Canım Arel olmasa bile yine hemen hemen ayni oranda yorulacaktin. 2 yaşında nedense cok zorluyor cocuklar..mumkun oldugunda sabırlı olmaya calis..imkan olsa da kendi basina çıkıp bir hava alabilsen. Cok iyi gelirdi.ikisi de ust uste hastalandilar falan derken bitkin düştün sen de. Bırak ev de daginik kalsin.kolay bi is yapmıyorsun. Allah yardimciniz olsun❤bitecek mi gerçekten. bugün ağlıyorum hep . mutsuzluk mu umutsuzluk mu bilmiyorum ama elimde değil. ablam geldi halime acıyıp uyudum az ama modum düşük hala isyanım var içimdeböyle hissetmekten de korkuyorum aslında ama civan bugün bende ne sabır bıraktı ne olumlu bir his
çok sağolun gerçekten. tecrüben var onun için iyi geli6or dediklerin. biliyorum daha sonra böyle hissettiğim için de pişman olacam ama elimde değil inan
Hatırlıyorum o aşı olurken tir tir titriyorduOnun pek yan etkisi yokmuş sanırım. Ya mehmet ceyhan da demiş bu kadR kısa zamanda aşı üretilmez diye ama kendisi de aşı oldu diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
Geçmiş olsun canım . Bizde eşim sen vurul ben dayanıklıyım diyor , korona onu vurmazmışKronikten dolayı çıktı bana sinovac oldum Çin aşısı
Geçmiş olsun canım tabi tercih meselesi ama bu kadar doktor vuruldu falan birde grip alışı okumuşluğum var bir kaç kere o da aynı firma falan güvenlir geldi o yüzdenGeçmiş olsun canım . Bizde eşim sen vurul ben dayanıklıyım diyor , korona onu vurmazmışben de hasta olsam herhalde Allah korusun en çok burnum zorlar beni . Burun ameliyatı olan var mı aranızda ? Yıllardır ameliyat olmam lazım hep erteledim doğumdan önce bu kadar etkilemiyordu .doğum sonrası bildiğiniz ağzı açık uyuyorum . Kan sulandırıcıları bırakınca oldu gibi bu durum . Yaza ameliyat olacağım inşallah
minikbebegim9640 bizim de 3 aşı oldu , bizimki de iki ayrı kol ve biri de bacaktan oldu . Endişelenme akılları daha da çok yettiği için sanırım daha fazla ağladılar . Koldan vurulduğu aşılarda hemşiremiz buz uygula demişti ama Sena koydurmadı pek . Ağrı da yapıyor olabilir . Bizi çok şükür etkilemedi o kadar
Yaa. Geçmiş olsun canım 3 üne geçer etkisi İnş bizde halsizlik yaptı sadece. Çok uyudu ilk gün 3 ünüde kola yapmışlarsa kol çok ağrıyabiliyor kıyamam haydoyaKızlar bu 1 yaş aşısı bizi mahvetti çok ateşlendi çok huysuz gecem gündüzüm birbirine karıştı aralıksız ağlıyo ilk kez bi aşıda bu kadar etkilendi ya bütün aşılar kolay geçince bu da öyle geçer diye düşünmüştüm
Zor valla ya olsan bi türlü olmasan bi türlüEvet hep acabalar oluyor . Annem sinovac vuruldu . Kalp rahatsızlığı var ayrıca onkoloji hastası . Bu kadar kısa sürede çıkınca insan güvenemiyor. Anneme de randevu ben aldım yaptır diye ama içim içimi yiyor . İlk dozunu oldu , ablam keşke olmasaydı dedikçe kurt düşürüyor içime .
Sena da aynı . Katıdan dolayı da tamamen yemeyi reddetmiş olabilir diye yavaştan alıyorum . Neler veriyorsun bari menümüzü az genişletelim
Evet daha hafif geçirmeye etkisi oluyormuş ama bu gidişle hepimiz yakalanacaz sanırım bu hastalığa o yüzden olup riske atmamak da var düşüncem arasında. Ben de evdeyim ama markete parka falan gidiyoruz eşim çalışıyor geleceği varsa gelir virüs yaniCanım Arel olmasa bile yine hemen hemen ayni oranda yorulacaktin. 2 yaşında nedense cok zorluyor cocuklar..mumkun oldugunda sabırlı olmaya calis..imkan olsa da kendi basina çıkıp bir hava alabilsen. Cok iyi gelirdi.ikisi de ust uste hastalandilar falan derken bitkin düştün sen de. Bırak ev de daginik kalsin.kolay bi is yapmıyorsun. Allah yardimciniz olsun❤
Hatırlıyorum o aşı olurken tir tir titriyordu
Valla aşı konusunda benim de kafam karışık.. şu an evdeyim ve aşı olmam. Yani ben öyle aşı karşıtlarını vs okumadım ama bi aşı için yeterli araştırma süresi degilmis bu 1 sene. Bunlarin yan etkilerinin toplanmasi zaman alir bence.yani su an ne biliniyor ne bilinmiyor cok da belli değıl gibime geliyor.
