• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Göktuğ artık sallanmak istemiyor ayağımdan kendini atıp yüzüstü uyuyor döne döne bizim yatakta ya. Bu gece de aynını yaptı bu kez geldi iyice yanıma sokuldu ben de öptüm sarıldım pışpışladım baktım uyuyamadı dedim pış pış mı rahatsız etti elimi çektim. Kalktı oturdu kolumu çekiştiriyor🤣🤣 pış pışlayacakmışım🤭🤭 nasıl hoşuma gitti sıpa herşeye aklı eriyor.
Akşam da neden düşüyorsun oğlum dikkatli ol neren ağrıdı dedim. Yere yatmış kafasını yere koyuyor kalktı alımını tutup yalandan ağlıyor 🤣🤣🤣numaracı😍😍

Yaa geri döndüm ve baktım.. ne demisim diye.. ben demisim hafif geciriyor olabilirler demisim🤦‍♀️
Düşünememişim sanırım canim.. densizlik mi dersin eşşeklik mi dersin 😑😑😑 ama çok kızdım kendime..bazen çocuklardan kafa kalmıyor.aklimdan geceni dan diye yazmışım..nolur affet ya.. :KK43:

Bu arada sevdigim arkadasim demisin..bunada eridimm 🥰

Bundan sonra daha pozitif olacagim kk nisan annesi sozu veriyorum 😊🙏🙏
Estağfurullah canım benim her ikiside değil. Dediğin doğru olabilir hafifte olsa geçirmişte olabilirler. Bunda yanlış yok,

biz anneler işin içine çocuklar girdiğinde, daha hassas oluyor ve daha çok endişe ediyoruz.
Emin ol senin aklına gelen benimde geldi aklıma. Bunu başkasından duyduğunda biraz daha stresin artıyor. Tabiki doğrular söylenecek, gerçekler diye birşey var. Sen yanlış birşey yapmadın. Ben örnek olsun diye bahsettim.
Tabiki sevdiğim arkadaşımsın, 2 yıl arkadaşlık yaptık burada. Derlestik birbirimize destek olduk. Tabi hoş sohbetinide es geçemeyeceğim. Sakın ola asıl sen beni yanlış anlama.
Dilzarida çok seviyorum, beni anlaması için seni örnek verdim.
Bizim seninle aramızda küslük kavga olmaz olamaz 😘

Kalppare Kalppare geçen gün yazmıştın eşinle ilgili. Terfiniz hayırlı olsun inşallah. Sıkma canını yoruluyordur. Senin de iki küçük çocuk zor işin onun da. Bazen öyle olur bazen bol konuşmalı. Üzme eniştemizi de kendini de. Anlatınca hak vermiştir sana eminim bir orta yol bulursunuz😊

Alintilarcaaaaa 🤣
Çok teşekkür ederim caniiim😍😍
Teşekkür ederim susamm😇🌼 cok yorucuydu ama😬
Canım dünürüm teşekkür ederim 🧡🧡
Hamarat dünüre düştün jadem şanslısin🤪🤣🤣
🤣🤣🤣 Diyet bozduran bı sofra oldu herkes bana seri kızgın😬
Tabiiiii🤗
Yaa cağnıııımmmm💓🧡💓 çok kalppp
Geçmiş olsun balım ya şimdi nasılsın biraz geç oldu ama 😓 inşallah iyisindir
Teşekkür ederim caniim🌸🥰🥰
Ayy kıyamam herkesin canı istedi ya🙊 şimdi sen Siverek kuru dolmasını biliyosun bir de daha hakimsin tabi konuya 😅 amaa bir güzel olmuştu 🤪 🤣🤣
Ey kuru dolma sen nelere kadirsin Nisan analarini bir araya getiriyosun kopun gelin kizlaaaarrr bebe belik toplaşin gelin size bir kazan dolma sarma yapayım 💃💃💃💃💃 diyette olanlar iki kez düşünsün bir yaparim var yaaaa offf diyorum (kendimi överken ben) kahve de bonussss😎☕
Gel kııızzzz gelll kilo is loading🤣🤣
Zeyay1420 Zeyay1420 canım alıntıyı yanlislikla sildim ya teşekkür ederim güzel dileklerin için ♥️😍🥰 Haydo da Esila da ben de öpüyoruz sizi🧡❤️❤️❤️
Ben dünürün hamaratını severim 🥰 ne şanslıyım 💚💚💚 kilom hiç eksilmeyecek 😂😂
Ben uçak bileti bakayım o zaman kazan kazan dolma üstüne bonus kahve daha nolsun😍

