt bile vermiyordum Çok şükür geçti İnş bir daha aynı sıkıntıyı yaşamazlar az daha havalar ısınsın tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum o zaman bu sorunlar pek olmuyormuş bamyayı duydum ama denemedim hiç Size iyi gelmesine sevindim
Canım benim amin inşallahhhh 🥰 üriner kaslar 18. Ayda gelişmeye başlıyor kuzum sen daha iyi bilirsin tabi her bebek Farklı ama bir
Doktoruna danışırsın sen daha iyi bilirsin

Toz alerjileri erken baş gösterir kuzum hiç merak etme olmaz inşallah 🥰
Nasil anlarim ebru? Yani bana nasil anlatır bu durumu? Illa hapsirik goz kizarikligi sart mi? Mesela benim toz alerjim var.ama burun icerisine polip yapiyor nefes alamiyorum.disariya belirgin bir belirti vermiyor.

Yaaaa yerim ben onu ne tatlı bal bal 🥰🥰 yok kurt var duramazlar 😂🤭 almila emeklemiyor hiç bir kez emekleri sadece bıraktı ona göre değilmiş bu işler Allah’dan yürü dü de az çok rahatladım kafama takılıyordu 😂
Emeklemek zaten şart değilmiş ya. Deniz sanırım 10 aylıktı bir gün halının ortasına koydum. Etrafında emekledim yarım saat. Çok güldü eğlendi. Neyse götürdüm yatırdım sonra. Çocuk uykudan uyanınca emeklemeye başladı 😂 Bir miktar pişman oldum yalan yok😅

Şiddetli
Nasil anlarim ebru? Yani bana nasil anlatır bu durumu? Illa hapsirik goz kizarikligi sart mi? Mesela benim toz alerjim var.ama burun icerisine polip yapiyor nefes alamiyorum.disariya belirgin bir belirti vermiyor.
alerjilerde bronşiyal astım oluyor . Göz kaşıntısı hapşırma orta derece de görülüyor yani sana çaktırmadan alerjisi olmaz hiç merak etme 🥰 doğduklarından beri maruz kalıyorlar az çok parkta bahçede kesin anlarsın

Emeklemek zaten şart değilmiş ya. Deniz sanırım 10 aylıktı bir gün halının ortasına koydum. Etrafında emekledim yarım saat. Çok güldü eğlendi. Neyse götürdüm yatırdım sonra. Çocuk uykudan uyanınca emeklemeye başladı 😂 Bir miktar pişman oldum yalan yok😅
Yaaaa gece gece nasıl eğlendim Ya iyi ki yazdın canımcım 🥰🌷 tam bir çılgın depil mi Ya 🤪🤪🤪

Yaaaa gece gece nasıl eğlendim Ya iyi ki yazdın canımcım 🥰🌷 tam bir çılgın depil mi Ya 🤪🤪🤪
Of hem de nasıl 😅
Bu aralar zevkine çığlık atmaya başladı. İlk yaptığında aklım çıktı arkam dönüktü dedim kesin düştü bir yerini çarptı. Bir döndüm sırıtıyor nasıl bağırdım ama dimi der gibi😂
Çok hareketli ya kıpır kıpır. İnşallah hiperaktif falan değildir korkuyorum valla. İki dk durmuyor illa bir şeye salça olacak. 😅 Hiçbir şey bulamazsa gelip bana salça oluyor 😅

Kızlar kabızlık için şöyle bir bilgi var elimde aklınızda bulunsun.
Eki Görüntüle 2819160
Canım saol ya bir ara sıkıntı büyüktü de geçti şükür 😀
Bu arada deniz bey yaşına girmiş nice mutlu seneleri olsun İyi ki doğmuş
Canlarım bebelere vitamin ne veriyorsunuz şu an ? Veriyor musunuz Ya da merak ettim biraz araştırma yapıyorım da
Ben şuan hiç bir şey vermiyorum 11.ayda tüm Tahlillerini yaptım doktor verme gerek yok dedi

Of hem de nasıl 😅
Bu aralar zevkine çığlık atmaya başladı. İlk yaptığında aklım çıktı arkam dönüktü dedim kesin düştü bir yerini çarptı. Bir döndüm sırıtıyor nasıl bağırdım ama dimi der gibi😂
Çok hareketli ya kıpır kıpır. İnşallah hiperaktif falan değildir korkuyorum valla. İki dk durmuyor illa bir şeye salça olacak. 😅 Hiçbir şey bulamazsa gelip bana salça oluyor 😅
O salçayı ısır ısır ye 😂 almila bıgün toplasan 10 dk oturmadı uçak aldık biraz onlara baktı sonra binmek için kalktı hemen 😂 valla kader ortağımsın kudurukgillerke devam aman hasta olmasınlar da kuduraunlar bacı🤩

