2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Susam_tanesi canim, şu an hala emerek uyuyor, gece sahura kalktigi için, uyanmadı, beni de kaldırmıyor yanından.

N Nehir8077 devlette çocuk hastanesine gittik canim, ust solunum yolu hastalıklarını gönderiyorlar galiba, poliklinikte bekleyen bir kaç bebegi de gördüm çünkü. Allahtan saat 3teydi randevu da, az kişi vardı hem hastanede, hem kuyrukta.

cok sagolun arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için. esim girdi içeri, ağızdan mi aldılar burundan mi diyorum, ben bakmadım diyor. ağlama sesi geldi, bayağı agladi ama.

sonuc e nabizda görünmüyor henüz, arayacağız dediler aramadilar, telefondan takip ediyoruz. insallah negatif gelir.

Ahhh kuzum hassas yüreğini sevdiğim
Ayşeciğin el sürekli ağızda ne bulsa ağzına sokup yan dişleri kaşıyor onlarda şiş şiş geceleri hep ıhh ıhhh diyerek uyuyor
Haberi okuyunca ilk sen geldin aklıma inş senin için de eşin içinde Ata içinde çok iyi olur
İyi canım bir sıkıntımız yok
Merak ediyordum sizi eşin nasıl oldu siz nasılsınız ee sende evdesin dimi bakıcı geliyor mu sizde bişey olsa belli ederdi kendini en az hafif şekilde atlatır inş eşin de
D dilzar canım siz de durum ne adım paşa nasıl sonucunu ne zaman çıkacak siz zaten izole haldeydi iz kimseyle förüşmüyordunuz negatif çıkacak inş

İnşallah negatif sonuç alırsınız. Devlette 20 saati bulabiliyor sonucun çıkması. Özelde 5 saat de çıktığı oluyor. Hayırlı haberlerini bekliyorum. Asım nasıl şuan peki iyidir inşallah

Senin için güzel olacak . Sizi kapsıyor da bizi kapsamıyor okula devam . En azından 2 gün gidiyorum sadece . Sağlıkla bitiririz inşallah
Su çiçeği aşımız gelmiş ona gidecez bugün biz de öncesinde bir şok a uğrayacağım tabihava da güzel yürüyüş yaparız oğlumla
Misss ne alacaksın şok tan . Fisher price in akıllı saati mi yoksa uzaktan kumandasını mı alsam ben de bilemedim
Şu kızı bir uyutabilsem oyuncaklar bana kalacak. Ha gayretEki Görüntüle 2824829
Nasıl güzelsiniz

Korumuştur ya inşallah bence size Bulaşmamıştır dikkat etmişsiniz ya maske en önemlisi zaten
Ahahah gezme varsa kesin geliyorum yapma bak yapma
Ya ben onun tek büyüyen dişini severim Asya da öyleydi dünür hatta ben ona tek dişi çıkmış canavar diyordum diğeri de gelince yetişiyor hemen,
Hahhshahah tek dişli gelinim
Ay ilk günleri öyle geçirmeyen var mı bizde 7 de başladık güne geri Asya uyuyunca uyudum 2 saat uyumuşuz geri Allah affetsin baş ağrısı en kötüsü ya açınca da geçmiyor
Aynen canım ya bir de haydo eme eme sömürdu eşim bı ara tutmasan mi dedi acıdı halime bı kaç gün denicem vücut alisir diye düşünüyorum olmazsa artık borç kaza
Yaaa kuzum inşallah negatif çıkar bebeğe nasıl test yapiyolar dilzar ağızdan mi .. endişelenmekte haklısın canım anne olarak insan ne yapacağını şaşırıyor o an ama düşünme şimdi bunları vitamine aban bol bol çabucak iyilesirsiniz inşallah
Yapma yaa kıyamam jadem bünyen kaldırmamış ben de kötü oldum çok kafam kalkmadı hiç iftarda da tek olcam diye yemek yapmadım önceki günden kalanları yerim diye yata yata uyustum yemek yapmaya ugrassam daha dinç olurdum belki
Ulen Aliiii ya seni yerim çizgi film iyi fikirmis benim kızda sorup durdu orucum akşam ezanı okununca yemek yicem vs açıkladım baya her ezanda geldi hadi ezan okundu ye diye

Haydonun vukuatlari vol bilmem kaç dün bı oyuncak elinde koşarken (yürümüyor hep koşuyor zaten) oyuncağı ağzına koydu uzunca bir oyuncak o agzindayken düşerse kötü olur diye tam elinden alacakken düştü üst damagina çakıldı off ne ağladı yavrum ne ağladı içim gitti damak paramparça kan doldu ağzının içi hiç yemek yemedi aciyo canı belli sürekli emdi yumuşak kaşıkla yoğurt falan yedirdim bı tek o acitmadi yarasını onun mu canı yandı benim mi tahmin edersiniz

