- 11 Şubat 2008
- 7.254
- 17.434
- 773
- 41
Güne erken başlamak çalılırkende başlıyorum okurkende dedim zorlanmadı açlık susuzluk pek dayanaıklıyımdır ama emzirirken olmadı sanırımAynı ben Dünürüm sahurdan sonra uyuyor muyum napıyorum anlamıyorum hiç sabah da erkenden güne başlıyoruz şükürAllah kolaylık versin
Sıkıntın neyse çözülsün, herşey istediğin gibi olsun canım
Geçmiş olsun canım ilerlemeden atlatır eşin de umarım sizlere geçmemiştir nasıl şuan durumunuz?
Ağır gelmiş kuzum tutma zaten Rabbim kolaylık veriyor da biz işgüzarlık yapıyoruz sonra tutmak zor oluyor düşüncesiyle
Herkese hayırlı Ramazanlar olsun. Bugün yoğun bir gündü ama beni sarsmadı şükür. Eşim kötüydü. Gün boyu baş ağrısı iftarda mide bulantısı bişey yiyemedi. Bu arada bize idari izin geldi. Uygularlarsa 2 hafta evdeyim. Sevgiler gönderirim iyi geceler
@nzh99 canım haberi okuyunca ilk sen aklıma geldin inşallah seni de kapsıyordur da 2 haftayı evinde geçirirsin eşine de destek olursun hem
Ha gayret umut az kalmış baksana gözünden uyku akıyorŞu kızı bir uyutabilsem oyuncaklar bana kalacak. Ha gayretEki Görüntüle 2824829 Eki Görüntüle 2824830
Hadi inşallah valla bizde bekliyoruz negatif haberini dört gözle inanS Susam_tanesi canim, şu an hala emerek uyuyor, gece sahura kalktigi için, uyanmadı, beni de kaldırmıyor yanından.
@Nehir8077 devlette çocuk hastanesine gittik canim, ust solunum yolu hastalıklarını gönderiyorlar galiba, poliklinikte bekleyen bir kaç bebegi de gördüm çünkü. Allahtan saat 3teydi randevu da, az kişi vardı hem hastanede, hem kuyrukta.
cok sagolun arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için. esim girdi içeri, ağızdan mi aldılar burundan mi diyorum, ben bakmadım diyor. ağlama sesi geldi, bayağı agladi ama.
sonuc e nabizda görünmüyor henüz, arayacağız dediler aramadilar, telefondan takip ediyoruz. insallah negatif gelir.
geçmiş olsun canim, hava degisimindendir, Rabbim sifa versin.
Burunakıntısı hapşırma pek kovit belirtileri değil. Gribal enfeksiyon olarak değerlendiriliyor bu ara grip de çok. Öyle bir durumdur umarım. Geçmiş olsun. Ateş yok değil mi. Coronada ateş kesin oluyor diyebilirim
Saolun kızlar dün abimlere gitmiştik onlarda evde yoktu haftasonu kombiyi kapatmışlar pazartesi gelince açmışlar ama ev tam ısınmamıştı orada biraz üşüttüm sanırım sabaha kadar Bi üşüme titreme vardı ama yeni mutasyonlu gribin belirtilerine değişmiş ya ateş olması gerekmiyormuş yine korktum valla artık okadar yakında ki her an ccee eee ben geldim diyecek diye korkuyorumGrip olabilirsin canım ya oynadınız karlarda usutmussundur covid değildir inşallah
Aynen canım ya hep elinde bişey oluyo dikkat etmek lazım vallahi çok kötü oldu şimdi cesaret edip ağzına bakamıyorum nasıl oldu yarası bilmiyorum içim kaldirmiyo
Hem de ne kanama ağladıkça süzüldü ağzının içindenyaralı aslan cevseni var beşiğinde ama üstüne mi taksam bilemedim
