2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şekerim parem en büyük dileğim sağlık ve mutluluktan sonra kızımla arkadaş gibi bir anne kız ilişkim olması. Ne güzel dişemişsin. İnşallah inşallah

Neden ki ay korkar oldum gidemedim aşıya da ay yavrum ya benim

ne bileyim öyle bi dönemden geçmiştik ama belki o zaman yasadigi biseyden etkilenmistir.beni cok kisskanirdi kimseyle konusturmazdi.hep bana bak derdi.elleriyle yuzumu yuzune cevirirdi

Ya yavrum kıyamam kac derece oldu ateşi güzel çocugumun? ben hep diyordum iki aşi çok zorluyor 2. Ay ve 1 yaş 4. Ay aşısı da yarışır tabi amaaan amaaan bir an once bitse şu aşı derdi
Evet haklısın Allah korusun canım.. hangi asi iyi diye araştırmak istiyorum ben de ama bi bakamadım
Gerci bu gidişle herkes olacak.ama bari yan etkilerini göreyim istiyorum.yani aşı kendini ispatlasın istiyorum

Mesela bugün Sulu patates yaptım onu püre yapıp yedirdim. mercimek yapıyorum sarı mercimek de kullanıyorum. Hurma kayısı gün kurusunu irmikli haşlayıp yediriyorum avakadoyu çok güzel yiyor onunla bişeyler yapıyorum tarhana en sevdiği her zaman yer yani kısır döngüye giriyorum ama çokça ne yapayım diye düşünüp duruyorum. Katı olmayınca çok kısıtlı oluyor yapacaklarım.

Yapabildiği kadar iki uyku yapsa keşke . O da benim işime geliyor şu an . Ama uykuları kısa . 1 saate tamamlayınca 1 saat ne kadar uzunmuş diyorum ve en azından biraz dinleniyorum . Tek uyku yaptı yine bugun de . Tek uykuları da uzun olsa en azından o da değil . 1 saat 10 dk uyudu bugun de . 2:40 tı uyandı ve hala uyanık .

Evet çok kısıtlı oluyor . Patates , mercimeğin her türlüsü ve meyve hiç sevmiyor Sena . En azından muz , avakado kurtarıcı olurdu ara öğün yapardık . Yayla çorbası , şehriye , tavuk çorbası , tarhana döngüsü içerisindeyim bende Tarhana pek sevdiği söylenemez . Artık seçici de . Ama buna şükür diyorum . Öyle büyük sıkıntı kalktı ki üzerimden . Sabrederim tek yesin zamanla katılara da geçerler herhalde .

Bak gözünün önünde canlı örnek unutulmaz mı ya dünyalara bedel bi gülüşleri burnumdan getirdi bugün n can sağlığı olsun gerisi hikaye bende yaza güveniyorum o sıcakta parkta bayılırım artık

Kız her gün dışardasın bilmez mi hiç anası hergün gezmelere çıkarıyor onu, kandırabildin mi bari

Bazen oluyor öyle bize de takipte kal bakalıö hep olacak mı sinyal mi

Şekerim parem en büyük dileğim sağlık ve mutluluktan sonra kızımla arkadaş gibi bir anne kız ilişkim olması. Ne güzel dişemişsin. İnşallah inşallah
Yaaa benim ipek büceğim doğmuş grubumuzun hızlı gonzalesi zeki kızı annesi kılıklı iyi ki doğmuşsun ailene neşe olmuşsun

Ben de sıra gelmeden emindim olacağıma da gelince bi panik oldum mis ya aşı olmadan bitmeyecek gibi duruyor da öyle çok şey konuşuluyor ki kafam karışıyo
Aynen öyle şimdi rahatım sıram gelmedi ya ondan gelse senin gibi ben de telaşlanırdım haklısın.
Sıcakta diiill sabah erkenden çıkacaksınız tertemiz hava, kuş cıvıltıları denize gidebilirseniz dalga sesleri. Gelince 2-3 saat öğlen uykusu missss uyanınca evde etkinlik akşam üzeri bir daha serinleyince çıkışşşş ohh valla yaz gelse sonra da deliksizzz bir gece uykusu
Kız her gün dışardasın bilmez mi hiç anası hergün gezmelere çıkarıyor onu, kandırabildin mi bari
Kız ben özellikle kaydırağı öğrenmesin diye kaydırmadım hiçtecrübeli anayım ya dün eşim ben dersteyken çıkardı o kaydırmış işgüzar kaydırak işi zor çıkar indir kaldır ben yalandan iki sallayıp getiriyordum o da park sakinken. Genelde yürüyüş yapıyorum o arabasında takılıyordu bugün el kol yaptı istedi kimse de yoktu mahallenin delisi gibi oynadık parkta kandırdım gel hav havlara bakalım dedim haa haa dedi tuttu elimi bindi arabasına. Allahtan yolda gördük millet köpek gezdiriyor o saatte şükür
Ama evden çıkmadığımız gün gerçekten daha ağlak ve stresli oluyor Göktuğ da çıkınca gün boyu daha uyumlu bir bebek oluyor bunu çok kez farkettim

Dişten sanırım kuzum çok fazla çığlık atıp ağlayınca calpol verdim öyle sakinleşti biraz köpek dişi mi acaba azılar mı
Kıyamam geçmiş olsun canım eline soğuk bişeyler ver kemirsin dişlerin çabuk çıkmasına da yardım eder. Önce azılar çıkmıştı benim kızlar da. Zaten ön dişler bitince başlıyor asıl macera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…