2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
nzh99 şukur 1 buck gün sürdü ama ateş olmadı galiba verdigim calpolden o da vermeseydim cikardi belkide ama onunla sustu rahatladi. Snra yine eski enerjide hic durmuyor umarm szde cabk gecirmissinzdir

Dünürüm işine karışmak gibi olmasın da, kan sulandirici biraz tehlikeli. Evet doğum sonrası bende kullandım 10 gün boyunca iğne ama, inre düşüktü. Hem iğne uzun vade etkili değil,başına birşey geldiğinde amaliyata dahi alinabiliyorsun.
Coraspirin öyle değil kullanmış olan bir insan, 48 saati dolmadan acil durumda amaliyata alınmıyor, vucuj geç atıyor.

İnrsi normal olan bir insan kan sulandirici kullandığında, beyin kanaması veya kalp krizi geçirebilir. Basit gibi görünse de basit bir ilaç değil. Benim annem kan sulandiricidan 7 kere beyin kanaması geçirdi. 7. De geri donemedi zaten. Kan değerlerinizi bilinmeden bence kullanmayın.

3 uyku muu gerçi siz güne çok erken başlıyorsunuz ama yine de 2 ye düşmesi gerekmezmiydi? belki uykuları da uzardı. umut da çok uzun uyuyor geçen demistin aslında arel de öyle uyuyunca oh diyorum ama bu sefer de gece çok geç uyuyor. yorgun ya da sabrım yoksa kaldırmıyorum akşam babası yordu diyorum
Kızlar Asya durup dururken çığlık atarak ağlıyor ama sahte değil gözyaşı akıyor diş mi sizce neden
diş ya da gaz sancısı olabilir. kulağı da ağrıyor olabilir
Helinnnnn yok bırakmam canim yarim, normal zamanda olsa hemen baslamayayim derdim ama bu sefer, korkuma verdim gitti. sifa olur inşallah. Civan paşa nasil? var mi yürüme çalışmaları?
civan şükür iyi ama dün bi düştü ağiz ustu bu sefer de dudaginin ustunu yardi kanatti. yarali bir sekilde gezer ortalikta. yurumede bir cesaret edemiyor ya asım ata civan kaldi bi. aysecik de yürümüş masallah
zamaninda uyandiramazdin simdi uyumuyor fıkra gibiler. yemesi için masallahhhhhh diyip geçiyorum güzel gelinim benim yarasın can olsun kan olsun şifa olsun
Sevgi22884550 selim Asaf da iyi ki doğmuş , mutlu yılları olsun
Sevgi22884550 ne yakışıklı selim asaf ismi az geçmiş forumda nasıl güzel. ismi gibi güzel ömrü olsun. ailesiyle nice mutlu yıllara
Ayy olmasın ne olur . Her şeye ağlıyor . Uykuya hiç bu kadar direnmemişti yeni sızdı . Canı sağolsun bak özledim bile
annelik=delilik
maşallah güleç yüzlüm e darısı da bize olsun. ilk baslar uzun sürse de vazgeçme zamanla daha kolay olacaktır mis
susam civan ona özel olayını çoktan bıraktı. asi bu çocuk ne görse illaki tadına bakacak . allerjik bir çocuk değil ama korkuyorum da. bu hafta cevize takmış durumdaydı. dün de nasıl helva yedi
canim ateş düşürücü soğuk yapışkanlı pedler den de kullanabilirsiniz. kuzenim öyle uyuyabiliyordu. hemen atlatır eşin inşallah
moralini bozma kuzum. virüs heryerde ne yazik ki oruç zorluyorsa tutma diyecem ama tabi sen bilirsin senin için en doğru olanı. çocuklar da bu ara ayrı sapıttılar sanki.
gel canim yanıma. hep beraber depresyonun ziline basıp kacacaz tamam mı

2 uykuya düşürsem olur aslında ama bakamıyorum ozaman, çok zorlanıyorum. İlk uykuda mutfağı topluyor öğle yemeğini ocağa koyuyorum. 2. Uykuda akşam yemeğini yapıyorum. 3. Uykuda çamaşırları felam genel işleri yapıyorum. Umutun uykusunda da evi temizliyorum, Duru tekken daha iyi duruyor. Umut hitpalamadiği için. Bazen de hiç birşey yapmıyor kafamı dinlemeye çalışıyorum. Biz sabah 6 da kalkıyoruz, umut öğlen 12 ile genelde 4 arası uyuyor. Akşamda 9.30 En geç 10 da yatıyor. Umut bayadir bu şekilde uyuyor, alıştı hastalık veya ekstra birşey olmazsa.

