toparlanmisti ki tekrar başladı bugünYok canım ne kusuru..gecenin bu vakti ben de uykuluyum normal seyler bunlar..
Karanfil yagı alerji yaparsa diye hic denemedim canım..alerjik bünyesi korkuyorum.biz hala baharat tuketemiyoruz nane ve kekik dışında.
Çocuklar nasil oldu toparladilar mi?
çok tatlı anlatıyorsun yaGördüm yaa parmağını yediklerim çok tatlılarbütün marifetlerini tek bir videoya sığdırmışsınız bravo size
Bizimki de koşuyor odadan odaya aklına bişey geliyor mama diye mutfağa koşuyor mesela ya da gol gol diye topunu aramaya koşuyor. Artık koşarken de düşmemeyi öğrendi o da öğrenir merak etme
Onları da diyorum neden sonuç öğrensin diye ama onlar uzun cümleler ya anlamaz diye düşünüyorum ama artık yavaş yavaş anlamaya başlıyorlar bütün komutları anlıyor nerdeyse yani günlük ve çok kullandığımız. Getir götür koy al dün mesela bir kitabı okuyunca tekrar yerine koymayı öğrettim. Git bunu masanın üstüne bırak diyorum bırakıyor başkasını alıp geliyor. Terliğimi getiriyor bana diyorum ki diğerni de getir giyeyim diğerini de alıp getiriyor.
Bi de konuşma süreci birden hızlandı duyduğu herşeyi söylemeye çalışıyor. Ellerimizi yıkayalım diyorum ellelele bişey diyor. Oyuncağı var merhaba ve güle güle diyen gülü gülü gibi dilini ağzında çeviriyor. Bi de maymunu öğrendi ağzını yediğim öyle bir maymun deyişi var ki maymaa diyor maymun der demez. Hatta babası öylesine hiç cevap beklemeden cırt cırtlı kitabından düşmüş muz resmi vardı elinde gösterip bunu kim yer dedi bizim ki maymaa demez mi şaştık kaldık. Maymunu başka nir kitaptan öğrendi. Cırt cırtlı kitabı da hep anlatıyoruz ama maymun u öğrenir öğrenmez onu onla bağdaştirıp hatırlayıp söyleyeceğini hiç düşünmemiştik. Belki de tesadüftür bilemiyorum. Bi de kitapları eline alıp kendi kendine bişeyler konuşuyor hatta dün 10 dk falan kendi kendine oynadı söylendi hiç bozmadım videoya aldım hatta bugün atayım bi parça
Böyle bir uzun uzun ipek in gelişim süreci paylaşımı oldu benim için bu da burda dursun ne zamandır yazmamıştım.
Şaka maka 1 yaşına yaklaştı son zamanlarda büyüdüğü aşırı gözle görünür oldu. Özellikle bilişsel gelişim açısından. Zaten yürüme sürecinde bi durgunlaşmıştı o sıra yürümeye odaklandığını düşündüm doğruymuş. 2 aydır yürüyor son 1 aydır da anlama ve konuşma yetisi çok arttı.
iyi haberlerini dört gözle bekliyorumpazartesi teste götürün direkt dedi ama ben yarın doktora götüreceğim. dedigin gibi yapmazlar zaten, bosuna sıraya girip risk almaya gerek yok. bugün buranın pazarı hastaneler çok kalabalık o yüzden yarın götüreyim cocuk doktoru bir görsün diyorum
sagolasin, basit bir soğuk algınlığı diye gittik aile hekimine, burun akintisi geniz akıntısı, bir de vucut agriis var galiba basini kaldıramıyor. simdi boyle oluyor covit ates olmuyor dedi. aferin yazdı pazartesi gecmezse teste götürün cocugu dedi. iki gun önce ayni belirtilerle biri pozitif çıkmış.
o kadar çok haklısın ki enerjini düşürme derken. bu konudaki huyumu hic sevmiyorum.
canımsınben de seviyorum sizi. Asim sabah bir iyiydi, dedim şükür gecmis, 1 saat sonra yine sümüğü akan, mizmiz Asima dönüştü. bazen cok keyifli, aa iyi diyorum, yarim saat sonra ne oldu bu cocuga diyorum. karadeniz havasi gibi.
bitter candır ama sen nesin böyle ya ben seni yemeyi tercihederimKirlenmek güzel şey
Eki Görüntüle 2823362
iyi geliyor mu yani ateşe ishale felan da iyi mi yoksa huzursuzluk için mi ?Kızlar diş için. İlgilenen olursa. Almanya’da bu ürünü kullanıyorlarmış hep bebeklere. Huzursuzluk, diş çıkarma, ateş, ishal. Herşeye iyi geliyormuş. Ben aldım. Diş huzursuzluğu döneminde hep kullandık. Bitkisel bir ürün. Tavsiye ederim. Minicik toplar var içinde. Ağrısı huzursuzluğu olunca 7-8 tane veriyorum.
