- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Şekerim parem en büyük dileğim sağlık ve mutluluktan sonra kızımla arkadaş gibi bir anne kız ilişkim olması. Ne güzel dişemişsin. İnşallah inşallahDoğum günün kutlu olsun pek tatlı ipek hanım
Ömrün uzun sağlıklı mutlu geçsin
Annesinin ipek böcüğü prensesi iyi ki varsın annene yoldaş ol..kalpleriniz hep bir atsın birbirinize çok iyi iki dost olun insAllah ❤
Allah tüm kötülüklerden muhafaza etsin seni canım ❤
Neden ki ay korkar oldum gidemedim aşıya daKızlar bu 1 yaş aşısı bizi mahvetti çok ateşlendi çok huysuz gecem gündüzüm birbirine karıştı aralıksız ağlıyo ilk kez bi aşıda bu kadar etkilendi ya bütün aşılar kolay geçince bu da öyle geçer diye düşünmüştüm
Dısten olabiliyor ama yine de gözlemle canım.tırnak yarası var mi diye bak.bi de gozun icine kirpik vs var mi diye bakKızlar Asya durup dururken çığlık atarak ağlıyor ama sahte değil gözyaşı akıyor diş mi sizce neden
Hırsa bak diyorum bazen öyle tepki veriyordeli mi ne bu yaşta ne siniriyse bıraka ben sinirleneyim gezdiğim tipe ağlayasım geliyor iyi kocam yüzüme bakıyor yazık adam karşısında ne haldeyim gerçi arkadaşları ile iftara gitti kaçmış olmasın
Bizimki insanlara alışır gibi şükür eve gelene kendini yırtıyor en azından artık ha gitmiyor kimseye ama buna bin şükürdemek ağzımızı kapatacaklar ha çok şımartıyoruz modern anne ayağına bi terlik mi göstersek acaba
Ya yavrum kıyamamKızlar bu 1 yaş aşısı bizi mahvetti çok ateşlendi çok huysuz gecem gündüzüm birbirine karıştı aralıksız ağlıyo ilk kez bi aşıda bu kadar etkilendi ya bütün aşılar kolay geçince bu da öyle geçer diye düşünmüştüm
Evet haklısın Allah korusun canım.. hangi asi iyi diye araştırmak istiyorum ben de ama bi bakamadımEvet daha hafif geçirmeye etkisi oluyormuş ama bu gidişle hepimiz yakalanacaz sanırım bu hastalığa o yüzden olup riske atmamak da var düşüncem arasında. Ben de evdeyim ama markete parka falan gidiyoruz eşim çalışıyor geleceği varsa gelir virüs yani
Aminn canım haklısın valla öyle cidden bu Arda Asım paşanın daha iyi olmasına sevindimRabbim gönlüne göre versin, emeklerini zayi etmesin, canim. temizlikten daha zor, temizlikte bu oldu bu olmadi diyen yok, sinav oyle mi? stresi de cabası.
Mesela bugün Sulu patates yaptım onu püre yapıp yedirdim. mercimek yapıyorum sarı mercimek de kullanıyorum. Hurma kayısı gün kurusunu irmikli haşlayıp yediriyorum avakadoyu çok güzel yiyor onunla bişeyler yapıyorum tarhana en sevdiği her zaman yerEvet hep acabalar oluyor . Annem sinovac vuruldu . Kalp rahatsızlığı var ayrıca onkoloji hastası . Bu kadar kısa sürede çıkınca insan güvenemiyor. Anneme de randevu ben aldım yaptır diye ama içim içimi yiyor . İlk dozunu oldu , ablam keşke olmasaydı dedikçe kurt düşürüyor içime .
Sena da aynı . Katıdan dolayı da tamamen yemeyi reddetmiş olabilir diye yavaştan alıyorum . Neler veriyorsun bari menümüzü az genişletelim
Yapabildiği kadar iki uyku yapsa keşke . O da benim işime geliyor şu an . Ama uykuları kısa . 1 saate tamamlayınca 1 saat ne kadar uzunmuş diyorum ve en azından biraz dinleniyorum . Tek uyku yaptı yine bugun de . Tek uykuları da uzun olsa en azından o da değil . 1 saat 10 dk uyudu bugun de . 2:40 tı uyandı ve hala uyanık .tek uyku sinyali de olabilir. 14 aydan sonra genelde tek uykuya geçiliyor. biz bazen 2 bazen tek. aslında tek uyku olsa ikisi aynı anda uyurdu daha düzenimiz olurdu. şimdi sokağa çıkamıyoruz ikisinden biri uyuyor oluyor mutlaka
Evet çok kısıtlı oluyor . Patates , mercimeğin her türlüsü ve meyve hiç sevmiyor Sena . En azından muz , avakado kurtarıcı olurdu ara öğün yapardık . Yayla çorbası , şehriye , tavuk çorbası , tarhana döngüsü içerisindeyim bendeMesela bugün Sulu patates yaptım onu püre yapıp yedirdim. mercimek yapıyorum sarı mercimek de kullanıyorum. Hurma kayısı gün kurusunu irmikli haşlayıp yediriyorum avakadoyu çok güzel yiyor onunla bişeyler yapıyorum tarhana en sevdiği her zaman yeryani kısır döngüye giriyorum ama çokça ne yapayım diye düşünüp duruyorum. Katı olmayınca çok kısıtlı oluyor yapacaklarım.
