Geçmiş olsun canım eşine. Allah yardımcın olsun inşallah ilk yürüme zamanları en zoru sürekli düşüyorlar ama 2 haftaya falan azalıyor inşallah
Saol kuzum daha tam yürüyemiyor zaten ama sürekli yürüme modunda tutun elimden yürüyelim sıralayayım delice emekleyeyim merdivenlere tırmanayım o modda. On göz olduk peşindeyiz
Damat çılgın vallahi durdu elinden tutunca gidiyor emin olmadan bişey yapmaz zaten. keçi burcu tuttu yine. Afedersiniz hala kakasını ishal gibi yapıyor. Günde 2-3 kez. Bol su sıvı takviyesi yapıyorum sanırım azı dişler geliyor el ağızda sürekli
Ata yürümek için çok yanlış bir zamanlama seçmiş

ilk yürüdükleri zaman çok zor oluyor . Sağlam adamın da Beli dayanmaz . Sena sürekli elimizden tutup yürümek istedi , düştü . Hep peşinde koştuk da şükür şimdi kendi yürüyor. Ama bu ara ayrılık kaygısı mı yoksa korkuyor mu bilmiyorum yine gitmek istediği yerler için bizi de peşine takıyor elimizden tutup çekiştiriyor. Canları sağolsun bakalım . Zorlukların çoğu gitti sayılır

yazacaktım da bunu yazmadım

şaka bir yana şartlar da müsait olursa arkadaki dört embriyoda aklım
Ben de gündüz uykusunda çok zorlanıyorum . Bugun temizlik yaptım zaten yoruldum üstüne uykuya geçirmek için odaya gittik . Dediğin gibi yatmak istemiyor sürekli ayağa kalkıyor ağlıyor . Babaya pasladım hemen . Biraz sakinleştirdi de sonra yatırdı , 5-10 dk filan sürdü herhalde . Bakalım merak ediyorum bugun gece uykusuna dikkat ettim acaba gündüz 2 saat uyuyacak mı
Yanlış ki ne yanlış. Bir de yaz geldi buraya halıların kalkması lazım nasıl olacak heryere gidiyor bilmiyorum
İlk gün diyedir bir kaç güne rahat edersiniz.
Geçmiş olsun canım bol bol istirahatle düzelir inşallah. Ama sana çok iş düşüyor, seninde zaten fazlasıyla işin var.
Ata kuzumda az değil. Her işte baba yanındaydı, o kadar çok destek oldu. Babanın hastalanmasina denk getirdi. Babacım sen yat ben biraz sakin kafa kırayım dokeyim demiş.
Anladım canım ama pekmezli suyu hiç zannetmiyorum yarın bir deniyeyim. Benim çocuklar biraz pis, tükürürler dökerler. Al anne içmiyorum demek yok. En kızdığım huyları. Bazı yemeklerdede yapıyorlar begenmediklerinde kaldırıp fırlatıyor lar. Üstüne birde bağırıyorlar. Senin Ali ne kadar beyfendi ise benimkiler bir okadar şımarık. En son kanları iyiydi ama tabi ilerde düşmeyecek anlamına gelmez.
Ah baharım alev topu tut tutabilirsen canı sağolsun
Haninlar bu kizarikliklar kabarikliklar gecmeynce cogalinca acilr gittik özele braz once. Sucicegi geciriyor dedi kaşintı icin ilac yazdı ates de yapar calpol verirsin dedi. 2 haftaya gecer dedi.
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl oldu Kadircik iyi ki aşılı aşılı olmasa daha geçirirdi
Ahh canım ya zamanlama kötü olmuş gerçekten nasıl oldu şimdi eşin. Ata mızın hayırlı olsun adımları iyiliğe güzelliğe çıksın yürüdüğü yollar tam dikkat isteyen zamanı kolaylıklar diliyorum arkadaşım
Sağ ol canım benim eşim biraz daha iyi şükür ata ama hiç durmuyor Daha tam yürüyemiyor adımlıyor duruyor düşüyor sıralıyor elimizden tutup yürümek istiyor ve babasının boyu uzun zaten eğildikçe adamın beni tekrardan nüksediyor İdare ediyoruz vesselam kazasız belasız büyütelim inşallah
Ayşecik aşıdan sonra çok ağlamıştı zor sakinleştirmiştim geçen doktor kontrolünde de tahlil istedi kan alırken yine aynı avazı çıktığı kadar ağladı o günden sonra öyle huzursuz ki o korku kaldı sanırım üzerinde uykularından ağlayarak uyanıyor ama öyle böyle ağlama değil yıkıyor ortalığı ve sakinleşmiyor istediği olmasın yine aynı kapının önünde duruyor bay bay yapıp çıkartmazsak dışarı kıyametler kopuyor o mutlu gülücükler saçan yavrum gitti sürekli mutsuz ve ağlayan bir çocuk geldi.
İnşallah dönemseldır canım benim çünkü ata da şu sıralar çok mızmız ve huysuz çok Ağlak her şeyi alıyor uykuya geçerken inanılmaz derecede ağlıyor gecenin bir yarısı ağlayarak uyanıyor sanırım dönemsel hepsinde aynı şeyler olduğuna göre geçecektir diye olmalı mı yine güleç sevimli sempatik çocuklar olsunlar inşallah
Çok sağ ol dizlerim peşinden koşuyoruz işte bir an boş bırakmıyoruz vallahi bir de bizim Çok sağ ol dizerim peşinden koşuyoruz işte bir an boş bırakmıyoruz vallahi bir de bizim bahçe Faslımız var İçeri sokamıyoruz çocuğu dışarda diğer çocukların sesini duyduğu an uyuyorsa bile uyanıyor oturuyor Sağlıcakla büyüsünler inşallah yorulmuyorlar da yorulmuyorlar
Biz de çıktık sabah hem iftar için bikaç şey almam lazımdı biraz dolandı. Dönüşte polis amca kızdı bebeler çıkmayacak dışarı diye arkamıza bakmadan evimize geldik

