2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Zeyay1420 geçmiş olsun canım yine de dikkat et bakalım gözleme üşütme de olabilir, nezle de. Ama covidin belirtileri de çok değişmiş artık burun akıntısı da oluyormuş değilsindir inş. Kolaylıklar diliyorum derslerinde de

Güne erken başlamak çalılırkende başlıyorum okurkende dedim zorlanmadı açlık susuzluk pek dayanaıklıyımdır ama emzirirken olmadı sanırım

Hadi inşallah valla bizde bekliyoruz negatif haberini dört gözle inan

geçmiş olsun canim, hava degisimindendir, Rabbim sifa versin.

Saolun kızlar dün abimlere gitmiştik onlarda evde yoktu haftasonu kombiyi kapatmışlar pazartesi gelince açmışlar ama ev tam ısınmamıştı orada biraz üşüttüm sanırım sabaha kadar Bi üşüme titreme vardı ama yeni mutasyonlu gribin belirtilerine değişmiş ya ateş olması gerekmiyormuş yine korktum valla artık okadar yakında ki her an ccee eee ben geldim diyecek diye korkuyorum
Okuldan bir arkadaşın dün testi pozitif çıktı ondanda etkilendim herhalde okadaar dikkat ediyor ki ona bulaştıysa bize bulaşmaması mucize ve onun da belirtisi boğaz ağrısı burun akıntısı olunca sabahtan beri kendimi dinler oldumoruçta halsiz düşürüyor bide derslerde yoğun olunca

Tek dişli geçti gelininden 4 diş artık o
Ay sorma aslı ben erken pes ettim siz dayanın a dostlar borcumuz borç öderiz inşallah eziyet edemedim kendime herkes yemeğe aşa ezan bekledi ben kusmaya resmen hoş şimdi de adet oldum zaten tutamazmışım

Geçen alıntı yapmıştım ama nasıl oldu anlamadım silinmiş kilo vermiş gibi görünöüşüm fotolarda iyi kamufle ettim galiba aksine evde kaldıkça alıyorum kilo ya. Ama Ramazan vesile olur inş iftarlar için abartmama kararı aldık bakalım havalar düzelince birazda yürüyüş yapsam güzel olacak inş yaza biraz vermiş olurum

Ay sen anlatırken yaşadım resmen çok kötü olmul geçmiş olsun yavrum ya yaramaz damadım

Dedim zaten 1 gün bana 1 ay gibi geçti yok kuzum süt azalması aslında uyanıp emince yutkunması oldu tetikteydim hep olmuyorsa zorlama tabi sende neticede Allah görüyor biliyor içimizi

Ahahhah resmen savaş açmış ramazana ay yavrum ya ramazanın ruhu çok güzel o iftar saati etraf sessizleşir herkeste bi telaş olur ay pek severim o anı sonrası bayram küçüklere nasıl güzel geçer bayram ben büyüdüğümü kabullenemeden yavrum bayramlar görecek Ayyy büyüyecek harçlık alacak sonra ben kandırıp elinden alıp alışveriş falan yaparım ey gidi ne güzel hayaller

Geçmiş olsun canım üşütmüşte olabilirsin kötüyü çağırma karda gezdin falan ya
Aynen oda olabilir dünde üşüdüm biraz. Sen nasıl oldun dün baya zorlanmıştın yazamadım Rabbim kolaylaştırıyor canım zorlanıyorsan tutma sen iyi olasın ki sana ihtiyacı olan bir melek var onada yetebilesin

Hadi inşallah valla bizde bekliyoruz negatif haberini dört gözle inan
inşallah cancağızım ya, yılan hikayesi gibi oldu, esim test yaptırdığımız yere baglatti telde, aile hekiminize sorun demis, aile hekimini de ben aradım, kim dedi size onu, bizde birsey görünmüyor su an dedi, pozitif olsa ararlardi hemen diye düşünüp gariban tesellisi mutlu oluyorum. olmadi esim gidip sorar.

orda da ilginç bir ortam, pozitif hastalarla ayni yerdesin, onlar da negatife döndüler mi diye test veriyorlar, konuşurken duyunca ister istemez bir geriliyor insan.

Kalppare Oruç konusunda izlettigim bir video vardı, 5 yas sendromu, Ramazan diye. oradaki cocuk ayni Ali gibi Ramazanı bayrami kadiri hep insan sanıyordu. çok gülerdi çocuklar, Alicigim de o çocuk gibi olmuş, bayılırım ben cocuklarin masum yanlış anlamalarina, cok tatlılar cok

Yaaa yerimmm oyuncak gibi oynuyorlar birbirleriyle

Oyy geçmiş olsun kuzucuma ya kıyamam
Sağol miss
Aslihaydo kiyamam benim tek disli kuzuma, içim gitti okurken bile. yüreğin agzinda geziyorsun sen de, hareketli cocuk zor. ama kaza olmadıkça eğlenceli de.
Evet kaza olmadıkça güzel seviyorum onu izlemeyi
Biz de 4 dişiz çünkü Aşk aynen canım dinimiz kolaylık dini ben de zorlanıyorum çok bakayım biraz daha olmazsa pes edecek gibiyim inşallah etmem
Ay sen anlatırken yaşadım resmen çok kötü olmul geçmiş olsun yavrum ya yaramaz damadım
Sağol Dünürcanim
Amin canım işte insanın aklına gelen başına gelirmiş ya öyle oldu o an dikket etsek bile anlık

Aslında e nabiza düşüyo sonuçlanınca dilzar sık sık bakın ben test verdiğimde 12.saatte sonucu görmüştüm sırf gitmemek için beklemiştim belki daha erken çıkmıştı da ben e nabizdan takip ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…