Okuldan bir arkadaşın dün testi pozitif çıktı ondanda etkilendim herhalde okadaar dikkat ediyor ki ona bulaştıysa bize bulaşmaması mucize ve onun da belirtisi boğaz ağrısı burun akıntısı olunca sabahtan beri kendimi dinler oldumZeyay1420 geçmiş olsun canım yine de dikkat et bakalım gözleme üşütme de olabilir, nezle de. Ama covidin belirtileri de çok değişmiş artık burun akıntısı da oluyormuş değilsindir inş. Kolaylıklar diliyorum derslerinde de
Tek dişli geçti gelininden 4 diş artık oKorumuştur ya inşallah bence size Bulaşmamıştır dikkat etmişsiniz ya maske en önemlisi zaten
Hahhshahah tek dişli gelinim
Aynen canım ya bir de haydo eme eme sömürdu eşim bı ara tutmasan mi dedi acıdı halimebı kaç gün denicem vücut alisir diye düşünüyorum olmazsa artık borç kaza
Yaaa kuzum inşallah negatif çıkarbebeğe nasıl test yapiyolar dilzar ağızdan mi .. endişelenmekte haklısın canım anne olarak insan ne yapacağını şaşırıyor o an ama düşünme şimdi bunları vitamine aban bol bol çabucak iyilesirsiniz inşallah
Yapma yaa kıyamam jadem bünyen kaldırmamışben de kötü oldum çok kafam kalkmadı hiç iftarda da tek olcam diye yemek yapmadım önceki günden kalanları yerim diye yata yata uyustum yemek yapmaya ugrassam daha dinç olurdum belki
Ulen Aliiii ya seni yerimçizgi film iyi fikirmis benim kızda sorup durdu orucum akşam ezanı okununca yemek yicem vs açıkladım baya her ezanda geldi hadi ezan okundu ye diye
Geçen alıntı yapmıştım ama nasıl oldu anlamadım silinmiş kilo vermiş gibi görünöüşüm fotolarda iyi kamufle ettim galiba aksine evde kaldıkça alıyorum kilo ya. Ama Ramazan vesile olur inş iftarlar için abartmama kararı aldık bakalım havalar düzelince birazda yürüyüş yapsam güzel olacak inş yaza biraz vermiş olurum@nuriye54 beni de ekledin mi bakıyım ortak arkadaş olunca onaylıyorum. Tanıdın mı beni bakem
@Umudum- kumanda aldım canım saat çok kullanışlı değil gibi geldi denedim sadece 2 tuşu var kumandadan hepsinin ayrı ayrı sesi müziği var. 1 tane gelmişti aldım. Kimse de yoktubime gelse millet harp eder şoka gelince bir sakinlik dinginlik
Aşımızı da olduk ordan abimlere uğradım biraz çene yaptık geldim 3500 adım atmışımuyudu Göktuğ şimdi iftarı hazır edersem öğleden sonra tekrar çıkarım belki. Gitsin kilolar
Ay sen anlatırken yaşadım resmen çok kötü olmulHaydonun vukuatlari vol bilmem kaçdün bı oyuncak elinde koşarken (yürümüyor hep koşuyor zaten) oyuncağı ağzına koydu uzunca bir oyuncak o agzindayken düşerse kötü olur diye tam elinden alacakken düştü üst damagina çakıldı off ne ağladı yavrum ne ağladı içim gitti damak paramparça kan doldu ağzının içi hiç yemek yemedi aciyo canı belli sürekli emdi yumuşak kaşıkla yoğurt falan yedirdim bı tek o acitmadi yarasını onun mu canı yandı benim mi tahmin edersiniz
Dedim zaten 1 gün bana 1 ay gibi geçtiCanım ya kıyamam sana..❤Allah görüyor halini..belki 1 orucun 10 belki 100 oruc yerine gecmistir. Zorlanmissin belli ki cok.Hic zorlama yavrunu da kendini de. Hem onun rızki da azalmasın. Ben de düşünüyorum süt azalırsa naparım diye.simdilik bir sıkıntı yok ama bakalım.eğer azalırsa tutmayabilirim.
