2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
inşallah herşey geçecek ve güzel günler gelecek
ah baharım geldiler bana ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. vitamin aldım o da iyi gelmiş olabilir. çok yorgun uyanmadım. kahve iyi fikir ✌
Kızlar günaydın emzirenlerle ilgili aşı konusu tam net değil bildiğim kadarıyla ama yine de araştırmakta fayda var. Emzirenler için diyorum
sağlık bakanlığı da zaten bu konuda sorumluluğu kişiye vermiş hamile ve emzirenler için çalışma yok diye. bana çıkmıştı hatirlarsiniz vurdurmadim ama vurduran çok kişi de oldu. çocuk doktorları yaptırın diye başlamıştı o ara ama evdeyim ve araştırılmamış onun için tercihim bu oldu.ama babam oldu. acikcasi olunmasindan da yanayim. yegeblerim ogretmen onlar da oldu. calistigim tum doktor ve fizyoterapistler oldu. bu hastaliktan daha kotu olamaz herhalde.
evet çalışmamak. arel 2 aylikti basladigimda. simdi sadece 2 cocuk degil de hersey karisti sıkışmış hissi bogdu dun de patladim sanirim. bugun daha sakib basladim herseye ragmen. bakalim artik susamim kısmet.
sağol jadem. hafiften silkeledim bakalım ise yarar umarım

Oyy geçmiş olsun kuzuma ya 1 yaş aşısı ağır geliyor demek calpol falan verdin mi

minikbebegim9640 herkeste farklı farklı vurulmuş bizde iki bacaktan bir koldan vuruldu eee o kadar da ağlasınlar bir zahmet 3 aşı birden
Bizim hemşire buzu söylemişti ama benim habımağam da izin vermedi

Aslihaydo minikbebegim9640 gecmis olsun canlarim.
Biz bacaktan olduk. Koldan mi agri yapti acaba
Hepinizin ayni koldan yda ayni bacaktan 2 sefer vurmamislar acaba ondan mi cok zorlandi yavrm ya. Hep 3 aşı oldugnda ayni yerden vurmamislardi 2 bacak bir kol yapilmisti. Ama bugn iyi sukur gece de cok zorlu gecti dişler de heralde geliyor bir yandan . Hic bsey yapmaya firsatm olmuyor iş yemek anca.

Sizlerde oruç nasl gidiyor ben cok uykusuz oluyorm onun disinda yemk zorlamiyor pek nrmalde de yemem zten bsey bebisler iyidr insallh cok cok öpün yerime minikleri

Aslihaydo 1 yaş aşıları sarstı hepimizi bi de gelecek aya menenjit aşısı var bizim çok gecmis olsun haydoma

D dilzar asım paşa daha iyi diye okudum az önce ve sevindim inşallah çok daha iyi olur kuzum benim. antibiyotiği yarım bırakma sakin boşa gitmesin tedaviniz.

S Susam_tanesi bugün ipegimiz doğmuş rockci güzel iyi ki doğmuşsun kuzum benim. sans mutluluk hep seninle olsun

Doğum günün kutlu olsun pek tatlı ipek hanım
Ömrün uzun sağlıklı mutlu geçsin
Annesinin ipek böcüğü prensesi iyi ki varsın annene yoldaş ol..kalpleriniz hep bir atsın birbirinize çok iyi iki dost olun insAllah ❤
Allah tüm kötülüklerden muhafaza etsin seni canım ❤

Aşı etki etmedi diyordum dün ha demez olsaydım . Yarım saatlik uykuları da kaybettik iyi mi . Nasıl direniyor uykuya anlatamam . Kavga ediyoruz bildiğin . Dün 7 saat çok rahat uykusuz kaldı hiç bana mısın demedi . Bugun ilk uykuya 13:30 da geçebildik . 5 saat uykusuzluktan sonra . Yoksa tek uyku sinyalleri mi bunlar
Dün tek uyku uyudu zorla 12:30 -13:30 arası bir saat . Başka hiç uyumadı bakalım bugun nasıl geçecek

Bizde de uykusuzluk yaptı uykuya direniyor . Gece de çok uyandı doğal olarak . Odalar da ayrı olunca çok zorlandım ama direndim yanıma almamak için

tek uyku sinyali de olabilir. 14 aydan sonra genelde tek uykuya geçiliyor. biz bazen 2 bazen tek. aslında tek uyku olsa ikisi aynı anda uyurdu daha düzenimiz olurdu. şimdi sokağa çıkamıyoruz ikisinden biri uyuyor oluyor mutlaka

Dışarı çıkmak için evet tek uyku iyi olur. Şuan Duru 3 uyku yapıyor, 2 si aynı anda ortalıkta olduğunda dayanılmaz oluyor. Sürekli kızı korumam gerekiyor. Duru uyudugunda biraz olsun nefes alıyorum. Tabi Duru kısa uykular yapıyor. Bazen 5 dk ya bile razı olacak duruma geliyorum. Umutun uykusu güzel gündüz tek uyku birde uzun uyuyor. Üstelik sesede duyarlı değil. İnşallah ikincilerde öyle olur.

Dünür ne yapıyorsun rahatsin galiba dur sana nazar edeyim, her girdiğimde bir seni görüyorum. İşleri bitirdin sanırım
İyiyşm dünürüm Evet arka planda açık hep kk nın müdavimi oldum
İş yok temizlik yok ohhh ama bol kafa şişirmeli dersler var gelinini uyuttum şimdi derse geçiyorum umutsuz vaka olmam inş bu sene

İyiyşm dünürüm Evet arka planda açık hep kk nın müdavimi oldum
İş yok temizlik yok ohhh ama bol kafa şişirmeli dersler var gelinini uyuttum şimdi derse geçiyorum umutsuz vaka olmam inş bu sene
Rabbim gönlüne göre versin, emeklerini zayi etmesin, canim. temizlikten daha zor, temizlikte bu oldu bu olmadi diyen yok, sinav oyle mi? stresi de cabası.

Günaydın kızlaar bugün bir tanemin kıymetlimin kara kızımın ipek böceğimin doğum günü geçen yıl bu zamanlar daha geleceğine dair işaretlerini vermemişti bile yazmak için sabah girmiştim ama tamamlayamamışım ve saate bakıyorum geçen yıl bu saatlerde tam pilates topunun üstünde zıplarken suyum gelmişti bir ara doğum hikayemi de yazacağım.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz için

S Susam_tanesi bugün akıllı, minnoş güzel kızımız İpeğimizin doğum günüymüşiyi ki doğmuş sağlıkla büyüsün kuzucum annesi babasının gülü

S Susam_tanesi güzel tatlı ipeğimiz iyi ki doğmuş nice güzel yaşları olsun

S Susam_tanesi nice sağlıkla huzurla geçireceği yılları olsun kızımızın. İyiki doğmuş ipek

S Susam_tanesi guzel gelinim İpekcigim iyi ki doğmuş, coook mutlu guzel yillari, yaşları olsun. öperim onu tatli yanaciklarindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…