2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Seni betusten tanımış olabilirim
Bayıldım ailenize nekadar güler yüzlü enerjik birisin burda'da enerjine hayran kalıyorum ben yerimden kalksam mi kalkmasam mi derken sen yemek camasir bulaşık çocukları halledip gezmeye gitmiş oluyorsun

Zeyay1420 canım üşütme olabilir ama siz de dikkat edin isterseniz nolur nolmaz. Çünkü dediğin gibi mutasyonlu da belirtiler çok değişik nezle gibi başlıyormuş genelde ve ateş olmayabiliyormuş. Korkutmak için demiyorum ama erkenden önlem alınca iyi oluyor bak bize iyi ki öyle yapmışız. İlaç olarak parol kullan ilerleme olursa da test verirsin. İnşallah değilsindir. Herhangi bir temas olmadıysa birleriyle görüşmediyseniz değildir muhtemelen. Biz ikimiz de çalıştığımız için direk onlarca kişiyle aynı ortamlarda bulunuyoruz.

Arkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sanki covid değilimdir inş
Canım geçmiş olsun insAllah degilsindir.karda vs gezdin ya. Ama yine de covidmiş gibi güzel beslen iftarda. Tavuk suyu corba falan iç. Nezle de zor vallaa anneye.. belki basit bi nezle ama iki cocuk okul oruc ev falan derken zor geçiyor nornal insanlara göre.nezle ya da soğuk alginligidir insAllah. Çabucak atlat ınşAllah
Oyy yavrumm anlatırken fena oldum.acaba dut pekmezi vs mi versen? Cabuk kapansın yarasi diye. Ihlas felak nas okuyup eline ufleyip cocuga sivazlamak gerekiyormus.ama biz sadece okuyoruz. Ben de sivazlamayi unutuyorum
Aşı olduk biz de 3 tane maşallah ne gür sesli çocuğum var üç mahalle duymuştur aglamalarimizi
Oyy geçmiş olsun şifa olsun annesi

yaa korkutuyorsunuz beni herkes feryat etti diyor..bir tırstım
Dedim zaten 1 gün bana 1 ay gibi geçti yok kuzum süt azalması aslında uyanıp emince yutkunması oldu tetikteydim hep olmuyorsa zorlama tabi sende neticede Allah görüyor biliyor içimizi
Bakalim ben de süte göre ilerleyeceğim canım..
Aynen dogru dedin.sonuçta niyet etmistin
Biz çok güzel ramazanlarla büyüdüküzülüyordum yeni nesil uzak kalacak diye ama öyle olmuyormus.çekirdek ailede de ramazan gayet güzel kutlanabilir bence.simdilik pek anlamasalarda ileride oglen ile ikindi arasi tekne orucu tutmak isterler belki

Demek harçlıklarina el koyacaksin ha ben de el koyuyorum ama yine onlara harcıyorum
Büyüyünce vermezler.. ben her bayram sonrasi muzik kutusu isterdim.en sonunda bi tane almistik da susmuştum
Evet dilzarim gercekten cok tatlılar ❤ bi an bas edemezsem diye korktum çünkü inanılmaz agladı. Sonra dedim bi kendi kendine kalsin belki icsellestirir sakinler.oyle de oldu çok şükür sakinledi ama hala bana anne ben anlayamıyorum ama diyor.bu sabah da bu ramazan bi kadın mi yoksa bi adam mi diye soruyor.cevabi da kendi veriyor.bence bi kadindir erkekler kimsenin yemegine karismaz diye

Neyse bizi gecelim Asim nasil oldu?
Teyzem de covid sonucu boyle gec öğrendi.negatifmis.negatif olunca soylemeyebiliyorlar bazen canım.insAllah negatiftir. Dualarimiz Asımcıkla

Girip çıkıp bakıyorum bir haber var mı diye pozitif çıksa ararlarsı zaten negatif tir sonuç Rabbim korusun tüm yavruları

Arkadaslar şükür sonuc çıktı, negatif.. 12 dediler 24 saatte ancak çıktı ama şükür ki sonuc iyi.

tahlilde bogaz ve burun suruntusu kombine yazıyor, sormuştunuz ya, eşim bakmamış, dayanamam diye. elhamdülillah. sagolun hepiniz, bu süreçte yanimda olduğunuz için.

Şükürler olsun sevindim sonucunuza, Allah çocuklarımızı korusun. Kaç gündür kendini tükettin, evet senin dediğin gibi şimdi bayram havası. Doya doya öp kokla kuzumu.

Ohh şükür ya Rabbim ❤❤❤❤❤
Hadi geçmiş olsun

Off canım çok kötü olmuş geçmiş olsun. Kuzum benim Allahtan daha kötüsü olmamış

Burdan bu konu açılmışken bir arkadaşım benzer bir hikaye anlatmıştı kızı 1,5 yaş civarı ağzında diş fırçasıyla yürürken üstüne düşünüyor fırçanın plastiği damağına saplanıyor ve orda kalıyor apar topar acile gidiyorlar biraz daha gitse beynine gelecekmiş diyorlar fırçayı çıkarıp jel yapıştırıcıyla yapıştırıyorlar. Duyduğumda tüylerim diken diken olmuştu ama bu aklımdan hiç çıkmaz asla ortada ince uzun bişey bırakmam oyuncaklarında da yok o tarz bişey hiç. Anlattım ki siz de dikkat edin diye.
İşte bu yüzden o oyuncağı kaldırdım oral dönem bitene kadar çıkarmayı düşünmüyorum.
S Susam_tanesi canim iyi olmaniza sevindim.peki kiz kardesin ne durumda?
Onlar iyileşti ikisi de işe geri döndü çok şükür

Cok guzel gözüküyorsunuz nice yaslari olsun..
Arkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sanki covid değilimdir inş
Degilsindir canim insallah. Sindi en ufak birseyde i san suphe ediyor
Cok şükür canim.

Şu kızı bir uyutabilsem oyuncaklar bana kalacak. Ha gayretEki Görüntüle 2824829 Eki Görüntüle 2824830
yine de bir yardım girişiminde bulunmuş bizimki sürekli ya kaçıyor ya itiyor kardeşini boncuk bunlar ya masallah
inşallah değilsindir canim kötü düşünme hemen kar soğuğu çarpmıştır dinlen dikkat et ıhlamur iç geçer inşallah
çok şükür nasıl sevindim rahatladım anlatamam yerime öpesin koca totolu asım paşayı

Aslihaydo ya ne yaramaz cıktı bu haydo gerilim korku dram filmi gibi oldu. çok geçmiş olsun. okurken içim gitti ya

Kalppare ya o ali nasıl böyle naif allahım bizimkiler de büyüyüp böyle konuşacak mi bayılıyorum oğluna parem

misskokulumm aşılar olunmus. bir ağlayan daha ama ben de ağlardım valla haklılar. n3yse şükür aşı var da olabiliyor lar.

Evet canım bende onun için korktum zaten dün okuldan bir arkadaşın sonucu pozitif çıktı onunda öyle başlamış ve okadar çok dikkat eder ki galiba kaçınılmaz son. Şimdi biraz daha iyiyim iftar hazırlıklarını erken bitirdim iftara kadar biraz dinlendim iyi geldi şimdi yatmadan bide parol içip terlersem bide ıhlamur demledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…