2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım Arel olmasa bile yine hemen hemen ayni oranda yorulacaktin. 2 yaşında nedense cok zorluyor cocuklar..mumkun oldugunda sabırlı olmaya calis..imkan olsa da kendi basina çıkıp bir hava alabilsen. Cok iyi gelirdi.ikisi de ust uste hastalandilar falan derken bitkin düştün sen de. Bırak ev de daginik kalsin.kolay bi is yapmıyorsun. Allah yardimciniz olsun❤
Onun pek yan etkisi yokmuş sanırım. Ya mehmet ceyhan da demiş bu kadR kısa zamanda aşı üretilmez diye ama kendisi de aşı oldu diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
Hatırlıyorum o aşı olurken tir tir titriyordu
Valla aşı konusunda benim de kafam karışık.. şu an evdeyim ve aşı olmam. Yani ben öyle aşı karşıtlarını vs okumadım ama bi aşı için yeterli araştırma süresi degilmis bu 1 sene. Bunlarin yan etkilerinin toplanmasi zaman alir bence.yani su an ne biliniyor ne bilinmiyor cok da belli değıl gibime geliyor.
Aşi olan da covid oluyor olmayan da. Ama aşi olmayanin agir atlattigi soyleniyor.ama neye gore anlayacagiz ki zaten bu hastalik resmen adam seçiyor.hala daha neye gore kime gore agir gecirildigini anlayamadik
Hadi biz belli bi yasa geldik.yan etki vs neyse. Goze alıp gerekirse oluruz.Ama seneye çocuklara aşı denirse ve daha yeterli klinik sonuç yoksa Aliyi yaptirir miyim sorusu hep kafamin icinde benim de

Kronikten dolayı çıktı bana sinovac oldum Çin aşısı
Geçmiş olsun canım . Bizde eşim sen vurul ben dayanıklıyım diyor , korona onu vurmazmış ben de hasta olsam herhalde Allah korusun en çok burnum zorlar beni . Burun ameliyatı olan var mı aranızda ? Yıllardır ameliyat olmam lazım hep erteledim doğumdan önce bu kadar etkilemiyordu .doğum sonrası bildiğiniz ağzı açık uyuyorum . Kan sulandırıcıları bırakınca oldu gibi bu durum . Yaza ameliyat olacağım inşallah

minikbebegim9640 bizim de 3 aşı oldu , bizimki de iki ayrı kol ve biri de bacaktan oldu . Endişelenme akılları daha da çok yettiği için sanırım daha fazla ağladılar . Koldan vurulduğu aşılarda hemşiremiz buz uygula demişti ama Sena koydurmadı pek . Ağrı da yapıyor olabilir . Bizi çok şükür etkilemedi o kadar

Geçmiş olsun canım tabi tercih meselesi ama bu kadar doktor vuruldu falan birde grip alışı okumuşluğum var bir kaç kere o da aynı firma falan güvenlir geldi o yüzden
Hastalık kimin dayanıklı değil çok başka bir şey corona için ama benim bünye kesin zayıf 1 haftayı geçti hala hastayım daha yeni yeni kendime geliyorum

Kızlar bu 1 yaş aşısı bizi mahvetti çok ateşlendi çok huysuz gecem gündüzüm birbirine karıştı aralıksız ağlıyo ilk kez bi aşıda bu kadar etkilendi ya bütün aşılar kolay geçince bu da öyle geçer diye düşünmüştüm

minikbebegim9640 herkeste farklı farklı vurulmuş bizde iki bacaktan bir koldan vuruldu eee o kadar da ağlasınlar bir zahmet 3 aşı birden
Bizim hemşire buzu söylemişti ama benim habımağam da izin vermedi

Yaa. Geçmiş olsun canım 3 üne geçer etkisi İnş bizde halsizlik yaptı sadece. Çok uyudu ilk gün 3 ünüde kola yapmışlarsa kol çok ağrıyabiliyor kıyamam haydoya

Zor valla ya olsan bi türlü olmasan bi türlü

Evet daha hafif geçirmeye etkisi oluyormuş ama bu gidişle hepimiz yakalanacaz sanırım bu hastalığa o yüzden olup riske atmamak da var düşüncem arasında. Ben de evdeyim ama markete parka falan gidiyoruz eşim çalışıyor geleceği varsa gelir virüs yani

Gunaydin guzel anneler.
Bizde 2 gecedir hic uyumuyoruz dönüp duruyor yine. Birde aksam yatmadan gaz sancisi ceker gibi bir ağlaması varki sormayın gaz mi dis mi anlamıyorum bizim kiz yurumeye basladiktan sonra gunde 3 defa kaka yapar oldu. Birde alt degstrmeme izin vermiyor boyle savas halindeyiz surekli.
En son misafir gormek istemiyorun demistim dimi dun yine misagir ağırladım ve peslerine temizlik yaptim temizlik cok problem degil ama bebek durmuyor iste o yoruyor. Evde kalincada cok bunaldim artik cagiriyorum esimin abisini vs kizda cocuklari gordu baya eglendi.
Bu arada pazrtesi den itibaren diyete basladim. Firsay olursada leslie yapiyorum ama 1 sefer yapabildim sadece
Bu uykular ne zaman düzelecek bilmiyorum bazen cok guzel bazen cok beter Allah can sagligi versin geçecek insallah.