şimdi uyandı benimki de yemeğini yedirip bahçeye indirmeyi düşünüyorum
@Zeyay1420 oluyor canım çocuklar her hastalıktan sonra huy değiştirir derler ya zamanla azalır inşallah. Ama şimdi dönemsel olarak da istediklerini ağlayarak yaptırıyorlar sürekli bizimki de ağlama modunda. Hele uyanınca bir ağlayış var sanırsın etini koparmışlar yanaklardan yaşlar akıyor. Park yatağının fermuarını da açık bırakıyorum uyanınca kalksın gelsin diye yok. Gözünü açmadan ağlamaya başlıyor sıpa
Hepsi aynımezsem inşallah dönemsel bir şeydir de tekrardan normal hallerine dönerler
Kızlar ben oğlanın odasını ayırdım dün. Beşiğine de taşıdım biraz daha yatsın dedim beşiğine. Gece sahurdan sonra bir kez uyandı

emdi geri uyudu benim de alışmam lazım tabi

uyuduktan sonra odama gidemedim yanında kanepede yattım
Ne güzel etmişsin vallahi bizim için imkansız bir şey ama çokta istediğim Ata’nın odası bir alt katta bizim hani mesafe çok uzak değil dokuz basamak var ama yinede yanyana gibi değil o yüzden bizlede uyumaya devam
ilahii mis çok güldüm arkamıza bakmadan demene.

arada heyecan lazım. biz site içinde gezindik, disari çıkmadık. yöneticimiz de cocuklu oldugu için ses çıkarmıyor.
ama dışarı da cocuk dolu, ne yapsın çocuklar da iyice bunaldilar. benim büyük kizim iyice döküldü dün, içi gecene kadar ağladı. cok üzülüyorum büyükleri gectim cocuklara. ergenlik bir yandan, arkadas çevresi edinemedi burada o bir yandan, okul zaten yok. geçeydi şu lanet bir hayırlısıyla.
Yazık çocukları iki yılları heba oldu gitti umarım önümüzdeki sene onlar için iyi olur şu lanet virüs biter gider de çocuklarda biz de hepimizde rahat ederiz
Ayy saçma gelir mi canım sürekli konuşup anlatıyorum bizi öyle iyi anlıyorlar ki. Ama tutturdu mu mümkün değil ciyak ciyak ağlıyor
Aynen öyle gözünü açmadan etini koparmışcasına ağlıyor pek Bi cadı oldu.bşzde çarşamba günü annemlere kaçmayı düşünüyoruz arka yollardan falan inş yakalanmayız yoksa çocuklarda bizde çıldırıcaz evde havalarda inadına öyle güzel ki
En çokta çocuklara üzülüyorum Zeynep hiç alışkın değil evde durmaya şimdi öyle bunalıyor ki bize ya da Ayşe ye sarıyor babayla giriyorlar birbirlerine bugün balkonu boşalttık zeynebin havuzunu kurduk baya attı enerjisini Ayşe yi soktuk ama kıyamet kopardı çıkmamak için
İnşallah sorunsuz annelere geçersiniz deSize de çocuklara da çok iyi gelir yoksa evde hapis çocuklarında psikolojisi bozuluyor işte bizlerin de
Selamlar kızlar nasılsınız?
Bebişler büyüyor artık ve bunu fazlasıyla hissettiryorlar. Eylül de yürümeye başladı tutabilene aşk olsun. Uykularımız çok iyi değildi şimdi temelli nanay oldu. Bakalım ne zaman uyumaya başlayacağız hakkımızda hayırlısı.
Birde size önemli bir sorum var bilgisi olan varsa ben kronik hasta olduğum için aşıda öncelikli gruptayım çevrenizde emzirirken aşı olan var mı? Bir sakıncası var mıdır acaba? Daha önce bununla ilgili yeterli araştırma yapılmadığını duymuştum kararsız kaldım o yüzden
Merhaba canım bizde de uyku problemi var maalesef az uyuyor gündüz tek uyku genelde gece uykuya da on 10:30 gibi zorla kavga dövüş bazen daha da geç olabiliyor sabahın köründe uyanıyor hem fazla yedi gece boyu da kaç kere uyanıyor ne zaman normal bir uykua geçecek merak ediyorum ben de
Antikorun bol olsun canım benim
@Zeyay1420 hemen aşıya yorma canım. Belki distir..erva da bugun cıyak ciyak bagiriyor sanirim dis geliyor..bak uyumuyor.kafasini sıkıştırıyor elleriyle