Aşi olan da covid oluyor olmayan da. Ama aşi olmayanin agir atlattigi soyleniyor.ama neye gore anlayacagiz ki zaten bu hastalik resmen adam seçiyor.hala daha neye gore kime gore agir gecirildigini anlayamadik
Hadi biz belli bi yasa geldik.yan etki vs neyse. Goze alıp gerekirse oluruz.Ama seneye çocuklara aşı denirse ve daha yeterli klinik sonuç yoksa Aliyi yaptirir miyim sorusu hep kafamin icinde benim de
Gecmis olsun canim dikkat edin maske flan takin mutlaka. Insallah hafif gecirip atlatır esindeGünaydın arkadaşlar eşimin atölyede beraber çalıştığı arkadaşının testi pozitif çıkmış akşam haber verdiler pazartesi beraberler iş atölyede ve çay kahve içerken maskesini çıkarıyor muş arkadaş eşim maskeli ve mesafeliymiş ama okula gelme dedi müdürü bakalım eşimde Bi belirti yok
Ahhh canim benim , baksana ben 1 cocukla idare edemiyorum sen napacaksin kiibugüne kadar kendimi hiç bu kadar tükenmiş ve çaresiz hissetmedim. nefes alamıyormuşum gibi geliyor. gece uyku yok gündüz koşturmaca ağlamalar bagirmalar hiçbirşeye yetişememe. zaten ne yapıyorum ki diyorum valla ev anlaminda yaptığım birşey yok ama yaptiklarim bile psikolojik fiziksel beni yoruyor. kapıyı açıp çıkmak istiyorum kimseye birşey demeden hesap vermeden. sorumluluk hissi beni çok yordu. kalbim sıkışıyor resmen. ya uyusunlar bu çocuklar gece uyanıp durmasınlar yeminle kaldıramıyorum bi küçüğü bi büyüğünün gündüz temposunun üstüne gece bende sınır bırakmadı artık.
Canim ben ismail kucuker e oldum gayet memnunum.Geçmiş olsun canım . Bizde eşim sen vurul ben dayanıklıyım diyor , korona onu vurmazmışben de hasta olsam herhalde Allah korusun en çok burnum zorlar beni . Burun ameliyatı olan var mı aranızda ? Yıllardır ameliyat olmam lazım hep erteledim doğumdan önce bu kadar etkilemiyordu .doğum sonrası bildiğiniz ağzı açık uyuyorum . Kan sulandırıcıları bırakınca oldu gibi bu durum . Yaza ameliyat olacağım inşallah
Biz evde olmaya tek işimizin ev çocuk vs olmasına alışkın değiliz maalesef ben işe başladıktan sonra çok daha iyi hissettim ama tabi onla geçirdiğin vakitler çok kısalıyor ama bunu bildiğin için o zamanlarda akşam hafta sonu sırf onla vakit geçiriyorsun daha verimli oluyor. Aksayan yine ev işi, yine yemek vs oluyor. Olsun ben bundan hiç şikayetçi değilim çocuk ne temizliği hatırlayacak ne yediği yemeği sadece ona hissettirdiklerini hatırlayacak. Sen de bişey yaptığım yok deme onlarla ilgilenmen zaten çok şey. Tek olmasa ben de belki dönemezdim seni anlıyorum canım..iyi bi noktaya değinmişsin ev hayatına da alışık değilim alışamıyorum ne kadar zaman geçse de . kendimi işe yaramaz gibi hissettiğim oluyor. insan özgüven problemi yaşayabilirmiş onu anladım bu mesleğe ara verme durumunda . ya da umarim gecicidir bu hissetiklerim.
zamanla... sabir diliyorum. vitamin almaya karar verdim belki biraz enerjimi artirir
hasta olanlar bunalımlar hepsi bizimnice sağlıklı mutlu yılları olsun. elbise de gelmemiş ama sağlık olsun sevdikleriniz yanınızda o daha önemli
hiç sorma ikisi de bağırıyor ağlıyor sürekli be hep bi aksiyon peşindeler. ablam geldi de nasıl gitti bi de o kismini görsen. soruyor sunu yaptin mi bunu yaptin mi yetişemiyorum ki diyorum. noldu peki çamaşırı yıkadı makinede bıraktı. arka odayı süpürdü süpürgeyi koridorda bıraktı civani uyutmak için baya uğraştı ama uyumadıhele yaramazliklarina soylenmekten noldu dedim yarım saatte delirdin durmuyor şunu yapıyor bunu yapıyor diyor e dedim bak bu 24 saat ha. gece de böyle bu benim halim.
ağlamak inan öyle iyi geldi ki hafifledim biraz da olsa. ha hala gerginim çünkü çocuklar hala bağırıp agliyorlar herşeye ve bu durumda sakin kalmak çok zor inan. eski hayat yok evet. jadem inan pandemi olmasaydı şu anda asyayla neler neler yapardınız. biz arelle bi ege tatili yapmıştık 9 aylık falandı. valla çok güzeldi. drama eğitimi alıyorduk eşimle hafta da 1. işe gidiyordum. geziyorduk sürekli. 2 çocukla da yapardım belki ama pandemi hem bizi hem çocukları bitirdi
Seni çok iyi anlıyorum inan öyle anlarda ısrar ediyorlar ki insan şaşıryorBenimde dilimde cesaretim yok bıraktırma ya,yoksa kaç ay oldu ilk bırakma kararı alalı. En azından yaz gelsin bu seferde yaza erteledim. Ama çok zor sanki tek isim o gibi. Ne iş yapsam meme arası veriyorum sürekli.
