- 11 Şubat 2008
- 7.254
- 17.434
- 773
- 41
Kızz etme ben yemiyorum hiç akşam yemekten sonra. Dün çok kazınınca yarım bardak süt içtim yattım. Üniversite dönemi kilo almıştım bir o zaman da 6 dan sonra yemeyerek vermiştim şimdi yetmeyecek sanırım gün içinde de ekmek yememeye çalışıyorum.senelerdir hiç almazdım yerdim yerdim aynıBen kendi ayagima sıktım bile misss
Cay ve kek yaninda cibbik kraker ilee
aaa sen de mi misss? ne kadar da diyet yapan varmış, bundan sonra diyettekileri anlamak için ayda bir yemek mevzu açayım.Dilzaarrrrrr yiterrrr kızzz diyetteyizz
Akşam karnabahar yedim yoğurtla sen tereyağı diyon pide diyon oyyy anam oyyy
Kızz ben de onu yazmaya çabaladım da profilime mesaj olarak yazmışsımmisskokulumm sen iki kizim bir oglum yazmışsın ya ben de özendim ama aynısı olmasın dedim, ismimin altına bakin hatunlar.
Evet o konuda iyi oluyor emziğe çok fazla alışmasını istemiyorum. Diş yapısını falan da bozuyorEn sevdiğim emzik emen bebe modelizaten uyku dışı konuşma gecikmesi dikkat dağınıklığı yapıyor en güzeli Çilekli yoğurt verdim bende yaptım yani çok sevdi çilekçi bu nisan bebeleri az kaldı mevsimine bol bol yerler şifa olsun hepsine
Off uykusuzluk çok kötü yaaaben seni çok iyi anliyoreeee
ya ne zaman sadece zihnimde düşünsem uygulamaya geçmeden bizimki hissediyor mu ne sapıtıyor. uykusuzluktan ağlayacam . hiç mi uyumaz yok uyumaz. eşimle paslaştık . neden ben ya diyor dedim babasisin ve sabah sen işe gidince benim mesaim başlamıyor sanıyorsan yaniliyorsunama hiç hiç uyutmadi
bana anlamsiz geldi. 3 zararlı beyaz arasında sütü almışlar. arele verme dedi doktor 2 yasina girince. 1 şu bardağı veriyorum ama arel emmiyor. asya emmeyi birakmasin sonra
basa gelince farklı oluyormuş canim
nice mutlu yıllara olsun o zaman kipirdak deniz beye
İnşallah güzel geçer . Hazırlıkları yapıp yorulunca valla içimden dedim ki kendine gel umudum , miss mi sandın kendini dedimİyi akşamlar kızlar
Göktuğ uyudu aldım çayımı elime kafa dinleme saati
Son bir haftadır gece uykusuna yatarken sallatmıyor kendini beyimiz. Kendi dönüp uyuyorhatta dünden beri de yatağına bırakıyorum daha kolay uyuyor. Uyku eğitimi vermeden eğitimlendi bebem hayrolsun inş.
Doğum günü hazırlıkları tam gazz devam hadi bakalım fotoları sabırsızlıkla bekliyorumUmudum- ne ettin ya neler hazırlamışsın bir de elim yavaş diyorsun ben oğlana bir kek çırpamıyorum adam akıllı. Güzel geçer inş.
nzh99 severim o hazırlıklarınızı balonlar şişmiş şenlik tam
Ben aynı gün şişirmiştim de korkarım balon hiç şişiremem eşim de yoktu bana kaldı baya zorlandım ama önceki gün niye yapmadım diye baya söylendim kendime.doğum günü sonrası 3-4 gün kaldı inmedi betüş patlattı iğneyle tek tek
Yanlış hatırlıyor olabilirim , sizin bıngıldak erken mi kapanmak üzereydi ilk aylarda . Şu an ne durumdaSadece D vitamini veriyorum canım hala. Demiri unutuyorum ne zamandır.
ayyy canim benim çok teşekkür ederim. cold mix dün arele kullandım ama civana kullanmamıştım bugün onada kullanayım. ıhlamurda aklımdaydı suluku aradım bulunca yıkadım ıhlamuru unutmusumPek sanmam ama denerim ebrucum oyle de.