Ama korktuğunu düşünüyorsan kv hep korkan çocuğa Nasr suresi okuyor. Korkusuna iyi gelirmis. Bir de Tarık suresinin alınan bir ilacin olusabilecek yan etkilerinden kurtarma fazileti var.aşinin yan etkilerinden korunmasi icin okuyabilirsin.huzursuzluk da bi yan etki sonucta. kısa bir sure zaten.
Ben surelerin iyilestirici gucune guvenirim
Bu sözlüler anlaşıyorlar galiba gece şu saatte anneleri uyutmayalım diye hata da avazı çıktığı kadar bağırıyor alıyor sebebini de anlayamıyoruz bu kadar ağlaması içimizi parçalıyor sürekli okuyorum ŞekerParem inan hatim indiriyorum ama Tarık suresini hiç okumamıştım artık Tarık Suresi nde okuyacağım
Karşı komşumun testi pozitif çıkmış . Öyle sinirliyim ki . Baktım başka biri kapılarına ekmek getirdi . Hiç aklıma gelmedi hasta olacakları . Olsalar söylerdi ya da gelmezdi bize diye . Normalde bir ihtiyaçları olsa eşimden isterler . Daha dün iki kere çocuğa yapıştı o kadar sevdi . Dışarıda eşimle karşılaşmışlar çıkarken Sena eve gelmeyince onların peşine takılmış yani dün onlarla vakit geçirdi biraz . Eşime kızdım neden verdin diye Sena gelmedi eve diyor . Pozitif çıkmış gizliyorlar . Bugun dışarı çıktık , eve girerken asansörde 3. Kat izole yaZısını görünce tepem attı . Arayıp sordum siz nerden duydunuz diyor kadın . Asansörde yapıştırmışlar deyince dur ben onu sökeyim dedi ve telefonu kapatıp gerçekten sökmeye gitti

eşi pozitif ken sen de dışarı çıkmamalısın . Nasıl sökersin onu . Ne düşüneceğimi şaşırdım ve çok kızgınım . İnşallah bizde bir şey yoktur . Sinirimden başıma bir ağrı yapıştı ki sormayın . Bir yandan eşime sinirleniyorum . Sena da yine iftar vakti kustu çokça . Ateş kontrolü yapıyorum sürekli
Ya nasıl duyarsız insan bunlar seni sinir olduğum kadar varmış kadından Şimdi nasılsınız inşallah bir sıkıntı yoktur kıyamam sena kuşuna
Bu senin hoslanmadigin ama senayi sürekli alan komşumu. Nasıl bir insan bunlar, mesafe felamda koyma bence. Direk küs at, böyle düşüncesiz bencil bir insanla görüşülmez. Hem söylemiyor lar hem bebekle vakit geçiriyorlar.
Böyle insana çocuğumu değil çöpümü emanet etmem. Allah onu bildiği gibi yapsın, sizleride korusun inşallah sizlere bulaşmamistir.
Aynen katılıyorum baharım ne biçim insan bunlar ya
Ramazandan sonra ben de inşallah tek uyku çalışmalarına başlıycam sanırım kızlar 2. Uykuya zor yatıyor artık paşa. Bugün onu yatırdım yatağının fermuarını da yine açık bıraktım bu kez yastık da koymadım uyanınca çıksın gelsin diye. Ben de salona uzandım uyumuşum. 1 saat sonra geliyor annnnneee annnnneee diye nnnn sesini çıkarırken de öyle zorlanıyor ki dilini dışarı çıkarıyor dudaklarına sıkıştırarak

