2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
toparlanmisti ki tekrar başladı bugün
çok tatlı anlatıyorsun ya
iyi haberlerini dört gözle bekliyorum
bitter candır ama sen nesin böyle ya ben seni yemeyi tercihederim
iyi geliyor mu yani ateşe ishale felan da iyi mi yoksa huzursuzluk için mi ?
bende 42. gün oldum nihayet. baharım ya senin bi sakinlesmen lazım. bende de cok oluyor patlamalar ve işe gitmemenin çok büyük etkisi var. yani aslında pandemi olmasa iş olmasa bile sosyalleşmek yeterli olurdu bizim için ama sartlar. havalar az rahatlasa daha cok vakit ayıralım kendimize. biz mutsuz olursak cocuklar da mutsuz olur ama biz onlar daha iyi olsun diye isten ayrildik istifa ettik di mi
Biz de aşımızı vurulduk geldik bakalım
biz de vurulduk ne feryat figan
evet 4 olduk yürümeyenler
sagol teyzesi

Eşin ne durumda inşallah bir sıkıntı yoktur canım
İyileşemedi bir türlü negatif çıktı aslında ama bu kadar uzun süren bir hastalık da ne anlamadık yarın tekrar doktora gidecek başka bir tedavi uygulanacaksa uygulansın diye.

Ata neden hasta aşıdan ve dişten mi yoksa başka bişeyi mi var kuzunun? Doğum günü yordu mu yoksa minnak bünyesini?

BKGK anladım canım ben seni yeni evlisin sanmıştım. Yeni hayatına adapte olamadığını düşünmüştüm. Evet gerçekten saçma birşey için, olmadık yerlere getirmissiniz tartışmayı. Dediğin doğru bütün gün evlerdeyiz, durmayan Cocuklar stres yaptırıyor. Ben genelde huzursuzluk varsa oyun oynuyorum çocuklarla. Yemeği kurtariyor gerisini umursamıyorum. Oyunla yoruluyorlar bende o zaman yapıyorum işlerimi. Genede olmazsa olduğu kadar diyor, alıyorum elime kahveve teli, geçiyorum TV karşısına. Aman birdahami gelicem dünyaya, iş nankör dür. Kendimi uzdugume deymez. Ne kendimi ne onları sokmuyorum strese. Öyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz.
Mutfakta ayağımın altında olmasından hoşlanmam demişsin ya. İşte herkes farklı bende tam tersi, mutfakta iş yaparsam gelsene burada otur, hem seni göreyim hem konuşalım diye yanıma çağırırım.

nzh99 iyim canım Allah'a şükür bir sıkıntım yok. Bende bugün seni soracaktım, beğeni yapıyor yazmiyorsun hayırdır diyecektim.
Sen nasılsın canım iyisindir inşallah. Ata kuzumada geçmiş olsun neyi var.

Helinnnnn insAllah toparlar canim.kisa sürede. Aşıyi hasta iken mi yaptırdin? Bu sabah ebe mesaj atti aşi geldi gelin olun diye zaten gecikmişti aşımız. Ama simdi de erva hasta dis de geliyor erteleyelim dedim.tamam ama bu hafta bitmeden gel su cicegi asisi hemen bitiyor sınırlı dedi.ama 1 haftada toparlayacagini sanmıyorum.daha disin sadece 1 i var 1i yok.hastayken yaptirsam olur mu acaba diye ondan sana sordum.

Umudum- sifa olsun asiniz canim? Nasil oldu cok agladi mi senakus

Yetişir kız hemde o kadar çok vakit kalirki, birde saate bakarız sürekli vakit gelmedimi diye. Bende hem kahvaltı yaparım hem akasamdan kalan yemeği.
Bal pekmez bende yerim, daha doğrusu Allah ne verdiyse gömerim beni ilk uyanış kahve zorluyor, belki böylelikle kahveden arınırım. Kolumu kessen sanırım, nescafe Gold akar.

Ah hormonlar şimdi kuzum ne desek boş herkeste farklı ben sinirli de olurum dyygusaldanıto boka ağladığım da olur. Bazen eşim anlar sen hasta mısın der bana sakin bir gününde eşinle konuş anlat böyle oluyorum çokta tepki verme he de bana diye

canim dediğin gibi aşı zaten bi var bi yok bi de daha yeni başlıyor burnu akıyor yaptırayım ikisi bi arada artık

BKGK canım ben de bazen atarlaniyorum esime.. aslında galiba bilinç altımda ona sığınma hissi var.yani ondan yardim istiyorum bilinc altimda.ama göremeyince bu öfkeye dönüşüyor.. belki senin de öyledir. Regl vs de çakışmış hersey ust uste gelmis anlıyorum seni. Ama canim kovmasan mı kocanı evden böyle basit nedenlerle. Bu ilişkinizi yıpratır. Uzme eniştemizi kendini de uzme karyamizi da üzme
Erkek tarafi gibi konustum ama oglan bizim kız bizim sarkisi ile tatliya baglayalim

Hahahahha alemsin yaa hahahajha
Evet ben de bi ara sahur da kahve icerdim
InsAllah dedigin gibi olur yetisir be cancagzim
Allah bu ramazanı gunahlarimizdan arınmış olarak cikmayi nasip etsin hepimize

Hayırlı mübarek bir Ramazan olsun insAllah

Okadar güzelsiniz ki bayıldım

Helinnnnn aynen canim istifa ettik canlari sagolsunda buyusun okula gitsinler insallah o zaman baslariz :)
N Nehir8077 en iyisini yapiyorsun canim bndd bazen kiza yetemedigimi hissediyorum. Saglik olsun insallah gececek bu gunler.
Jadesi Kalppare evet bu dönemler insan daha bir hassas ve sinirli oluyor.

BKGK cano sana değişik bir önerim var hani hiçbir işe yetişemiyorum gerginsin Stres oluyorsun karya seni çok zorluyor işi de bıraktın ya yap ikincisini de o zaman cidden hiç bir şeye yetişemez ucundan bile tutamazsın kızların dediği huniyi tam geçirmiş olursun kafana salarsın belki her şeyi daha artık istemsiz alınır sinirlerin ( dipnot:biraz gerçek biraz espiri değişik öneri )

Olsun biz onu böyle de seviyoruz be

Ah kıyamam nesi var canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…