2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim oğlan kendiliğinden uyku eğitimi aldı kızlar anlamadım nasıl oldu ama kesinlikle sallatmıyor kendini. Gündüz biraz zorladı uyuması bugün sallayamayınca ama öyle böyle uyudu yine de. 2 akşamdır beşiğine bırakıyorum biraz mızıldıyor sırtına pış pış yapıp bırakıyorum 2 dk sonra kendiliğinden uyuyor. Yavrum eğitim istermiş meğer 2.uykusunda çok sallamaya çalıştım elini kolunu tuttum falan mümkün değil nasıl kuvvetli ki zabdedemedim bıraktım kendi haline. Döndü dolandı en son emerken uyudu artık.

S Susam_tanesi iyi ki doğmuş İpek İpek böcüğüm diye sevmeni de ayrıca seviyorum . Müsaadenle ben de İpek böcüğümüz demek istiyorum , ve çok öpüyorum kara kuzunu .

Yaaa benim ipek büceğim doğmuş grubumuzun hızlı gonzalesi zeki kızı annesi kılıklı iyi ki doğmuşsun ailene neşe olmuşsun

Teşekkür ederiz nisan annemiz S Susam_tanesi ipek de iyi ki doğmuş aynı gün olmuşlar demek bugün hep diyorum şu saatte şu oluyordu bu saatte yürümeye kalkmıştım bol bol geçen seneyi andık
Teşekkür ederiz teyzeleri
Umudum ne müsadesi istediğin gibi de

misskokulumm oruç halinle sabah yürüyüşe mi çıktın bravo valla

Senin dediğin bence de mantıklı dışarı çıkmayı geçtim dün balkona çıkardım yarım saat falan saksı toprağıyla oynadı daha neşeliydi bugün çok zor geçti çok ağlak çok sinirliydi sürekli yumruk sıktı bana. Tek ve 40 dk uyku yapmasından da kaynaklı olabilir tabi..

Bugün kızıma kek yaptım onun da yiyebileceği muzlu kek üstüne mum koydum üflemedi ama olsun mama sandalyesinde yaptık kutlamayı anne kız sonra da bir dilim verdim yedi. Öyle bir yiyişi vardı ki görmeliydiniz

Üstüne bir bakıcımız bir de babannesigil psta getirmişler kapıdan bıraktılar onları da mum koyup üfletemedim onları da babasıyla ben yedik

Oruç falan dinlemiyor minnoş canım evde hiç durmuyor en azından kafam dinleniyor dışarda çiçek kopardı koklamayı gösteriyorum yedi sıpa herşeyi halen ağzına sokuyor gündüz kısa uykuları terör estiriyor evde gerçekten

Yaa hiç bana deme bu oral dönemden gına geldi artık ne oyuncak ne oyun ne etkinlik hiç bişey yapamıyorum. Hele o peçeteyi bulur bulmaz ağzına atıyor. Ağzında erimesini seviyor galiba pamuk şeker alayım ben en iyisi

Ayy olmasın ne olur . Her şeye ağlıyor . Uykuya hiç bu kadar direnmemişti yeni sızdı . Canı sağolsun bak özledim bile
Benim özleme fırsatım olmadı mutfağı topladım 1 bardak çay içtim uyandı yine çığlık çığlığa sinirlerim çok laçka mememi sıktıkça ben kızıyorum elini itiyorum o ısrarla yapıyor bugün bütün gün böyleydi bittim sabrıma kalmadı calpol verdim yine

Ohh afiyet olsun canım inşallah sağlıklı günlerde istediğiniz gibi bir kutlama da yaparsınız
eşin nasıl oldu?

Sorma ben de etkinlik yapamıyorum hep ağzına atıyor kesinlikle vazgeçmiyor. Dün durmuyordu su doldurdum önüne içine de biberon temizleyicinin süngeri vardı onu attım sıksın suyu çıkarsın falan işte ben sıktım eline durur mu o sünger hep ağızda olacak suyunu emiyor pis sıpacık suluğunu veriyorum istemiyor, küçük toplar hep ağızda zaten kaldırdım ben de

Evet şu hastalıkta bitse daha rahat olsak bizde bugün kısa çıktık biraz evin önünden parktan bozma bi yer var orda yürüdük babası ile elinden tutup çöp attık geldik romantik bir aileyiz çünkü parkta teyze vardı sevdi azcık uzaktan benşm yabaniyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…