anneeemm dedim kaptım hemen kuzucuk ya
Oy o dillerini severim Allaha Mesir gelsin güzel günlerini göstersin inşallah
Teşekkür ederim kızlar. Bende romatizma hastasıyım. Daha önce de bir sefer atlattık coviti. 2 gün çok zorlamıştı bizi sonra düzelmiştik ama tekrar kapsak daha kötü olmayacağının garantisi yok. Bende korkuyorum gerçekten neden bilmiyorum normalde daha cesaretliyim ama işin ucunda Eylül olunca daha farklı oluyor yani evlat olunca. İnşallah sıkıntısız atlatırız bir şekilde olmamız gerektiğine de inanıyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin
Allah’ım evlatlarımızın başından bizleri eksik etmesin analı babali büyütelim inşallah kuzularımızın iyi günlerini görelim tırnaklarına taş değilmesin inşallah
Evet mantıklı hemen bir anda yapmaktansa arada tek çift giderim ben de bir süre dediğin gibi bazen 8 gibi uyanıyor nadir de olsa.
Sen yaparsın misin Allah’ım esirgesin seni
Oyy kıyamam ben onlara..özleyecekler bugunleri

ben hala annemlere gidince kiz kardesime gel benimle yat diyorum.bi yatakta ben bi yatakta o yatiyor çocukları da bölüşüyoruz

çünkü aynı odada uyuduk hatta ayni yatakta uyuduk yeri geldi
Aa park yataga giriliyor muymus

ben kırılır diye korktum.ama Ali giriyor zirzop

aslinda korkum da bu..girip yatar ervanin yanina ellam
Alişimle gelinciğim uyurlar kardeş kardeş naif alimden bir zarar gelmez bacısına inşallah
Konuşmayım diyorum ama gerçekten sinirlerimi tepeme çıkardı kadın . Allah a havale ediyorum
S dün sabahtan da kayınvalidesine gittiler hem de yasak olmasına rağmen il merkezine . Börek çörek götürecekti , kapıdan verdik diyor . Ee madem bir şüphen var kendinden oraya gidince kapıdan börek veriyorsun da benim yavruma gelince neden alıp seviyorsun . Yazık ağzı var dili yok hasta olsa kendini de anlatamaz yavrum .
Kapatıp asansör yazısını söktükten sonra tekrar aradı açmadım , eşim açıp çocukla ilgileniyor dedi . Geri dönüş yapmadım üstüne bir daha arayıp küstün mü diyor . Biliyorsun yanlış yaptığını bu nasıl bir vebal almaktkr. Yanlış yaptıgını söylüyorum , üstteki dedikodu yapar diye söktüm yazıyı diyor daha. Kime ne laf anlatacağım ben . Eşime patladım hala burda oturuyoruz diye
Y Bundan sonrasında yaklaşamaz artık çocuğuma , bu da bahane olsun . Zaten ben Vermiyordum çocuğu . O gün temizlik yapıyordum babası ile dışarı çıktı Sena elektrik süpürgesinden korkuyor diye az gönderdim dışarı . Eşim eve gelmiş geldiğini bile duymadım . Baktım yanında çocuk yok . Verdin diye dün de kızdım bugun de iyice patladım .
Kadın da test vermiş negatif çıkmış . Düşün yani test veriyorsun sonuçtan sonra haberimiz oluyor . İnsan test veriyorsa vebal almaz dikkat eder . Ki test sonuçları da yanlış olabiliyor . Yoktur inşallah bir şey .
Ben de bir şey olmadığını düşünüyorum ama olmaz anlamına da gelmez . Ah iyice çemkirebilseydim keşke . Şu mübarek günde insanı günaha sokuyor .
Kuzum keşke bu vesile taşınabilsenşz ordan daha mutlu olabileceğin bir yere bu stres seni çok yoruyor
Sahurda kalkmasa aslında 9 da yatınca 6.30 da kalkması normal bu şekilde 2 uyku da yapar ama tabi daha geç kalması mümkünse tek uyku yapsa daha iyi olur
Aslında kurallara göre negatif çıkınca dolaşım özgürlüğü var ama bu yeni mutasyonlarda test çok hata veriyor sonradan pozitife dönebiliyor eşimde olduğu gibi ama tabi bunlara kimsenin bir kural falan koyabildiği yok. Yetişemiyorlar çünkü. Mesela eşim 10 gün dolunca aradı ilçe sağlığı dedi ben iyi değilim dediler ki tamam test verin ama pozitifse devlet tekrar rapor vermiyor bu nasıl bir mantık

