Ahhh kuzum hassas yüreğini sevdiğimBu sabah kahvaltıda Ali cok ağladı.yemek yemiyorsunuz ac kalıyorsunuz diye..izah edene kadar canim çıktı.ramazan ile ilgili Çizgi filmler ramazan tayfa vs izlettim de biraz sakinledi. Iftarda yemek yedik diye cok mutlu oldu kıyamam ya
Ayşeciğin el sürekli ağızda ne bulsa ağzına sokup yan dişleri kaşıyor onlarda şiş şiş geceleri hep ıhh ıhhh diyerek uyuyorEvet ya cok zorladi..bi de istahsiz ki sorma.anne sütünü bile istemiyorbir an once rahatlasa bari. Herkesin ki sahurdan sonra uyanmis. Benim ki sahura kadar beni bitiriyor. Sahurda uyuyor.sabah da kalkiyorlar ikisi de dum tek tek
Aysecigin de mi disleri agriyor oyy kiyamam ya..kimbilir nasil canlari aciyor
Haberi okuyunca ilk sen geldin aklıma inş senin için de eşin içinde Ata içinde çok iyi olurHerkese hayırlı Ramazanlar olsun. Bugün yoğun bir gündü ama beni sarsmadı şükür. Eşim kötüydü. Gün boyu baş ağrısı iftarda mide bulantısı bişey yiyemedi. Bu arada bize idari izin geldi. Uygularlarsa 2 hafta evdeyim. Sevgiler gönderirim iyi geceler
Merak ediyordum sizi eşin nasıl oldu siz nasılsınız ee sende evdesin dimi bakıcı geliyor mu sizde bişey olsa belli ederdi kendini en az hafif şekilde atlatır inş eşin deİyi canım bir sıkıntımız yok
İnşallah negatif sonuç alırsınız. Devlette 20 saati bulabiliyor sonucun çıkması. Özelde 5 saat de çıktığı oluyor. Hayırlı haberlerini bekliyorum. Asım nasıl şuan peki iyidir inşallahS Susam_tanesi canim, şu an hala emerek uyuyor, gece sahura kalktigi için, uyanmadı, beni de kaldırmıyor yanından.
N Nehir8077 devlette çocuk hastanesine gittik canim, ust solunum yolu hastalıklarını gönderiyorlar galiba, poliklinikte bekleyen bir kaç bebegi de gördüm çünkü. Allahtan saat 3teydi randevu da, az kişi vardı hem hastanede, hem kuyrukta.
cok sagolun arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için. esim girdi içeri, ağızdan mi aldılar burundan mi diyorum, ben bakmadım diyor. ağlama sesi geldi, bayağı agladi ama.
sonuc e nabizda görünmüyor henüz, arayacağız dediler aramadilar, telefondan takip ediyoruz. insallah negatif gelir.
Senin için güzel olacak . Sizi kapsıyor da bizi kapsamıyor okula devam . En azından 2 gün gidiyorum sadece . Sağlıkla bitiririz inşallahHerkese hayırlı Ramazanlar olsun. Bugün yoğun bir gündü ama beni sarsmadı şükür. Eşim kötüydü. Gün boyu baş ağrısı iftarda mide bulantısı bişey yiyemedi. Bu arada bize idari izin geldi. Uygularlarsa 2 hafta evdeyim. Sevgiler gönderirim iyi geceler
Misss ne alacaksın şok tan . Fisher price in akıllı saati mi yoksa uzaktan kumandasını mı alsam ben de bilemedimSu çiçeği aşımız gelmiş ona gidecez bugün biz de öncesinde bir şok a uğrayacağım tabihava da güzel yürüyüş yaparız oğlumla
Nasıl güzelsinizŞu kızı bir uyutabilsem oyuncaklar bana kalacak. Ha gayretEki Görüntüle 2824829
Korumuştur ya inşallah bence size Bulaşmamıştır dikkat etmişsiniz ya maske en önemlisi zatenAynı evin içinde çok zor biliyorum ama kızımdan korkuyorum inşallah bulaşmamıştır. Salı gününden beri odaları ayırmıştık ama hafta sonu artık hem ben tek başıma çok zorlandım hem eşim ipek i çok özledi maskeyle çıktı. İnşallah inşallah maske korumuştur
Hahhshahah tek dişli gelinimAhahah gezme varsa kesin geliyorumyapma bak yapma
Ya ben onun tek büyüyen dişini severim Asya da öyleydi dünür hatta ben ona tek dişi çıkmış canavar diyordum diğeri de gelince yetişiyor hemen,
Aynen canım ya bir de haydo eme eme sömürdu eşim bı ara tutmasan mi dedi acıdı halimeAy ilk günleri öyle geçirmeyen var mı bizde 7 de başladık güne geri Asya uyuyunca uyudum 2 saat uyumuşuz geri Allah affetsinbaş ağrısı en kötüsü ya açınca da geçmiyor
Yaaa kuzum inşallah negatif çıkardoktordan geldik, doktor direkt test istedi. dediğim gibi oldu, el kadar bebeyle sıraya girdik, sağlıkçılar alışmış tabi, pozitif olanlarla ayni mekana giriyorsun, kayıt mayit derken uğraşırken dakikalarca kaliyor bebek. alıştıklari için rahatlar, acele edelim diyen de yok.