bende 42. gün oldum nihayet. baharım ya senin bi sakinlesmen lazım. bende de cok oluyor patlamalar ve işe gitmemenin çok büyük etkisi var. yani aslında pandemi olmasa iş olmasa bile sosyalleşmek yeterli olurdu bizim için ama sartlar. havalar az rahatlasa daha cok vakit ayıralım kendimize. biz mutsuz olursak cocuklar da mutsuz olur ama biz onlar daha iyi olsun diye isten ayrildik istifa ettik di miSelam arkadaslar ben dun regl oldum ama öyle boyle degil bu hap benim hormonlari alt ust etti sanirim oncesindede gereksiz sacma sebeplerden esimle tartistim evden kovdum sonra sen nerdeydin diye evi terkedecek oldum sonrada regl basladi zaten karya da ayri huysuz yeni disler geliyor galiba uykusunda agliyor bagiriyor flan surekli is yapamaz hale geldim.
Havalarda soguk gidiyor disari cikamiyoruz 5dk. Dün parka goturdum salıncağa bindirdim esiyordu ama baya bugunde biraz huzursuz. Bende boyle durumlar siz nasilsiniz ?
biz de vurulduk ne feryat figanBiz de aşımızı vurulduk geldik bakalım
evet 4 olduk yürümeyenlerAmin kuzum hepsinin inşallah
Saol adaşım parti prensi hastalandı anca dönebiliyorum şükür bugünlere
Amin inşallah canımmm benim hepsinin yolu iyilerle kesişsin
Baharım nasıl oldun kuzum
Eşin ne durumda inşallah bir sıkıntı yoktur canım
Saol teşekkür ederim canım
Asım paşam nasıl oldu dilzarım
Allah ım şifa versin nedir son durum çıkardınız mı hastaneden
Saol Baharım amin inşallah
Allahım hayırlı sağlıklı ömür versin anneli babalı abili büyüsün Güneşimiz
Rahatsız oluyorsan verme kuzum. O kadından elektrik alamıyordun diye hatırlıyorum. Bişeyler bahane et. Uyku yemek gibi
Allahım korusun yoktur inşallah şimdi nasıl paşam
Ata rahatsızlanınca takip edemedim. Rüyan hayırlara vesile olsun. Eşim de misafir sever. Güzel mangal yapar. Birgün nasip olsun. Zaten eşim diyor şu virüs bitsin Nisan anneleri siz biryer tayin edip buluşursunuz diyor
Oy miniğim inşallah şimdi iyidir halası. Rızkı bol olsun bebişin
Baharcım iş hayatını bıraktın, bebek yorucu,virüs derken yeni hayata uyum hiçbirimizde kolay değil. Eşini artısı eksisi ile kabul edip sıkıntıları bağırmadan tartışmadan dile getirip çözüme ulaştırmalısın. Bazen erkekler göremezler göstermek gerekir. Beyinleri bizimki gibi çalışmıyor ne yazık
İnşallah bişey yoktur kuzum
Allahım korusun anneli babalı büyütsün boncuk gözlümü
Ayağına taş gözüne yaş değmesin Maaşallah çiçeğime
Depara geçti desene kim tutar asyamı
Kuzum nasıl oldun. Biz doğum günü ertesi vurulduk mahfetti yavrumu çok ağır geldi
Biz varımız. Herzaman ki gibi arkalarından geliyor arkadaşlarının
Musmutlu yaşları olsun. Ne güzel durucuk maaşallah
Dayanma kuzum, bas bağrına ben öyle yapıyorum
Oy gelinciğim bizi de diş ve aşı çok yordu. Damaktan inen bir dişi var ve çok acıyor. Şimdi nasıl gelinciğim
1 yaşta çokça güncelleme geldi bize de büyüyorlar maaşallah
Öperim karyamı senin huzursuzluğunu da hisseder. Dişler başlı başına sıkıntı zaten. Bireaz daha sakin ve sabırlı olmak seni rahatlatacaktır aslında
sagol teyzesiCivanım, Senam, Zaram, Güneşim, Göktürküm iyiki doğdunuz annelerinizle yollarımız kesişti sayenizde. Allahım korusun sizleri . Musmutlu yaşlarınız olsun.Helinnnnn Umudum- SonsuzUmut @Sonsuzsukurler @Aslihaydo