işe mi gitsin yani pozitif pozitif

neyse kbb ye muayene oldu da faranjitmiş aslında geçmedi sandığımız 3+2 yeniden rapor verdiler. Önceden hastalık bitince gelip test yapıyorlardı şimdi ister yaptır ister yaptırma 10 gün sonunda bitti diyor geçiyor.
Artık sürü bağışıklığı diyorlar çok sıkıntılı süreçler umarım hepimiz ailelerimiz sorunsuz eksilmeden atlatırız bu süreci size de tekrar geçmiş olsun
Eşine geçmiş olsun canım

ata kuzuma da maşallah ayaklanmış

Saol kuzum tam yürümüyorsa da çok istekli elimizden tutup koşturuyor
Bizimki de öyle çeçencim yani ağlaması neyse de kükrüyo resmen gece sessizliği bi de duyan işkence ediyoruz sanacak öyle bi feryat şeklinde ağlıyo son zamanlarda. Memesiz uykuya cesaretim yok
Hepsi ağlak oldu bu dönemseldir diyorum inşallah
Evet canım dişlerde geliyor üst yanlar ve alt yan diş kabarmış inşallah geçici bir süreçtir bu.
Evet ya hemde nasıl eşime dedim bende aynısını dışarıdan duyan işkence yapıyoruz Sanabilir ağıt yakarak ağlıyor resmen memem nerde dermiş gibi
Kıyamam kuzulara dertlerini böyle ifade ediyorlar ilşte
bende aynı oda taraftariyim. ileride bile. şu uyku olayı oturduktan sonra ilk işim
senin manzaran dünyaya bedel be jade. annen yanında
kendimi görüyorum. çok zor ya. 3 yıl oldu ki gece uykusu normal olmayan bir insanım

Ahhh anne yanı

o ne güzel manzaradır.
Kızlar elif gece 00 da anca uyudu 3te kalktı 6 ya geliyordu uyudu. 10.30 da kalktı simdi oglen uykusuna bile direndi.hem uyumak istiyor hem uyuyamiyor. Dişi kızarmış ondandır insAllah
Vallahi diş diyorum bende her huysuzluğuna ama 3 te kaldı bizim ağzını da elletmiyor bilemiyorum ne var ne yok
Sağolasın kuzum valla ben gidemedim o gelsem mi dedi hemen kapat dedim bilet aldım

öyle böyle değişiklik hepimize iyi geliyor
Ne iyi etmiş anneciğin. Gözün aydın adaşım. Anneciğine hürmetler
Öyle bir kural olduğunu bilmiyordum . Ama dediğin gibi çok saçma sonrasında test almamaları . Bizim hocalardan birinin kardeşi 11. Gününde yoğun bakıma alındı.
İnşallah
Kızlar ben açtım yolu sizi de bekliyorum . Vallahi bunca zaman kendime eziyet etmişim . Neden cesaret etmemişim diyorum . Çocuğu neye alıştırırsan öyle gidiyor . Gündüz uyuturken çok direniyordu , kucakta zıplıyorduk en son biz . Şükür şimdi en fazla 20 dk sürüyor uyuması . Bugun gündüz uykusuna 3-4 dk da geçti .
Konuşmuyordum zaten eve gelmediği sürece , Sena yı da vermiyordum son zaman . Ama işte dışarda eşimden almış çıkarken . Bu süreçte de görmüyorum zaten süreç bitince söyleyeceğim hatasını tekrar tekrar .tavrımı istemesem de koyarım . Ama şu süreçte bunu yapmak çok da doğru değil sanki .
Hem nasıl zarar
Uyku eğitimi mi verdin Sena kuşuma annesi bol uykular olsun inşallah
Çok ellekler canı saolsun GÖKTUĞ paşamın.
Çokça amin. Çok zor emek emek büyüyorlar Allahtan korkan kuldan utanan ahlaklı akıllı kullardan olsunlar inşallah. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın kuzularımızı