Hemen abiyelerimi giyip fincanlarima simli kurdale bağlayayim 🤣🤣🤣 bekliyorum dünürüm hadii🚀🚀 bu aradaaaa Asya gelincik çiçeğim yürüyormuş maşallah kuzuma ayaciklarini severim onun artık aşıklar icin el ele tutuşup yürüme koşma vaktidir 😍🥰🌸🌸🌸
Tabi o artık 4 dişli hızlı ve öfkeli bir bıdırık😂 gelelim de az haydıyu yiyin dolma kahve bahane 🥰🥰🥰 ayaklarına taş değmesin be

7 buçukta uyanan bebeğimi uyuttum sanıp yatağa döndüğümde 7.40 di bebegimin tekrar gülerek uyanması 7:44 oldu ah dedim sen misin uyanan kızım bugün pazar tekrar verdim emzigi 15 dk pispisladim ve güne 9 da başladık benden mutlusu yok 😂
Ohh ne güzel olmuş biz 7.30 gibi baba gelişiyle başladık güne 😂 ben aslında seviyorum o saate kalkmayı gece vakit kalıyor bana 😍

Yerim o minik parmaklarını onun hepsi çok akılı maşşallah. Ve artık çoğu şeyi anlıyorlar. Benimki de sallıyor parmağını eeeegg eggg, ıhhh diyor ama yapıyor yine 🤣 bilsinler neyin doğru neyin yanlış olduğunu bakıyorum devam ediyorsa dikkatini başka yöne çekiyorum.
Gezmelere de çıkmışsınız bugün bir de giyinip 🥰🥰 artık evde durmak istemezler. Ben indirdim biraz karlara dokundu ufff üfff diyor elledikçe🤪 kardan adam yanında foto çekindik. Yarın da kar tatili oldu burda nisanın 11 inde iyi mi 🤣🤣
Yaa Ankara da üniversite yıllarımda 23 nisan civarında kar tatili olmuştu. Hatta o kadar ki millet evlerine yürüyerek gitmişti kilometrelerce çünkü hiç bir araç çalışamıyordu kardan. İnanırım yani 😁😁
Ne giyinmesi kız ikimiz de ev kıyafeti üstüne mont giydik çıktık. Montunu ortaya bir yere bırakmışım bırakmaz olaydım görür görmez seri halde adda adda adda diyor asla susmuyor ve çıkarmazsan da yumruklarını sıkıp dişlerini sıkarak kızıyor. Kime çektiyse bu kız artık 🤪🤪😂
Göktuğ artık sallanmak istemiyor ayağımdan kendini atıp yüzüstü uyuyor döne döne bizim yatakta ya. Bu gece de aynını yaptı bu kez geldi iyice yanıma sokuldu ben de öptüm sarıldım pışpışladım baktım uyuyamadı dedim pış pış mı rahatsız etti elimi çektim. Kalktı oturdu kolumu çekiştiriyor🤣🤣 pış pışlayacakmışım🤭🤭 nasıl hoşuma gitti sıpa herşeye aklı eriyor.
Akşam da neden düşüyorsun oğlum dikkatli ol neren ağrıdı dedim. Yere yatmış kafasını yere koyuyor kalktı alımını tutup yalandan ağlıyor 🤣🤣🤣numaracı😍😍
Maşallah size akıllı oğlan 🧿🧿 aman bunu fırsat bil desteksiz uykuya alıştır hem uykuları düzene girer hem sen rahat edersin. İpek de aslında emerken arkasını dönüyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor. Dönüyor tekrar emiyor olmuyor. Şimdi bi de bakıcısı ayakta salladığı için onu karıştırdık araya kafayı sallıyor sallanmak ister gibi. Alıyorum biraz sallıyorum kendini atıyor yastığını alıp yatıyor. Kurtlu olduğu için kalkıyor başka yere yatıyor böyle böyle akşam uykularımız min yarım saat bazen 1 saat sürüyor.. kendi uyumak istiyor gibi yapıyor ama tüm bu süreçleri mayışmak için kullanıyor en son bana geliyor yapışıp uyuyor. Buna sabrediyorum çünkü gece uykularımız iyi. Bir veya iki kere uyanıyor mama yiyip yatıyor. Maşallah diyim 😁🧿

Jadesi Jadesi Asya kuzum yürümüş hemi, severim onun küçük adımlarını, @Aslihaydo yine kızacak bana ama bence Asya fotoları gördüyse hirs yapmis olabilir, yani galiba sanırsam. 🤣🤣
gece yatmadan kapıyı neyim iyice kitleyin, kosa kosa Urfaya dogru yol almasin😁😁😆
Sen çok yaşa nasıl güldüm 😂😂😂 belkide öyle oldu bilemem hırsla koşmasında var bi sebep demekki 😂😂😂😂😂