Canım ya kıyamam sana..❤Allah görüyor halini..belki 1 orucun 10 belki 100 oruc yerine gecmistir. Zorlanmissin belli ki cok. Hic zorlama yavrunu da kendini de. Hem onun rızki da azalmasın. Ben de düşünüyorum süt azalırsa naparım diye.simdilik bir sıkıntı yok ama bakalım.eğer azalırsa tutmayabilirim.
Şu kızı bir uyutabilsem oyuncaklar bana kalacak. Ha gayretEki Görüntüle 2824829 Eki Görüntüle 2824830
Duru yaaa nedir sizin bu abislerden cektiginiz ali de bazen böyle seyler deniyor. Başlıyor dandini dandini diye çocuk uyuyacaği varsa da uyuyamaz yani

Umut sana kıyamam ya masAllah ne büyümüşsün görmeyeli birbirlerine o kadar yakin duruyorlar ki ikiz gibi masAllah size

Yine gönlümü çeldi ince düşünceli Alim Ah çocuk dünya için fazla naifsin fazla

Ahhh kuzum hassas yüreğini sevdiğim

Ulen Aliiii ya seni yerim çizgi film iyi fikirmis benim kızda sorup durdu orucum akşam ezanı okununca yemek yicem vs açıkladım baya her ezanda geldi hadi ezan okundu ye diye

Kızlar bir de ramazani anlayamadi.. zaten günler önceden ramazan geliyor diyordum. Sonra sabah ramazan geldi artik orucluyuz deyince. Bi sinirlendi önce ah ben o ramazani bir tutamadım.. gece uyumasaydim keşke o kadar da bekledim.gorseydim onu bizim eve sokmazdim sizi aç bırakıyor diye diye ağlıyor oglum büyükler oruc tutarlar bu sağlığımız için dedikce daha da agladi.sonra çözüm bulmus gibi ic gecirerek kulagima egildi fisildiyor anne bi çözümüm var.siz bence kuculun yani cocuk olun boyle ac olmaz diyor gitsin o ramazan diyior. 155 i arayalim diyor canakkale sehitlerini cagiralim Atatürk gelsin diyor sanki ramazan bi haydut kovduracak tevbe estagfirullah cocuk akli iste birgun gelip o da orucun ne kadar sifa olduğunu anlayacak ❤

Ramazan tayfa iyi oldu aslım tavsiye ederim.benim.ki zaten rafadan tayfayı seviyordu ramazan tayfa bize iyi geldi.hala anlayamadı ama en azından aa böyle bisey varmış deyip kabullendi

En çok korktuğum şeylerden biri elinde ağzına aldığı şeyle düşmesi . Geçen bizimki de ksilofon un çubuğu ağzında geziyordu ayağı takıldı ama aklım çıktı koca çubuk boğazını yırtardı. Düşmedi çok şükür . Nasıl canı yanıyordur , onunla geçmiş olsun

Ben

Oyy oyy kıyamam ya kimbilir nasil acımıştır.bi de kanamıs falan senin de tabi ki daha cok canın yanmıştır

Ben de cok korkuyorum böyle agzina sokmalardan..elif de yapıyor hep almaya çalışıyorum ama gormedigim de oluyor Allah korumus da boğazına kacmamış.. Allah korusun yavrularımızı

O yakışıklı haydoma kocaaa bi nazar boncuğu takmak lazım masAllah demeyi unutmasınlar diye ❤ ama iste boncuk takmak da tehlikeli.

Yavrum kıyamam insAllah cabucak iyileş Aslan parçam

Arkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sanki covid değilimdir inş
Burunakıntısı hapşırma pek kovit belirtileri değil. Gribal enfeksiyon olarak değerlendiriliyor bu ara grip de çok. Öyle bir durumdur umarım. Geçmiş olsun. Ateş yok değil mi. Coronada ateş kesin oluyor diyebilirim

Kumanda bizde var baya sağlam Zara o kadar yere vurdu hala sağlam

Şu kızı bir uyutabilsem oyuncaklar bana kalacak. Ha gayretEki Görüntüle 2824829 Eki Görüntüle 2824830
Yaaa yerimmm oyuncak gibi oynuyorlar birbirleriyle
Oyy geçmiş olsun kuzucuma ya kıyamam

Arkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sanki covid değilimdir inş
Grip olabilirsin canım ya oynadınız karlarda usutmussundur covid değildir inşallah
Aynen canım ya hep elinde bişey oluyo dikkat etmek lazım vallahi çok kötü oldu şimdi cesaret edip ağzına bakamıyorum nasıl oldu yarası bilmiyorum içim kaldirmiyo
Hem de ne kanama ağladıkça süzüldü ağzının içinden yaralı aslan cevseni var beşiğinde ama üstüne mi taksam bilemedim

nuriye54 beni de ekledin mi bakıyım ortak arkadaş olunca onaylıyorum. Tanıdın mı beni bakem
Umudum- kumanda aldım canım saat çok kullanışlı değil gibi geldi denedim sadece 2 tuşu var kumandadan hepsinin ayrı ayrı sesi müziği var. 1 tane gelmişti aldım. Kimse de yoktu bime gelse millet harp eder şoka gelince bir sakinlik dinginlik
Aşımızı da olduk ordan abimlere uğradım biraz çene yaptık geldim 3500 adım atmışım uyudu Göktuğ şimdi iftarı hazır edersem öğleden sonra tekrar çıkarım belki. Gitsin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…