Bugün bi yazı okudum bi doktor biontechle sinovacın avantaj ve dezavantajlarıı yazmış onlara bakınca biontech daha iyi geliyor bana

Geçtiyse geçmiş olsun canim.o kadar korkutacak kadar mıydı ya? Kac defa yapti?Osmangonuldan dinlemistim.asi sonrasi ilk 3 gun bagirsak asi icindeki cıva ve aliminyumu atarmis. Bu iyi bisey aslinda.ama tabi gucsuz dusurecek derecede olmasi üzücü olmuş.

Tamam canım kullanmayayiim o zaman.ben aspirin alacaktim bebek asprini var ya ben de biliyordum bunlari ama kullanayaim dedim. En iyisi karanfile devam

Tabi canım normal zamanda hiçbir sorun yokken kullanılmaz aspirin. Susamın eşi için söyledim covid de kimi duysam hastanede yatanlara kan sulandırıcı veriliyor atlatana kadar en azından

Ya bizi iceri alirsa helinim cikamayiz da girersek güldürdün yüzümü ya Allah da seni güldürsün
Oruç beni ilk günler zorlamaz zaten.genelde sonra zorluyor. Ve zorlanmaya basladim.elif dis çıkardı bu sabah.. ben de takat kalmadı.evi supurdum sildim Alinin oyuncaklar kagit parcaları falan
4 saat uyuyabildim yine.simdi uyusam mi camasir mi assam diye düşünüyorum oyy oyy bu sabah elif hanim hazretleri kendini 2.5 saat sallattı bana kaldiriyorum ağlıyor.basina vuruyor derken.2.5 saatin sonunda nur topu gibi bir disimiz geldi.
Kafasini vurmasini bile anlayamadim.kafam durmuştu çünkü

Güzel kız Ayşe adi güzel kendi güzel Ayşe şimdi senin adına ait onlarca şarkı varken es geçemezdim iyi ki doğdun Aysem Ayşem benim güzel Ayşem

Ömrün guzelliklerle dolu olsun..ailenle sağlıkla güzel bir ömür diliyorum Rabbimden sana guzelkiz

Tabi canım normal zamanda hiçbir sorun yokken kullanılmaz aspirin. Susamın eşi için söyledim covid de kimi duysam hastanede yatanlara kan sulandırıcı veriliyor atlatana kadar en azından
Anladım canım geçmişi okuyamadim olabilir haklısın, ben kan sulandirici dendiğinde kötü anılar geliyor aklıma korkuyorum. Benim korkum yaşanmışlıklardan kaynaklanıyor.
covitde kullananlar vardır birşey demiyorum. Allah herkesin şifasını versin.

Zeyay1420 tekrar doğum günü kutlu olsun Ayşe Nin inşallah aşısını da kolay atlatır .
nzh99 benim burnuma da her doktor farklı bir şey söyledi nasıl bir şey anlamadım . 18 ime girmeden gitmiştim doktora da 18 i geçince ameliyat demişti . O zamandan beri bekliyorum ben de zor diye . Ama doğum sonrası nasıl bir şey oldu anlamadım tüm tıkandı . Kan sulandırıcıları bıraktık ondan diye düşündüm bilemedim ki . Yaz gelsin de uygun ortam bulursam olup kurtulayım diyorum . Maske ile de çok zor oluyor ağızdan nefes alınca . Yaz gelsin bir bakıma gireyim dişime de tel taktırayım

Halsizlik oruçtan gibi canım belirti olmadan testyaptırma bence gerek yok inşallah bi şeyiniz yoktur istersen ara ver1 2 gün oruca dene kendini

Ay kıyamam ya ayak tırnağını fark etmek de zor evet bi bahar havası bide Nisan bebeleri çarptı bizi oruç tutmuyorum ama o bile çarptı beni düşün dün eşimi beklerken kahvaltıdan sonra taaa 8.15 de falan anca yemek yedim oruç gibiydim işte
Romantiklik yaz Google bak kim çıkacak

Kızlar hepimiz aynıyız sanırım akım gibi geldi inan bende öyleyim bide üstüne gam doluyum hiçbir şey yapasım yok uzanıp tavan izlemek istiyorum

Canımmm komşum geçmiş olsun civanım. Yakında ayaklanır sanırım. Ata nın daha sürer gibi yürümesi kendini dengede tutamıyor daha
Aslında aşıyı geçen cuma oldu, ishal bu Perşembe başladı. 6-7 kere afedersin çok cıvık ve çok kötü kokulu idi. 3 numara mamaya da başladık o mu yaptı ne yaptı bilemedim gündüz ezogelin içmişti tetikledi mi kafamda deli sorular
Ben de büyük temlzliğe kalktım. Ata yı bahçeye gönderdim. Arada bakıyorum aşağıya Ekim dikim yapılıyor bir yandan bahçede çocuğum bilumum otların tadına bakıp, toprakla tamamlamış yeme faslını aldım doyurdum uyuttum şimdi. Sahura börek yapacağim inip hamur yoğuracağım. Durmak yok dünürüm. Ervamın dişi de sancılı çıkıyor kıyamam kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…