öyle işte, inşallah negatif cikar, oradan kapmamistir birsey, keşke bana olsaydı da ben gitseydim. en azindan maskem olurdu dedim. keşke goturmeseydik bile dedim. hayırlısı bakalım. ne olacak, ne gidecek.
Yapma yaa kıyamam jadem bünyen kaldırmamışBen akşama çok kötü oldum kusarak oruç açtım ve kendimi o kadar zor tuttum ki kusmamak içinezanı duyduğum gibi koştum resmen tutamıycam oruç çok zordu benim için ya kızlar ki öyle zorlanmam oruçta baş ağrısından ölecektim resmen ağrıdan kustum
Ulen Aliiii ya seni yerimBu sabah kahvaltıda Ali cok ağladı.yemek yemiyorsunuz ac kalıyorsunuz diye..izah edene kadar canim çıktı.ramazan ile ilgili Çizgi filmler ramazan tayfa vs izlettim de biraz sakinledi. Iftarda yemek yedik diye cok mutlu oldu kıyamam ya
Canım ya kıyamam sana..❤Allah görüyor halini..belki 1 orucun 10 belki 100 oruc yerine gecmistir. Zorlanmissin belli ki cok.İyi kuzum ooo maşallah ne oyunlar oynadık sonradediğin gibi düşe kalka günler geçecek
Evet sahursuzluk da etken ama kendimi biliyorum uyanamam Asya uyanır alarma ooo rezil ederiz kendimiziAsya acımadı zalımıngızı ya hep memedeydi yine inmiyor tepemdenn süt var yok bilemediğimden hep ağzını dolu tuttum ama yok meme ayrı en son baygın gibi emziriyordum düşün
Duru yaaaŞu kızı bir uyutabilsem oyuncaklar bana kalacak. Ha gayretEki Görüntüle 2824829 Eki Görüntüle 2824830
Yine gönlümü çeldi ince düşünceli AlimAh çocuk dünya için fazla naifsin fazla
Ahhh kuzum hassas yüreğini sevdiğim
Ulen Aliiii ya seni yerimçizgi film iyi fikirmis benim kızda sorup durdu orucum akşam ezanı okununca yemek yicem vs açıkladım baya her ezanda geldi hadi ezan okundu ye diye
En çok korktuğum şeylerden biri elinde ağzına aldığı şeyle düşmesi . Geçen bizimki de ksilofon un çubuğu ağzında geziyordu ayağı takıldı ama aklım çıktı koca çubuk boğazını yırtardı. Düşmedi çok şükür . Nasıl canı yanıyordur , onunla geçmiş olsunHaydonun vukuatlari vol bilmem kaçdün bı oyuncak elinde koşarken (yürümüyor hep koşuyor zaten) oyuncağı ağzına koydu uzunca bir oyuncak o agzindayken düşerse kötü olur diye tam elinden alacakken düştü üst damagina çakıldı off ne ağladı yavrum ne ağladı içim gitti damak paramparça kan doldu ağzının içi hiç yemek yemedi aciyo canı belli sürekli emdi yumuşak kaşıkla yoğurt falan yedirdim bı tek o acitmadi yarasını onun mu canı yandı benim mi tahmin edersiniz
BenGünaydınlar herkeseedilzarcım geçmiş olsun inşallah negatif çıkacak D dilzar
Gece o saatte çamaşır mı astın ben mi yanlış anladım missmisskokulumm şoka baya oyuncak geliyo yine fisher priceın hep bu arada kızı mercan olan arkadaş kimdi beni eklemiş de