Almila agzinin tadini biliyor desene masallah
Uyumadi mi ah canim ya tıkanıyor mu yani burnu.
Sogan koyun diyorlar cold mix burnuna siringayla su tazyikli hafif aspiratorle çekmek rhinfat sprey vicks araya calpol sokmak aklima gelenlerin hepsi bunlar helincim.insallah iyilesirler.
Dogumgunu bizim de 10.nisan amaerrteledim.
Kalablaliga girince hava degisimi olunca hasta oluyor sanirim cocuklar her seyi de agizlarina atinca umut ilk krese baslayinca cok asiriydi hastalanmasi.
Insallah cumartesiye toplayacaklar kutlamaya ihlamur var bir de aklima gelen emiyor ama dimi sık sık
oyyy kıyamam asım paşa da mi hasta oldu. süzülüyorlar ya canim sıkılıyor bi de ben cumaya ikisine dinle salla danset diye bi saatlik etkinliğe götürecem inşallah yaniHelinnnnn canim gecmis olsun, nasil oldu kuzular, bahardan mi nedir bilemedim, Asimcigin da genzi dolu gibi tek tek de öksürük başladı. galiba mevsimsel bu hastalik
yok kuzum diş değil bu. 6 diş cikti durduk ama 2 haftaya bi nezle oluyor. valla pandemi bebesi bunlar çıtkirildimEvet o konuda iyi oluyor emziğe çok fazla alışmasını istemiyorum. Diş yapısını falan da bozuyorçilek bende çok severim yaa yazın cıkan meyveler o kadar güzel ki
Off uykusuzluk çok kötü yaaadiş zamanı özellikle üst dişler çıkarken beni çok yordu saat başı kalktı ağladı uyumadı falan. Neyse ki geçti inşallah civanınki de geçicidir ya
oyle oldu. arel daha iyi de yine de artmasin diye tedbirliyim civan yok mu civan durmuyor ki. heryerde masallah. emeklerken hasta oluyor sanirim. kedilerin suyuna çok karışır oldu herşeyi balkona çıkardım ama işte durmuyor senin damatHelinnnnn seninkiler sık hastalandılar sanki daha yeni iyi olmuşlardı . Geçmiş olsun hafta sonuna kadar geçer inşallah
du bakalim helinnim belki gecer o zamana, grupça bebeklerde bir rahatsızlık olunca bahardan mi diye düşündüm ben. insallah cabuk toparlarlar.ayyy canim benim çok teşekkür ederim. cold mix dün arele kullandım ama civana kullanmamıştım bugün onada kullanayım. ıhlamurda aklımdaydı suluku aradım bulunca yıkadım ıhlamuru unutmusumuykusuzluk zor a dostlar
oyyy kıyamam asım paşa da mi hasta oldu. süzülüyorlar ya canim sıkılıyor bi de ben cumaya ikisine dinle salla danset diye bi saatlik etkinliğe götürecem inşallah yani
yok kuzum diş değil bu. 6 diş cikti durduk ama 2 haftaya bi nezle oluyor. valla pandemi bebesi bunlar çıtkirildim
KanmaaaaazzDaha o evreye gelmedik ya bana güzel şimdiAsya hanım ali kadar olunca balkonda gezeriz bizde öyle yaparsa
Çok lezizdi hatta tekrar yapacağımAhh ne sevindim beğenmenizebende ne denk gelirse yapıyorum sonra vay efendim kilo veremiyorum vayyy efendim şöyle derken yuvarlanıp gidiyoruz be
Heh benim kastım da oydu zaten.muhallebide kek kremasinda vs maksat damagi alışsınSütü normal şeylerin içinde tüketiyor kahvaltılık gevrek falan yersem ( yanlış anlaşılmasın tek öğünü onla atlatamam ara ögün gibi yiyorum bazen) ordan veriyorum ben