Gecmis olsun canim dikkat edin maske flan takin mutlaka. Insallah hafif gecirip atlatır esinde
Ahhh canim benim , baksana ben 1 cocukla idare edemiyorum sen napacaksin kii esimin abisinin cocuklarida boyle aralarinda 1 yas var ama suan çok güzel oyun oynuyorlar birlikte vakit geçiriyorlar birde senin ikiside erkek daha guzel anlasirlar insallah bu virusde hayatimizi mahvetti ama gececek insallah.. uzme kendini arada konusalim bak kahve icelim karsilikli görüntülü konusalim gerekirse

Canim ben ismail kucuker e oldum gayet memnunum.

Biz evde olmaya tek işimizin ev çocuk vs olmasına alışkın değiliz maalesef ben işe başladıktan sonra çok daha iyi hissettim ama tabi onla geçirdiğin vakitler çok kısalıyor ama bunu bildiğin için o zamanlarda akşam hafta sonu sırf onla vakit geçiriyorsun daha verimli oluyor. Aksayan yine ev işi, yine yemek vs oluyor. Olsun ben bundan hiç şikayetçi değilim çocuk ne temizliği hatırlayacak ne yediği yemeği sadece ona hissettirdiklerini hatırlayacak. Sen de bişey yaptığım yok deme onlarla ilgilenmen zaten çok şey. Tek olmasa ben de belki dönemezdim seni anlıyorum canım..

Seni çok iyi anlıyorum inan öyle anlarda ısrar ediyorlar ki insan şaşıryor yemek yiyoruz salona geçince direk meme sanki yemedi yemek sinirleniyoruz ama bizde bunaldık be

Seni çok iyi anlıyorum inan öyle anlarda ısrar ediyorlar ki insan şaşıryor yemek yiyoruz salona geçince direk meme sanki yemedi yemek sinirleniyoruz ama bizde bunaldık be
Ben bugün niyetlenmedim Allah affetsin, sakin birgün geçirmek istiyorum. Gecede sağolsun uyutmadi, ne yapalım yeşim'cim bugünlerin hepsini unutucaz. Umut duruyu itip kakması, hirpalamasi dışında, dünyanın en iyi çocuğuymus gibi geliyor. Sanki duru'dan önce melekmiş gibi geliyor. Hatırlatanlar oluyor demek herşey unutuluyor. Ne kaldı şurada illa bitecek su meme. Ben yaza güveniyorum. Dışarısı unutturacak bu düşkünlüğü.

Senin durumun ne biliyor musun çalışmamak çalışma hayatı bi anda kesilince öyle oluyor boşluk hissi işe gitsen böyle olmaz. İle yaramaz olur musun sen geleceğe umut yetiştiriyorsun hadi silkelen kendine gel gelecek güzel günleri düşün daralman çok normal kuzum benşm hepimiz öyleyiz

Kızlar günaydın emzirenlerle ilgili aşı konusu tam net değil bildiğim kadarıyla ama yine de araştırmakta fayda var. Emzirenler için diyorum
Ayy herkes bir şeyler diyor istemsiz tedirgin oldum şuan
Ben profa sormuştum vurul demişti aşı olup emziren annenin bebeğinde de antikor çıkmış mesala bu aşı da kanser çalışmaları yapılırken çıkmış 1 yıllık çalışma değilmiş zaten deniliyor (ben hep olumlu şeyler okumuşum duymuşum ) tabi her şey ne kadar doğru bilmiyorum
Eşin nasıl oldu canım

Aslihaydo minikbebegim9640 gecmis olsun canlarim.
Biz bacaktan olduk. Koldan mi agri yapti acaba
Bizde iki bacak bir koldan olduk. Bende sıkıntı oldu aşı değildir felam yazdım buraya, ama inan hatırlamıyorum. Ne olmuştu asidir değildir diye konuştuk burada. Demek bir yaş aşısı çoğu bebekte sıkıntı yapıyor demek

Günaydın kızlar
Evde Göktuğ oraya buraya sarıp ağlıyordu gel len dışarı çıkıyoruz dedim hava da güzel bıraktım öylece çıktık herkesin dersi var zaten ev sessizken rahat rahat girsinler derslerine. Yürüyüş yapacaktım parkı görünce park istedi kaydıraktan kayacakmış nerden biliyorsun acaba sen kaydırağısallıyorum birazdan kandırıp yürüyüşe devam etmeyi planlıyorum. Sahur da yaptım ama kan şekerim düşecek gibi bir his de var içimde

Geçmiş olsun canım ya kıyamam ağır geldi demek kuzuma bizde bir sıkıntı gözlemlemedim ben ama hemşire canlı aşı ateş vs yapabilir demişti su çiçeği için. İnş bugün daha güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…