Mesela bugün umutu tuvalate götürdüm, oda geldi ben umutu bekliyorum meme diye yırttı. Kız kucağımda orada bile meme emdi. Söylene söylene verdim hiç umru değil. Eşim geldi pes artık bı bura kaldı dedi. Umuta yardım et dedim çıktım. Bu sefer umut elletmiyor kendini anne diye ağlıyor. Vallahi kızdım attım yatağa kızı gittim, 5 dk içinde yırttı ortalığı.
Ben bugün niyetlenmedim Allah affetsin, sakin birgün geçirmek istiyorum. Gecede sağolsun uyutmadi, ne yapalım yeşim'cim bugünlerin hepsini unutucaz. Umut duruyu itip kakması, hirpalamasi dışında, dünyanın en iyi çocuğuymus gibi geliyor. Sanki duru'dan önce melekmiş gibi geliyor. Hatırlatanlar oluyor demek herşey unutuluyor. Ne kaldı şurada illa bitecek su meme. Ben yaza güveniyorum. Dışarısı unutturacak bu düşkünlüğü.Seni çok iyi anlıyorum inan öyle anlarda ısrar ediyorlar ki insan şaşıryoryemek yiyoruz salona geçince direk meme sanki yemedi yemek sinirleniyoruz ama bizde bunaldık be
Senin durumun ne biliyor musun çalışmamak çalışma hayatı bi anda kesilince öyle oluyor boşluk hissi işe gitsen böyle olmaz. İle yaramaz olur musun sen geleceğe umut yetiştiriyorsuniyi bi noktaya değinmişsin ev hayatına da alışık değilim alışamıyorum ne kadar zaman geçse de . kendimi işe yaramaz gibi hissettiğim oluyor. insan özgüven problemi yaşayabilirmiş onu anladım bu mesleğe ara verme durumunda . ya da umarim gecicidir bu hissetiklerim.
zamanla... sabir diliyorum. vitamin almaya karar verdim belki biraz enerjimi artirir
hasta olanlar bunalımlar hepsi bizimnice sağlıklı mutlu yılları olsun. elbise de gelmemiş ama sağlık olsun sevdikleriniz yanınızda o daha önemli
hiç sorma ikisi de bağırıyor ağlıyor sürekli be hep bi aksiyon peşindeler. ablam geldi de nasıl gitti bi de o kismini görsen. soruyor sunu yaptin mi bunu yaptin mi yetişemiyorum ki diyorum. noldu peki çamaşırı yıkadı makinede bıraktı. arka odayı süpürdü süpürgeyi koridorda bıraktı civani uyutmak için baya uğraştı ama uyumadıhele yaramazliklarina soylenmekten noldu dedim yarım saatte delirdin durmuyor şunu yapıyor bunu yapıyor diyor e dedim bak bu 24 saat ha. gece de böyle bu benim halim.
ağlamak inan öyle iyi geldi ki hafifledim biraz da olsa. ha hala gerginim çünkü çocuklar hala bağırıp agliyorlar herşeye ve bu durumda sakin kalmak çok zor inan. eski hayat yok evet. jadem inan pandemi olmasaydı şu anda asyayla neler neler yapardınız. biz arelle bi ege tatili yapmıştık 9 aylık falandı. valla çok güzeldi. drama eğitimi alıyorduk eşimle hafta da 1. işe gidiyordum. geziyorduk sürekli. 2 çocukla da yapardım belki ama pandemi hem bizi hem çocukları bitirdi
Ayy herkes bir şeyler diyor istemsiz tedirgin oldum şuanKızlar günaydın emzirenlerle ilgili aşı konusu tam net değil bildiğim kadarıyla ama yine de araştırmakta fayda var. Emzirenler için diyorum
Bizde iki bacak bir koldan olduk. Bende sıkıntı oldu aşı değildir felam yazdım buraya, ama inan hatırlamıyorum. Ne olmuştu asidir değildir diye konuştuk burada. Demek bir yaş aşısı çoğu bebekte sıkıntı yapıyor demek
Geçmiş olsun canım ya kıyamam ağır geldi demek kuzumaKızlar bu 1 yaş aşısı bizi mahvetti çok ateşlendi çok huysuz gecem gündüzüm birbirine karıştı aralıksız ağlıyo ilk kez bi aşıda bu kadar etkilendi ya bütün aşılar kolay geçince bu da öyle geçer diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?