Canım saol ya bir ara sıkıntı büyüktü de geçti şükür 😀
Bu arada deniz bey yaşına girmiş nice mutlu seneleri olsun İyi ki doğmuş

Ben şuan hiç bir şey vermiyorum 11.ayda tüm Tahlillerini yaptım doktor verme gerek yok dedi
Geçmesine çok sevindim ya kabızlık çok zor.
Teşekkür ederizz🧜🏻‍♂️

O salçayı ısır ısır ye 😂 almila bıgün toplasan 10 dk oturmadı uçak aldık biraz onlara baktı sonra binmek için kalktı hemen 😂 valla kader ortağımsın kudurukgillerke devam aman hasta olmasınlar da kuduraunlar bacı🤩
Aynen kuzum ya gözleri ışık saçsin da tek kudursunlar napalim biz de kuduruk dogurmusuz😅

Kizlar ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum Haydo beni pert etti durmuyo hiç bı foruma giriyorum bakiyim diye iki kişiyi okuyorum alinti yapiyorum sonra saatleeeeer saatleeeeer sonra giriyorum konu kapanmış gitmiş oluyor geri alıntıyı iptal ediyorum vicdan azabı çekiyorum 🙊 bu arada cuma günü doğum günü yapicam inşallah bakalım nasıl olacak afiş hazirladim pintersetten kendim tasarladim balon ikramliklar falan hallederiz bı gün öncesinden🙏 inanamıyorum bazen gaz sancısından kucağımda kıvranan bebek büyüdü de yaş günü yapıyoruz 🥰
ben seni çok iyi anliyoreeee😐
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim yazdıklarınız için 🌼 bu beslenme konusunu doktorumuzla konustuk. Hem sizinle de paylaşmak istiyorum fikir olur diye. Bizimkiler artık 1 yaşına geldikleri için artık gece beslenmesini tamamen kesmemiz gerektiğini söyledi. Bir de uyurken rüya beslenmesi dediğimiz gece 11-12 arası mama vermeyi bırakmalıymışız. Duru aksam 8-9arası uyuyor sadece uyurken mama vermemi sabaha kadar da o şekilde uyuması gerektiğini söyledi. Sabah 6-7 gibi uyanıp mama isterse ya da emiyorsa verebileceğimi söyledi. Gündüz 3 öğün aralarda da ara öğün yapmamı istedi. Fakat Duru ne yerse yesin üstüne mama içmek istiyor. 18 aylık olana kadar bu sekilde devam edebilirmişim. Zaten zamanla kendisi yemek yemeye yönelecekmiş. Elimde olsaydı 18-24 aya kadar emzirmek isterdim ama emmeyi kendi kesti 😔
ya ne zaman sadece zihnimde düşünsem uygulamaya geçmeden bizimki hissediyor mu ne sapıtıyor. uykusuzluktan ağlayacam . hiç mi uyumaz yok uyumaz. eşimle paslaştık . neden ben ya diyor dedim babasisin ve sabah sen işe gidince benim mesaim başlamıyor sanıyorsan yaniliyorsun 😡 ama hiç hiç uyutmadi
Ne biliyim doktor deyince deneyim dedim çok söz dinlerim ya😂
bana anlamsiz geldi. 3 zararlı beyaz arasında sütü almışlar. arele verme dedi doktor 2 yasina girince. 1 şu bardağı veriyorum ama arel emmiyor. asya emmeyi birakmasin sonra 🙄
Ah canım benim ah. Almila kaç ay boyunca herşeyi genzine kaçırdı , mama veremiyordum 60 cc içecek Ya 3-4 kez kaçırıyordu . Saat sabah 5 uyandı emdi mama içireceğim bir tıkandı mosmor elimde bıraktı kendini eşim geldi müdahale etti ama ben öldüm resmen orada hayatımın en kötü anlarımdan biriydi sinir krizi geçirdim resmen Buda bende panik atak tetikledi tabi çok şükür soğukkanlı kalabiliyorum eskiye göre ama hala bir şey olsun içim çekilir . Bir dönem eğitim hemşireliği yaptım kaç hemşireye ebeye ilk yardım dersi verdim ama gel gelelim hayat dersleri de önemliymiş... evlat bambaşka helinim 🤧❤️
basa gelince farklı oluyormuş canim😔
Ay çok teşekkür ederiz 😍😍
Şimdiden kuşa, sineğe hatta cama vuran yağmur damlasına bile el sallayan bir sevgi pıtırcığı, inşallah hep güzel tutar yüreğini 😍
nice mutlu yıllara olsun o zaman kipirdak deniz beye 😍😍

Back
X