Limonlu kek üzerine pudra sekeri ile limon suyunu karıştırıyorum macundan bir tik cıvık olacak üzerine döküyorum.glazur gibi donuyor...sonra bir tavada limon kabugu rendesi ve hindistan cevizini yagsiz teflon tavada kavuruyorum.hemen birkac saniyede kavruluyor..miss gibi kokuyor..bunu da o sosladigim limonlu kekin üzerine serpiyorum..Ay maşallah 30 kilo vermek nedirama 2. Çocukta daha zor veriliyor kilo öyle derler. Benimkide aşırı düşkün boğaza bende öyleyim alınca yapınca yiyorum ya Ayy limonlu kek yap ama üstüne ılıkken süt dök muhallebi de yapabilirsin enfes oluyor
Ohh misss.. size iyi geliyor canim..gidin bol bol eğlenin..hem kafanizda dağılırÇok sık da alıyorum canım ya Ayşe çok beyaz ve hassas tenli en ufak şey hemen pişik yapıyor
Yaa yanında bişey yenmiyor ille ıhh ıhhh diye diye verene kadar susmuyor
+1 bende varım şimdi iki çocukla çok üşenemiyorum ama
Bende bunaldım iyice bugün yoğun günümdü ancak bitti dersim toparlanıp annemlere gidiyoruzakşam soğuğuna kalmazsak biraz nefes almaya bir yerlere uğramak istiyorum bakalım
Ben hala hiç bir hazırlık yapmadım abimlerin sonucunda negatif olunca ve yasaklara gelince bir süreliğine kaldı bakalım. Eylül kuzusu nasılda sevinir
Tam geçiş zamanı canım bide diş geliyorsa hepsi bir arada combo oluyor
Yakın olsak bende termosla çayı çekirdeği kapar gelirdim 8 saat dersin sonunda mis gibi ne iyi gelirdi
Canim kv me indim bugün ama akşam yemege de kaldık.bakamadim.. nedense çok yoruluyorum asağı ininceKalppare
Neredesin canim gunduz hic firsat olmuyor degil mi.
Iyisinizdir insallah.
Be sadece yemek yapabildim yedirdim.
Güneşi umutu takipteyim ya kavga ya vukuat bos birakamiorum size yazarken bile tek gözüm gunesimde uyutamadim da.
Camasir cekmecesini bosaltiyor simdi ben daha kuruyanlari durup yerlesturemedim o durulenleri saciyor oy oy.
Bunlar abileri yuzunden mi boyleler dersin sekerparem
Yok mu bir kuram model aciklayacak olan en azindan akibetimizi bilelimm oy oyyy
Bi de karadeniz pidesi diyoooooorrrr oyy anammmDilzaarrrrrr yiterrrr kızzz diyetteyizz
Akşam karnabahar yedim yoğurtla sen tereyağı diyon pide diyon oyyy anam oyyy
Kanmaaaaazz
Çok lezizdi hatta tekrar yapacağım
Böyle lezzetlere hakim olup da bi zahmet zayıf kalma jadeee
Ama yine de zayıfsın
Heh benim kastım da oydu zaten.muhallebide kek kremasinda vs maksat damagi alışsın
Limonlu kek üzerine pudra sekeri ile limon suyunu karıştırıyorum macundan bir tik cıvık olacak üzerine döküyorum.glazur gibi donuyor...sonra bir tavada limon kabugu rendesi ve hindistan cevizini yagsiz teflon tavada kavuruyorum.hemen birkac saniyede kavruluyor..miss gibi kokuyor..bunu da o sosladigim limonlu kekin üzerine serpiyorum..ohh miss ama sütle de denerim..sütu sekersiz oylece mi dokuyoruz?
Ohh misss.. size iyi geliyor canim..gidin bol bol eğlenin..hem kafanizda dağılır
Canim kv me indim bugün ama akşam yemege de kaldık.bakamadim.. nedense çok yoruluyorum asağı inince
Valla terzi kendi söküğünü dikememekten korkuyor sonsuzboyle boyle büyüyecekler işte
Bi de karadeniz pidesi diyoooooorrrr oyy anammmD dilzar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?