Ah zevklerimiz aynı gold benimde tercihim gerisi hikayeYetişir kız hemde o kadar çok vakit kalirki, birde saate bakarız sürekli vakit gelmedimi diye. Bende hem kahvaltı yaparım hem akasamdan kalan yemeği.
Bal pekmez bende yerim, daha doğrusu Allah ne verdiyse gömerimbeni ilk uyanış kahve zorluyor, belki böylelikle kahveden arınırım. Kolumu kessen sanırım, nescafe Gold akar.
Amin canım inşallahHahahahha alemsin yaa hahahajha
Evet ben de bi ara sahur da kahve icerdim
InsAllah dedigin gibi olur yetisir be cancagzim
Allah bu ramazanı gunahlarimizdan arınmış olarak cikmayi nasip etsin hepimize
Hayırlı mübarek bir Ramazan olsun insAllah❤
Teşekkür ederim canım
Geçecek kuzum gecmesede sen olgunlaşacak, ayak uyduracak sin. Zamanla alışırsın.Helinnnnn aynen canim istifa ettik canlari sagolsunda buyusun okula gitsinler insallah o zaman baslariz :)
N Nehir8077 en iyisini yapiyorsun canim bndd bazen kiza yetemedigimi hissediyorum. Saglik olsun insallah gececek bu gunler.
Jadesi Kalppare evet bu dönemler insan daha bir hassas ve sinirli oluyor.
Yanlış hatırlamıyorsam burçlarımizda aynı. 26 Ağustos başakAh zevklerimiz aynı gold benimde tercihim gerisi hikaye
Ne içtinn bebemm bu nasıl bir öneri. Sana bir kave yapayım mı dünürüm.@BKGK cano sana değişik bir önerim var hani hiçbir işe yetişemiyorum gerginsin Stres oluyorsun karya seni çok zorluyor işi de bıraktın ya yap ikincisini de o zaman cidden hiç bir şeye yetişemez ucundan bile tutamazsın kızların dediği huniyi tam geçirmiş olursun kafana salarsın belki her şeyi daha artık istemsiz alınır sinirlerin( dipnot:biraz gerçek biraz espiri değişik öneri )
Ellerinden kahve içmek süper olurdu dünürümNe içtinn bebemm bu nasıl bir öneri. Sana bir kave yapayım mı dünürüm.
Sen şimdi bunu yazdın, sana gelirse 2. Hiç şaşırmam. Hemde şöyle en hareketli sinden, en yaramazindan.
Teşekkür ederiz teyzesi. Aşı mı hasta etti ata kuzumu geçmiş olsun .Civanım, Senam, Zaram, Güneşim, Göktürküm iyiki doğdunuz annelerinizle yollarımız kesişti sayenizde. Allahım korusun sizleri . Musmutlu yaşlarınız olsun.Helinnnnn Umudum- SonsuzUmut @Sonsuzsukurler Aslihaydo
Hiç bir aşıda bu kadar ağlamadı, eve gidene kadar da bir iç çekti ki içim gitti . Markete girip az yürüttüm de gönlünü aldımHelinnnnn insAllah toparlar canim.kisa sürede. Aşıyi hasta iken mi yaptırdin? Bu sabah ebe mesaj atti aşi geldi gelin olun diye zaten gecikmişti aşımız. Ama simdi de erva hasta dis de geliyor erteleyelim dedim.tamam ama bu hafta bitmeden gel su cicegi asisi hemen bitiyor sınırlı dedi.ama 1 haftada toparlayacagini sanmıyorum.daha disin sadece 1 i var 1i yok.hastayken yaptirsam olur mu acaba diye ondan sana sordum.
Umudum- sifa olsun asiniz canim? Nasil oldu cok agladi mi senakus
Geçmiş olsun canım ağır gelmiyor şükür 1 yaş aşısı. Hiçbir etki gözlemlemedim ben. Senaya uyku yapabilir gerçiTeşekkür ederiz teyzesi. Aşı mı hasta etti ata kuzumu geçmiş olsun .
Hiç bir aşıda bu kadar ağlamadı, eve gidene kadar da bir iç çekti ki içim gitti . Markete girip az yürüttüm de gönlünü aldımşimdilik iyi herhalde bir sıkıntısı olmaz inşallah .