Bak gözünün önünde canlı örnek unutulmaz mı ya dünyalara bedel bi gülüşleri burnumdan getirdi bugün nBen bugün niyetlenmedim Allah affetsin, sakin birgün geçirmek istiyorum. Gecede sağolsun uyutmadi, ne yapalım yeşim'cim bugünlerin hepsini unutucaz. Umut duruyu itip kakması, hirpalamasi dışında, dünyanın en iyi çocuğuymus gibi geliyor. Sanki duru'dan önce melekmiş gibi geliyor. Hatırlatanlar oluyor demek herşey unutuluyor. Ne kaldı şurada illa bitecek su meme. Ben yaza güveniyorum. Dışarısı unutturacak bu düşkünlüğü.
Kız her gün dışardasın bilmez mi hiç anası hergün gezmelere çıkarıyor onu,Günaydın kızlar
Evde Göktuğ oraya buraya sarıp ağlıyordu gel len dışarı çıkıyoruz dedim hava da güzel bıraktım öylece çıktık herkesin dersi var zaten ev sessizken rahat rahat girsinler derslerine. Yürüyüş yapacaktım parkı görünce park istedi kaydıraktan kayacakmış nerden biliyorsun acaba sen kaydırağısallıyorum birazdan kandırıp yürüyüşe devam etmeyi planlıyorum. Sahur da yaptım ama kan şekerim düşecek gibi bir his de var içimde
Bazen oluyor öyle bize de takipte kal bakalıö hep olacak mı sinyal miAşı etki etmedi diyordum dün ha demez olsaydım . Yarım saatlik uykuları da kaybettik iyi mi . Nasıl direniyor uykuya anlatamam . Kavga ediyoruz bildiğin . Dün 7 saat çok rahat uykusuz kaldı hiç bana mısın demedi . Bugun ilk uykuya 13:30 da geçebildik . 5 saat uykusuzluktan sonra . Yoksa tek uyku sinyalleri mi bunlar
Dün tek uyku uyudu zorla 12:30 -13:30 arası bir saat . Başka hiç uyumadıbakalım bugun nasıl geçecek
Ayy olmasın ne olur . Her şeye ağlıyor . Uykuya hiç bu kadar direnmemişti yeni sızdı . Canı sağolsun bak özledim bileBazen oluyor öyle bize de takipte kal bakalıö hep olacak mı sinyal mi
Yaaa benim ipek büceğim doğmuşŞekerim parem en büyük dileğim sağlık ve mutluluktan sonra kızımla arkadaş gibi bir anne kız ilişkim olması. Ne güzel dişemişsin. İnşallah inşallah
Dişten sanırım kuzum çok fazla çığlık atıp ağlayınca calpol verdim öyle sakinleşti biraz köpek dişi mi acaba azılar mıDısten olabiliyor ama yine de gözlemle canım.tırnak yarası var mi diye bak.bi de gozun icine kirpik vs var mi diye bak
Aynen öyle şimdi rahatım sıram gelmedi ya ondan gelse senin gibi ben de telaşlanırdım haklısın.Ben de sıra gelmeden emindim olacağıma da gelince bi panik oldum mis yaaşı olmadan bitmeyecek gibi duruyor da öyle çok şey konuşuluyor ki kafam karışıyo
Sıcakta diiill sabah erkenden çıkacaksınız tertemiz hava, kuş cıvıltıları denize gidebilirseniz dalga sesleri. Gelince 2-3 saat öğlen uykusu missss uyanınca evde etkinlik akşam üzeri bir daha serinleyince çıkışşşş ohh valla yaz gelseBak gözünün önünde canlı örnek unutulmaz mı ya dünyalara bedel bi gülüşleri burnumdan getirdi bugün ncan sağlığı olsun gerisi hikaye bende yaza güveniyorum o sıcakta parkta bayılırım artık
Kız ben özellikle kaydırağı öğrenmesin diye kaydırmadım hiçKız her gün dışardasın bilmez mi hiç anası hergün gezmelere çıkarıyor onu,kandırabildin mi bari
Kıyamam geçmiş olsun canım eline soğuk bişeyler ver kemirsin dişlerin çabuk çıkmasına da yardım eder. Önce azılar çıkmıştı benim kızlar da. Zaten ön dişler bitince başlıyor asıl maceraDişten sanırım kuzum çok fazla çığlık atıp ağlayınca calpol verdim öyle sakinleşti biraz köpek dişi mi acaba azılar mı
Teşekkür ederiz nisan annemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?