Kizlar ben size niye oyle yapiyosunuz boyle mi yapin dedim.
Ama siz benim neyi nasil yaptigimi bilmeden hemen yargilamaya eleştirmeye baslamissiniz.
Herkesin kendi hayati tarzi farkli.
Birinin yaptığı birine degisik gelebilir.
Ben hayatimda hic parka domestos sıkmadım kullanmadim sadece onu merak ettim kullanisli mi diye kullanacagimdan degil sormasaydim keske.
Hijyen takıntılı miktop takintili safiyeyle es tuttuldum.resmen ki o kadin agir hasta ilk bolumler izledigim kadarıyla. Guldugunuz safiye aslinda bilerek yapmior uzuluor herkes de hasta olabilir herkesin takıntıları vardir illaki.
Ben ne titizim ne temiz insanlarin gordugum pislikleri icim almior sadece.
Evi supurmekten.baska.yaptigm.temislil.yok bile. Ki titiz olsam da kimseyi ilgilendirmez.
Ciddden uzuldum. Dilzarin yazdiklari gereksiz ve asiirydi bana soran o sonu gelmez bunu niye yapiorsun diyen o
Ne gerek var deterjan diyen yargilayan o. Hijyen mikrop beklentisi diyen o. ki ne yaptigimi nasil yasadigimi bilmedigi halde. Domestosu laf olsun diye sordum. Kimyasal kalıntı kalmaz mi diye dusundum. Kaydiraga ise yaramaz kullansam.diye dusundum kendi icimden.
Ben sert falan cikmadim. O konulara girmedim bile kendi gereksiz yere sordu elestirdi. Ben de kizdim.
Neyse ne yazsam daa anlami yok geregi yok siz beni taniyamamissiniz ben sizi.
Allah evlatlariniza da Size de saglik versin. ne diyim.
Alınganlık yapıyorsun Sonsuz hiç birimizin sana dili ne sert oldu ne seni yargıladık kuzum bence daha sakin bi zamanda tekrar gözden geçir sinirle okuyunca anlamak istediğin yönden bakıyorsun kendine de bize de haksızlık etme biz etmiyoruz inan buna da lütfen

Yok kuzum parmak sallıyor sadece 🤣 yazdığıma baktım da öyle yazmışım yaramazlık yok diyor yazmışım eliyle yapıyor işaret yapıyor diyeceğime. Ben de çok yapma etme demiyorum ama atmıyoruz falan diyorum anlıyor artık hemen parmak sallıyor hatta dahası mesela telefonumu atıyor uyarmışız önceden ya bişey demesem de atıyor sonra parmak sallıyor yanlış yaptığını biliyor yani. Suçluluk duygusu mu yarattım çocukta diye bu sefer endişe ettim. Ay çocuk büyütmesi çok zor yaa 🥺🥺🥺
Yok hayatım ne sucluluk duygusu 😊
Ne güzel öğrenmiş işte atmamasi gerektigini 🤗 yine de atıyor o ayri o da onun cimcimeligi dikkat çekmeye calişiyor olabilir ya da yanlişlikla düşürmüş olabilir 🙃☺arada yapma etme de diyoruz tabi. Sınırlama nedir onu da öğrenmeli ki yetiskin oldugunda hem kendi sınırlarını korusun hem başkalarının sınırlarını korusun. En önemlisi ise kendine zarar vermemesi icin evde belli kurallar tabi ki olmalı.

Guzel ve hassas arkadasım susam çocuklar ve hatta bebekler üzerinde birsuru araştırma yapilmis birsuru kuram olusturulmuş olmasına rağmen bence her bebek hala sakli bir kutu..her birinin kendine göre anlayış tarzı var..hatta mizaçlari espri anlayısları kızma tarzları var.. evet birçoğunu bizden ve cevreden oğrenseler de doğuştan gelen mizaclar var 😊 sıkma kendini bu kadar 😊 yani bizim yaptigimiz basit hatalar her zaman etkilemeyebiliyor çocuklari..bazen bi bakmışsın tonla hatayla büyütülmüş bir cocuk altin gibi pırlanta gibi parlak 😊 biraz da tevekkül edelim yormayalim yüregimizi 😊🙏

ben pek sucluluk duygusu olustugunu sanmiyorum.gozumde canlandi cimcime demek dusurup bi de hayir diye parmak salliyor 😄 kıt yaparim o parmagi 😍😍🧿