Ne güzeldiniz ya maşşallah size. Neşeniz daim olsun canım. Zeynep tam tadını çıkarmış valla bravo Ayşecik ne tatlı çok eğlenmişsinizŞükür sonunda yorucu ama keyifli bir pazar geçirdik bugün. Burda ocak şubat ayı gibi kar yağışı devam ediyor çıktık çocuklarla çocuklar gibi eğlendik kızakla kaydı kartopu oynadık çakma kardanadam yaptık Ayşecik kızakla kaymaya bayıldı hiç durmadan henn hennn diye binmek istedi ve ağzını açıp dil dışarda kar yemeye çalıştı. Zeynep kuzeniyle tamamen koptu sırılsıklam oldular hasta olmasalar bari ama bu onlara baya bi zaman yeter
Yaa kime benzediği çok belli de eşimle konuştuk dedim ki seni bilmeseler benzetirler at bakım foto dedi hiç benzemiyornzh99 canım geçmiş olsun Ata kuzuma. Nesi var??
Umudum- maşşallah o Sena kuşum a tüm maharetler hızlı çekim gösterilmiş baştan sona
S Susam_tanesi ipek bıcır bıcır belli ki hiç susmayacak çok cimcime bir kız olacak konuşkanaman oyalansınlar kendi başlarına biraz biraz biz de nefes alalım biraz Göktuğ artık hiç sallamadan uyuyor ama bizim yatakta. Kendi beşiğinde bırakınca ağlıyor şimdilik. Uyuyunca beşiğine alıyorum. Gece beslenmesini de ben kesmek istemiyorum emsin istiyorum ilk ayların hıncı sanırım. 2-3 kere uyanıp emip uyuyor bakalım bu ara. Bir tek sabah 7 de uyanıyor o erken geliyor bana işe gitsem sıkıntı değil de evde olunca hele haftasonları neyse buna şükür diyorum büyük kızım 5 de uyandı senelerce
D dilzar yerim o yanaklarını bal gibi Asımcıkinşallah toparlanmıştır biraz biraz. Bu arada o arkadaki ağaçlık manzara nerenin
SonsuzUmut anket sonucu ne çıktı canım ben de benzemiyor dedim affet canım
VeeAslihaydo o eşkiyanın gülüşünü yerim tam fırlama tam dişlere hayran kaldım yalnız yanlış taraf çıkmış
Nasıl hatırlamam , uyuyor diye alıp Kayseri’ye getirmiştik hattaGeçmiş olsun canım ağır gelmiyor şükür 1 yaş aşısı. Hiçbir etki gözlemlemedim ben. Senaya uyku yapabilir gerçihatırlıyor musun 2 ay aşısında uyumaktan gözünü açıp beslenememişti ya. Uykucu minnoş
Tekrar geçmiş olsun canım eşine. Ata dişle aşı karışınca biraz üşütmüş de olabilir ateşi daha Şemdinli, yemek yemedi sürekli küstü. Şükür şimdi iyi.İyileşemedi bir türlü negatif çıktı aslında ama bu kadar uzun süren bir hastalık da ne anlamadık yarın tekrar doktora gidecek başka bir tedavi uygulanacaksa uygulansın diye.
Ata neden hasta aşıdan ve dişten mi yoksa başka bişeyi mi var kuzunun? Doğum günü yordu mu yoksa minnak bünyesini?
NBen de mutfakta yanımda olsun isterim,bazen yardım eder çokça sohbet ederiz@BKGK anladım canım ben seni yeni evlisin sanmıştım. Yeni hayatına adapte olamadığını düşünmüştüm. Evet gerçekten saçma birşey için, olmadık yerlere getirmissiniz tartışmayı. Dediğin doğru bütün gün evlerdeyiz, durmayan Cocuklar stres yaptırıyor. Ben genelde huzursuzluk varsa oyun oynuyorum çocuklarla. Yemeği kurtariyor gerisini umursamıyorum. Oyunla yoruluyorlar bende o zaman yapıyorum işlerimi. Genede olmazsa olduğu kadar diyor, alıyorum elime kahveve teli, geçiyorum TV karşısına. Aman birdahami gelicem dünyaya, iş nankör dür. Kendimi uzdugume deymez. Ne kendimi ne onları sokmuyorum strese. Öyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz.
Mutfakta ayağımın altında olmasından hoşlanmam demişsin ya. İşte herkes farklı bende tam tersi, mutfakta iş yaparsam gelsene burada otur, hem seni göreyim hem konuşalım diye yanıma çağırırım.
Saol kuzum okuyup öyle yazayım diyorum ama sayfalar birikince uykum geliyor Alıntılıyorum bitiremiyorum. Ata da dişle aşı karıştı biraz da üşütmüş olabilir hepsi üst üste kusma ateş. Şükür atlattı amanzh99 iyim canım Allah'a şükür bir sıkıntım yok. Bende bugün seni soracaktım, beğeni yapıyor yazmiyorsun hayırdır diyecektim.
