Ay maşallah 30 kilo vermek nedirHeh isye
Heh iste ben de boyleyim jadem ya
Ama gece yemicem ben artik ya
Bi de bir kere de abartmiycam 1 er 1 erne bileyim.
Bi masalah da yolluyorum sana yiyip kilo almadigim dogum.kilosunu verdigin icin ben de umutumdan sonra 30 kilo verdim de o moda bi giremiyorum simdi gunesimden sonra.
Esime uyuyirum ben de bazen gece 2 misir patlatmis kola film izliyorduu.
Ah bu esler onlar almaz ama hemen kiloo.
Tatli yapcam ben de bugun var mi favori tarif cocuklarin da yiyecegi
Çok güzel yaptığına eminim allah rahmet eylesinAnnemde çok güzel yapardıbizde pirinç olmaz ve sarımsaklı yapılı üzerine de yağ ımmmm miss gibi afiyet şifa olsun hanımağaya
9 kiloya 10-12 Demir günlük verebilirsin canım benim d vitamini için bıngıldak ölçünüzü biliyor musun ?ebru_can_ebru
Ebrucum ben de ocean d vitamini ve ocean microfer demir veriyorum aklima geldikce.
Kac damla vermeli demiri. 9 kiloyu gecti mi bilmiyorum.
Kan degerlerine de vakilmadi ya iki gunde 1 8 damla veriyorum iste demir damlasi.
Bende veriyorum kuzum benim O gün konuştuk Ya süt vermiyorum direk ama kek de eser miktarda oluyor mesela zaten alışmasın ne gerek var diyorlarİşte böyle olunca insan şaşırıyor ben geçen de dedim dokunmayan her şeyi veriyorum 3 yaşa kadar süt verilmeyen bebek nasıl alışır bilmiyorum abur cubur hariç deniyorum hepsini
Yaaa kuzum benimO zaman çileğe ara veriyorum ailemizin ebesisağol teyzesi tipsiz oldu yüzü gözü ama yine de bal benşm için
Ay çok sevindim inşallah daha iyi olurlar buna şükürAmanınn Allah korumuş neler yapmış böyle Güneş kız
Oy yanaklarını yediğim
İyiler. Ara ara ateşi çıkıyor ama Allahtan hafif atlatıyor. Aşırı halsizlik var ama o da hamilelikten mi kusmaktan mı belki değil. Eşi zaten nerdeyse atlattı.
Ay kuzum sana bayılıyorumEbru cum beni asla tanımamışsınaraştırmadan verdim tabiki
Çok geçmiş olsun Ya inş geçer hemen almilanın akıntı devam ediyor halafarklı şehirlerde yaşıyoruz ama çocuklar aynı zamanlarda hasta oluyor. civanin burun akıntısı var ve hapşırık. otomatikmen arel dediş döneminde de bu belirtiler olurmus aslında. ya k bu kadar sık hasta olmamaları lazım ya
Ya ne akıllı ne akıllıOoo asya hanima bak sonra yapilacagi ilkten yapiyor yani akilli once zoruyla ugrasyor iste yerim onuu.
Gunes kendi cikiyor kayıyor ordan yirtti belim yoksa zaten gece meme acik tutuk kalkiyorum.
Iyi oluyor bence evde salincak canim sallanarak hemen uyuyor cocuklar arada oyun oynuolar. Fotodaki salincak iste tepsi gibi bir sey.
Senin belin gecti mi biraz canim herhangi biir sey yaptin mii
Sagol yesimimm.
Süpüremedim Gunes makineye oturuyor ac kapa yapiylr surekli sırıtarak.
Simdi emdi uyudu kizcem ben de kalkayim bari ilgi bekleyen bir oğul is yemek bekleyen bir ev var.
Kolay gelsin sana da.
Spor da yapiordum eliptik bisiklet vardi. O bozulunca umutu arabasına atip te ozdilekparklara yürüme gotururdum.. dikkatli besleniyordum. Kisa surede verdim vucutta uag kalmadi diye adetim gecikiordu o da saglikli degil sonra aliyorsun. Simdi az az abartmadan gec yemeuerek vrrmek istiyorum insallah.Ay maşallah 30 kilo vermek nedirama 2. Çocukta daha zor veriliyor kilo öyle derler. Benimkide aşırı düşkün boğaza bende öyleyim alınca yapınca yiyorum ya Ayy limonlu kek yap ama üstüne ılıkken süt dök muhallebi de yapabilirsin enfes oluyor
9 kiloya 10-12 Demir günlük verebilirsin canım benim d vitamini için bıngıldak ölçünüzü biliyor musun ?
Ah yesimim ah tadini cikar bugunlerin.Ya ne akıllı ne akıllızordan balayınca kolayı yapmanın ne önemi var aferin güneş kıpır kıpır zaten maşallah benim hanım üşengeç ya aynı anası
Belim iyi çok ağrım olmuyor bir şey yapmaya vaktim olmadı taşınma arefesinde ama gideceğim inşallah yine de
Güneş elektrik süpürgesi ile kanki haBenşmki çalışınca kaçacak delik arıyor oda geçen bozuldu zaten temizlik yaparken
ısırgani ben burada yedim, yağlı as diyorlar ama cok lezzetli oluyor, mısır unu da var içinde, mihlama ya da kuymak in isirgan otlu olanı. ben hep güzel yapanlardan yedim, kendim yapmadım, zor çünkü, blenderdan geçirme diyorlar, süzgeçten geçirmek lazımmış bir de tahta kaşıkla vura vura ediyorlarmış,ayy yapan olsa da yesem. S Sonsuzsukurler , sen bilirsin kuzum yağlı aşıBir ara formda konuşmuştuk da kimlerle olduğunu hatırlamıyorum ısırgan otu çok güzel süt yapıyor diye şuan tam mevsimi bizim buralarda biz böyle yapıyoruz içinde pirinç ıstgan otu ve un var üzerine de terayağı döküyoruz yapınca annem atmak istedim
Didem Zara iki küçük tabak yedik uzun zamandır böyle iştahla ağzını açmamıştı
Ben bilmiyorum dilzarim.ısırgani ben burada yedim, yağlı as diyorlar ama cok lezzetli oluyor, mısır unu da var içinde, mihlama ya da kuymak in isirgan otlu olanı. ben hep güzel yapanlardan yedim, kendim yapmadım, zor çünkü, blenderdan geçirme diyorlar, süzgeçten geçirmek lazımmış bir de tahta kaşıkla vura vura ediyorlarmış,ayy yapan olsa da yesem. S Sonsuzsukurler , sen bilirsin kuzum yağlı aşı
ısırgani ben burada yedim, yağlı as diyorlar ama cok lezzetli oluyor, mısır unu da var içinde, mihlama ya da kuymak in isirgan otlu olanı. ben hep güzel yapanlardan yedim, kendim yapmadım, zor çünkü, blenderdan geçirme diyorlar, süzgeçten geçirmek lazımmış bir de tahta kaşıkla vura vura ediyorlarmış,ayy yapan olsa da yesem. S Sonsuzsukurler , sen bilirsin kuzum yağlı aşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?