Oyy oyy kıyamam yaHaydonun vukuatlari vol bilmem kaçdün bı oyuncak elinde koşarken (yürümüyor hep koşuyor zaten) oyuncağı ağzına koydu uzunca bir oyuncak o agzindayken düşerse kötü olur diye tam elinden alacakken düştü üst damagina çakıldı off ne ağladı yavrum ne ağladı içim gitti damak paramparça kan doldu ağzının içi hiç yemek yemedi aciyo canı belli sürekli emdi yumuşak kaşıkla yoğurt falan yedirdim bı tek o acitmadi yarasını onun mu canı yandı benim mi tahmin edersiniz
geçmiş olsun canim, hava degisimindendir, Rabbim sifa versin.Arkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sankicovid değilimdir inş
Burunakıntısı hapşırma pek kovit belirtileri değil. Gribal enfeksiyon olarak değerlendiriliyor bu ara grip de çok. Öyle bir durumdur umarım. Geçmiş olsun. Ateş yok değil mi. Coronada ateş kesin oluyor diyebilirimArkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sankicovid değilimdir inş
Kumanda bizde var baya sağlam Zara o kadar yere vurdu hala sağlamSenin için güzel olacak . Sizi kapsıyor da bizi kapsamıyor okula devam . En azından 2 gün gidiyorum sadece . Sağlıkla bitiririz inşallah
Misss ne alacaksın şok tan . Fisher price in akıllı saati mi yoksa uzaktan kumandasını mı alsam ben de bilemedim
Nasıl güzelsiniz
Yaaa yerimmm oyuncak gibi oynuyorlar birbirleriyleŞu kızı bir uyutabilsem oyuncaklar bana kalacak. Ha gayretEki Görüntüle 2824829 Eki Görüntüle 2824830
Oyy geçmiş olsun kuzucuma ya kıyamamHaydonun vukuatlari vol bilmem kaçdün bı oyuncak elinde koşarken (yürümüyor hep koşuyor zaten) oyuncağı ağzına koydu uzunca bir oyuncak o agzindayken düşerse kötü olur diye tam elinden alacakken düştü üst damagina çakıldı off ne ağladı yavrum ne ağladı içim gitti damak paramparça kan doldu ağzının içi hiç yemek yemedi aciyo canı belli sürekli emdi yumuşak kaşıkla yoğurt falan yedirdim bı tek o acitmadi yarasını onun mu canı yandı benim mi tahmin edersiniz
Grip olabilirsin canım ya oynadınız karlarda usutmussundur covid değildir inşallahArkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sankicovid değilimdir inş
Aynen canım ya hep elinde bişey oluyo dikkat etmek lazım vallahi çok kötü oldu şimdi cesaret edip ağzına bakamıyorum nasıl oldu yarası bilmiyorum içim kaldirmiyoEn çok korktuğum şeylerden biri elinde ağzına aldığı şeyle düşmesi . Geçen bizimki de ksilofon un çubuğu ağzında geziyordu ayağı takıldı ama aklım çıktı koca çubuk boğazını yırtardı. Düşmedi çok şükür . Nasıl canı yanıyordur , onunla geçmiş olsun
Hem de ne kanama ağladıkça süzüldü ağzının içindenOyy oyy kıyamam yakimbilir nasil acımıştır.bi de kanamıs falan senin de tabi ki daha cok canın yanmıştır
Ben de cok korkuyorum böyle agzina sokmalardan..elif de yapıyorhep almaya çalışıyorum ama gormedigim de oluyor Allah korumus da boğazına kacmamış.. Allah korusun yavrularımızı ❤
O yakışıklı haydoma kocaaa bi nazar boncuğu takmak lazımmasAllah demeyi unutmasınlar diye ❤ ama iste boncuk takmak da tehlikeli.
Yavrum kıyamam insAllah cabucak iyileş Aslan parçam❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?