Sen nasılsın canım iyisindir inşallah. Ata kuzumada geçmiş olsun neyi var.
Sanırım ağır geldi 3 aşı. Diş de fena. 3. Diş damaktan iniyor mahvetti kuzumu
Yarına fikir olsun. Bugün barbunya pirinç pikevı . Ispanakbaşı çorbası. Burda “dulavrat çorbası “ derler. Erişteli yeşil mercimekli nohutlu şifalı bir çorbaKızlar aksama ne yemek yaptiniz bebislere ben daha birsey yapamadim ya.
Geçti şükür dişle aşı çakıştı kuzumAh kıyamam nesi var canım geçmiş olsun
Geçmiş olsum canım.genelde emzirirken icilir yazmaz hep doktora danışınız yazar ama bilemedimBu arada kızlar bugün doktora gittim teste gerek yok dediler belirtiler farklı diye bademciklerim şişmiş meğerse antibiyotik yazdı
Doktora emzirdiğimi belirterek söyledim ama ilaç prospektüs nde emzirmeler içemez ama doktorunuza danışın diyor içtim ama huzursuz oldum sizce içim mi
Vayy vayy vayyy demek basak burcusun. ondan seni bu kaaaaadarrr seviyorum demekAmin canım inşallah
Teşekkür ederim canım
Geçecek kuzum gecmesede sen olgunlaşacak, ayak uyduracak sin. Zamanla alışırsın.
Yanlış hatırlamıyorsam burçlarımizda aynı. 26 Ağustos başak
Kıyamam kuzuma..artik anlıyorlar herseyi de yaTeşekkür ederiz teyzesi. Aşı mı hasta etti ata kuzumu geçmiş olsun .
Hiç bir aşıda bu kadar ağlamadı, eve gidene kadar da bir iç çekti ki içim gitti . Markete girip az yürüttüm de gönlünü aldımşimdilik iyi herhalde bir sıkıntısı olmaz inşallah .
Saol canım her sene yaşıyorum bu sıkıntıyı ya bademciklerimi aldırmaya da cesaretim yok bu gece hiç konuşamıyorum resmen v AUGMENTIN BID 1000 MG.14 FILM TB.Geçmiş olsum canım.genelde emzirirken icilir yazmaz hep doktora danışınız yazar ama bilemedimadi ne? Belki burda içmiş biri vardır?
Vayy vayy vayyy demek basak burcusun. ondan seni bu kaaaaadarrr seviyorum demekben de oglak ama yukselenim basak basaklar candır minnostur yaa caktirma kendimi de az ovmüş olabilirim ❤❤❤
Kıyamam kuzuma..artik anlıyorlar herseyi de yadaha da zor olmuştur ondan..oyyh gözüm bir korkmadı değil her cocukta etkisi baska. Oglana gecen ay kızamık aşısı yaptırdım..bi sersemlik yaptı. Bakalım kızın aşıları nasıl geçecek? Sizin de gelmis gecmis olsun sifa olsun kuzuya insAllah 6 ay rahatsınız
İç canım doktor ona göre veriyor ilacı. Tüm ilaçlarda yazıyor o mecbur yazması zaten. Doğumdan sonra da kullandık antibiyotik. İyileşemezsin boğazın şiştiyse kolay kolay. Bişey olmaz merak etmeBu arada kızlar bugün doktora gittim teste gerek yok dediler belirtiler farklı diye bademciklerim şişmiş meğerse antibiyotik yazdı
Doktora emzirdiğimi belirterek söyledim ama ilaç prospektüs nde emzirmeler içemez ama doktorunuza danışın diyor içtim ama huzursuz oldum sizce içim mi
Aynen 6 ay şükür aşı yok . Üç tane aşı yapıldı değil mi ya. Su çiçeğini de yaptılar iyi olduGeçmiş olsum canım.genelde emzirirken icilir yazmaz hep doktora danışınız yazar ama bilemedimadi ne? Belki burda içmiş biri vardır?
Vayy vayy vayyy demek basak burcusun. ondan seni bu kaaaaadarrr seviyorum demekben de oglak ama yukselenim basak basaklar candır minnostur yaa caktirma kendimi de az ovmüş olabilirim ❤❤❤
Kıyamam kuzuma..artik anlıyorlar herseyi de yadaha da zor olmuştur ondan..oyyh gözüm bir korkmadı değil her cocukta etkisi baska. Oglana gecen ay kızamık aşısı yaptırdım..bi sersemlik yaptı. Bakalım kızın aşıları nasıl geçecek? Sizin de gelmis gecmis olsun sifa olsun kuzuya insAllah 6 ay rahatsınız simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?