Estağfurullah canım benim her ikiside değil. Dediğin doğru olabilir hafifte olsa geçirmişte olabilirler. Bunda yanlış yok,

biz anneler işin içine çocuklar girdiğinde, daha hassas oluyor ve daha çok endişe ediyoruz.
Emin ol senin aklına gelen benimde geldi aklıma. Bunu başkasından duyduğunda biraz daha stresin artıyor. Tabiki doğrular söylenecek, gerçekler diye birşey var. Sen yanlış birşey yapmadın. Ben örnek olsun diye bahsettim.
Tabiki sevdiğim arkadaşımsın, 2 yıl arkadaşlık yaptık burada. Derlestik birbirimize destek olduk. Tabi hoş sohbetinide es geçemeyeceğim. Sakın ola asıl sen beni yanlış anlama.
Dilzarida çok seviyorum, beni anlaması için seni örnek verdim.
Bizim seninle aramızda küslük kavga olmaz olamaz 😘
Aynen canim...benim icin cok değerlisin😍.. hic bile bile kirar mıyım? Ama iste bu ara hafif depresifim.. yazmistim ya birkac defa..herhalde ondan ne dedigimi cok bilmiyorum 🙄. ama senin böyle bana deger verdigini duymak güldürdü yüzümü 🥰 yanlış anlamadim canim.iyi bile oldu.. daha dikkat etmek gerek gercekten 😉

@Helinnnnn totosu agir gelenler başkanlığını civan ve asim paylaşıyor galiba. baska varsa hala dört pati ilerleyen söylesin de sayımızı bilelim. 😁😁
Bizde varız canım 👍🏻seri şekilde dört pati ilerleyip dakikalarca ayakta durup bir iki adım atıp yavaşça yere çöküp hızla dört pati ilerlemeye devam🥰
Kızlar merhaba nasılsınız☺️ annemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden 🌼 7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki 💜 bi kaç resim bırakıyorum 🐣
Maşallah 🧿 duru kıza pekde güzel olmuş nice güzel yılları olsun inş sağlıkla sevgiyle büyüsün 💕iyi ki doğmuş

Şükür sonunda yorucu ama keyifli bir pazar geçirdik bugün. Burda ocak şubat ayı gibi kar yağışı devam ediyor çıktık çocuklarla çocuklar gibi eğlendik kızakla kaydı kartopu oynadık çakma kardanadam yaptık Ayşecik kızakla kaymaya bayıldı hiç durmadan henn hennn diye binmek istedi ve ağzını açıp dil dışarda kar yemeye çalıştı. Zeynep kuzeniyle tamamen koptu sırılsıklam oldular hasta olmasalar bari ama bu onlara baya bi zaman yeter🥰

Şükür sonunda yorucu ama keyifli bir pazar geçirdik bugün. Burda ocak şubat ayı gibi kar yağışı devam ediyor çıktık çocuklarla çocuklar gibi eğlendik kızakla kaydı kartopu oynadık çakma kardanadam yaptık Ayşecik kızakla kaymaya bayıldı hiç durmadan henn hennn diye binmek istedi ve ağzını açıp dil dışarda kar yemeye çalıştı. Zeynep kuzeniyle tamamen koptu sırılsıklam oldular hasta olmasalar bari ama bu onlara baya bi zaman yeter🥰
Gördüm fotoğraflarınızı çok güzel görünüyordunuz. Zeynep ve kuzeninin saçlar karda yuvarlanmaktan sırılsıklam olmuş 😍 ayşe zaten belli onlardan kalır yanı yok 🧿 çocuk olmak ne güzel 🥰🥰😇☺️

Nice güzel yılları olsun çok güzel görünüyor her şey 🥰🥰
Teşekkür ederim canım 💙
Doğum gününüz kutlu olsun olsun cherry sağlıkla yaşasın kuzucuk çok tatlı 🧿🧿 herşey çok güzel görünüyor🎊🎊
Teşekkür ederim canım çok sağol kısa zamanda bu kadar oldu💜💜
Bizde varız canım 👍🏻seri şekilde dört pati ilerleyip dakikalarca ayakta durup bir iki adım atıp yavaşça yere çöküp hızla dört pati ilerlemeye devam🥰

Maşallah 🧿 duru kıza pekde güzel olmuş nice güzel yılları olsun inş sağlıkla sevgiyle büyüsün 💕iyi ki doğmuş
Canım çok teşekkür ederim 🌼💜

