2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah zevklerimiz aynı gold benimde tercihim gerisi hikaye

Amin canım inşallah
N Nehir8077 okadar beğeniyorumki bir olaya bakis açini düşünceni
Teşekkür ederim canım
Geçecek kuzum gecmesede sen olgunlaşacak, ayak uyduracak sin. Zamanla alışırsın.
Ah zevklerimiz aynı gold benimde tercihim gerisi hikaye
Yanlış hatırlamıyorsam burçlarımizda aynı. 26 Ağustos başak

Ne içtinn bebemm bu nasıl bir öneri. Sana bir kave yapayım mı dünürüm.
Sen şimdi bunu yazdın, sana gelirse 2. Hiç şaşırmam. Hemde şöyle en hareketli sinden, en yaramazindan.

Ne içtinn bebemm bu nasıl bir öneri. Sana bir kave yapayım mı dünürüm.
Sen şimdi bunu yazdın, sana gelirse 2. Hiç şaşırmam. Hemde şöyle en hareketli sinden, en yaramazindan.
Ellerinden kahve içmek süper olurdu dünürüm
Ben sürecin çoğunda ailemle olduğum için çok zorlanmadım canım birde şuan farklı hedeflerim var yoksa yapabilirdim 2.yi ama bahar için mantıklı geldi bana

Teşekkür ederiz teyzesi. Aşı mı hasta etti ata kuzumu geçmiş olsun .
Hiç bir aşıda bu kadar ağlamadı, eve gidene kadar da bir iç çekti ki içim gitti . Markete girip az yürüttüm de gönlünü aldım şimdilik iyi herhalde bir sıkıntısı olmaz inşallah .

nzh99 canım geçmiş olsun Ata kuzuma. Nesi var??
Umudum- maşşallah o Sena kuşum a tüm maharetler hızlı çekim gösterilmiş baştan sona
S Susam_tanesi ipek bıcır bıcır belli ki hiç susmayacak çok cimcime bir kız olacak konuşkan aman oyalansınlar kendi başlarına biraz biraz biz de nefes alalım biraz Göktuğ artık hiç sallamadan uyuyor ama bizim yatakta. Kendi beşiğinde bırakınca ağlıyor şimdilik. Uyuyunca beşiğine alıyorum. Gece beslenmesini de ben kesmek istemiyorum emsin istiyorum ilk ayların hıncı sanırım. 2-3 kere uyanıp emip uyuyor bakalım bu ara. Bir tek sabah 7 de uyanıyor o erken geliyor bana işe gitsem sıkıntı değil de evde olunca hele haftasonları neyse buna şükür diyorum büyük kızım 5 de uyandı senelerce
D dilzar yerim o yanaklarını bal gibi Asımcık inşallah toparlanmıştır biraz biraz. Bu arada o arkadaki ağaçlık manzara nerenin
SonsuzUmut anket sonucu ne çıktı canım ben de benzemiyor dedim affet canım
Vee Aslihaydo o eşkiyanın gülüşünü yerim tam fırlama tam dişlere hayran kaldım yalnız yanlış taraf çıkmış

Geçmiş olsun canım ağır gelmiyor şükür 1 yaş aşısı. Hiçbir etki gözlemlemedim ben. Senaya uyku yapabilir gerçi hatırlıyor musun 2 ay aşısında uyumaktan gözünü açıp beslenememişti ya. Uykucu minnoş

Ne güzeldiniz ya maşşallah size. Neşeniz daim olsun canım. Zeynep tam tadını çıkarmış valla bravo Ayşecik ne tatlı çok eğlenmişsiniz
Sen de iyice zayıflamışsın gizli diyet mi yapıyorsun bakem

Yaa kime benzediği çok belli de eşimle konuştuk dedim ki seni bilmeseler benzetirler at bakım foto dedi hiç benzemiyor Aslihaydo da hayır demiş canım yalnız değilsin %50 sonuç Neyse ki ebru_can_ebru Helinnnnn de evet demiş