Duru yaaanedir sizin bu abislerden cektiginiz ali de bazen böyle seyler deniyor. Başlıyor dandini dandini diye çocuk uyuyacaği varsa da uyuyamaz yani
Umut sana kıyamam ya masAllah ne büyümüşsün görmeyeli❤ birbirlerine o kadar yakin duruyorlar ki ikiz gibi masAllah size
Ahahhah resmen savaş açmış ramazana ay yavrum yaKızlar bir de ramazani anlayamadi.. zaten günler önceden ramazan geliyor diyordum. Sonra sabah ramazan geldi artik orucluyuz deyince. Bi sinirlendi önce ah ben o ramazani bir tutamadım.. gece uyumasaydim keşke o kadar da bekledim.gorseydim onu bizim eve sokmazdim sizi aç bırakıyor diye diye ağlıyoroglum büyükler oruc tutarlar bu sağlığımız için dedikce daha da agladi.sonra çözüm bulmus gibi ic gecirerek kulagima egildi fisildiyor anne bi çözümüm var.siz bence kuculun yani cocuk olun boyle ac olmaz diyor gitsin o ramazan diyior. 155 i arayalim diyor canakkale sehitlerini cagiralim Atatürk gelsin diyor sanki ramazan bi haydut kovduracak tevbe estagfirullah cocuk akli iste birgun gelip o da orucun ne kadar sifa olduğunu anlayacak ❤
Ramazan tayfa iyi oldu aslım tavsiye ederim.benim.ki zaten rafadan tayfayı seviyordu ramazan tayfa bize iyi geldi.hala anlayamadı ama en azından aa böyle bisey varmış deyip kabullendi
Geçmiş olsun canım üşütmüşte olabilirsin kötüyü çağırma karda gezdin falan yaArkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sankicovid değilimdir inş
Aynen oda olabilir dünde üşüdüm biraz. Sen nasıl oldun dün baya zorlanmıştın yazamadım Rabbim kolaylaştırıyor canım zorlanıyorsan tutma sen iyi olasın ki sana ihtiyacı olan bir melek var onada yetebilesinGeçmiş olsun canım üşütmüşte olabilirsin kötüyü çağırma karda gezdin falan ya
inşallah cancağızım ya, yılan hikayesi gibi oldu, esim test yaptırdığımız yere baglatti telde, aile hekiminize sorun demis, aile hekimini de ben aradım, kim dedi size onu, bizde birsey görünmüyor su an dedi, pozitif olsa ararlardi hemen diye düşünüp gariban tesellisi mutlu oluyorum.Hadi inşallah valla bizde bekliyoruz negatif haberini dört gözle inan
Sağol missYaaa yerimmm oyuncak gibi oynuyorlar birbirleriyle
Oyy geçmiş olsun kuzucuma ya kıyamam
Evet kaza olmadıkça güzel seviyorum onu izlemeyiAslihaydo kiyamam benim tek disli kuzuma, içim gitti okurken bile. yüreğin agzinda geziyorsun sen de, hareketli cocuk zor. ama kaza olmadıkça eğlenceli de.
Biz de 4 dişiz çünkü AşkTek dişli geçti gelininden 4 diş artık o
Ay sorma aslı ben erken pes ettim siz dayanın a dostlarborcumuz borç öderiz inşallah eziyet edemedim kendime herkes yemeğe aşa ezan bekledi ben kusmaya resmen hoş şimdi de adet oldum zaten tutamazmışım
Sağol DünürcanimAy sen anlatırken yaşadım resmen çok kötü olmulgeçmiş olsun yavrum ya yaramaz damadım
Amin canım işte insanın aklına gelen başına gelirmiş ya öyle oldu o an dikket etsek bile anlıkAslihaydo kuzum ya Allah koruyor kuzuları çok geçmiş olsun beterinden korusun öyle anlık ki Ayşede ağzında bişeye gezmeye bayılıyor bende korkuyorum düşüverse falan diye. haydomuza cevşen tak sen en iyisi
Aslında e nabiza düşüyo sonuçlanınca dilzar sık sık bakın ben test verdiğimde 12.saatte sonucu görmüştüm sırf gitmemek için beklemiştim belki daha erken çıkmıştı da ben e nabizdan takip ettiminşallah cancağızım ya, yılan hikayesi gibi oldu, esim test yaptırdığımız yere baglatti telde, aile hekiminize sorun demis, aile hekimini de ben aradım, kim dedi size onu, bizde birsey görünmüyor su an dedi, pozitif olsa ararlardi hemen diye düşünüp gariban tesellisi mutlu oluyorum.olmadi esim gidip sorar.
orda da ilginç bir ortam, pozitif hastalarla ayni yerdesin, onlar da negatife döndüler mi diye test veriyorlar, konuşurken duyunca ister istemez bir geriliyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?