Kızlar merhaba nasılsınız☺️ annemle babam geldiler yanıma 3 günlüğüne bugun gittiler. Gelmişken duruya doğum günü kutladık erkenden 🌼 7 aydır birbirimizi görmüyorduk hem duruya hem de bana öyle iyi geldiler ki 💜 bi kaç resim bırakıyorum 🐣
Sağlıklı mutlu yılları olsun tatlı kızımızın nice senelere 🥰

Kalppare Kalppare geçen gün yazmıştın eşinle ilgili. Terfiniz hayırlı olsun inşallah. Sıkma canını yoruluyordur. Senin de iki küçük çocuk zor işin onun da. Bazen öyle olur bazen bol konuşmalı. Üzme eniştemizi de kendini de. Anlatınca hak vermiştir sana eminim bir orta yol bulursunuz😊
Tesekkur ederim misssim 🥰🥰 evet konuştuk daha iyiyiz şimdilik 😊😇🧿 aman kendi kendime nazar etmiyim.. evlilikte yillar ilerledikçe biseyler degisiyor galiba miss.. ya da çocuklar küçük diye mi böyle oluyor ya 🙄 aslında seviyoruz birbirimizi ama vakit bulamiyoruz iki lafa.. neyse neyse neyse derken bir bakmisiz alışkanlık olmus bu susmalar..baslarda kafa dinleniuordu ikimiz de sessizlik istiyorduk.ama sonra can sıkmaya basladi. Simdilik Jadesi Jadesi nin de dedigi gibi bi ayar çektik bakalım 🙄😄

Bu arada Goktug neler yapmış oyle ya guldurdu beni🤗😍 kuzum benim..nasil sakaci bir sirin olacak bu yavru çok belli .😍😍😍🧿🧿

Yok kuzum parmak sallıyor sadece 🤣 yazdığıma baktım da öyle yazmışım yaramazlık yok diyor yazmışım eliyle yapıyor işaret yapıyor diyeceğime. Ben de çok yapma etme demiyorum ama atmıyoruz falan diyorum anlıyor artık hemen parmak sallıyor hatta dahası mesela telefonumu atıyor uyarmışız önceden ya bişey demesem de atıyor sonra parmak sallıyor yanlış yaptığını biliyor yani. Suçluluk duygusu mu yarattım çocukta diye bu sefer endişe ettim. Ay çocuk büyütmesi çok zor yaa 🥺🥺🥺
Sena ya da ben arada yapıyorum sen çok fenasın seeeeen diye parmak sallıyorum o da yapıyor kendi kendine ama ben parmağı ona doğru sallarken o içe doğru kıvırarak sallıyor ya bir gülme geliyor ciddi duramıyorum 😁😁😁 yalnız o fenasın olayını aslında suçlamak için değil de takılmak için yapıyordum ben. Aslında dediğin gibi suçluluk duygusu yaratabilir 😑 hatta videoları var öyle parmak sallarken bulursam koyayım .
Umudum- Umudum- o çıtır kız ne de güzel yürümüş sakince geziyor🧿🧿🧿ayakkabısı da ayağında aferin baya çözümüş artık.
Benim oğlan da tamam geziyor da çok düşüyor sürekli pat küt vuruyor kendini. bir eline hep bişey alıp geziyor sonra güm yere kapaklanıyor. Akşam battaniye sini almış sürütüyor bir yandan da basıp düşüyor 🤣 tam erkeksin ha kafan bu kadar çalışıyor oğlum dedim🤪 kapıya çarptı sonra da boynuz çıktı hemen kremledim saçı uzun alnını kapatıyor yoksa farklı tonlarda morartılar dizi dizi🙄 artık bu kadar yürüdükten sonra düşmemeui de öğrenir yakında diye umut ediyorum yani inşallah 😁
Öğrenir annesi maşallah çok akıllı senin oğlan . Sena da çok düşüyordu hatta düşmeyi bilmiyordu direkt kafasının üstüne düşüyordu . Peşinde gezmeyi bıraktım artık düşmeyi de öğrendi , poposunun üstüne oturuyor 😊 yalnız biz yürümeden önce geliyorum geliyorum diye çocuğu çok kudurttuk . Şimdi arkasından gittiğimizde kovaladıgımıZı düşünüp hemen oyuna çevirmeye çalışıyor atağa geçip koşuyor 🤣 ona çok panik oluyorum ben . Çocuğa nasıl unutturacağız onu bilmiyorum . O yürürken ne Zaman ayağa kalksam bir heyecan yapıyor 😁

Back
X