Bu arada kızlar bugün doktora gittim teste gerek yok dediler belirtiler farklı diye bademciklerim şişmiş meğerse antibiyotik yazdı
Doktora emzirdiğimi belirterek söyledim ama ilaç prospektüs nde emzirmeler içemez ama doktorunuza danışın diyor içtim ama huzursuz oldum sizce içim mi

Nasıl hatırlamam , uyuyor diye alıp Kayseri’ye getirmiştik hatta ama maalesef uyku yapmadı . Hatta bu aralar gündüz uykularımız nanay . Yarım saat uyuyup uyanıyor yine . Gündüz uykusuna da mı desteksiz geçiyor göktuğ? Benim acilen yeni bir metod bulmam lazım uyutmak için vücudum error veriyor artık . Kucağımda zıplatarak uyutuyorum

Tekrar geçmiş olsun canım eşine. Ata dişle aşı karışınca biraz üşütmüş de olabilir ateşi daha Şemdinli, yemek yemedi sürekli küstü. Şükür şimdi iyi.
NBen de mutfakta yanımda olsun isterim,bazen yardım eder çokça sohbet ederiz
Saol kuzum okuyup öyle yazayım diyorum ama sayfalar birikince uykum geliyor Alıntılıyorum bitiremiyorum. Ata da dişle aşı karıştı biraz da üşütmüş olabilir hepsi üst üste kusma ateş. Şükür atlattı ama
nzh99 canım çok mu agır geldi aşısı? Noldu ki?
Sanırım ağır geldi 3 aşı. Diş de fena. 3. Diş damaktan iniyor mahvetti kuzumu
Kızlar aksama ne yemek yaptiniz bebislere ben daha birsey yapamadim ya.
Yarına fikir olsun. Bugün barbunya pirinç pikevı . Ispanakbaşı çorbası. Burda “dulavrat çorbası “ derler. Erişteli yeşil mercimekli nohutlu şifalı bir çorba
Ah kıyamam nesi var canım geçmiş olsun
Geçti şükür dişle aşı çakıştı kuzum

Geçmiş olsum canım.genelde emzirirken icilir yazmaz hep doktora danışınız yazar ama bilemedim adi ne? Belki burda içmiş biri vardır?
Amin canım inşallah

Teşekkür ederim canım

Geçecek kuzum gecmesede sen olgunlaşacak, ayak uyduracak sin. Zamanla alışırsın.

Yanlış hatırlamıyorsam burçlarımizda aynı. 26 Ağustos başak
Vayy vayy vayyy demek basak burcusun. ondan seni bu kaaaaadarrr seviyorum demek ben de oglak ama yukselenim basak basaklar candır minnostur yaa caktirma kendimi de az ovmüş olabilirim ❤❤❤
Kıyamam kuzuma..artik anlıyorlar herseyi de ya daha da zor olmuştur ondan..oyyh gözüm bir korkmadı değil her cocukta etkisi baska. Oglana gecen ay kızamık aşısı yaptırdım..bi sersemlik yaptı. Bakalım kızın aşıları nasıl geçecek? Sizin de gelmis gecmis olsun sifa olsun kuzuya insAllah 6 ay rahatsınız simdi

nzh99 galiba Elif gibi olmus Ata da..bizim de 3. Dis cikiyor. Midesi kötü.. oksuruyor burnu akıyor ve bu hafta ası var Allah yardimcisi olsun yavrularimizin..gececek iyilesecekler inşAllah..sen kendini yıpratma canım

Saol canım her sene yaşıyorum bu sıkıntıyı ya bademciklerimi aldırmaya da cesaretim yok bu gece hiç konuşamıyorum resmen v AUGMENTIN BID 1000 MG.14 FILM TB.

İç canım doktor ona göre veriyor ilacı. Tüm ilaçlarda yazıyor o mecbur yazması zaten. Doğumdan sonra da kullandık antibiyotik. İyileşemezsin boğazın şiştiyse kolay kolay. Bişey olmaz merak etme

Aynen 6 ay şükür aşı yok . Üç tane aşı yapıldı değil mi ya. Su çiçeğini de yaptılar iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…